Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι εκανα αρχες του χρονου ηταν ολα μια χαρα!δεν μπορω να βρω εναν γιατρο να με κατευθυνει ψαχνομαι συνεχεια εντωμεταξυ οι ενδοκρινολογοι ειναι αλλο πραγμα μηνες μετα να βρεις ραντεβου!μονο ο γυανικολογος με βοηθησε αλλα δεν τον ακουσα που μου ειπε να παω στην ενδοκρινολογο που μου συστησε!!ειχε ρσντεβου μετα απο δυο μηνες και εγω βιαζομουν!και την πατησα με τον αλλο.ενταξει το παλευω παντως ψαχνομαι εκει που δεν ηξερα τιποτα εχω μαθει τον κυκλο μου εμαθα τις ορμονες βρηκα οτι εχω ωορρηξια με τεστακια και υπερηχο.ευχομαι μεσα στο 18 να ειμαι εγκυος!!

Αααα για πες που σου ειπε να σου στειλω κ εγω που πηγα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

. Ε tsh εχεις κανει κ προλακτινη???οποτε κανε μονο fsh lh κ e2 γυρω στα 30 ευρω ειναι .εχουν περιπου 11 ευρω η καθεμια.

Ε αμα ειναι ζωηρος δεν εχει θεμα. Ειναι  μεγαλος σε ηλικια? Εμενα τωρα τελευταια βλεπω την γατα μου να εχει λιγο περισοτερα σαλια μαλλον τα δοντια της ειναι αλλα ξερω οτι σε αυτη την ηλικια δεν τους κανουν τιποτα αλλα κατα τα αλλα ζωηροτατη κ παντα πεινασμενη.

ειναι γυρω στα 6... ζωηρος πολυ ειναι...τι να πω...θα δουμε τι θα γινει..

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

πρίν από 13 λεπτά , orianna είπε:

ειναι γυρω στα 6... ζωηρος πολυ ειναι...τι να πω...θα δουμε τι θα γινει..

Αν ειναι ετσι ζωηρος πιστευω ολα καλα θα πανε αφου και εσυ τον φροντιζεις πολυ ειναι τυχερο σκυλακι!

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλημέρα όμορφες. Τι κάνετε;

@Ungry girl σορι, κατάλαβα λάθος. Πάντως ακόμα και να μην έκανες μπορεί να είναι τυχαίο. Συμβαίνει και δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα. Αλλα μπορεί να ανήκεις κι  εσύ στην κατηγορία  της Ελενης μας. Που βγαινει αχνό. Κάνε και αυτο το μήνα τεστάκια. Θα βγάλουμε άκρη, θα δεις. (Θα σε πρηξουμε συντονισμένα). 

@Nati85 δεν πειράζει γλυκιά μου. Θα έρθει και το δεύτερο. Οι περισσότερες μάλλον λόγω αγχους αργούν λιγάκι στο δευτερο. Αν ησυχάσεις και με το θέμα  του ενδοκρινολόγου, νομίζω θα σε βοηθήσει.Η ξαδέρφη μου προσπαθούσε ένα χρόνο και κάτι για το δεύτερο. Από το άγχος της. 

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν; Ποια έχει κέφι να διαβάσει στη θέση μου; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Ποια έχει κέφι να διαβάσει στη θέση μου; 

Καλημέρα!!!! Εξαρτάται, τι προσφέρεις για διάβασμα???? :P Αν είναι κανα καλό λογοτεχνικό, θυσιαζομαι!!!!!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!Πως είστε?Σήμερα το πρωί είχα 36,5 άρα δεν αδιαθετώ για σήμερα!Θετικό τεστ ωορρηξίας 15/8!!Λογικά αύριο να περιμένω?Τι καιρό έχετε?

καλημερα @marillia εγω πιστευω πως δεν θα αδιαθετησεις οουτε σημερα ουτε αυριο, αλλα θα ερθει ενα μωρακι !!!! :wub:

• Μου αρέσει 1

Just now, μπουμπού92 είπε:

εγω πιστευω πως δεν θα αδιαθετησεις οουτε σημερα ουτε αυριο, αλλα θα ερθει ενα μωρακι !!!! :wub:

Σ ευχαριστώω πολύυυ!!Με το τεστάκι το αρνητικό δύσκολα το πιστευώ.Θα έδειχνεεε!!Λένε ότι είναι καλά τα self clear!Εχώ και περιέργεια να δω σε πόσες μέρες θα διαθετήσω μετά το τεστ ωορρηξίας!Εσύ γλυκιά μου πως είσαι?

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Σ ευχαριστώω πολύυυ!!Με το τεστάκι το αρνητικό δύσκολα το πιστευώ.Θα έδειχνεεε!!Λένε ότι είναι καλά τα self clear!Εχώ και περιέργεια να δω σε πόσες μέρες θα διαθετήσω μετά το τεστ ωορρηξίας!Εσύ γλυκιά μου πως είσαι?

Πιστεύω ότι θα είσαι σα το Ελενάκι!!! Με το τσιγάρο πώς πάς; Εγώ δεν έχω κι ούτε νιώθω απολύτως τίποτα!χαχαχα σπάνιο!!! Απορώ! Πάντα πριν την περίοδο είχα διάφορα!!!

Πιστεύω ότι θα είσαι σα το Ελενάκι!!! Με το τσιγάρο πώς πάς; Εγώ δεν έχω κι ούτε νιώθω απολύτως τίποτα!χαχαχα σπάνιο!!!

Αχχχ στο εύχομαιιιι!!Γιατί συνήθως έχουμε πονάκια μέρες πριν τη περίοδο!!Πριν λίγο έκανα ένα και πάλι αναγούλιασα.Εσύ σκέφτεσαι να κάνεις τεστ πριν την καθυστέρηση?

Διαφημίσεις

Just now, marillia είπε:

Αχχχ στο εύχομαιιιι!!Γιατί συνήθως έχουμε πονάκια μέρες πριν τη περίοδο!!Πριν λίγο έκανα ένα και πάλι αναγούλιασα.Εσύ σκέφτεσαι να κάνεις τεστ πριν την καθυστέρηση?

Οχιιιι!!! Φοβάμαι!χαχα 

Εγω ξερω οτι θα εισαιιιιι!!! Μα δεν είναι δυνατον να αναγουλιάζεις με το τσιγάρο!!! Το πιστεύω πολύ αυτο!!! 

Οχιιιι!!! Φοβάμαι!χαχα 

Εγω ξερω οτι θα εισαιιιιι!!! Μα δεν είναι δυνατον να αναγουλιάζεις με το τσιγάρο!!! Το πιστεύω πολύ αυτο!!! 

Αυτό λέω και γω αλλά με το αρνητικό τεστάκι μου κόπηκαν τα φτερά!!Λέω μήπως απλά με πειράζει και είναι για κόψιμο!!Το στήθος συνεχίζει και σήμερα και κραμπούλες όχι δυνατές!!Αύριο πιστεύω είναι  η μεγάλη μέρα χαχαχαχα!!!

Just now, marillia είπε:

Αυτό λέω και γω αλλά με το αρνητικό τεστάκι μου κόπηκαν τα φτερά!!Λέω μήπως απλά με πειράζει και είναι για κόψιμο!!Το στήθος συνεχίζει και σήμερα και κραμπούλες όχι δυνατές!!Αύριο πιστεύω είναι  η μεγάλη μέρα χαχαχαχα!!!

Είσαι εισαι είσαι!!! Θα το δεις!!! Βασικά με εμένα μου φαίνεται παρα πολύ περίεργο να μην έχω ούτε ένα τοσο δα συμπτωματάκι! Λες και δεν θα έρθει ουτε η περίοδος ουτε τίιποτα άλλο... Το μόνο που προδίδει ότι κοντευουν οι μερες είναι το πρησμένο στήθος... 

Είσαι εισαι είσαι!!! Θα το δεις!!! Βασικά με εμένα μου φαίνεται παρα πολύ περίεργο να μην έχω ούτε ένα τοσο δα συμπτωματάκι! Λες και δεν θα έρθει ουτε η περίοδος ουτε τίιποτα άλλο... Το μόνο που προδίδει ότι κοντευουν οι μερες είναι το πρησμένο στήθος... 

Να δεις ο άντρας μου.Ηταν σίγουρος λόγω του στήθους.Λ΄΄ει τόσο έξω πέσαμε?Πήγαμε χτες και ένα τσιπουράκι.Και του είπα μην στεναχωριέσαι.Μας έδωσε ο γιατρός περιθώριο μέχρι Μάρτιο.Αντί να μου δίνει αυτός κουράγιο του δίνω εγώ χαχαχαχχα!!Αχχχχ περιμένω πως και πως για σενα!!Καλύτερα που δεν νιώθεις τίποτα.Εγώ έχω κραμπούλες και λέω να τα έρχεταιιι!!Ενώ αν πάντα πονάς και τώρα όχι είναι πιο καλό σημάδι.Πόσες μέρες μείνανε?

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Να δεις ο άντρας μου.Ηταν σίγουρος λόγω του στήθους.Λ΄΄ει τόσο έξω πέσαμε?Πήγαμε χτες και ένα τσιπουράκι.Και του είπα μην στεναχωριέσαι.Μας έδωσε ο γιατρός περιθώριο μέχρι Μάρτιο.Αντί να μου δίνει αυτός κουράγιο του δίνω εγώ χαχαχαχχα!!Αχχχχ περιμένω πως και πως για σενα!!Καλύτερα που δεν νιώθεις τίποτα.Εγώ έχω κραμπούλες και λέω να τα έρχεταιιι!!Ενώ αν πάντα πονάς και τώρα όχι είναι πιο καλό σημάδι.Πόσες μέρες μείνανε?

Την κυριακή. 5 μερούλες! δε θα το κάνω την κυριακή, θα περιμένω κανα 2 μερούλες παραπάνω μπας κι εχω πεσει εξω και δε θέλω να δω το τεστ. Το καλό είναι ότι καταλαβαίνω πότε μου ερχεται η περίοδος επειδη πονάει απο το πρωι η μεση. ετσι γνωρίζω. αν δε συμβει κι αυτο, τότε.... εχουμε πιθανοτητες. Να σου   πω την αληθεια δεν εχω αγχωθεί ή τρελαθεί όπως αλλες φορες. Αν είναι να έρθει, θα ερθει. Κι εμείς εχουμε γάμο στην Κρήτη στις 9/9. :-P Παντρευεται μια μια φίλη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...