Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Γιατι δεν ισχύει δεν το ξερω μπορει και να.μην κανω..δεν τα σταματησα 11 αλλα 18 και δεν ειχα δει κατι οπωτε μαλλον δεν εκανα...δεν ξερω αν θα ξανα παρω ακομα το σκέφτομαι

Οχι τα εκανα μεχρη 18η

Αχαχαχχααχαχα ναι δεν ξερω τι να πιστέψω θελω να βρω ενα καλο γιατρο να.με κατευθύνει αλλα αν ειναι να φωναζεται και εσεις ρε κοριτσια να κανω κατι αχαχαχα!

Αφου τα πηρες ετσι κ αλλιως καντα ενα κατουρημα ειναι!!! Θα βρεις κ εναν γιατρο βεβαια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα το ψαχνεις κ εσυ!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κοριτσια επεσα για υπνο αλλα δεν την παλεψα και μπηκα να το μοιραστω μαζι σας..... ο καλος μου πριν απο λιγο μου εφερε ενα μαγαζι πραγματα....πηγε και πηρε ενα καρο μωρουδιακα, παιχνιδακια, παιδικες κορνιζες, κουπες και ενα καρο πραγματα. Απο την μια αναρωτιεμαι τυχαιο? Εγω δεν εχω αναφερει τιποτα.....επειδη το θελει πολυ? Επειδη με ξερει οτι δεν ειμαι καλα? Ενστικτο? Ειμαι τοσο ευτυχισμενη και απο την αλλη στεναχωριεμαι γιατι δεν θελω να απογοητευτει....

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Μπορει γιατι παντα πολεμάω απο 10η μεχρη 17 περιπου εντατικα μετα το αφηνω το σπορ οπωτε....μπορει να.κανω κ εκει και γι αυτο να μην το εχω πετύχει ποτε..

1 hour ago, linaa είπε:

Ungry girl ο γιατρος δεν μπορει με σιγουρια να σου πει αν κανεις ωορηξια. Δεν ειναι τοσο απλο οσο το λες. Πρεπει να παρακολουθησεις τον κυκλο σου κ εσυ . Μην πεισμωνεις απο την αντιθετη πλευρα πεισμωσε προς την σωστη κατευθυνση κανενας γιατρος δεν θα ασχοληθει μαζι σου οσο εσυ η ιδια. Ο γιατρος απλως θα σου πει αν βλεπει ωοθηλακιο δεν θα το πολυψαξει αν εσπασε αν εσυ δεν το κυνηγησεις λιγο το θεμα. Πρεπει να κανεις συνεχεια τεστακια για να ξερεις κ τι να πεις σεενα γιατρο. 

Δεν θελω να σε πιεσω αλλα πρεπει να το παρεις αλλιως. Αν δεν ψαξεις σε δυο τρεις κυκλους την ωορηξια σου δεν θα μπορεις να δωσεις κ κατευθυνση στον γιατρο για το τι πραγματικα συμβαινει κ θα χασεις χρονο κ χρημα βαζοντας το γιατρο να ψαχνει γενικα.

@Ungry girl ελα θα σε πρηζουμε κ καθε φορα που θα πας τουαλετα θα ακους τις φωνες μας!!!! Τεστακιιιιιιιιιι!!!! Χα χα σε λιγο δεν θα μπαινεις μπανιο στο λεω!!!

αν παει προς το τελος του κυκλου μπορει να δει ο γιατρος αν εχει κανει ωορρηξια..βλεπει το ωχρο σωματιο που μενει.αλλα δεν θα ξερει ποτε εγινε και στην περιπτωση που εχει μικρη ωχρινικη φαση δεν θα το μαθει.πρεπει να παει 2-3 φορες μεσα στο μηνα για να βγαλει ακρη και αυτα ειναι λεφτα...απο την αλλη μερια τα τεστ ειναι οικονομικα και θα βρει τι συμβαινει για να το πει στον γιατρο...αλλα δεν μας ακουει....

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

αν παει προς το τελος του κυκλου μπορει να δει ο γιατρος αν εχει κανει ωορρηξια..βλεπει το ωχρο σωματιο που μενει.αλλα δεν θα ξερει ποτε εγινε και στην περιπτωση που εχει μικρη ωχρινικη φαση δεν θα το μαθει.πρεπει να παει 2-3 φορες μεσα στο μηνα για να βγαλει ακρη και αυτα ειναι λεφτα...απο την αλλη μερια τα τεστ ειναι οικονομικα και θα βρει τι συμβαινει για να το πει στον γιατρο...αλλα δεν μας ακουει....

Αμα δεν εχει ιδεα τι γινεται με την ωορηξια της δεν φτανουν κ 3 φορες πρεπει να παει πιο πολλες. Κ μου φαινετε δεν ειναι τοσο απλο να το καταλαβει ο γιατρος αν οντως γινετε η ωορηξια μπορει να το δει να ειναι ετοιμο να σπασει αλλα τελικα να μην σπασει γινονται διαφορα γιαυτο κ οι γιατροι συστηνουν κ τεστακια μαζι με υπερηχο. 

Ασε που κ οι γιατροι αν δεν το παρακολουθεις κ εσυ κ δεν τους πρηξεις δεν πολυασχολουνται. 

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Αμα δεν εχει ιδεα τι γινεται με την ωορηξια της δεν φτανουν κ 3 φορες πρεπει να παει πιο πολλες. Κ μου φαινετε δεν ειναι τοσο απλο να το καταλαβει ο γιατρος αν οντως γινετε η ωορηξια μπορει να το δει να ειναι ετοιμο να σπασει αλλα τελικα να μην σπασει γινονται διαφορα γιαυτο κ οι γιατροι συστηνουν κ τεστακια μαζι με υπερηχο. 

ναι μπορει να το δει οτι ειναι ετοιμο να σπασει και να μην σπασει τελικα αλλα αν ξανα παει στο τελος του κυκλου θα της πει αν εσπασε η οχι...αν εγινε κυστη η οτιδηποτε.αυτο ειναι σιγουρο που σου λεω και μου εχει τυχει κιολας. να καθυστερησει ο κυκλος μου και πηγα για υπερυχο και μου ειπε οτι εκανα ωορρηξια και απο ποια ωοθηκη και να περιμενω περιοδο.αν δεν εχει ερθει σε 15 μερες να παω για χοριακη...δεν μπορουσε να ξερει ομως ποτε εγινε η ωορρηξια γι αυτο ειπε σε 15 μερες...εβαλε το περισσοτερο της ωχρινικης φασης...μετα απο 2 μερες αδιαθετησα.

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

ναι μπορει να το δει οτι ειναι ετοιμο να σπασει και να μην σπασει τελικα αλλα αν ξανα παει στο τελος του κυκλου θα της πει αν εσπασε η οχι...αν εγινε κυστη η οτιδηποτε.αυτο ειναι σιγουρο που σου λεω και μου εχει τυχει κιολας. να καθυστερησει ο κυκλος μου και πηγα για υπερυχο και μου ειπε οτι εκανα ωορρηξια και απο ποια ωοθηκη και να περιμενω περιοδο.αν δεν εχει ερθει σε 15 μερες να παω για χοριακη...δεν μπορουσε να ξερει ομως ποτε εγινε η ωορρηξια γι αυτο ειπε σε 15 μερες...εβαλε το περισσοτερο της ωχρινικης φασης...μετα απο 2 μερες αδιαθετησα.

Ααα οκ!!! Το ακους ungry girl θελει να εχεις υπομονη!!!! Κ αφου τα πηρες τα τεστακια μην απαγοητευεσε καλο ειναι να τα μαθεις να τα παρακολουθεις κ αυτα μαζι με το γιατρο σου. Θελει ομως να μην απαγοητευεσε γιατι καθε κυκλος ειναι διαφορετικος κ αν τα παρατας ετσι με την πρωτη δοκιμη δεν κανουμε τιποτα. 

@orianna με το σκυλακι σου τι εκανες? Δεν σε ρωτησα? 

Γεια σας κοριτσια ειχα αιμα κανονικα πριν απο καμμια ωριτσα!πηγαμε βολτα και το καταλαβα!ευτυχως ειχα βαλει σερβιετα! Περιμενουμε τα αλλα κοριτσια τωρα!!και φυσικα την μαριλια!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Γεια σας κοριτσια ειχα αιμα κανονικα πριν απο καμμια ωριτσα!πηγαμε βολτα και το καταλαβα!ευτυχως ειχα βαλει σερβιετα! Περιμενουμε τα αλλα κοριτσια τωρα!!και φυσικα την μαριλια!

δεν πειραζει κοριτσι την επομενη!!! Ποτε εχεις ενδοκρινολογο??? Σημερα μου ελεγε μια κοπελα που εχει tsh 3,90 οτι την εστειλε ο γυναικολογος της στον ενδοκρινολογο κ της ειπε οτι με την τιμη αυτη δεν μενεις εγκυος κ αυτη με πολυκυστικες κ αναρωτιωμουν για εσενα ποτε θα πας.

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

δεν πειραζει κοριτσι την επομενη!!! Ποτε εχεις ενδοκρινολογο??? Σημερα μου ελεγε μια κοπελα που εχει tsh 3,90 οτι την εστειλε ο γυναικολογος της στον ενδοκρινολογο κ της ειπε οτι με την τιμη αυτη δεν μενεις εγκυος κ αυτη με πολυκυστικες κ αναρωτιωμουν για εσενα ποτε θα πας.

Ναι το ηξερα οτι θα ερθει μωρε πρεπει να διορθώσω την tsh οπωσδηποτε.Εγινε ενα μπερδεμα με την ενδοκρινολογο τελοσπαντων κατι κουφα παθαινω και εγω τελικα θα παω την επομενη πεμπτη!αντε να δουμε!!να ρωτησω κατι?αν πηγαινα μονη μου να κανω καποιες ορμονολογικες που κανουν 2 μερα περιοδου ποσο θα μου στοιχίσουν αραγε?ξερεις ποιες ειναι?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ααα οκ!!! Το ακους ungry girl θελει να εχεις υπομονη!!!! Κ αφου τα πηρες τα τεστακια μην απαγοητευεσε καλο ειναι να τα μαθεις να τα παρακολουθεις κ αυτα μαζι με το γιατρο σου. Θελει ομως να μην απαγοητευεσε γιατι καθε κυκλος ειναι διαφορετικος κ αν τα παρατας ετσι με την πρωτη δοκιμη δεν κανουμε τιποτα. 

@orianna με το σκυλακι σου τι εκανες? Δεν σε ρωτησα? 

ειναι πολυ δυσκολο να γινει χειρουργειο τελικα βαση των τελευταιων εξετασεων.μου ειπαν συντηρητικα να τον παω.ειναι δυσκολη περιπτωση αλλα ελπιζουμε να μην υπαρξουν επιπλοκες και απλα να συνεχισει ετσι σταθερος.κατα τα αλλα ειναι μια χαρα κανονικος.δεν του φαινεται οτι εχει προβλημα. πρεπει να τρωει απλα ορθιος και τροφες στο μπλεντερ.

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι το ηξερα οτι θα ερθει μωρε πρεπει να διορθώσω την tsh οπωσδηποτε.Εγινε ενα μπερδεμα με την ενδοκρινολογο τελοσπαντων κατι κουφα παθαινω και εγω τελικα θα παω την επομενη πεμπτη!αντε να δουμε!!να ρωτησω κατι?αν πηγαινα μονη μου να κανω καποιες ορμονολογικες που κανουν 2 μερα περιοδου ποσο θα μου στοιχίσουν αραγε?ξερεις ποιες ειναι?

lh fsh e2. κοστιζουν κοριτσι οι ορμονικες.να παρεις τηλ στο μικροβιολογικο που πας και να ρωτησεις τιμες...το καθενα χρεωνει οτι θελει.

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

. Ε tsh εχεις κανει κ προλακτινη???οποτε κανε μονο fsh lh κ e2 γυρω στα 30 ευρω ειναι .εχουν περιπου 11 ευρω η καθεμια.

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

ειναι πολυ δυσκολο να γινει χειρουργειο τελικα βαση των τελευταιων εξετασεων.μου ειπαν συντηρητικα να τον παω.ειναι δυσκολη περιπτωση αλλα ελπιζουμε να μην υπαρξουν επιπλοκες και απλα να συνεχισει ετσι σταθερος.κατα τα αλλα ειναι μια χαρα κανονικος.δεν του φαινεται οτι εχει προβλημα. πρεπει να τρωει απλα ορθιος και τροφες στο μπλεντερ.

Ε αμα ειναι ζωηρος δεν εχει θεμα. Ειναι  μεγαλος σε ηλικια? Εμενα τωρα τελευταια βλεπω την γατα μου να εχει λιγο περισοτερα σαλια μαλλον τα δοντια της ειναι αλλα ξερω οτι σε αυτη την ηλικια δεν τους κανουν τιποτα αλλα κατα τα αλλα ζωηροτατη κ παντα πεινασμενη.

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

. Ε tsh εχεις κανει κ προλακτινη???οποτε κανε μονο fsh lh κ e2 γυρω στα 30 ευρω ειναι .εχουν περιπου 11 ευρω η καθεμια.

Ειχα κανει αν δεν κανω λαθος τα ξεχναω κιολας εχω κανει εσα σωρο απο αρχες τους χρονου.παντα σταθερη ηταν η προλακτινη παντως απο τοτε που σταματησα να θηλαζω.νομιζω γυρω στο 10.μονο δευτερη μερα μπορω να τις κανω?ελεγα μηπως μου ζητησει παλι τις εξετασεις αυτες μην χασω κι αλλο μηνα και να παω αυριο η μεθαυριο να τις κανω.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ειχα κανει αν δεν κανω λαθος τα ξεχναω κιολας εχω κανει εσα σωρο απο αρχες τους χρονου.παντα σταθερη ηταν η προλακτινη παντως απο τοτε που σταματησα να θηλαζω.νομιζω γυρω στο 10.μονο δευτερη μερα μπορω να τις κανω?ελεγα μηπως μου ζητησει παλι τις εξετασεις αυτες μην χασω κι αλλο μηνα και να παω αυριο η μεθαυριο να τις κανω.

Ε αμα εχεις κανει fsh κτλ δεν τις ξαναζηταει δεν χρειαζονται αν τις εχεις κανει φετος. Αυτες ναι 2-4 μερα πρεπει να γινουν. Οποτε εισαι οκ με εξετασεις.

Εγω πηγα κ σε αλλη ενδοκρινολογο ευτυχως τα ιδια μου ειπαν. Μονο που ξενερωσα γιατι θα πρεπει να περνω φαρμακο για προλακτινη μεχρι να μεινω εγκυος χα χα χα θα με ξετιναξει αυτο το φαρμακακι!!

Just now, linaa είπε:

Ε αμα εχεις κανει fsh κτλ δεν τις ξαναζηταει δεν χρειαζονται αν τις εχεις κανει φετος. Αυτες ναι 2-4 μερα πρεπει να γινουν. Οποτε εισαι οκ με εξετασεις.

Ναι εκανα αρχες του χρονου ηταν ολα μια χαρα!δεν μπορω να βρω εναν γιατρο να με κατευθυνει ψαχνομαι συνεχεια εντωμεταξυ οι ενδοκρινολογοι ειναι αλλο πραγμα μηνες μετα να βρεις ραντεβου!μονο ο γυανικολογος με βοηθησε αλλα δεν τον ακουσα που μου ειπε να παω στην ενδοκρινολογο που μου συστησε!!ειχε ρσντεβου μετα απο δυο μηνες και εγω βιαζομουν!και την πατησα με τον αλλο.ενταξει το παλευω παντως ψαχνομαι εκει που δεν ηξερα τιποτα εχω μαθει τον κυκλο μου εμαθα τις ορμονες βρηκα οτι εχω ωορρηξια με τεστακια και υπερηχο.ευχομαι μεσα στο 18 να ειμαι εγκυος!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...