Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , Koulouri είπε:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια!

Είμαι διακοπές και φεύγω αύριο οπότε δεν έκανα καλλιέργεια ούρων. Παθολόγος μου είπε να πάρω τη zinadol τις μίνιμουμ μέρες που μπορώ για να είμαι καλυμμένη κι όταν επιστρέψω θα κάνω καλλιέργεια εννοείται.

Καλώς ήλθες @Cartoo_n !

τι συμπτωματα εχεις?

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Koulouri ναι παρα πολυ νερο θελει και αν μπορεις παρε τα urinal δες στο ιντερνετ ειναι με κρανμπερις.ειναι ακριβα ομως αλλα εχει πολλα χαπακια μεσα.σαν βιταμίνες ειναι.μπορει να υπαρχει και κατι πιο οικονομικο εγω παλια παθαινα κυστιτιδες και μολις εβλεπα να ερχεται επινα απο αυτα και πολυ πολυ νερο και δεν προχωρουσε το θεμα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, Koulouri είπε:

Νεύρα πολλά και μια ωραιότατη :?ουρολοίμωξη... Ξεκίνησα zinadol για τρεις μέρες και βλέπουμε. Έχω αγχωθεί λιγάκι, εάν μία στο εκατομμύριο είμαι έγκυος, μήπως επηρεαστεί η κύηση, αν και η zinadol γενικά δίνεται σε εγκύους. Έχετε καμιά ιδέα; @orianna και όποιο άλλο κορίτσι;

Σας φιλώ

Περαστικά γλυκιά μου!!Εχω την εντύπωση ότι δεν πειράζει αυτή η αντιβίωση!!Ουρολόγος στην έδωσε?

Just now, Nati85 είπε:

εβαλες θερμομετρο σημερα το πρωι?ποσο ειχες?

Το πρωί είχα πάλι 36,5 και τώρα 37,2!!Εν τω μεταξύ πήγα στη μαμά μου για καφέ και πάλι αναγούλιασα με το τσιγάρο.Να μου πει καμιά καπνίστρια το χει πάθει χωρίς να είναι έγκυος?Μου φαίνεται θα το κόψω θέλω δε θέλω.Με αναστάτωσεςχαχαχ!!Κάτι μου λέει ότι μπορεί να είσαι!!Λογικά σήμερα δεν είναι να σου έρθει?15 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας?

@rozouliniμου ευχαριστώ πολύ!!Εσύ πως είσαι σήμερα?

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , orianna είπε:

μας ειπες βρε κοριτσι οτι ειχες περιοδο 8-8 και περιμενεις 13-9...αυτος ο κυκλος ειναι 36 ημερων...και αν περιμενεις στις 13 του μηνα τοτε δεν εχεις κανονικα ωορρηξια στις 25-8.εχεις κανει καποιο λαθος?ετσι οπως μας τα λες ο μονος τροπος να εισαι εγκυος ειναι να εισαι απο τον προηγουμενο κυκλο και να ειχες ψευδοπεριοδο...

Εχεις απολυτο δικαιο...... Εγω εκανα λαθος και τωρα επαθα..... Ο κυκλος ειναι ειναι 30-31 ημερες με παει απο 8 του μηνα σε 7-8 του μηνα. Τελευταια περιοδο ειχα 8/8 και περιμενω 8/9 το λαθος μου ειναι στις γονιμες μερες.....γονιμες εχω υποθετικα στις 20. Τελευταια ελευθερη επαφη ειχα 19. 

Έχει τσεκάρει καμιά κοπέλα που κάνει τεστ ωορρηξίας, τις ημέρες που έχουμε υγρά και πονακια που συνήθως κρατάνε γύρω στις 2 μέρες,  θετικό τεστ βλέπουν τότε ή 1-2 μέρες μετά;;;;

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Το πρωί είχα πάλι 36,5 και τώρα 37,2!!Εν τω μεταξύ πήγα στη μαμά μου για καφέ και πάλι αναγούλιασα με το τσιγάρο.Να μου πει καμιά καπνίστρια το χει πάθει χωρίς να είναι έγκυος?Μου φαίνεται θα το κόψω θέλω δε θέλω.Με αναστάτωσεςχαχαχ!!Κάτι μου λέει ότι μπορεί να είσαι!!Λογικά σήμερα δεν είναι να σου έρθει?15 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας?

@rozouliniμου ευχαριστώ πολύ!!Εσύ πως είσαι σήμερα?

Να σου πω κοψτο καλυτερα εισαι δεν εισαι καλο θα σου κανει μιας που βρηκες ευκαιρια!!αυτο με το τσιγαρο οντως περιεργο βρε παιδι μου!κατσε να δουμε και τις επομενες μερες!

Εγω Οχι μωρε δεν ειμαι το καταλαβαινω!ναι σημερα ειναι 15 απο το θετικο τεστ λογικα εκανα την επομενη μερα γιατι ειχα την πιο χαμηλη θερμοκρασια.πιστευω θα ερθει αυριο η σημερα το βραδυ το νιωθω.ξεχασα σημερα το πρωι να βαλω θερμομετρο τωρα μολις μετρησα 37.1 ειχα αλλα η πρωινη πιανεται συνηθως ειναι πιο χαμηλη

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έχει τσεκάρει καμιά κοπέλα που κάνει τεστ ωορρηξίας, τις ημέρες που έχουμε υγρά και πονακια που συνήθως κρατάνε γύρω στις 2 μέρες,  θετικό τεστ βλέπουν τότε ή 1-2 μέρες μετά;;;;

Εγώ είχα υγρά από Σάββατο μέχρι Τρίτη πρωί!!Τρίτη απόγευμα είχα θετικό τεστ ωορρηξίας!!Και Τετάρτη έντονο πόνο στην ωοθήκη που με χτυπήσουμε μέχρι το πόδι χωρίς υγρά όμως!!

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Να σου πω κοψτο καλυτερα εισαι δεν εισαι καλο θα σου κανει μιας που βρηκες ευκαιρια!!αυτο με το τσιγαρο οντως περιεργο βρε παιδι μου!κατσε να δουμε και τις επομενες μερες!

Εγω Οχι μωρε δεν ειμαι το καταλαβαινω!ναι σημερα ειναι 15 απο το θετικο τεστ λογικα εκανα την επομενη μερα γιατι ειχα την πιο χαμηλη θερμοκρασια.πιστευω θα ερθει αυριο η σημερα το βραδυ το νιωθω.ξεχασα σημερα το πρωι να βαλω θερμομετρο τωρα μολις μετρησα 37.1 ειχα αλλα η πρωινη πιανεται συνηθως ειναι πιο χαμηλη

Ναι σκέφτομαι να το κόψω!!Αύριο όμως το πολύ λογικά!!Ξέρεις πότε σου πέφτει η θερμοκρασία?Εγώ έχω όλη μέρα δέκατα μετά την ωορρηξία και την ημέρα που αδιαθετώ επανέρχεται η θερμοκρασία μου στο 36,6!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Εγώ είχα υγρά από Σάββατο μέχρι Τρίτη πρωί!!Τρίτη απόγευμα είχα θετικό τεστ ωορρηξίας!!Και Τετάρτη έντονο πόνο στην ωοθήκη που με χτυπήσουμε μέχρι το πόδι χωρίς υγρά όμως!!

Άρα μετά τα υγρά  ήρθε το θετικό τεστ.... thanks dear!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Άρα μετά τα υγρά  ήρθε το θετικό τεστ.... thanks dear!!

Ναιιι!!Και το είχα παρατηρήσει και χωρίς τα τεστ!!Αδιαθετούσα 14 μέρες μετά αφού τελείωναν τα υγρά ή τελευταία μέρα των υγρών.

πρίν από 12 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εχω 2 με 3 μερες πονακια και την τελευταια μερα που εχω πονακια βγαινει θετικο το τεστ την επομενη απο το θετικο τεστ σταματανε τα πονακια.

πρίν από 11 λεπτά , marillia είπε:

Ναι σκέφτομαι να το κόψω!!Αύριο όμως το πολύ λογικά!!Ξέρεις πότε σου πέφτει η θερμοκρασία?Εγώ έχω όλη μέρα δέκατα μετά την ωορρηξία και την ημέρα που αδιαθετώ επανέρχεται η θερμοκρασία μου στο 36,6!

Λιγες ωρες πριν μου πεφτει οποτε μπορει να πεσει το απογευμα η το βραδυ.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Εχεις απολυτο δικαιο...... Εγω εκανα λαθος και τωρα επαθα..... Ο κυκλος ειναι ειναι 30-31 ημερες με παει απο 8 του μηνα σε 7-8 του μηνα. Τελευταια περιοδο ειχα 8/8 και περιμενω 8/9 το λαθος μου ειναι στις γονιμες μερες.....γονιμες εχω υποθετικα στις 20. Τελευταια ελευθερη επαφη ειχα 19. 

Καλώς όρισες και από μένα. Όπως τα λες τώρα έχεις πιθανότητες αφού είχες επαφή μια μέρα πριν την ωορρηξία. Βέβαια και εμένα μου φαίνεται νωρίς για συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε μπορεί τα σύμπτωματα να οφείλονται αλλού, χωρίς να σημαίνει όμως ότι δεν είσαι έγκυος. 

Μολις πηγα στο μπανιο και ειχα τα γνωστα υγρα που εχω πριν αδιαθετησω!ευτυχως πλεον εχω καταλαβει τι μου γινεται!να ερθει οσο πιο γρηγορα γινεται να τελειωσει και γρηγορα να κανω κανενα μπανιο τις λιγες μερες που θα φυγω!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Μολις πηγα στο μπανιο και ειχα τα γνωστα υγρα που εχω πριν αδιαθετησω!ευτυχως πλεον εχω καταλαβει τι μου γινεται!να ερθει οσο πιο γρηγορα γινεται να τελειωσει και γρηγορα να κανω κανενα μπανιο τις λιγες μερες που θα φυγω!!

Θα πάτε ταξιδάκι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...