Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έχει τσεκάρει καμιά κοπέλα που κάνει τεστ ωορρηξίας, τις ημέρες που έχουμε υγρά και πονακια που συνήθως κρατάνε γύρω στις 2 μέρες,  θετικό τεστ βλέπουν τότε ή 1-2 μέρες μετά;;;;

Να σου πω κι εγώ για αυτό τον κύκλο που τα έχω πρόσφατα. Είχα πονάκια αριστερά από την Πεμπτη, Παρασκευή θετικό τεστ ωορρηξίας, και πινάκια πιο έντονα. Τα πονάκια συνεχίστηκαν και το Σάββατο και την Κυριακή. Τώρα για υγρά σίγουρα είχα την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά για πιο πριν δεν ξέρω. Δεν είμαι καλή στην παρατήρηση τους. 

Κορίτσια άμα δουλεύεις, γράφεις εδώ και μαγειρεύεις ταυτόχρονα, τι λέτε θα τρώγεται το φαι; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, marillia είπε:

Θα πάτε ταξιδάκι?

Για λιγες μερες θα φυγουμε το σ.κ.ειχα κανονισει για σημερα να φευγαμε αλλα το αλλαξα μολις ειδα την ωορρηξια το πηγα λιγο παρακατω ευτυχως! Παλι καλαααα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 47 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Να αλλάξεις γιατρό χαχαχαχα τραγική απάντηση.  Σε χαπακωνει έτσι αυθαίρετα με αντιβίωση σου λέει και μόνο για 3 μέρες να μπει τσάμπα στον οργανισμό σου αντιβιοτικό και όταν γυρίσεις ας κάνεις και αντιβιογραμμα.  Τραγικός! Δυστυχώς πολλοί δεν καταλαβαίνουν τι ζημιά κανουν τα αντιβιοτικά και τι ανθεκτικότητα αποκτούν τα βακτήρια με τη χρήση. 

Για μένα πίνε 2λιτρα νερό επιπλέον πιες και κρανμπερις που είναι σούπερ αντισηπτικό των ουροδοχων και αν δεν φτιάξεις τότε κανε αντιβιογραμμα κτλ 

@Farmakotriftena κι όμως, είναι καλός κι έμπειρος γιατρός. Είσαι κι εσύ γιατρός, κορίτσι μου;

Ευτυχώς, δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα, πίνω νερό και χυμό cranberries. Σας ευχαριστώ πολύ όλες για την υποστήριξη! :)

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Nati85 είπε:

Για λιγες μερες θα φυγουμε το σ.κ.ειχα κανονισει για σημερα να φευγαμε αλλα το αλλαξα μολις ειδα την ωορρηξια το πηγα λιγο παρακατω ευτυχως! Παλι καλαααα!!

Να περάσετε όμορφα και να γεμίσετε μπαταρίες για τον χειμώνα!!Για να δούμε αύριο τι θα γίνει!!

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Εχεις απολυτο δικαιο...... Εγω εκανα λαθος και τωρα επαθα..... Ο κυκλος ειναι ειναι 30-31 ημερες με παει απο 8 του μηνα σε 7-8 του μηνα. Τελευταια περιοδο ειχα 8/8 και περιμενω 8/9 το λαθος μου ειναι στις γονιμες μερες.....γονιμες εχω υποθετικα στις 20. Τελευταια ελευθερη επαφη ειχα 19. 

Κάτσε γιατί τώρα κατάλαβα τι διάβασα. Εφόσον περιμένεις περίοδο στις 8-9, οι γόνιμες λογικά είναι πιο αργά από τις 20. Σκέψου εγώ είχα θετικό τεστ ωορρηξίας την Παρασκευή (25-8) και υπολογίζω περίοδο στις 9-9. Μετά την ωορρηξία, η περίοδος έρχεται σε 12-16 μέρες. Οπότε δύσκολο να είχες ωορρηξία πριν τις 24-8. Αν υπολογίζεις τις γόνιμες με βάση κάποια εφαρμογή, συνήθως σου δείχνουν ως "γόνιμες μέρες" πεντε περίπου πριν από την ημέρα ωορρηξιας, γιατί το σπέρμα ζει μέχρι  και πέντε μέρες  μέσα στον κόλπο. Την ωορρηξία αυτές οι εφαρμογές την υπολογίζουν με τον κανόνα των 14 ημερών πριν την περίοδο. 

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Καλώς όρισες και από μένα. Όπως τα λες τώρα έχεις πιθανότητες αφού είχες επαφή μια μέρα πριν την ωορρηξία. Βέβαια και εμένα μου φαίνεται νωρίς για συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε μπορεί τα σύμπτωματα να οφείλονται αλλού, χωρίς να σημαίνει όμως ότι δεν είσαι έγκυος. 

Καλως σας βρηκα alina και σευχαριστω πολυ.

Συμφωνω οτι μπορει να οφειλονται αλλου τα συμπτωματα αλλωστε μου φαινεται παραλογο απο τοσο νωρις να εμφανιστουν τοσα πολλα....και ζαλαδες, και αδυναμιες, και ματωμα στη μυτη, και συναισθημα, και πονος στην κοιλια.....τι να πω.....θα φανει.....

Παντως μονο στην ιδεα τρελαινομαι απο ευτυχια πραγματικα. :)

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Κάτσε γιατί τώρα κατάλαβα τι διάβασα. Εφόσον περιμένεις περίοδο στις 8-9, οι γόνιμες λογικά είναι πιο αργά από τις 20. Σκέψου εγώ είχα θετικό τεστ ωορρηξίας την Παρασκευή (25-8) και υπολογίζω περίοδο στις 9-9. Μετά την ωορρηξία, η περίοδος έρχεται σε 12-16 μέρες. Οπότε δύσκολο να είχες ωορρηξία πριν τις 24-8. Αν υπολογίζεις τις γόνιμες με βάση κάποια εφαρμογή, συνήθως σου δείχνουν ως "γόνιμες μέρες" πεντε περίπου πριν από την ημέρα ωορρηξιας, γιατί το σπέρμα ζει μέχρι  και πέντε μέρες  μέσα στον κόλπο. Την ωορρηξία αυτές οι εφαρμογές την υπολογίζουν με τον κανόνα των 14 ημερών πριν την περίοδο. 

Δεν θα μαθω ποτε ποτε ειχα ωορρηξια.....βαση εφαρμογης ειχα στις 20 απο εκει και περα δεν ξερω.... το σιγουρο ειναι οτι ματωνει παλι η μυτη μου και θελω τα βγαλω απο τημ ζαλαδα....σορρυ κιολας....

Καλησπερααα κοριτσιαααα διαβαζω σελιδες και σελίδες τι κανεται????

@marillia ακομα μπορει να ειναι νωρις για τι τεστακι εχουμε ακομα ελπιδες..

Οσο για το τσιγαρο καπνιζω φουλλλλ και δεν μου εχει συμβεί ποτε να μην το θελω απλα το λατρευω!!!!

@Nati85 μου ακομα περιμενουμε και απο εσενα....

@μπουμπου και απο εσενα το ιδιο...

@elenaki να τα χιλιασεται και με το καλο το μωρακι σας οπως θελεται να σας ερθουν ολα..

@orianna εμας μονο με σπερμοδιαγραμμα χωρίς καλιεργεια την 3 μερα τα πηραμε τα.αποτελεσματα οντως τρομερη αγωνία σε καταλαβενω φουλλλλ..

@Cartoo_n καλησπερα και καλως ηρθες και απο εμενα γεγονος μαλλων οπως λενε και τα κοριτσια λιγο νωρις για σημτωματα αλλα αυτο δεν λεει τιποτα...μπορει και να το πετυχατε στο εύχομαι...

Ειναι τα συμπτώματα άτιμα αλλα το καλητερο και συγουρο σύμπτωμα μαλλων ειναι η καθυστέρηση..!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

ακομα μπορει να ειναι νωρις για τι τεστακι εχουμε ακομα ελπιδες..

Οσο για το τσιγαρο καπνιζω φουλλλλ και δεν μου εχει συμβεί ποτε να μην το θελω απλα το λατρευω!!!!

Και γω έτσι είμαι!!Τι να πω!!Τα πάντα μπορούν να συμβούν!!Πάντως μπήκα στην ψυχολογία να αδιαθετήσω!!Εσύ πως είσαι κορίτσι μου?

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερααα κοριτσιαααα διαβαζω σελιδες και σελίδες τι κανεται????

@marillia ακομα μπορει να ειναι νωρις για τι τεστακι εχουμε ακομα ελπιδες..

@Nati85 μου ακομα περιμενουμε και απο εσενα....

@μπουμπου και απο εσενα το ιδιο...

@elenaki να τα χιλιασεται και με το καλο το μωρακι σας οπως θελεται να σας ερθουν ολα..

@orianna εμας μονο με σπερμοδιαγραμμα χωρίς καλιεργεια την 3 μερα τα πηραμε τα.αποτελεσματα οντως τρομερη αγωνία σε καταλαβενω φουλλλλ..

@Cartoo_n καλησπερα και καλως ηρθες και απο εμενα γεγονος μαλλων οπως λενε και τα κοριτσια λιγο νωρις για σημτωματα αλλα αυτο δεν λεει τιποτα...μπορει και να το πετυχατε στο εύχομαι...

Ειναι τα συμπτώματα άτιμα αλλα το καλητερο και συγουρο σύμπτωμα μαλλων ειναι η καθυστέρηση..!!!!!!

Γεια σου και απο μενα :) εκει καταλήγω και εγω μια καθυστερηση θα δωσει την απαντηση. :)

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , marillia είπε:

Να περάσετε όμορφα και να γεμίσετε μπαταρίες για τον χειμώνα!!Για να δούμε αύριο τι θα γίνει!!

Ευχαριστουμε πολυ!!!πονταρω σε εσενα ακομα τιποτα δεν τελειωσε ακομα

@Ungry girl πριν λιγο ειδα τα υγρα που εχω συνηθως πριν την περιοδο ετσι λιγο μπεζ!οποτε θα ερθει σιγουρα μεχρι αυριο το πρωι!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, marillia είπε:

Και γω έτσι είμαι!!Τι να πω!!Τα πάντα μπορούν να συμβούν!!Πάντως μπήκα στην ψυχολογία να αδιαθετήσω!!Εσύ πως είσαι κορίτσι μου?

κοιτα καλο ειναι για να μην το σκευτεσαι δεν θελω να σου ερθει η συχαμενη δεν θελω!!!!

εγω τιποτα στην αναμονη περιοδου..περιμενω να μου ερθει να παρω τεστακια αλλη μια φορα αλλα δεν τα περνω και ποιο πριν χαχαχαχαχα! ειμαι καλητετα ψυχολογικα ο καλος μου μου ειπαι οτι αν δεν μπορουμε να κανουμε παιδακι να υοθετησουμε ενα αααχαχαχαχα τι να πω πιαααα

πρίν από 2 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Γεια σου και απο μενα :) εκει καταλήγω και εγω μια καθυστερηση θα δωσει την απαντηση. :)

ναι σε ολες γιατι αποτι διαβασες ολες εχουμε συμτωματα αλλα τιποτα σου ευχωμαι τοκαλητερο το συντομοτερο...

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ungry girl πριν λιγο ειδα τα υγρα που εχω συνηθως πριν την περιοδο ετσι λιγο μπεζ!οποτε θα ερθει σιγουρα μεχρι αυριο το πρωι!!

μεχρι τοτε ομως περιμενουμε να δουμεεεεεεεεεε....

• Μου αρέσει 1

Just now, Nati85 είπε:

Για να δούμε:-D!!Κορίτσια νομίζω είμαι για γέλια!!Τέτοια νίλα δεν έχω ξαναπάθει.Δε νομίζω να σας έχω ξαναπρήξει τόσο  καιρό  που μιλάμε!!Καλά για συμπτώματα εγκυμοσύνης γιατί με τα τεστάκια είχα θέμα μέχρι να καταλάβω χαχαχ!!!Εν τω μεταξύ το πα και στον άντρα μου και στεναχωρέθηκε.Το βράδυ θα του δώσω κουράγιο να μη στεναχωριέται ότι δεν έχουμε και πάρα πολύ καιρό που προσπαθούμε!!

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

εγω τιποτα στην αναμονη περιοδου..περιμενω να μου ερθει να παρω τεστακια αλλη μια φορα αλλα δεν τα περνω και ποιο πριν χαχαχαχαχα! ειμαι καλητετα ψυχολογικα ο καλος μου μου ειπαι οτι αν δεν μπορουμε να κανουμε παιδακι να υοθετησουμε ενα αααχαχαχαχα τι να πω πιαααα

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!!Γνώμη μου να τα ξεκινήσεις αφού δεις τα υγρΆ(αν έχεις κάθε μήνα).Εγω τα ξεκίνησα 2 μέρα των υγρών.Για να μην αγχωθείς απο πολύ νωρίς και από οτι θεμάμαι δεν κάνεις κύκλο κάτω των 30 ημερών.Μακάρι να μην χρειαστούν!!

Κοριτσια μου οσες σας ταλαιπωρησα με το στημενο ραντεβου του γιατρου μου τοτε εβγαλα καποια ακρη!. Εκλεισα στο Ελενα αυριο με τον Κο Σουλο (@orianna σε ευχαριστω τον βρηκα απο το συνδεσμο που μ εστειλες) και για πιο αμεσα θα παω για τελευταια φορα αυριο πρωι στον πρωην μου! Αυριο θα σας πω νεα απο το μπεμπε!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Για να δούμε:-D!!Κορίτσια νομίζω είμαι για γέλια!!Τέτοια νίλα δεν έχω ξαναπάθει.Δε νομίζω να σας έχω ξαναπρήξει τόσο  καιρό  που μιλάμε!!Καλά για συμπτώματα εγκυμοσύνης γιατί με τα τεστάκια είχα θέμα μέχρι να καταλάβω χαχαχ!!!Εν τω μεταξύ το πα και στον άντρα μου και στεναχωρέθηκε.Το βράδυ θα του δώσω κουράγιο να μη στεναχωριέται ότι δεν έχουμε και πάρα πολύ καιρό που προσπαθούμε!!

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!!Γνώμη μου να τα ξεκινήσεις αφού δεις τα υγρΆ(αν έχεις κάθε μήνα).Εγω τα ξεκίνησα 2 μέρα των υγρών.Για να μην αγχωθείς απο πολύ νωρίς και από οτι θεμάμαι δεν κάνεις κύκλο κάτω των 30 ημερών.Μακάρι να μην χρειαστούν!!

μα και εγω οταν ειδα υγρα τα ξεκινησα 6 μερες μου κρατησε η περιοδος  8-9-10 ειχα υγρα 11η μερα ο κολο αχνο τεστ τωρα βασικα επιδη εχουμε πολυ δουλεια και οι δυο το σεπτεμβη και που καιρος για σεξ αχαχα απλα θα τα κανω ποιο πολυ για να δω αν ετυχε ενα μηνα να μην κανω ωορριξια και επεσα πανω σε αυτον η εαν δεν κανω γενικα οποτε θα εχω μια οικονα πριν παω στο γιατρο να ξερω τι θα του πω του ανθρωπου....

δεν εισαι για γελια ποια δεν τα εχει παθει ολα αυτα αλλα αυτο με το τσιγαρο μου βρωμαει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...