Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 50 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ρε να ρωτήσω κατι; Μπορεί να ναι και χαζό.... Σε περίπτωση εγκυμοσύνης σου κάνει ΠΑΠ; Ή Όχι και αναβάλλεται μέχρι να γεννησεις;

Mια φίλη μου είχε κάνει!!Ισως εξαρτάται από τον γιατρο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Ρε να ρωτήσω κατι; Μπορεί να ναι και χαζό.... Σε περίπτωση εγκυμοσύνης σου κάνει ΠΑΠ; Ή Όχι και αναβάλλεται μέχρι να γεννησεις;;

Οχι κανεις δεν επιρεαζει την κυηση αν αυτο εννοεις τωρα βεβαια αν δεν εχει περασει καιρος απτο προηγουμενο τεστ παπ δεν χρειαζετε να ξανακανεις οποτε δεν σου κανουν.

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

μα και εγω οταν ειδα υγρα τα ξεκινησα 6 μερες μου κρατησε η περιοδος  8-9-10 ειχα υγρα 11η μερα ο κολο αχνο τεστ τωρα βασικα επιδη εχουμε πολυ δουλεια και οι δυο το σεπτεμβη και που καιρος για σεξ αχαχα απλα θα τα κανω ποιο πολυ για να δω αν ετυχε ενα μηνα να μην κανω ωορριξια και επεσα πανω σε αυτον η εαν δεν κανω γενικα οποτε θα εχω μια οικονα πριν παω στο γιατρο να ξερω τι θα του πω του ανθρωπου....

δεν εισαι για γελια ποια δεν τα εχει παθει ολα αυτα αλλα αυτο με το τσιγαρο μου βρωμαει!

τα τεστ πρεπει να τα κανεις σε ολον τον κυκλο μεχρι να βρεις ωορρηξια η να αδιαθετησεις.εσυ να φανταστω τα σταματησες παλι?αν δεν τα κανεις για ολες τις μερες δεν μπορεις να ξερεις αν κανεις ωορρηξια η οχι.μπορει να κανεις πολυ αργα και να αδιαθετεις μεσα σε λιγες μερες απο την ωορρηξια και γι αυτο να μην προλαβαινει να εμφυτευτει το σπορακι.αλλα εσυ τα κανεις ολα με τη δικη σου λογικη και δεν μας ακους ρε κοριτσι.ΓΙΑΤΙ???δεν ξερω τι να κανω να σε βοηθησω να βρεις μια λυση..

3 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Κοριτσια μου οσες σας ταλαιπωρησα με το στημενο ραντεβου του γιατρου μου τοτε εβγαλα καποια ακρη!. Εκλεισα στο Ελενα αυριο με τον Κο Σουλο (@orianna σε ευχαριστω τον βρηκα απο το συνδεσμο που μ εστειλες) και για πιο αμεσα θα παω για τελευταια φορα αυριο πρωι στον πρωην μου! Αυριο θα σας πω νεα απο το μπεμπε!!

μπραβο ανη μου...ευχομαι να αξιζει ο γιατρος και να μεινεις ευχαριστημενη απο το ραντεβου..

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 28 λεπτά , orianna είπε:

τα τεστ πρεπει να τα κανεις σε ολον τον κυκλο μεχρι να βρεις ωορρηξια η να αδιαθετησεις.εσυ να φανταστω τα σταματησες παλι?αν δεν τα κανεις για ολες τις μερες δεν μπορεις να ξερεις αν κανεις ωορρηξια η οχι.μπορει να κανεις πολυ αργα και να αδιαθετεις μεσα σε λιγες μερες απο την ωορρηξια και γι αυτο να μην προλαβαινει να εμφυτευτει το σπορακι.αλλα εσυ τα κανεις ολα με τη δικη σου λογικη και δεν μας ακους ρε κοριτσι.ΓΙΑΤΙ???δεν ξερω τι να κανω να σε βοηθησω να βρεις μια λυση..

μπραβο ανη μου...ευχομαι να αξιζει ο γιατρος και να μεινεις ευχαριστημενη απο το ραντεβου..

Τα σταματησα ναι δεν ξερω αν κανω αργα η αν δεν κανω καθολου λογικα αμα παω στο γιατρο θα μπορεσει να μου πει...

Εχω ενα κακο αντρα θελω τωρα τν θελω αχαχααχα αν μου καρφωθεί κατι στο μυαλλο τελείωσε..

Δεν πιραζει θα παω στο γιατρο και θα μαθω...

Just now, Ungry girl είπε:

Τα σταματησα ναι δεν ξερω αν κανω αργα η αν δεν κανω καθολου λογικα αμα παω στο γιατρο θα μπορεσει να μου πει...

Εχω ενα κακο αντρα θελω τωρα τν θελω αχαχααχα αν μου καρφωθεί κατι στο μυαλλο τελείωσε..

Αλλα και καλα αν κανω 2 3 μερες πριν την περιοδο τι γυνεται σε αυτη τν περιπτωση αραγε?

2 ώρες πρίν, Cartoo_n είπε:

Καλως σε βρηκα :)

Συγνωνη δεν καταλαβα...τεστ ποτε εκανες? Πριν την καθυστερηση? Μετα?

Πριν. 29 μέρα. Ηταν πολύ ασταθής ο κύκλος μου πριν μεινω εγκυος. Να φανταστεις το ημερολογιο με ειχε 5 Δεκεμβριου να αδιαθετησω και 24 Νοεμβριου εκανα τεστ. 27 οκτωβριου προηγουμενη περιοδος. Η γραμμη ηταν παρα πολυ αχνη φυσικα

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Vana87 είπε:

Πριν. 29 μέρα. Ηταν πολύ ασταθής ο κύκλος μου πριν μεινω εγκυος. Να φανταστεις το ημερολογιο με ειχε 5 Δεκεμβριου να αδιαθετησω και 24 Νοεμβριου εκανα τεστ. 27 οκτωβριου προηγουμενη περιοδος. Η γραμμη ηταν παρα πολυ αχνη φυσικα

Και συγνωμη που σε ρωταω αλλα συμπτωματα ειχες? Πως αισθανοσουν γενικα?

πρίν από 18 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Και συγνωμη που σε ρωταω αλλα συμπτωματα ειχες? Πως αισθανοσουν γενικα?

Δεν πειραζει που ρωτας!! Οχι δεν ειχα τίποτα άλλο. Γενικα είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρίς εμετούς και ζαλαδες. Μπορεί να φαίνεται χαζό αλλά το ένιωθα ότι ήμουν!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Vana87 είπε:

Δεν πειραζει που ρωτας!! Οχι δεν ειχα τίποτα άλλο. Γενικα είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρίς εμετούς και ζαλαδες. Μπορεί να φαίνεται χαζό αλλά το ένιωθα ότι ήμουν!

Οχι τιποτα δεν μου φαινεται χαζό.  Ποσο τελεια.... :) Σου ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου....

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Αλλα και καλα αν κανω 2 3 μερες πριν την περιοδο τι γυνεται σε αυτη τν περιπτωση αραγε?

Αν τα σταμάτησες την 11η μέρα, ήταν πολύ νωρίς. Αυτό σου λέει η @orianna. Σε κύκλο 29 ημερών το πιθανότερο να έκανες ωορρηξία γύρω στη 15η μερα, αλλά μπορεί ακόμα και 17η. Δεν αδιαθετεις τρεις μέρες μετά την ωορρηξία, αλλά 12 με 16. Μην πεις στον γιατρό αν πας ότι δεν κάνεις ωορρηξία. Δεν ισχύει. (Έτσι κι αλλιώς βέβαια δεν θα σε πιστέψει). 

Αν αδιαθετήσεις και αυτό το μήνα, ξανακάνει τεστάκια. Αλλά να μας ακούς και θα δεις ότι θα βγάλεις άκρη. (Με πολλή αγάπη και έννοια στα λέμε να ξέρεις ε; Για να μην αγχώνεσαι και να μην στεναχωριέσαι χωρίς λόγο ). 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Οχι τιποτα δεν μου φαινεται χαζό.  Ποσο τελεια.... :) Σου ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου....

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι να ζήσεις το ίδιο συντομα!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

Ungry girl ο γιατρος δεν μπορει με σιγουρια να σου πει αν κανεις ωορηξια. Δεν ειναι τοσο απλο οσο το λες. Πρεπει να παρακολουθησεις τον κυκλο σου κ εσυ . Μην πεισμωνεις απο την αντιθετη πλευρα πεισμωσε προς την σωστη κατευθυνση κανενας γιατρος δεν θα ασχοληθει μαζι σου οσο εσυ η ιδια. Ο γιατρος απλως θα σου πει αν βλεπει ωοθηλακιο δεν θα το πολυψαξει αν εσπασε αν εσυ δεν το κυνηγησεις λιγο το θεμα. Πρεπει να κανεις συνεχεια τεστακια για να ξερεις κ τι να πεις σεενα γιατρο. 

Δεν θελω να σε πιεσω αλλα πρεπει να το παρεις αλλιως. Αν δεν ψαξεις σε δυο τρεις κυκλους την ωορηξια σου δεν θα μπορεις να δωσεις κ κατευθυνση στον γιατρο για το τι πραγματικα συμβαινει κ θα χασεις χρονο κ χρημα βαζοντας το γιατρο να ψαχνει γενικα.

@Ungry girl ελα θα σε πρηζουμε κ καθε φορα που θα πας τουαλετα θα ακους τις φωνες μας!!!! Τεστακιιιιιιιιιι!!!! Χα χα σε λιγο δεν θα μπαινεις μπανιο στο λεω!!!

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, alina80 είπε:

Αν τα σταμάτησες την 11η μέρα, ήταν πολύ νωρίς. Αυτό σου λέει η @orianna. Σε κύκλο 29 ημερών το πιθανότερο να έκανες ωορρηξία γύρω στη 15η μερα, αλλά μπορεί ακόμα και 17η. Δεν αδιαθετεις τρεις μέρες μετά την ωορρηξία, αλλά 12 με 16. Μην πεις στον γιατρό αν πας ότι δεν κάνεις ωορρηξία. Δεν ισχύει. (Έτσι κι αλλιώς βέβαια δεν θα σε πιστέψει). 

Αν αδιαθετήσεις και αυτό το μήνα, ξανακάνει τεστάκια. Αλλά να μας ακούς και θα δεις ότι θα βγάλεις άκρη. (Με πολλή αγάπη και έννοια στα λέμε να ξέρεις ε; Για να μην αγχώνεσαι και να μην στεναχωριέσαι χωρίς λόγο ). 

Γιατι δεν ισχύει δεν το ξερω μπορει και να.μην κανω..δεν τα σταματησα 11 αλλα 18 και δεν ειχα δει κατι οπωτε μαλλον δεν εκανα...δεν ξερω αν θα ξανα παρω ακομα το σκέφτομαι

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Εγώ δεν κατάλαβα @Ungry girl μέχρι πότε έκανες τεστακια; νόμιζα μέχρι 16η ημέρα του κύκλου σου ότι έκανες τα τεστ και μετά τα σταμάτησες

Οχι τα εκανα μεχρη 18η

1 hour ago, linaa είπε:

Ungry girl ο γιατρος δεν μπορει με σιγουρια να σου πει αν κανεις ωορηξια. Δεν ειναι τοσο απλο οσο το λες. Πρεπει να παρακολουθησεις τον κυκλο σου κ εσυ . Μην πεισμωνεις απο την αντιθετη πλευρα πεισμωσε προς την σωστη κατευθυνση κανενας γιατρος δεν θα ασχοληθει μαζι σου οσο εσυ η ιδια. Ο γιατρος απλως θα σου πει αν βλεπει ωοθηλακιο δεν θα το πολυψαξει αν εσπασε αν εσυ δεν το κυνηγησεις λιγο το θεμα. Πρεπει να κανεις συνεχεια τεστακια για να ξερεις κ τι να πεις σεενα γιατρο. 

Δεν θελω να σε πιεσω αλλα πρεπει να το παρεις αλλιως. Αν δεν ψαξεις σε δυο τρεις κυκλους την ωορηξια σου δεν θα μπορεις να δωσεις κ κατευθυνση στον γιατρο για το τι πραγματικα συμβαινει κ θα χασεις χρονο κ χρημα βαζοντας το γιατρο να ψαχνει γενικα.

@Ungry girl ελα θα σε πρηζουμε κ καθε φορα που θα πας τουαλετα θα ακους τις φωνες μας!!!! Τεστακιιιιιιιιιι!!!! Χα χα σε λιγο δεν θα μπαινεις μπανιο στο λεω!!!

Αχαχαχχααχαχα ναι δεν ξερω τι να πιστέψω θελω να βρω ενα καλο γιατρο να.με κατευθύνει αλλα αν ειναι να φωναζεται και εσεις ρε κοριτσια να κανω κατι αχαχαχα!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, alina80 είπε:

μπορει να κανει ωορρηξια λιγες μερες πριν τη περιοδο και γι αυτο να μην μενει εγκυος.δεν προλαβαινει να γινει εμφυτευση και οφειλεται σε διαταραχη της ωχρινικης φασης.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

μπορει να κανει ωορρηξια λιγες μερες πριν τη περιοδο και γι αυτο να μην μενει εγκυος.δεν προλαβαινει να γινει εμφυτευση και οφειλεται σε διαταραχη της ωχρινικης φασης.

Μπορει γιατι παντα πολεμάω απο 10η μεχρη 17 περιπου εντατικα μετα το αφηνω το σπορ οπωτε....μπορει να.κανω κ εκει και γι αυτο να μην το εχω πετύχει ποτε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...