Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

δεν νομιζω οτι σ αυτη τη περιοδο μπορει να επηρεάσει μια αντιβιωση.απο τη φαση της οργανογεννεσης  του εμβρυου θα πρεπει να υπαρχει προσοχη στα φαρμακα.αλλα τωρα αν εισαι θα ειναι μια κουκιδιτσα.αν ανησυχεις ομως καλο θα ηταν να ρωτησεις τον γιατρο σου.

ποτε ειδες θετικο?

Στις 13 αυγουστου την 20η μερα του κυκλου ειδα θετικο οριαννα μου.

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Nati σε ξεχασαμε εσενα οτι εισαι τωρα!!! Πως νιωθεις? Εχουμε κανενα περιεργο?? Αντε να μας κανεις την εκπληξη!!!

Μπα κανενα περιεργο. σημερα αρχισαν πιο εντονοι πονοι περιοδου οποτε πιστευω αυριο θα μου ερθουν.λιγο πρησμενο στηθος και με ποναει.αυτα τιποτα ασυνηθιστο.

e6OVp3.pngExilp3.png

οριανα μου εύχομαι καλά αποτελέσματα

ελενάκι μου να ζήσετα πάντα ευτυχισμένοι

μαρίλια κι εγώ θα σου πω ότι πιστεύω ότι είναι νωρίς. υπάρχουν πολλές κοπέλες και αν και καλή χοριακή πάί δεν φαίνεται τεστ κάνε λίγη υπομονή θετικό ή αρντηικό εμείς εδώ θα είμαστε

• Μου αρέσει 2

πρίν από 41 λεπτά , Koulouri είπε:

Ξεκίνησα zinadol για τρεις μέρες και βλέπουμε. Έχω αγχωθεί λιγάκι, εάν μία στο εκατομμύριο είμαι έγκυος, μήπως επηρεαστεί η κύηση, αν και η zinadol γενικά δίνεται σε εγκύους.

Ποιος σου έδωσε τη zinadol και γιατί 3 μερες; αντιβίωση 3ων ημερών την παίρνεις εντελώς μα εντελώς τσάμπα.  Τα συμπτώματα μπορεί να υποχωρήσουν αλλά όχι το μικρόβιο. Όσο για πιθανή εγκυμοσύνη όχι μην αγχώνεσαι 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ποιος σου έδωσε τη zinadol και γιατί 3 μερες; αντιβίωση 3ων ημερών την παίρνεις εντελώς μα εντελώς τσάμπα.  Τα συμπτώματα μπορεί να υποχωρήσουν αλλά όχι το μικρόβιο. Όσο για πιθανή εγκυμοσύνη όχι μην αγχώνεσαι 

θα συμφωνησω...3 μερες αντιβιωση τι να κανει...

πρίν από 16 λεπτά , Nati85 είπε:

Στις 13 αυγουστου την 20η μερα του κυκλου ειδα θετικο οριαννα μου.

Μπα κανενα περιεργο. σημερα αρχισαν πιο εντονοι πονοι περιοδου οποτε πιστευω αυριο θα μου ερθουν.λιγο πρησμενο στηθος και με ποναει.αυτα τιποτα ασυνηθιστο.

και για ποιο λογο (δεν) περιμενεις αυριο και οχι σημερα?και σενα 15 μερες απο το θετικο δεν σου ερχεται?θυμαμαι κατι τετοιο λεγαμε...

πρίν από 50 λεπτά , Koulouri είπε:

Καλησπέρα κι από μένα!

@marillia κατά τη γνώμη μου έκανες νωρίς το τεστ. Επανέλαβέ το μετά από δυο μέρες.

@orianna καλά αποτελέσματα να έχετε κορίτσι μου!

@elenakii22 χαρούμενη επέτειο και με το καλό το μωράκι σας!

@Nati85 σε περιμένουμε αυτές τις μέρες;

@μπουμπού92 κι εγώ έχω πρήξιμο στην κοιλιά (να φταίνε οι χθεσινοί γίγαντες; Χαχα!) κι ελαφρώς πρησμένους μαστούς, τα συνηθισμένα δηλαδή, ούτε τσούξιμο έχω ούτε τίποτα.

Νεύρα πολλά και μια ωραιότατη :?ουρολοίμωξη... Ξεκίνησα zinadol για τρεις μέρες και βλέπουμε. Έχω αγχωθεί λιγάκι, εάν μία στο εκατομμύριο είμαι έγκυος, μήπως επηρεαστεί η κύηση, αν και η zinadol γενικά δίνεται σε εγκύους. Έχετε καμιά ιδέα; @orianna και όποιο άλλο κορίτσι;

Σας φιλώ

κοριτσι εκανες καλλιεργεια και σου βρηκαν μικροβιο?το αντιβιογραμμα βγηκε?μηπως περιμενεις αντιβιογραμμα και λες 3 μερες θα παρεις ζιναντολ και μετα εννοεις οτι ισως την αλλαξεις βαση  του αντιβιογραμματος?γτ 3 μερες αντιβιωση ειναι λιγες...

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

θα συμφωνησω...3 μερες αντιβιωση τι να κανει...

και για ποιο λογο (δεν) περιμενεις αυριο και οχι σημερα?και σενα 15 μερες απο το θετικο δεν σου ερχεται?θυμαμαι κατι τετοιο λεγαμε...

Ε ετσι εχω βαλει μεχρι αυριο να ειμαι σιγουρη!συνηθως τελος της μερας ερχεται με καποια μπεζ ροζ υγρα και ξημερωματα κανει την  εμφανιση της ετσι εγινε τις τελευταιες φορες.το θεμα ειναι οτι θα ερθει

e6OVp3.pngExilp3.png

Γεια σας κορίτσια :)

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και καθότι έχω αρκετή ώρα εδώ μέσα και διαβάζω διάφορα θεματάκια

θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ αυτό που με καίει. ^_^

Υπάρχει κάποια από εσάς που είχε συμπτώματα πριν την καθυστέρηση της....

• Μου αρέσει 1

Just now, Nati85 είπε:

Ε ετσι εχω βαλει μεχρι αυριο να ειμαι σιγουρη!συνηθως τελος της μερας ερχεται με καποια μπεζ ροζ υγρα και ξημερωματα κανει την  εμφανιση της ετσι εγινε τις τελευταιες φορες.το θεμα ειναι οτι θα ερθει

ααα μαλιστα...λες και τον καφε η μονο τα χαρτια?χαχαχαχα  πολλες ηταν σιγουρες αλλα διαψεύστηκαν...εγω σου ευχομαι παντως να μην ερθει για να σε πειραζω σαν το ελενακι που ηταν εγκυος και σιγουρη οτι δεν κανει ωορρηξια...

πρίν από 4 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και καθότι έχω αρκετή ώρα εδώ μέσα και διαβάζω διάφορα θεματάκια

καλως ηρθες στη παρεα κοριτσι...ναι υπαρχουν κοπελες που ειχαν αιμα εμφυτευσης η εντονες μπλε φλεβες στο στηθος η πρησμενο στηθος,πονους περιοδου κ.α!!! εσυ εχεις καποια συμπτωματα?

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

ααα μαλιστα...λες και τον καφε η μονο τα χαρτια?χαχαχαχα  πολλες ηταν σιγουρες αλλα διαψεύστηκαν...εγω σου ευχομαι παντως να μην ερθει για να σε πειραζω σαν το ελενακι που ηταν εγκυος και σιγουρη οτι δεν κανει ωορρηξια...

Χαχχαχαχα μακαρι να μην ερχοταν!λες να θελω να ερθει?οχιιιιιιι

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Cartoo_n είπε:

καλοσώρισες κοπέλα μου

σε ποια μερα είσαι;

βλέπεις αυτό που συζητάμε όλοι εδώ είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες πριν τη καθυστέρηση καθώσ συπτώματα περιόδου και εγκυμοσύνης είναι ίδια

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

καλως ηρθες στη παρεα κοριτσι...ναι υπαρχουν κοπελες που ειχαν αιμα εμφυτευσης η εντονες μπλε φλεβες στο στηθος η πρησμενο στηθος,πονους περιοδου κ.α!!! εσυ εχεις καποια συμπτωματα?

Καλώς σας βρήκα :) σευχαριστώ πολύ πολύ!!!! :)

Εγώ νομίζω ότι μάλλον το έχω χάσει αυτή τη φορά και τα συμπτώματα μου δεν ξέρω αν είναι υπαρκτά ή  αν τελικά έχω γίνει ξαφνικά σχιζοφρενής. Για να μην μακρηγορώ μετά από μια ελεύθερη επαφή με τον σύντροφο μου εκτός από πονάκια κάτω χαμηλά στην κοιλιά, μικρές ροζ κηλίδες και τα σχετικά (τα οποία τα έχω διαβάσει και από άλλες κοπέλες) εδώ και δύο βδομάδες αισθάνομαι περίεργα. Έχω γίνει τρομερά ευσυγκίνητη, ματώνει ελαφρός η μύτη μου, είμαι μόνιμα κουρασμένη και έχω ένα περίεργο συναίσθημα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Θα ήθελα να μάθω αν κάποια κοπέλα είχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία. Να σημειώσω ότι τα συμπτώματα με προβλημάτισαν και άρχισα να το ψάχνω δεν έχω κάποιου είδους εμμονή με το θέμα εγκυμοσύνη.

πρίν από 12 λεπτά , rozoulini είπε:

καλοσώρισες κοπέλα μου

σε ποια μερα είσαι;

βλέπεις αυτό που συζητάμε όλοι εδώ είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες πριν τη καθυστέρηση καθώσ συπτώματα περιόδου και εγκυμοσύνης είναι ίδια

Καλώς σας βρήκα σευχαριστώ πολύ :)

Εγώ εδώ και δύο εβδομάδες αισθάνομαι κάπως περίεργα και θορυβήθηκα. 

πρίν από 3 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Καλώς σας βρήκα :) σευχαριστώ πολύ πολύ!!!! :)

Εγώ νομίζω ότι μάλλον το έχω χάσει αυτή τη φορά και τα συμπτώματα μου δεν ξέρω αν είναι υπαρκτά ή  αν τελικά έχω γίνει ξαφνικά σχιζοφρενής. Για να μην μακρηγορώ μετά από μια ελεύθερη επαφή με τον σύντροφο μου εκτός από πονάκια κάτω χαμηλά στην κοιλιά, μικρές ροζ κηλίδες και τα σχετικά (τα οποία τα έχω διαβάσει και από άλλες κοπέλες) εδώ και δύο βδομάδες αισθάνομαι περίεργα. Έχω γίνει τρομερά ευσυγκίνητη, ματώνει ελαφρός η μύτη μου, είμαι μόνιμα κουρασμένη και έχω ένα περίεργο συναίσθημα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Θα ήθελα να μάθω αν κάποια κοπέλα είχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία. Να σημειώσω ότι τα συμπτώματα με προβλημάτισαν και άρχισα να το ψάχνω δεν έχω κάποιου είδους εμμονή με το θέμα εγκυμοσύνη.

ολα αυτα που αναφερεις ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης..απλα πες μας λιγο περισσοτερα...τι κυκλο εχεις?σε ποια μερα ειχες ελευθερη επαφη?ποτε ειχες τα ροζ υγρα?

6penp2.png

@Cartoo_n καλως ορισες!!! Οπως προειπαν και τα κοριτσια είναι συμπτωματα εγκυμοσυνης, αλλα μπορεί να είναι και τα τρελα της περιόδου!!! Ηκαλύτερη αποδειξη είναι η καθυστέρηση! πότε περιμένεις να έρθει η περίοδος; Επίσης, συμβαινει να δεις ροζ κηλιδες στην ωορρηξία και να μην ειναι εμφυτευση, αλλα το ωάριο. Ολα αυτα τα συμπτωματα τα ειχα πριν κατι μηνες... τον Φλεβαρη συγκεκριμενα....αλλά τελικά η περίοδος με επισκεφτηκε!! ... 

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

ολα αυτα που αναφερεις ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης..απλα πες μας λιγο περισσοτερα...τι κυκλο εχεις?σε ποια μερα ειχες ελευθερη επαφη?ποτε ειχες τα ροζ υγρα?

Λοιπόν είχα επαφή αμέσως μετά την περίοδο μου που λογικά δεν έχω ωορρηξία. Στο παρελθόν ο γυναικολόγος μου μου είχε πει ότι είμαι πολύ γόνιμη γενικά και θα πρέπει να προσέχω πάρα πολύ. Κατα λέξη μου είχε πει "τα ωοθυλάκια σου κάνουν πάρτι" ^_^ θέλω να καταλήξω στο ότι μπορεί να κάνω και δυο ωορρηξίες σε άσχετες ημέρες. Περίπου δυο ημέρες μετά είχα τις ροζ κυλίδες και έντονο πόνο χαμηλά στην κοιλιά, ζάλη, ανακατωσούρα και αδυναμία. Δεν έδωσα σημασία θεώρησα ότι μπορεί να κρύωσα ή ότι κάτι άλλο συμβαίνει τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι έχουν περάσει δύο εβδομάδες και αισθάνομαι περίεργα στα συναισθήματα μου.....και όσο πάω γίνομαι χειρότερα.....για έναν περίεργο λόγο αισθάνομαι ηρεμία και ευτυχία μέσα μου λες και τζαζεψα (μην κοροϊδέψετε πλιζ) και εκτόςο από ζαλάδες και τα σχετικά απο χτες άρχισε να ματώνει και η μύτη μου. Περίοδο περιμένω στις 13 του μήνα.

Η μύτη ας πούμε είναι σύμπτωμα?? Έχετε ξανα ακούσει κάτι αντίστοιχο?

πρίν από 4 λεπτά , Cartoo_n είπε:

Λοιπόν είχα επαφή αμέσως μετά την περίοδο μου που λογικά δεν έχω ωορρηξία. Στο παρελθόν ο γυναικολόγος μου μου είχε πει ότι είμαι πολύ γόνιμη γενικά και θα πρέπει να προσέχω πάρα πολύ. Κατα λέξη μου είχε πει "τα ωοθυλάκια σου κάνουν πάρτι" ^_^ θέλω να καταλήξω στο ότι μπορεί να κάνω και δυο ωορρηξίες σε άσχετες ημέρες. Περίπου δυο ημέρες μετά είχα τις ροζ κυλίδες και έντονο πόνο χαμηλά στην κοιλιά, ζάλη, ανακατωσούρα και αδυναμία. Δεν έδωσα σημασία θεώρησα ότι μπορεί να κρύωσα ή ότι κάτι άλλο συμβαίνει τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι έχουν περάσει δύο εβδομάδες και αισθάνομαι περίεργα στα συναισθήματα μου.....και όσο πάω γίνομαι χειρότερα.....για έναν περίεργο λόγο αισθάνομαι ηρεμία και ευτυχία μέσα μου λες και τζαζεψα (μην κοροϊδέψετε πλιζ) και εκτόςο από ζαλάδες και τα σχετικά απο χτες άρχισε να ματώνει και η μύτη μου. Περίοδο περιμένω στις 13 του μήνα.

Η μύτη ας πούμε είναι σύμπτωμα?? Έχετε ξανα ακούσει κάτι αντίστοιχο?

πότε είχες τελευταια περίοδο; πότε εκανες ωορρηξία;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...