Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , elenakii22 είπε:

@orianna τοσο αργα???ελπιζω να μετρανε τουλαχιστον για περισσοτερες ωρες!!

ελα ντε...θα την παρω τηλ κατα τις 1 που μου ειπε και θα την ρωτησω...ισως επειδη ειναι και ολες οι καλλιεργειες να αργει τοσο..

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

ελα ντε...θα την παρω τηλ κατα τις 1 που μου ειπε και θα την ρωτησω...ισως επειδη ειναι και ολες οι καλλιεργειες να αργει τοσο..

Ναι μαλλον οι καλλιεργειες αργουν. Μπορεις να τους παρεις αυριο απογευμα λογικα θα εχουν τα πρωτα αποτελεσματα. Βεβαια δεν τα εκτυπωνουν αν περιμενουν κ καλλιεργειες κ αν ειναι κ μικρο το μικροβιολογικο ειναι ενας ανθρωπος για ολα σχεδον.

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. 

@marillia δεν έχει κριθεί τίποτα. Και το εννοώ γενικά. Ακόμα και να έρθει περίοδος, πάλι δεν κρίνεται τίποτα. Απλώς ένας κύκλος που δεν έτυχε. Θα πάμε για τον επόμενο. 

@elenakii22 ευτυχισμένη επέτειο! Να είστε πάντα γέροι, χαρούμενοι και αγαπημένοι. 

@orianna Ούτε οι μικροβιολόγοι δεν μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα με το ...μάτι. Μην βιάζεσαι μικρή μου. Θα δείξει - που όλα καλά θα είναι δηλαδή. 

Όσο για τα τεστ και τις χοριακής δεν νομίζω ότι έχει νόημα η σύγκριση (μεγάλη χοριακή εντονη γραμμή στο τεστ και τέτοια). Όσο υψηλή και να είναι η ορμόνη στον οργανισμό προφανώς και αυτό που ανιχνεύεται στο αίμα μέσα σε ένα εργαστήριο δεν μπορεί να είναι το ίδιο με τα ούρα και ένα τεστακι στο σπίτι. Το ζητούμενο είναι το θετικό. 

Σας φιλώ, επιστρέφω στη δουλειά. Εργασία και χαρά (λέμε τώρα). 

• Μου αρέσει 4

Just now, linaa είπε:

Ναι μαλλον οι καλλιεργειες αργουν. Μπορεις να τους παρεις αυριο απογευμα λογικα θα εχουν τα πρωτα αποτελεσματα. Βεβαια δεν τα εκτυπωνουν αν περιμενουν κ καλλιεργειες κ αν ειναι κ μικρο το μικροβιολογικο ειναι ενας ανθρωπος για ολα σχεδον.

μπα ειναι πολλες κοπελες μεσα.5-6.... και γω πιστευω οτι το σπερμοδιαγραμμα βγαινει νωριτερα...μεχρι 24 ωρες νομιζω το κοιτανε για κινητικότητα κτλ..

6penp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, marillia είπε:

Nαι είμαι ικανή μετά να βάλω τραγούδια και να τραγουδάω μόνη μου!!!Είναι η αμυνά μου!!Αλλά στο πολύ βάθος πιστεύω δεν έχω ξεπεράσει την παλίνδρομη και γενικά που βίωσα έστω και λίγο την εγκυμοσύνη!!Το στήθος τα ίδια!!Και λίγες κράμπες περιόδου όχι σε σημείο να πάρω χάπι!!

Πότε δεν περιμένεις πείοδο?Κάνατα προσπαθειούλες αυτό το μήνα?

Το ξέρω και σε νιώθω... είναι σκληρό αλλά προχωράμε. Έμεινες και θα ξανά μείνεις. Και αν τελικά δεν είσαι  (ακόμα δεν ξέρουμε μπορεί να ήταν λάθος το αποτέλεσμα και έχουμε ελπίδες Ακόμα!!!!) αλλά αν τελικά Όμως δεν είσαι, σκέψου πόσο άγχος κρύβεις υποσυνείδητα, ώστε να ξεσπά ο οργανισμός σου τέτοια συμπτώματα.

Εγώ δεν περιμένω 6 με 7 περίπου Σεπτέμβρη.  Δεν έχω όμως το παραμικρό..  Δυστυχώς.  

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

μπα ειναι πολλες κοπελες μεσα.5-6.... και γω πιστευω οτι το σπερμοδιαγραμμα βγαινει νωριτερα...μεχρι 24 ωρες νομιζω το κοιτανε για κινητικότητα κτλ..

Ναι ρωτα μηπως σου δωσουν κανενα αποτελεσμα πιο νωρις μπορεις να πεις οτι εχεις γιατρο την τεταρτη μηπως κ τα παρεις τεταρτη πρωι. Βεβαια αμα εχουν δουλεια κ αυτες τι να πρωτοπρολαβουν αλλα ρωτα μπας και! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Το ξέρω και σε νιώθω... είναι σκληρό αλλά προχωράμε. Έμεινες και θα ξανά μείνεις. Και αν τελικά δεν είσαι  (ακόμα δεν ξέρουμε μπορεί να ήταν λάθος το αποτέλεσμα και έχουμε ελπίδες Ακόμα!!!!) αλλά αν τελικά Όμως δεν είσαι, σκέψου πόσο άγχος κρύβεις υποσυνείδητα, ώστε να ξεσπά ο οργανισμός σου τέτοια συμπτώματα.

Εγώ δεν περιμένω 6 με 7 περίπου Σεπτέμβρη.  Δεν έχω όμως το παραμικρό..  Δυστυχώς.  

Είδεςςς ενώ εγώ που έχω συμπτώματα χαχαχαχ!!Καλύτερα!!Νομίζω ότι πρέπει να ποβάλω το προηγούμενο διάστημα που προσπαθούσαμε.Σκέφτομαι εκίνους τους 14 μήνες!!Λοιπόν από δω και πέρα θα λέω ότι προσπαθώ 5 μήνες και δεν θα ξανα αναφέρω για τη παλίνδρομη.Μπράβο κορίτσια μου!!Χαίρομαι που συζητάμε και μου ρχονται αυτές οι σκέψεις!!Βοηθάει πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

@marillia στις 3/9. Επίσης, έχει πρηστεί η κοιλιά μου και φοράω ανετα ρουχα :unsure: ... Δε ξερω αν είναι καλο σημαδι αυτο, βεβαια!Φαντάσου το παρατήρησε ακόμα και ο αντρας μου!!χαχαχα

Just now, μπουμπού92 είπε:

στις 3/9. Επίσης, έχει πρηστεί η κοιλιά μου και φοράω ανετα ρουχα :unsure: ... Δε ξερω αν είναι καλο σημαδι αυτο, βεβαια!Φαντάσου το παρατήρησε ακόμα και ο αντρας μου!!χαχαχα

Τι άλλο νιώθεις?Αχχ αυτοί οι αντρούληδες όλα τα βλέπουν!!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Τι άλλο νιώθεις?Αχχ αυτοί οι αντρούληδες όλα τα βλέπουν!!

και το κακο είναι ότι μου φαίνεται πολυ!!χαχαχ Κλασικά το πρήξιμο στο στήθος και σπάνια πόνο ή τσουξιμο στη θηλη. αυτα!!!Το μονο καινουριο είναι αυτό με τη θηλη. Μου φαίνεται περιεργο γιατι σχεδον σε καθε περιοδο εχω διαφορα (ειτε πονακια είτε κατι αλλο)... τωρα τιποτα χαχαχα

Καλησπέρα κι από μένα!

@marillia κατά τη γνώμη μου έκανες νωρίς το τεστ. Επανέλαβέ το μετά από δυο μέρες.

@orianna καλά αποτελέσματα να έχετε κορίτσι μου!

@elenakii22 χαρούμενη επέτειο και με το καλό το μωράκι σας!

@Nati85 σε περιμένουμε αυτές τις μέρες;

@μπουμπού92 κι εγώ έχω πρήξιμο στην κοιλιά (να φταίνε οι χθεσινοί γίγαντες; Χαχα!) κι ελαφρώς πρησμένους μαστούς, τα συνηθισμένα δηλαδή, ούτε τσούξιμο έχω ούτε τίποτα.

Νεύρα πολλά και μια ωραιότατη :?ουρολοίμωξη... Ξεκίνησα zinadol για τρεις μέρες και βλέπουμε. Έχω αγχωθεί λιγάκι, εάν μία στο εκατομμύριο είμαι έγκυος, μήπως επηρεαστεί η κύηση, αν και η zinadol γενικά δίνεται σε εγκύους. Έχετε καμιά ιδέα; @orianna και όποιο άλλο κορίτσι;

Σας φιλώ

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

πρίν από 12 λεπτά , Koulouri είπε:

Καλησπέρα κι από μένα!

@marillia κατά τη γνώμη μου έκανες νωρίς το τεστ. Επανέλαβέ το μετά από δυο μέρες.

@μπουμπού92 κι εγώ έχω πρήξιμο στην κοιλιά (να φταίνε οι χθεσινοί γίγαντες; Χαχα!) κι ελαφρώς πρησμένους μαστούς, τα συνηθισμένα δηλαδή, ούτε τσούξιμο έχω ούτε τίποτα.

Νεύρα πολλά και μια ωραιότατη :?ουρολοίμωξη... Ξεκίνησα zinadol για τρεις μέρες και βλέπουμε. Έχω αγχωθεί λιγάκι, εάν μία στο εκατομμύριο είμαι έγκυος, μήπως επηρεαστεί η κύηση, αν και η zinadol γενικά δίνεται σε εγκύους. Έχετε καμιά ιδέα; @orianna και όποιο άλλο κορίτσι;

Σας φιλώ

Ναι περιμενω!σημερα ειμαι 15 μερα μετα το θετικο τεστ ωορρηξιας δηλαδη αν εγινε την επομενη η ωορρηξια αυριο θα μου ερθουν συμφωνα και με τις προηγουμενες φορες.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Koulouri είπε:

Καλησπέρα κι από μένα!

Νεύρα πολλά και μια ωραιότατη :?ουρολοίμωξη... Ξεκίνησα zinadol για τρεις μέρες και βλέπουμε. Έχω αγχωθεί λιγάκι, εάν μία στο εκατομμύριο είμαι έγκυος, μήπως επηρεαστεί η κύηση, αν και η zinadol γενικά δίνεται σε εγκύους. Έχετε καμιά ιδέα;

δεν νομιζω οτι σ αυτη τη περιοδο μπορει να επηρεάσει μια αντιβιωση.απο τη φαση της οργανογεννεσης  του εμβρυου θα πρεπει να υπαρχει προσοχη στα φαρμακα.αλλα τωρα αν εισαι θα ειναι μια κουκιδιτσα.αν ανησυχεις ομως καλο θα ηταν να ρωτησεις τον γιατρο σου.

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι περιμενω!σημερα ειμαι 15 μερα μετα το θετικο τεστ ωορρηξιας δηλαδη αν εγινε την επομενη η ωορρηξια αυριο θα μου ερθουν συμφωνα και με τις προηγουμενες φορες.

ποτε ειδες θετικο?

6penp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

Nati σε ξεχασαμε εσενα οτι εισαι τωρα!!! Πως νιωθεις? Εχουμε κανενα περιεργο?? Αντε να μας κανεις την εκπληξη!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...