Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Ani ani εγω ειμαι πολυ καλυτερα σε σημειο που ανησυχώ!!ευτυχως εχω ακομα τον οσφρηση και μου το θυμιζει!εριξα στη λεκανη αρωματικό κ δε μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ!μου μυριζε απο το μπανιο στο δωματιο!!!αντε ενημέρωσε μας τι σου είπαν!!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@Ani ani εγω ειμαι πολυ καλυτερα σε σημειο που ανησυχώ!!ευτυχως εχω ακομα τον οσφρηση και μου το θυμιζει!εριξα στη λεκανη αρωματικό κ δε μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ!μου μυριζε απο το μπανιο στο δωματιο!!!αντε ενημέρωσε μας τι σου είπαν!!!!

Κ εμενα ο καλος μου ανησυχει που ειμαι τοσο καλα! Σκεψου που φτασαμε! Οι μυρωδιες επισης με ενοχλουν!!!! Ναι θα σου πω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσια μου καλημερα...το δειγμα εφυγε για το μικροβιολογικο και ομολογω οτι ανησυχω...πρωτη φορα το ειδα απο τοσο κοντα  και δεν ξερω...δεν μου φανηκε και πολυ σοι.πφφφφφ

Kοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα!Αν το έβλεπες πρώτη φορά από κοντά λογικό μου φαίνεται!Πότε θα τα πάρετε?

@μπουμπού92μου ευχαροστώ πολύ!!Εύχομαι αυτό το μήα να το πιάσατε το σποράκι!!Ποτε δε περιμένεις?

@elenakii22Nα ζήσετε,να είστε πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό το μωράκι σας!!Τώρα που το λες θυμάμαι που είχες αρνητικό τεστ!!Της hometest είχες κάνει?Σ ευχαριστώωω!!

πρίν από 20 λεπτά , Ani ani είπε:

Ναι σημερα το μεσημερακι θα κλεισω ραντεβου και λιγο πρεπει να ξεκινησω σιδερωμα με βαρια καρδια.. εσυ καλυτερα εισαι βλεπω ετσι?

Περιμένουμε να μας πειςςςςςς!!

• Μου αρέσει 1

@marillia ειναι νωρις ακομα αλλα οπως κ να εχει μην στεναχωριεσαι ηταν μονο ο πρωτος μηνας που πηγες με τεστακια. Orianna  μην το βλεπεις με το ματι ενα κουταλακι του γλυκου λενε ειναι το κανονικο αλλα πως να το μετρησεις ετσι? Υπομονη ποτε θα εχεις αποτελεσματα? 

Elenakii22 χρονια σας πολλα!!!

1 hour ago, marillia είπε:

Πολλές συμπτώσεις μαζί?Τι να πω?Μα μοιάζουν τόσο πολύ και τα συμπτώματα περιόδου και εγκυμοσύνης.Και ίσως επείδη το βίωσα να είναι περισσότερο μπέρδεμα!!Τώρα χαλαρώνω και ότι είναι να γίνει θα γίνει!Εσύ πως είσαι σήμερα γλυκιά μου?

Το στήθος σου πως πάει; χαίρομαι πάντως που σε νιώθω χαλαρή! Δε σε παίρνει από κάτω  και μπράβο σου! 

Καλά είμαι εγώ. Δεν περιμένω τπτ και γι'αυτό το μηνα. Δεν έχω απολύτως τπτ  πάλι....

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

ειναι νωρις ακομα αλλα οπως κ να εχει μην στεναχωριεσαι ηταν μονο ο πρωτος μηνας που πηγες με τεστακια.

Exεις δίκιο για τα τεστάκια!!!Στεναχωρήθηκα normal όπως κάθε μήνα.Δεν το βάζω κάτω.Ισως θέλω ένα restαrt γενικά στην ψυχολογία μου χαχαχα!!

Just now, Farmakotriftena είπε:

Το στήθος σου πως πάει; χαίρομαι πάντως που σε νιώθω χαλαρή! Δε σε παίρνει από κάτω  και μπράβο σου! 

Καλά είμαι εγώ. Δεν περιμένω τπτ και γι'αυτό το μηνα. Δεν έχω απολύτως τπτ  πάλι....

Nαι είμαι ικανή μετά να βάλω τραγούδια και να τραγουδάω μόνη μου!!!Είναι η αμυνά μου!!Αλλά στο πολύ βάθος πιστεύω δεν έχω ξεπεράσει την παλίνδρομη και γενικά που βίωσα έστω και λίγο την εγκυμοσύνη!!Το στήθος τα ίδια!!Και λίγες κράμπες περιόδου όχι σε σημείο να πάρω χάπι!!

πρίν από 8 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πότε δεν περιμένεις πείοδο?Κάνατα προσπαθειούλες αυτό το μήνα?

πρίν από 19 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσια μου καλημερα...το δειγμα εφυγε για το μικροβιολογικο και ομολογω οτι ανησυχω...πρωτη φορα το ειδα απο τοσο κοντα  και δεν ξερω...δεν μου φανηκε και πολυ σοι.πφφφφφ

Καλα αποτελεσματα!μια χαρα θα ειναι!!ποτε θα εχετε τις απαντησεις?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 15 λεπτά , marillia είπε:

Kοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα!Αν το έβλεπες πρώτη φορά από κοντά λογικό μου φαίνεται!Πότε θα τα πάρετε?

@μπουμπού92μου ευχαροστώ πολύ!!Εύχομαι αυτό το μήα να το πιάσατε το σποράκι!!Ποτε δε περιμένεις?

@elenakii22Nα ζήσετε,να είστε πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό το μωράκι σας!!Τώρα που το λες θυμάμαι που είχες αρνητικό τεστ!!Της hometest είχες κάνει?Σ ευχαριστώωω!!

ναι της hometest!την ημερα ημερα καθυστερησης που κανονικα θα μο ερχόταν ξαναεκανα κ βγηκε αχνο θετικό...φαινόταν οτι ηταν θετικο αλλα ηταν αχνο κ ειχα 173 μοναδες!

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι της hometest!την ημερα ημερα καθυστερησης που κανονικα θα μο ερχόταν ξαναεκανα κ βγηκε αχνο θετικό...φαινόταν οτι ηταν θετικο αλλα ηταν αχνο κ ειχα 173 μοναδες!

Μου φαίνεται περίεργο με τέτοια χοριακή πως δεν αιχνεύουν τα τεστ?Λογικά αν είχες κάνει το τεστ πριν 2 μέρες και ήταν αρνητικό δεν θα είχες χοριακή 50 ?

πρίν από 22 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!εμεις εχουμε επέτειο σμρ και μου εφερε λουλουδακια στη δουλεια ο καλος μου!!

ααα σαν κ εμενα κ εσυ!!!και εγω ενα τεραστιο ------- ειχα δει δυο μέρες νωριτερα!!!σου εύχομαι να εισαι στη δικη μου περίπτωση κ εσυ!!!

σε καταλαβαινω!!!χαχα!!!εγω ναι μεν το ειχα δει αλλα οταν εδωσε το δείγμα επειδη ειχε σταματησει τα φαρμακα ηταν σκετο νερο..σοκ παθαμε κ οι δυο!πίστεψε με τοσο χαλια αποκλειεται να είναι!!και καλο που ηταν δυο φορες παλι στο ματι μέτριο φαινοταν... οποτε μην προδικαζεις!

elenaki μου χρονια πολλα να τα εκατοστησετε και παντα ευτυχισμενοι...με το καλο το μωρακι σας...

εμας ηταν λευκο με λιγα σημεια ουτε λευκα ουτε διαφανα.ποσοτητα πανω απο 2ml.επιανε ολο τον πατο του ουροσυλλεκτη.αλλα αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι κουνησα το δοχειο και κουνιοταν κι αυτο.δεν φανηκε να ειναι πηχτο δλδ.

πρίν από 24 λεπτά , marillia είπε:

δεν ξερω καθολου.πηρα στο μικροβιολογικο και ειπα την κοπελα (ειμαστε πολυ συχνοι πελατες) και καλα αν υπαρχει περιπτωση να μην φτανει η ποσοτητα..μου ειπε να την παρω κατα τις 1 να μου πει αν ηταν αρκετο.

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

elenaki μου χρονια πολλα να τα εκατοστησετε και παντα ευτυχισμενοι...με το καλο το μωρακι σας...

εμας ηταν λευκο με λιγα σημεια ουτε λευκα ουτε διαφανα.ποσοτητα πανω απο 2ml.επιανε ολο τον πατο του ουροσυλλεκτη.αλλα αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι κουνησα το δοχειο και κουνιοταν κι αυτο.δεν φανηκε να ειναι πηχτο δλδ.

Ε μια χαρα ειναι βρε μην ανησυχεις 1,5 ml ειναι το ελαχιστο φυσιολογικο!! Μια χαρα θα ειστε μην το σκεφτεσε καθολου!

πρίν από 24 λεπτά , linaa είπε:

@marillia ειναι νωρις ακομα αλλα οπως κ να εχει μην στεναχωριεσαι ηταν μονο ο πρωτος μηνας που πηγες με τεστακια. Orianna  μην το βλεπεις με το ματι ενα κουταλακι του γλυκου λενε ειναι το κανονικο αλλα πως να το μετρησεις ετσι? Υπομονη ποτε θα εχεις αποτελεσματα? 

Elenakii22 χρονια σας πολλα!!!

η ποσοτητα νομιζω ηταν ενταξει...υπηρχε υγρο σε ολο τον πατο του ουροσυλλεκτη...ηταν λευκο αλλλα δεν μου φανηκε πηχτο...το περιμενα σαν μυξα καπως...

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

η ποσοτητα νομιζω ηταν ενταξει...υπηρχε υγρο σε ολο τον πατο του ουροσυλλεκτη...ηταν λευκο αλλλα δεν μου φανηκε πηχτο...το περιμενα σαν μυξα καπως...

Οταν βγει εξω υγροποιητε κ μετα απο λιγο ξαναπηζει. πολυ πηχτο δεν πρεπει να ειναι σαν χλαπατσα πρεπει να ειναι  ρευστο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Μου φαίνεται περίεργο με τέτοια χοριακή πως δεν αιχνεύουν τα τεστ?Λογικά αν είχες κάνει το τεστ πριν 2 μέρες και ήταν αρνητικό δεν θα είχες χοριακή 50 ?

ναι θα ηταν!ειδες ομως?μπορει να ειναι διαφορετικα αυτα!

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

δεν ξερω καθολου.πηρα στο μικροβιολογικο και ειπα την κοπελα (ειμαστε πολυ συχνοι πελατες) και καλα αν υπαρχει περιπτωση να μην φτανει η ποσοτητα..μου ειπε να την παρω κατα τις 1 να μου πει αν ηταν αρκετο.

σε ευχαριστω πολυ!ευχομαι συντομα να ερθει κ το δικο σας μωρακι!σαν ποσοτητα σιγουρα ειναι ενταξει..εμενα ειχε βγαλει την τελευταια φορα ενα πολυ μικρο δειγμα ετσι φαινοταν στο ματι σχεδον το μισο απο το κουτακι κ ομως ηταν πολυ καλη ποσοτητα..μηπως κουνιοταν ετσι επειδη σε καποια σημεια ειχε σαν νερακι?κ εμας εβγαζε ενα πιο παχυρευστο κ καποια σημεια λιγο πιο νερουλα..τωρα δε μπορω να σου πω σιγουρα κ εγω κατι γτ εμας για παραδειγμα ειχε κ συγκολλησεις κ δεν ξερω ποσο επηρεαζει την εικονα αυτο...ποτε θ τα παρετε?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι θα ηταν!ειδες ομως?μπορει να ειναι διαφορετικα αυτα!

σε ευχαριστω πολυ!ευχομαι συντομα να ερθει κ το δικο σας μωρακι!σαν ποσοτητα σιγουρα ειναι ενταξει..εμενα ειχε βγαλει την τελευταια φορα ενα πολυ μικρο δειγμα ετσι φαινοταν στο ματι σχεδον το μισο απο το κουτακι κ ομως ηταν πολυ καλη ποσοτητα..μηπως κουνιοταν ετσι επειδη σε καποια σημεια ειχε σαν νερακι?κ εμας εβγαζε ενα πιο παχυρευστο κ καποια σημεια λιγο πιο νερουλα..τωρα δε μπορω να σου πω σιγουρα κ εγω κατι γτ εμας για παραδειγμα ειχε κ συγκολλησεις κ δεν ξερω ποσο επηρεαζει την εικονα αυτο...ποτε θ τα παρετε?

ευχαριστουμε πολυ κοριτσι μου.μου ειπε ο αντρας μου οτι του ειπε για πεμπτη.θα σκασω...

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...