Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Ungry girl είπε:

μα και εγω οταν ειδα υγρα τα ξεκινησα 6 μερες μου κρατησε η περιοδος  8-9-10 ειχα υγρα 11η μερα ο κολο αχνο τεστ τωρα βασικα επιδη εχουμε πολυ δουλεια και οι δυο το σεπτεμβη και που καιρος για σεξ αχαχα απλα θα τα κανω ποιο πολυ για να δω αν ετυχε ενα μηνα να μην κανω ωορριξια και επεσα πανω σε αυτον η εαν δεν κανω γενικα οποτε θα εχω μια οικονα πριν παω στο γιατρο να ξερω τι θα του πω του ανθρωπου....

δεν εισαι για γελια ποια δεν τα εχει παθει ολα αυτα αλλα αυτο με το τσιγαρο μου βρωμαει!

Μη συζητάς.Στο γάμο της φίλης μου και να μη μπορώ να ευχαριστηθώ ένα τσιγάρο(καταλαβαίνεις τι εννοώ).Μπορεί να ήρθε η ώρα να το κόψω.Επίσης μπορεί να είναι καινούργιο καταφαντασίαν σύμπτωμα.Δίκιο έχεις για τα υγρά σου!!Σήμεα σε ποιά μέρα είσαι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, marillia είπε:

Μη συζητάς.Στο γάμο της φίλης μου και να μη μπορώ να ευχαριστηθώ ένα τσιγάρο(καταλαβαίνεις τι εννοώ).Μπορεί να ήρθε η ώρα να το κόψω.Επίσης μπορεί να είναι καινούργιο καταφαντασίαν σύμπτωμα.Δίκιο έχεις για τα υγρά σου!!Σήμεα σε ποιά μέρα είσαι?

ναι ειναι λιγο κουφο εγω παντως σου ευχωμαι να εχεις μπεμπακι και να το κοψεις γι αυτο το λογο!!!!!

ειμαι στην 20η εχω ακομα μελλον...

πρίν από 32 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Καλως σας βρηκα alina και σευχαριστω πολυ.

Συμφωνω οτι μπορει να οφειλονται αλλου τα συμπτωματα αλλωστε μου φαινεται παραλογο απο τοσο νωρις να εμφανιστουν τοσα πολλα....και ζαλαδες, και αδυναμιες, και ματωμα στη μυτη, και συναισθημα, και πονος στην κοιλια.....τι να πω.....θα φανει.....

Παντως μονο στην ιδεα τρελαινομαι απο ευτυχια πραγματικα. :)

Δεν θα μαθω ποτε ποτε ειχα ωορρηξια.....βαση εφαρμογης ειχα στις 20 απο εκει και περα δεν ξερω.... το σιγουρο ειναι οτι ματωνει παλι η μυτη μου και θελω τα βγαλω απο τημ ζαλαδα....σορρυ κιολας....

Δηλαδή στην εφαρμογή έχεις βάλει ότι έχεις κύκλο 30 ημερών, εκείνη σου δίνει επόμενη ημερομηνία περιόδου 8 Σεπτεμβρίου (σωστά με τα δεδομένα που της έχεις δώσει) και σου δίνει ως ημέρα ωορρηξίας στις 20 Αυγούστου; Σχεδόν 20 μέρες πριν την περίοδο; Σίγουρα δεν σου βγάζει ένδειξη "γόνιμες μέρες" από 20 μέχρι 24 και ωορρηξία στις 24? Συγνώμη που επιμένω, αλλά ή κάποια δεδομένα της εφαρμογής είναι λάθος ή η εφαρμογή έχει λαλήσει! 

Προφανώς και αυτό είναι άσχετο με τα συμπτώματα, αλλά αν δεν είσαι έγκυος ήδη, και εφόσον θέλετε θα σε βοηθήσει να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα του κύκλου σου. Αν μη τι άλλο να μην σε βάζει σε περίεργα τριπάκια κάθε σύμπτωμα.

@marillia μου τωρα το διάβασα... Δεν πειράζει...άλλωστε ακόμα δεν έχεις καθυστέρηση οποτε ποτε δεν ξέρεις...Αλλά και πάλι αν δεν, τοτε και ο Σεπτέμβρης μήνας είναι!!!

@Ungry girl μου, πόσο γλυκό αυτό που σου είπε ο καλός σου!!! Θέλω και εγώ πολυ να υιοθετήσω ένα παιδάκι, αλλά ο δικός μου μου είπε πρώτα Ν κανουμε κάνα δύο δικά μας και μετά... μάλλον φοβάται ότι θα επαναπαφτω με εκείνο!!! Χιχι

@Cartoo_n καλωσόρισες και από εμενα! !! Και εγω καινούρια είναι!!! Από ότι βλέπω εχουμε παρόμοια ιστορία και παρόμοια συμπτώματα, μόνο που εμένα δεν ματώνει η μύτη μου!!! Ποιος ξερει;;; πάντως και εγώ πολυ μπερδεμένη είναι με το σώμα μου, αλλα και θυμωμένη γιατί με ταλαιπωρεί πολύ αυτές τις μέρες... Τα υπόλοιπα κορίτσια Καλά ειστε;;; 

@Ani ani εξαιρετικός ο γιατρός που επέλεξες... σε αυτόν εχω σκοπό μ πάω για Παπ από Σεπτέμβρη η σε κάποια επικείμενη εγκυμοσύνη. .. πες μας σε παρακαλώ και τη δική σου εμπειρία Αφού τον επισκεφτείς!!! :)

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Τι άλλα νεάκια?Πως πέρασες τη μέρα σου?

τιποτα ιδιετερο τα καθημερηνα δουλειαααααααα...

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@marillia μου τωρα το διάβασα... Δεν πειράζει...άλλωστε ακόμα δεν έχεις καθυστέρηση οποτε ποτε δεν ξέρεις...Αλλά και πάλι αν δεν, τοτε και ο Σεπτέμβρης μήνας είναι!!!

@Ungry girl μου, πόσο γλυκό αυτό που σου είπε ο καλός σου!!! Θέλω και εγώ πολυ να υιοθετήσω ένα παιδάκι, αλλά ο δικός μου μου είπε πρώτα Ν κανουμε κάνα δύο δικά μας και μετά... μάλλον φοβάται ότι θα επαναπαφτω με εκείνο!!! Χιχι

@Cartoo_n καλωσόρισες και από εμενα! !! Και εγω καινούρια είναι!!! Από ότι βλέπω εχουμε παρόμοια ιστορία και παρόμοια συμπτώματα, μόνο που εμένα δεν ματώνει η μύτη μου!!! Ποιος ξερει;;; πάντως και εγώ πολυ μπερδεμένη είναι με το σώμα μου, αλλα και θυμωμένη γιατί με ταλαιπωρεί πολύ αυτές τις μέρες... Τα υπόλοιπα κορίτσια Καλά ειστε;;; 

@Ani ani εξαιρετικός ο γιατρός που επέλεξες... σε αυτόν εχω σκοπό μ πάω για Παπ από Σεπτέμβρη η σε κάποια επικείμενη εγκυμοσύνη. .. πες μας σε παρακαλώ και τη δική σου εμπειρία Αφού τον επισκεφτείς!!! :)

ναι ο γλυκουλης δεν εχω φτασει να σκευτομαι τοσο μακρια πηστευω εχουμε μελλον απλα το ειπαι για να μη στεναχωριεμαι αλλα ακομα ειναι νορις..εσυ πως εισαι σημερα?

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

τιποτα ιδιετερο τα καθημερηνα δουλειαααααααα...

ναι ο γλυκουλης δεν εχω φτασει να σκευτομαι τοσο μακρια πηστευω εχουμε μελλον απλα το ειπαι για να μη στεναχωριεμαι αλλα ακομα ειναι νορις..εσυ πως εισαι σημερα?

Καλά εννοείται δεν θα σκέφτεσαι έτσι!! Προσπαθείτε καιρο;; διάβασα Όλες τις σελίδες αλλά δε θυμάμαι... Εγώ τα χάλια μου τα μαύρα εχω... Από χθες πονάω πολύ λες και θα αδιαθετησω, μια εχω λιγουρες, μια θέλω να κάνω εμετό...Και έχω παααρα πολλά υγρά...σε φάση που τσέκαρα αν μου ρθε από χθες περίοδος συνέχεια... άσε σου λέω Δράμα... Αφού είπα στο φίλο μου χθες πως άμα είναι να είμαι έτσι συνέχεια χωρίς τα χάπια και δεν είναι έγκυος, θα κάνω υπομονή κάνα 3ρι μήνες και θα τα ξαναρχίσω... Α! Και ξέχασα να αναφέρω πως το στήθος μου είναι σα μπαλόνι και πονάει πολυ και η κοιλιά μου πρησμενη και πετάει (τα νευρα μου...Εγώ είχα πάντα πλάκα κοιλιά με εξαίρεση τις 4 -  5 μερες πριν την περίοδο και τις 3 μερες περιοδου)... πφφφ σε ζαλισα...σορρυ... :(

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Καλά εννοείται δεν θα σκέφτεσαι έτσι!! Προσπαθείτε καιρο;; διάβασα Όλες τις σελίδες αλλά δε θυμάμαι... Εγώ τα χάλια μου τα μαύρα εχω... Από χθες πονάω πολύ λες και θα αδιαθετησω, μια εχω λιγουρες, μια θέλω να κάνω εμετό...Και έχω παααρα πολλά υγρά...σε φάση που τσέκαρα αν μου ρθε από χθες περίοδος συνέχεια... άσε σου λέω Δράμα... Αφού είπα στο φίλο μου χθες πως άμα είναι να είμαι έτσι συνέχεια χωρίς τα χάπια και δεν είναι έγκυος, θα κάνω υπομονή κάνα 3ρι μήνες και θα τα ξαναρχίσω... Α! Και ξέχασα να αναφέρω πως το στήθος μου είναι σα μπαλόνι και πονάει πολυ και η κοιλιά μου πρησμενη και πετάει (τα νευρα μου...Εγώ είχα πάντα πλάκα κοιλιά με εξαίρεση τις 4 -  5 μερες πριν την περίοδο και τις 3 μερες περιοδου)... πφφφ σε ζαλισα...σορρυ... :(

δεν με ζαλισες...οχι κανε υπομονη ποτε δεν περιμενεις εσυ?

εγω προσπαθω εναμισι χρονο!!

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Δηλαδή στην εφαρμογή έχεις βάλει ότι έχεις κύκλο 30 ημερών, εκείνη σου δίνει επόμενη ημερομηνία περιόδου 8 Σεπτεμβρίου (σωστά με τα δεδομένα που της έχεις δώσει) και σου δίνει ως ημέρα ωορρηξίας στις 20 Αυγούστου; Σχεδόν 20 μέρες πριν την περίοδο; Σίγουρα δεν σου βγάζει ένδειξη "γόνιμες μέρες" από 20 μέχρι 24 και ωορρηξία στις 24? Συγνώμη που επιμένω, αλλά ή κάποια δεδομένα της εφαρμογής είναι λάθος ή η εφαρμογή έχει λαλήσει! 

Προφανώς και αυτό είναι άσχετο με τα συμπτώματα, αλλά αν δεν είσαι έγκυος ήδη, και εφόσον θέλετε θα σε βοηθήσει να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα του κύκλου σου. Αν μη τι άλλο να μην σε βάζει σε περίεργα τριπάκια κάθε σύμπτωμα.

Εχεις απολυτο δικαιο απολυτο!!!! Ναι αυτο ακριβως μου βγαζει η εφαρμογη και απο οτι ειδα σε καποιες αλλες η καθε μια βγαζει τα δικα της. Λαλησαν οι εφαρμογες λαλησα και εγω μαζι...Παντως αντικειμενικα πιατευω οτι εκει καπου πρεπει μα ειχα γονιμες μετα τις 20....

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Koulouri είπε:

@Farmakotriftena κι όμως, είναι καλός κι έμπειρος γιατρός. Είσαι κι εσύ γιατρός, κορίτσι μου;

Ευτυχώς, δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα, πίνω νερό και χυμό cranberries. Σας ευχαριστώ πολύ όλες για την υποστήριξη! :)

@Nati85 αδιαθετεις τελικα; Είχες συμπτώματα περίεργα εσυ; Μη στεναχωριέσαι  ε;;;;

Κουλούρι μου φαρμακευτική έχω τελειώσει. Αλλά είναι βασικές αρχές αυτά. Με τα αντιβιοτικά εδώ στην Ελλάδα γίνεται χαμός. Μου έρχονται κόσμος με βήχα και χαρτί από γιατρό να τους δίνει αντιβίωση και θυμώνω ρε συ. Και οκ...  καλός ο δικός σου ο γιατρός.... Αλλά χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα σου δίνει αυθαίρετα την αντιβίωση και σου λέει και για 3 μέρες. Anyways απλά αν γνώριζε ο περισσότερος κόσμος τι κακό γίνεται με τα αντιβιοτικά (όχι μόνο σε αυτόν που παίρνει για ψύλλου πήδημα αλλά και στον υπόλοιπο πληθυσμό) ίσως να ήμασταν πιο προσεκτικοί. Ο ίδιος ο γιατρός σου αν ήταν σε άλλη χώρα δεν θα σου πρότεινε καν αντιβίωση. Μόνο στην Ελλάδα δίνονται έτσι χωρίς ειδικό χαρτί. Περαστικά σου και πολύ καλά κάνεις και πίνεις κρανμπερις χαχαχ!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

δεν με ζαλισες...οχι κανε υπομονη ποτε δεν περιμενεις εσυ?

εγω προσπαθω εναμισι χρονο!!

Γυρω στις 7 του Σεπτεμβρη, αλλα επειδη πριν τα χαπια ειχα και 10 και 14 μερες καθυστερηση, ειπα αν δεν μου ρθει μεχρι τοτε να κανω υπομονη καποιες μερες και να τσεκαρω μετα (αν αντεξω)!!! Παντως αν το ενστικτο μου βγει σωστο και εμεινα εγκυος τη μερα που ψιλιαζομαι, ειδα στο πινακακι οτι θα ναι αρκετα προχωρημενη εγκυμοσυνη...λετε να ειναι θεμα και να τσεκαρω νωριτερα;;; (1 στις 1000 λέμε Τώρα....)

Εντάξει, δεν είναι και τραγικός ο καιρός γλυκιά μ... Απολαύστε το σεξάκι χωρίς άγχος και είμαι σίγουρη όλα θα πάνε καλά!!! :)

cO4Yp3.png

3 ώρες πρίν, Cartoo_n είπε:

Γεια σας κορίτσια :)

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και καθότι έχω αρκετή ώρα εδώ μέσα και διαβάζω διάφορα θεματάκια

θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ αυτό που με καίει. ^_^

Υπάρχει κάποια από εσάς που είχε συμπτώματα πριν την καθυστέρηση της....

Γεια σου αγαπητη καλωσηλθες! Βεβαιως ειχα και ειμαι κ εγκυος τωρα πια..πρηξιμο στο στηθος αρκετα πριν την περιοδο οπως και χαμηλα πονακια ολοιδια με της περιοδου σε σημειο που περιμενα την περιοδο καθε μερα!! 

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Γυρω στις 7 του Σεπτεμβρη, αλλα επειδη πριν τα χαπια ειχα και 10 και 14 μερες καθυστερηση, ειπα αν δεν μου ρθει μεχρι τοτε να κανω υπομονη καποιες μερες και να τσεκαρω μετα (αν αντεξω)!!! Παντως αν το ενστικτο μου βγει σωστο και εμεινα εγκυος τη μερα που ψιλιαζομαι, ειδα στο πινακακι οτι θα ναι αρκετα προχωρημενη εγκυμοσυνη...λετε να ειναι θεμα και να τσεκαρω νωριτερα;;; (1 στις 1000 λέμε Τώρα....)

Εντάξει, δεν είναι και τραγικός ο καιρός γλυκιά μ... Απολαύστε το σακάκι χωρίς άγχος και είμαι σίγουρη όλα θα πάνε καλά!!! :)

κοιτα δεν ξερω εχεις κοιταξει για ωορριξια ξερεις ποτε εκανες? αν οχι περιμενε να παει 10 ο μηνας και κανε ενα τεστακι λογικα θα σου διξει..ενταξη τραγικος δεν ειναι αλλα ειναι μπολικος και ξερεις τι οσο αναφορα για τα σημτωματα εγω απο τοτε που αρχησα να εχω επαφες ελευθερες ενοω μετα τν 3 -4 μηνα ελεγα μπας και και με ποναει το στηθος μου και τετοια αυτο το μηνα που δεν εκανα ωορριξια και αποκλειουμε εγκυμοσηνη παλυ ετσι νιωθω το στηθος μου ποναει φριχτα και δεν ξερω που να το βολεψω χαχααχχαχα οποτε εγω προσωπικα δεν βασιζομαι σε συμτωματα..

αλλα κανε λιγες μερες υπομονη και χτυπα ενα τεστακι μετα!

Just now, Ani ani είπε:

Γεια σου αγαπητη καλωσηλθες! Βεβαιως ειχα και ειμαι κ εγκυος τωρα πια..πρηξιμο στο στηθος αρκετα πριν την περιοδο οπως και χαμηλα πονακια ολοιδια με της περιοδου σε σημειο που περιμενα την περιοδο καθε μερα!! Εσυ νιωθεις κατι ιδιαιτερο?

Γεια σου Ani :) αληθεια λες? Με το καλο το μωρακι σου καλη μου και οτι καλυτερο ευχομαι. Αυτο που αισθανομαι 24 ώρες το 24 ώρο είναι ενα πράγμα σαν κράτημα μα το πεις σαν πονακι να το πεις σαν ωραια ενοχληση (δεν ξερω πως να το πω) κατω χαμηλα στην κοιλια....αυτό μετα τον εντονο πονο μεχρι και σημερα. Μετά περα απο ζαλαδιτσες και ανακατωσουρες μια στο τοσο και την μυτη που απο χτες ματωνει ειναι καθαρο το συναισθηματικο.....(και καπου εδω αρχιζει η παρανοια και λεω παιζει να εχω χαζεψει) χαμογελαω στα καλα καθουμενα αισθανομαι μια τεραστια ευτυχια μεσα μου ακομα και οταν γινεται κατι κακο πχ μια γκρινια κατι. Αισθανομαι να αλλαζω μεσα μου.....ειμαι το πιο αγχωδες ατομο στον πλανητη γη....και ομως δεν με αγγιζει πρωτη φορα στη ζωη μου τιποτα.....Δεν συνεχιζω σορρυ αν σε κουραζω.....Με λιγα λογια δεν ειμαι αυτη που ημουν...ειμαι καπως.... :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

κοιτα δεν ξερω εχεις κοιταξει για ωορριξια ξερεις ποτε εκανες? αν οχι περιμενε να παει 10 ο μηνας και κανε ενα τεστακι λογικα θα σου διξει..ενταξη τραγικος δεν ειναι αλλα ειναι μπολικος και ξερεις τι οσο αναφορα για τα σημτωματα εγω απο τοτε που αρχησα να εχω επαφες ελευθερες ενοω μετα τν 3 -4 μηνα ελεγα μπας και και με ποναει το στηθος μου και τετοια αυτο το μηνα που δεν εκανα ωορριξια και αποκλειουμε εγκυμοσηνη παλυ ετσι νιωθω το στηθος μου ποναει φριχτα και δεν ξερω που να το βολεψω χαχααχχαχα οποτε εγω προσωπικα δεν βασιζομαι σε συμτωματα..

αλλα κανε λιγες μερες υπομονη και χτυπα ενα τεστακι μετα!

Σεξακι ηθελα να γραψω και οχι σακακι!!! Αχαχχαχαχα ατιμο Τ9!!! Οχι δεν ξερω, γιατι το ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά... Εγώ ήμουν σίγουρη ότι δεν παίζει Να πετύχουμε αν δεν περάσουν μήνες, μη σου πω και χρόνος!!! Αλλά όλα αυτά με προβλημάτισαν... Να σου πω, αν δεν είχα όλη αυτή την αίσθηση καθημερινα ουτε που θα το σκεφτόμουν... Εν τω μεταξύ, ενώ ειχαμε αρκετες επαφές αυτό το μηνα και ακόμα εχουμε Δηλαδή, οποτε  επιασα και τις γόνιμες μερες αν ήταν πιο μετά, εμένα μου εχει κολλησςι η πρωτη φορα μετα την περιοδο (που φυσικα ειναι παρα παρα πολυ δυσκολο)... απλά όλα άρχισαν να συμβαίνουν 3 μερες μετα... Όπως και να χει, σε κανα 20μερο το πολύ θα ξέρω (αν όχι και νωριτερα)...!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...