Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια!

Είμαι διακοπές και φεύγω αύριο οπότε δεν έκανα καλλιέργεια ούρων. Παθολόγος μου είπε να πάρω τη zinadol τις μίνιμουμ μέρες που μπορώ για να είμαι καλυμμένη κι όταν επιστρέψω θα κάνω καλλιέργεια εννοείται.

Καλώς ήλθες @Cartoo_n !

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 16 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

@Cartoo_n καλως ορισες!!! Οπως προειπαν και τα κοριτσια είναι συμπτωματα εγκυμοσυνης, αλλα μπορεί να είναι και τα τρελα της περιόδου!!! Ηκαλύτερη αποδειξη είναι η καθυστέρηση! πότε περιμένεις να έρθει η περίοδος; Επίσης, συμβαινει να δεις ροζ κηλιδες στην ωορρηξία και να μην ειναι εμφυτευση, αλλα το ωάριο. Ολα αυτα τα συμπτωματα τα ειχα πριν κατι μηνες... τον Φλεβαρη συγκεκριμενα....αλλά τελικά η περίοδος με επισκεφτηκε!! ... 

Κορίτσι και τώρα εσύ είχες αιματακι.  Θυμάμαι Καλά; τα συμπτώματα πως πανε; και για σένα πιστεύω θετικά όπως και για Μαριλια  ακόμα ελπιζω

yplDp3.png

πρίν από 5 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

πότε είχες τελευταια περίοδο; πότε εκανες ωορρηξία;

08/08 περίοδο υποθετικά 25/08 κανονική ωορρηξία 

πρίν από 2 λεπτά , Koulouri είπε:

Είμαι διακοπές και φεύγω αύριο οπότε δεν έκανα καλλιέργεια ούρων. Παθολόγος μου είπε να πάρω τη zinadol τις μίνιμουμ μέρες που μπορώ για να είμαι καλυμμένη κι όταν επιστρέψω θα κάνω καλλιέργεια εννοείται.

Καλώς ήλθες @Cartoo_n !

Καλώς σας βρήκα :)

Just now, Cartoo_n είπε:

Λοιπόν είχα επαφή αμέσως μετά την περίοδο μου που λογικά δεν έχω ωορρηξία. Στο παρελθόν ο γυναικολόγος μου μου είχε πει ότι είμαι πολύ γόνιμη γενικά και θα πρέπει να προσέχω πάρα πολύ. Κατα λέξη μου είχε πει "τα ωοθυλάκια σου κάνουν πάρτι" ^_^ θέλω να καταλήξω στο ότι μπορεί να κάνω και δυο ωορρηξίες σε άσχετες ημέρες. Περίπου δυο ημέρες μετά είχα τις ροζ κυλίδες και έντονο πόνο χαμηλά στην κοιλιά, ζάλη, ανακατωσούρα και αδυναμία. Δεν έδωσα σημασία θεώρησα ότι μπορεί να κρύωσα ή ότι κάτι άλλο συμβαίνει τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι έχουν περάσει δύο εβδομάδες και αισθάνομαι περίεργα στα συναισθήματα μου.....και όσο πάω γίνομαι χειρότερα.....για έναν περίεργο λόγο αισθάνομαι ηρεμία και ευτυχία μέσα μου λες και τζαζεψα (μην κοροϊδέψετε πλιζ) και εκτόςο από ζαλάδες και τα σχετικά απο χτες άρχισε να ματώνει και η μύτη μου. Περίοδο περιμένω στις 13 του μήνα.

Η μύτη ας πούμε είναι σύμπτωμα?? Έχετε ξανα ακούσει κάτι αντίστοιχο?

Ας τα πάρουμε κορίτσι με τη σειρά. Όσο πάρτυ κ να κάνουν τα ωοθυλακια σου δεν μπορείς να έχεις δύο ωορρηξίες με απόσταση μεταξύ τους. Ο μόνος τρόπος διπλής ωορρηξίας είναι με ένα 24 ώρο διάφορα η μία από την άλλη. Μετά την περίοδο σου δεν θα μπορούσες να είσαι γόνιμη και να κάνεις ωορρηξια με τόσο μεγάλο κύκλο που αναφέρεις. 30-35 μέρες κύκλο έχεις; Επίσης δύο μέρες μετά την επαφή το αίμα δεν γινεται να είναι εμφυτευση καθώς χρειάζονται τουλάχιστον 6-12 μέρες μετά την επαφή για να γίνει η εμφυτευση στη μητρα. Μήπως η ελεύθερη επαφή σου ξύπνησε επιθυμίες και τα συμπτώματα σου είναι ψυχοσωματικα;

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Ας τα πάρουμε κορίτσι με τη σειρά. Όσο πάρτυ κ να κάνουν τα ωοθυλακια σου δεν μπορείς να έχεις δύο ωορρηξίες με απόσταση μεταξύ τους. Ο μόνος τρόπος διπλής ωορρηξίας είναι με ένα 24 ώρο διάφορα η μία από την άλλη. Μετά την περίοδο σου δεν θα μπορούσες να είσαι γόνιμη και να κάνεις ωορρηξια με τόσο μεγάλο κύκλο που αναφέρεις. 30-35 μέρες κύκλο έχεις; Επίσης δύο μέρες μετά την επαφή το αίμα δεν γινεται να είναι εμφυτευση καθώς χρειάζονται τουλάχιστον 6-12 μέρες μετά την επαφή για να γίνει η εμφυτευση στη μητρα. Μήπως η ελεύθερη επαφή σου ξύπνησε επιθυμίες και τα συμπτώματα σου είναι ψυχοσωματικα;

θα συμφωνήσω μαζί σου. Επίσης, δε γίνεται αμέσως μετα την ωορρηξία να έχει τόσα πολλά συμπτώματα. Προσωπικά στον προηγούμενο κύκλο, λίγες μερες πριν την αναμενομενη περιοδο είχα αποστροφή προς τον καφέ. Πίνω 2 με 3 καφεδες την  ημέρα. Μου κίνησε την περιέργεια αυτό το συμπτωμα, αλλά διαψευστηκα παταγωδώς, καθώς με επισκεφτηκε μια ημερα νωρίτερα η περίοδο από την αναμενομενη ημερομηνια της...

πρίν από 8 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσι και τώρα εσύ είχες αιματακι.  Θυμάμαι Καλά; τα συμπτώματα πως πανε; και για σένα πιστεύω θετικά όπως και για Μαριλια  ακόμα ελπιζω

Ναι είχα κι εγω... Τωρα τι να πω,...δε ξερω... μπορει και να μην ήταν και τίποτα... Θα δειξει!!! :wub:

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

χαχαχαχαχαχα μπορεί να είναι και ψυχοσωματικά τι να πώ. Με τον σύντροφο μου έχουμε ελεύθερες επαφές συχνά και δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι αλλά δεν μας πιάνει και το τρελό το άγχος στην φάση μου είμαστε τώρα. Το αντιμετωπίζουμε ήρεμα "αν ειναι να έρθει καλός να έρθει" :) O κύκλος μου είναι 30-31 ημερών. Δεν ξέρω τι άλλο να πω μπορεί να μην είναι τίποτα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Cartoo_n είπε:

χαχαχαχαχαχα μπορεί να είναι και ψυχοσωματικά τι να πώ. Με τον σύντροφο μου έχουμε ελεύθερες επαφές συχνά και δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι αλλά δεν μας πιάνει και το τρελό το άγχος στην φάση μου είμαστε τώρα. Το αντιμετωπίζουμε ήρεμα "αν ειναι να έρθει καλός να έρθει" :) O κύκλος μου είναι 30-31 ημερών. Δεν ξέρω τι άλλο να πω μπορεί να μην είναι τίποτα.

αυτό που εχεις να κανεις είναι να ηρεμησεις και ό,τι ήταν να το κάνετε το κάνατε, μιας που περασε η ωορρηξια!!! Τώρα απολαυσε τις ημερες που ερχονται και όταν φτάσεις στην 30η ημερα κανεις ενα τεστακι και βλέπεις!!! Σου εύχομαι όντως να έχεις σποράκι στη κοιλιτσα!!!

Just now, μπουμπού92 είπε:

αυτό που εχεις να κανεις είναι να ηρεμησεις και ό,τι ήταν να το κάνετε το κάνατε, μιας που περασε η ωορρηξια!!! Τώρα απολαυσε τις ημερες που ερχονται και όταν φτάσεις στην 30η ημερα κανεις ενα τεστακι και βλέπεις!!! Σου εύχομαι όντως να έχεις σποράκι στη κοιλιτσα!!!

Σευχαριστώ πολύ γλυκιά μου και εσύ ότι ποθείς :) 

όσο για το ηρεμήσω...αυτή η ηρεμία της χαζομάρας και η ευτυχία είναι που με προβληματίζει χαχαχαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Γεια σας κορίτσια :)

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και καθότι έχω αρκετή ώρα εδώ μέσα και διαβάζω διάφορα θεματάκια

θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ αυτό που με καίει. ^_^

Υπάρχει κάποια από εσάς που είχε συμπτώματα πριν την καθυστέρηση της....

Καλωσόρισες στο θεματακι μας!εγω λιγο ροζ αιματακι ειχα δει λιγες μερες πριν ερθει η περιοδος πρησμενο στηθος απο νωρις και ενιωθα πολυ κουρασμενη αυτα. Προσπαθητε καιρο για παιδακι η ηταν η πρωτη φορα που κανατε ελευθερα?οταν κανεις ελευθερα για πρωτη φορα μπορει λιγο να αλλαξει και ο κυκλος σου και το σωμα λιγο τρελαίνεται! ειναι συνηθες φαινομενο.παρολαυτα αφου δεν εχεις κανενα θεμα και εισαι φουλ γονιμη πολυ πιθανο να ειναι εγκυμοσύνη.για την μυτη εχω ακουσει οτιμπορει να εχεις καταρροη λογω εγκυμοσυνης αλλα δεν θυμαμαι τον λογο

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

α τώρα που θυμηθηκα απο τριων μηνων και για ένα μήνα περίπου συχνά το είχα αυτό με τη μύτη αλλά ούτε εγώ θυμάμαι το γιατί και στα δόντια κάποτε ..νομιζω επειδη δεν απελευθρώνεται το αίμα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Cartoo_n είπε:

Σευχαριστώ πολύ γλυκιά μου και εσύ ότι ποθείς :) 

όσο για το ηρεμήσω...αυτή η ηρεμία της χαζομάρας και η ευτυχία είναι που με προβληματίζει χαχαχαχαχαχαχα 

μας ειπες βρε κοριτσι οτι ειχες περιοδο 8-8 και περιμενεις 13-9...αυτος ο κυκλος ειναι 36 ημερων...και αν περιμενεις στις 13 του μηνα τοτε δεν εχεις κανονικα ωορρηξια στις 25-8.εχεις κανει καποιο λαθος?ετσι οπως μας τα λες ο μονος τροπος να εισαι εγκυος ειναι να εισαι απο τον προηγουμενο κυκλο και να ειχες ψευδοπεριοδο...

6penp2.png

Just now, Koulouri είπε:

Να αλλάξεις γιατρό χαχαχαχα τραγική απάντηση.  Σε χαπακωνει έτσι αυθαίρετα με αντιβίωση σου λέει και μόνο για 3 μέρες να μπει τσάμπα στον οργανισμό σου αντιβιοτικό και όταν γυρίσεις ας κάνεις και αντιβιογραμμα.  Τραγικός! Δυστυχώς πολλοί δεν καταλαβαίνουν τι ζημιά κανουν τα αντιβιοτικά και τι ανθεκτικότητα αποκτούν τα βακτήρια με τη χρήση. 

Για μένα πίνε 2λιτρα νερό επιπλέον πιες και κρανμπερις που είναι σούπερ αντισηπτικό των ουροδοχων και αν δεν φτιάξεις τότε κανε αντιβιογραμμα κτλ 

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλωσόρισες στο θεματακι μας!εγω λιγο ροζ αιματακι ειχα δει λιγες μερες πριν ερθει η περιοδος πρησμενο στηθος απο νωρις και ενιωθα πολυ κουρασμενη αυτα. Προσπαθητε καιρο για παιδακι η ηταν η πρωτη φορα που κανατε ελευθερα?οταν κανεις ελευθερα για πρωτη φορα μπορει λιγο να αλλαξει και ο κυκλος σου και το σωμα λιγο τρελαίνεται! ειναι συνηθες φαινομενο.παρολαυτα αφου δεν εχεις κανενα θεμα και εισαι φουλ γονιμη πολυ πιθανο να ειναι εγκυμοσύνη.για την μυτη εχω ακουσει οτιμπορει να εχεις καταρροη λογω εγκυμοσυνης αλλα δεν θυμαμαι τον λογο

Γεια σου Nati καλως σας βρήκα :)

όχι δεν ήταν η πρώτη φορά αλλά είναι σίγουρα η πρώτη φορά που εγώ έχω όλα αυτά τα συμπτώματα. Για την μυτούλά δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα ποτε.το rozoulini κάτι έγραψε πριν λίγο.

πρίν από 4 λεπτά , rozoulini είπε:

α τώρα που θυμηθηκα απο τριων μηνων και για ένα μήνα περίπου συχνά το είχα αυτό με τη μύτη αλλά ούτε εγώ θυμάμαι το γιατί και στα δόντια κάποτε ..νομιζω επειδη δεν απελευθρώνεται το αίμα

η ρινορραγία και το ματωμα των ουλων μπορει να ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης καθως ο οργανισμος προσπαθει να παραγει περισσοτερο αιμα για να ανταπεξελθει στις αυξημενες αναγκες και να αιματώσει καλα τη μητρα.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...