Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , marillia είπε:

Για να δούμε:-D!!Κορίτσια νομίζω είμαι για γέλια!!Τέτοια νίλα δεν έχω ξαναπάθει.Δε νομίζω να σας έχω ξαναπρήξει τόσο  καιρό  που μιλάμε!!Καλά για συμπτώματα εγκυμοσύνης γιατί με τα τεστάκια είχα θέμα μέχρι να καταλάβω χαχαχ!!!Εν τω μεταξύ το πα και στον άντρα μου και στεναχωρέθηκε.Το βράδυ θα του δώσω κουράγιο να μη στεναχωριέται ότι δεν έχουμε και πάρα πολύ καιρό που προσπαθούμε!!

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!!Γνώμη μου να τα ξεκινήσεις αφού δεις τα υγρΆ(αν έχεις κάθε μήνα).Εγω τα ξεκίνησα 2 μέρα των υγρών.Για να μην αγχωθείς απο πολύ νωρίς και από οτι θεμάμαι δεν κάνεις κύκλο κάτω των 30 ημερών.Μακάρι να μην χρειαστούν!!

Να σου πω και εγω την εχω πατησει ασχημα με συμπτωματα και νομιζα οτι ημουν αλλα τιποτα!ε απο τοτε κατι ψιλονιωθω μερικες φορες λεω μπας και ειμαι αλλα αυτη την φορα τα παιρνω ολα εντελως λογικα χωρις να με παρασυρει το συναισθημα μου και καταλαβαινα οτι θα ερθει.αυτο με το τσιγαρο ομως ειναι αλλιως γιατι οι καπνιστες δεν εχουν ποτε την αισθηση οτι δεν τους αρεσει το τσιγαρο.τι να πω μην σε ξεμυαλλιζω!!υπομονη 2 μερουλες! Οτι και αν ειναι εδω ειμαστε!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Σεξακι ηθελα να γραψω και οχι σακακι!!! Αχαχχαχαχα ατιμο Τ9!!! Οχι δεν ξερω, γιατι το ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά... Εγώ ήμουν σίγουρη ότι δεν παίζει Να πετύχουμε αν δεν περάσουν μήνες, μη σου πω και χρόνος!!! Αλλά όλα αυτά με προβλημάτισαν... Να σου πω, αν δεν είχα όλη αυτή την αίσθηση καθημερινα ουτε που θα το σκεφτόμουν... Εν τω μεταξύ, ενώ ειχαμε αρκετες επαφές αυτό το μηνα και ακόμα εχουμε Δηλαδή, οποτε  επιασα και τις γόνιμες μερες αν ήταν πιο μετά, εμένα μου εχει κολλησςι η πρωτη φορα μετα την περιοδο (που φυσικα ειναι παρα παρα πολυ δυσκολο)... απλά όλα άρχισαν να συμβαίνουν 3 μερες μετα... Όπως και να χει, σε κανα 20μερο το πολύ θα ξέρω (αν όχι και νωριτερα)...!

ααχαχαχαχα ναι το καταλαβα απο τα συμφραζομενα χαχααχαχα..οχι ρε συ ενταξη γιατι χρονο παντα εχουμε πιθανοτητες δεν αοκλειεται τιποτα ασε να περασουν οι μερες και κανε τεστακι ειναι δυσκολες αυτες οι ριμαδες οι μερες αλλα τι να κανουμε..ο χρονος θα διξει!!!! εχω προτηνει να βγαλουν ενα τεστ να μας λεει 5-6 μερες μετα την επαφη αλλα δεν με ακου κανεις αχαχαχχαα

πρίν από 18 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Εχεις απολυτο δικαιο απολυτο!!!! Ναι αυτο ακριβως μου βγαζει η εφαρμογη και απο οτι ειδα σε καποιες αλλες η καθε μια βγαζει τα δικα της. Λαλησαν οι εφαρμογες λαλησα και εγω μαζι...Παντως αντικειμενικα πιατευω οτι εκει καπου πρεπει μα ειχα γονιμες μετα τις 20....

Και εγώ εκεί σε υπολογίζω. Μετά τις 20. Γύρω στις 23-24 όμως το νωρίτερο. Μπορεί όμως να έγινε και πιο νωρίς. Έχω διαβάσει ότι υπάρχουν γυναίκες που κανουν ωορρηξία ακόμα και την 8η-9η μέρα, χωρίς να έχουν ιδιαίτερα μικρό κύκλο. Όπως και να έχει χαλάρωσε και απόλαυσε το. Αυτή η ηρεμία και η χαρά που λες, ωραία είναι.  Όπου και αν οφείλεται. 

(Η τελευταία περίοδος σου ήταν όπως συνήθως; Μήπως παρατήρησες μικρότερη ροη ή να κρατήσει λιγότερο από το συνηθισμένο; Υπάρχουν και περιπτώσεις με ψευδο-περιοδο τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Μία φίλη της μαμάς μου υποστηρίζει ότι το κατάλαβε μετά τον 4ο μήνα γιατί είχε περίοδο κανονικά. Δεν ξέρω βέβαια τι ακριβώς ισχύει, ξέρω όμως ότι για πολλά χρόνια επειδή δεν ήθελε άλλο παιδί έκανε κάθε δεύτερο μήνα τεστ εγκυμοσύνης). 

Just now, Nati85 είπε:

Να σου πω και εγω την εχω πατησει ασχημα με συμπτωματα και νομιζα οτι ημουν αλλα τιποτα!ε απο τοτε κατι ψιλονιωθω μερικες φορες λεω μπας και ειμαι αλλα αυτη την φορα τα παιρνω ολα εντελως λογικα χωρις να με παρασυρει το συναισθημα μου και καταλαβαινα οτι θα ερθει.αυτο με το τσιγαρο ομως ειναι αλλιως γιατι οι καπνιστες δεν εχουν ποτε την αισθηση οτι δεν τους αρεσει το τσιγαρο.τι να πω μην σε ξεμυαλλιζω!!υπομονη 2 μερουλες! Οτι και αν ειναι εδω ειμαστε!!

Mα γι αυτό σκάω.Εμένα μ αρέσει το τσιγάρο και λέω το προκαλώ μόνη μου?Πέρα από κλασσικά στήθος και  λίγα πονάκια περιόδου δε νιώθω κάτι άλλο.Ούτε να πεις όρεξη για φαγητό,ζαλάδες κτλπ.Ναι κορίτσια μου!!Οτί και να γίνει δε το βάζουμε κάτω.Με πίστη και θέληση θα τα καταφέρουμε!!Να είμαστε όλες υγιεις!!Εμείς και οι οικογενειές μας!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Nati85 αδιαθετεις τελικα; Είχες συμπτώματα περίεργα εσυ; Μη στεναχωριέσαι  ε;;;;

Κουλούρι μου φαρμακευτική έχω τελειώσει. Αλλά είναι βασικές αρχές αυτά. Με τα αντιβιοτικά εδώ στην Ελλάδα γίνεται χαμός. Μου έρχονται κόσμος με βήχα και χαρτί από γιατρό να τους δίνει αντιβίωση και θυμώνω ρε συ. Και οκ...  καλός ο δικός σου ο γιατρός.... Αλλά χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα σου δίνει αυθαίρετα την αντιβίωση και σου λέει και για 3 μέρες. Anyways απλά αν γνώριζε ο περισσότερος κόσμος τι κακό γίνεται με τα αντιβιοτικά (όχι μόνο σε αυτόν που παίρνει για ψύλλου πήδημα αλλά και στον υπόλοιπο πληθυσμό) ίσως να ήμασταν πιο προσεκτικοί. Ο ίδιος ο γιατρός σου αν ήταν σε άλλη χώρα δεν θα σου πρότεινε καν αντιβίωση. Μόνο στην Ελλάδα δίνονται έτσι χωρίς ειδικό χαρτί. Περαστικά σου και πολύ καλά κάνεις και πίνεις κρανμπερις χαχαχ!

Οχι δεν ειχα καθολου περιεργα συμπτωματα! Ειμαι σιγουρη οτι θα αδιαθετησω ειχα τα υγρα που εχω πριν την περιοδο και τα ιδια ακριβως πονακια χωρις να νιωθω απολυτως τιποτα καινουργιο ειμαι πληρως προετοιμασμενη οτι θα εχουν ερθει μεχρι αυριο.λιγο στεναχωριεμαι γιατι αντε παλι εξετασεις. εγω παει δεν κανω κατι αλλο αντε εναν υπερηχο στον γυναικολογο μονο.ο αντρας μου τωρα!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Mα γι αυτό σκάω.Εμένα μ αρέσει το τσιγάρο και λέω το προκαλώ μόνη μου?Πέρα από κλασσικά στήθος και  λίγα πονάκια περιόδου δε νιώθω κάτι άλλο.Ούτε να πεις όρεξη για φαγητό,ζαλάδες κτλπ.Ναι κορίτσια μου!!Οτί και να γίνει δε το βάζουμε κάτω.Με πίστη και θέληση θα τα καταφέρουμε!!Να είμαστε όλες υγιεις!!Εμείς και οι οικογενειές μας!!

Ναι ετσι υγεια πανω απ ολα!εδω θα λεμε τα δικα μας και θα στηριζουμε η μια την αλλη!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Και εγώ εκεί σε υπολογίζω. Μετά τις 20. Γύρω στις 23-24 όμως το νωρίτερο. Μπορεί όμως να έγινε και πιο νωρίς. Έχω διαβάσει ότι υπάρχουν γυναίκες που κανουν ωορρηξία ακόμα και την 8η-9η μέρα, χωρίς να έχουν ιδιαίτερα μικρό κύκλο. Όπως και να έχει χαλάρωσε και απόλαυσε το. Αυτή η ηρεμία και η χαρά που λες, ωραία είναι.  Όπου και αν οφείλεται. 

(Η τελευταία περίοδος σου ήταν όπως συνήθως; Μήπως παρατήρησες μικρότερη ροη ή να κρατήσει λιγότερο από το συνηθισμένο; Υπάρχουν και περιπτώσεις με ψευδο-περιοδο τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Μία φίλη της μαμάς μου υποστηρίζει ότι το κατάλαβε μετά τον 4ο μήνα γιατί είχε περίοδο κανονικά. Δεν ξέρω βέβαια τι ακριβώς ισχύει, ξέρω όμως ότι για πολλά χρόνια επειδή δεν ήθελε άλλο παιδί έκανε κάθε δεύτερο μήνα τεστ εγκυμοσύνης). 

Εχω ακουσει τετοιες ιστοριες....Εγω δεν ειδα καποια διαφορα στην περιοδο μου. Αλλα ρε συ να σου πω κατι σημερα δεν θα ειχα πεσει σε τετοιο πανικο αν και ο καλος μου δεν εβαζε το χερακι του. Του λεω δεν ειμαι καλα και σπερνει απο την.μια τον πανικο και απο την αλλη το χαμογελο ξερεις αυτο που παει πισω απο τα αφτακια.....και οχι τιποτα αλλο αν τελικα κανουμε μωρακι και ειμαι εγκυος εχω φανταστει κατι πολυ ομορφο να του το πω και οχι ετσι οπως με κανει καθε μερα καθε στιγμη που δεν ειμαι καλα......

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Και γω είμαι για Παπ κανονικά το Σεπτέμβρη.Λέω να πάω!!

Ρε να ρωτήσω κατι; Μπορεί να ναι και χαζό.... Σε περίπτωση εγκυμοσύνης σου κάνει ΠΑΠ; Ή Όχι και αναβάλλεται μέχρι να γεννησεις;;

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@alina80 τώρα διάβασα την ατάκα από την φωτο προφίλ σου αχαχαχα 

Μόνο που είμαι σίγουρη ότι όντως πάσχω. Δεν το νομίζω απλώς. Εσύ που είσαι και φαρμακοποιός έχεις να προτείνεις κάνα φαρμακακι να μου περάσει; 

(Επειδή δεν φαίνεται καλά, η φωτό λέει I think I am suffering from beach seperation anxiety). 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ρε να ρωτήσω κατι; Μπορεί να ναι και χαζό.... Σε περίπτωση εγκυμοσύνης σου κάνει ΠΑΠ; Ή Όχι και αναβάλλεται μέχρι να γεννησεις;;

Εγω παντως που ειχα κλεισει χρονο χωρις τεστ παπ οταν εμεινα εγκυος εκανα.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 40 λεπτά , alina80 είπε:

κ η αδελφη μιας φιλης μου το καταλαβε στο δεύτερο μηνα γτ ειχε ψευτοπεριοδο!οταν μου λεει η φιλη μου οτι ειναι εγκυος η αδελφη της λιγο μετα απο μενα μου στέλνει τη χοριακη της με ενα τρελι νουμερο κ της λεω δε γινεται να ειναι εβδομάδων κ να εχει τετοια χοριακη κ οντως μετα που πηγε για υπερηχο ηταν ενα μηνα μεγαλυτερο!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

4 ώρες πρίν, Cartoo_n είπε:

Γεια σας κορίτσια :)

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και καθότι έχω αρκετή ώρα εδώ μέσα και διαβάζω διάφορα θεματάκια

θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ αυτό που με καίει. ^_^

Υπάρχει κάποια από εσάς που είχε συμπτώματα πριν την καθυστέρηση της....

Καλωσορισες! Εγώ στο πρώτο μου είχα από 29 μερα του κυκλου ενω έχω κλυκλους 33 ημερων συνηθως. Κραμπες στη κοιλια και εξογκώματα στο στήθος. Έκανα τεστ βράδυ και βγήκε θετικο!

πρίν από 3 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλωσορισες! Εγώ στο πρώτο μου είχα από 29 μερα του κυκλου ενω έχω κλυκλους 33 ημερων συνηθως. Κραμπες στη κοιλια και εξογκώματα στο στήθος. Έκανα τεστ βράδυ και βγήκε θετικο!

Καλως σε βρηκα :)

Συγνωνη δεν καταλαβα...τεστ ποτε εκανες? Πριν την καθυστερηση? Μετα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...