Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!!Το τεστάκι αρνητικό!!Δεν πειράζειιιι!!Κάποια στιγμή θα ρθει το μπεμπέ!!Ελπίζω να μη σας κούρασα!!Σας ευχαριστώ πολύ για την παρεούλα και τη στήριξη!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!Το τεστάκι αρνητικό!!Δεν πειράζειιιι!!Κάποια στιγμή θα ρθει το μπεμπέ!!Ελπίζω να μη σας κούρασα!!Σας ευχαριστώ πολύ για την παρεούλα και τη στήριξη!!

Καλημερα ..... Μην απελπίζεσαι μεχρι να δεις αιμα τιποτα δεν εχει κριθεί!!!! 

Εδω ειμαστε οτικαι αν χριαστεις! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Alekagala είπε:

Καλημερα ..... Μην απελπίζεσαι μεχρι να δεις αιμα τιποτα δεν εχει κριθεί!!!! 

Εδω ειμαστε οτικαι αν χριαστεις! 

Σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Σίγουρα αν δεν αδιαθετήσω μέχρι Πέμπτη μετά θα πάω για χοριακή.Δεν με θέλουν τα τεστ χαχαχα!!Αλλά προς το παρόν δεν περιμένω πολλά!!

Καλημέρα κορίτσι μου! Τι να πω με το αποτέλεσμα.  Ελπίζουμε να ναι λάθος! Τόσο συμπτώματα να τα γέννα ο νους μας; Δε νομίζω.  Καλή σου μέρα και όσο δεν έρχεται.... Ελπίζουμε! Φιλιά!

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Τι να πω με το αποτέλεσμα.  Ελπίζουμε να ναι λάθος! Τόσο συμπτώματα να τα γέννα ο νους μας; Δε νομίζω.  Καλή σου μέρα και όσο δεν έρχεται.... Ελπίζουμε! Φιλιά!

Πολλές συμπτώσεις μαζί?Τι να πω?Μα μοιάζουν τόσο πολύ και τα συμπτώματα περιόδου και εγκυμοσύνης.Και ίσως επείδη το βίωσα να είναι περισσότερο μπέρδεμα!!Τώρα χαλαρώνω και ότι είναι να γίνει θα γίνει!Εσύ πως είσαι σήμερα γλυκιά μου?

Διαφημίσεις

Καλημερα σας, κορίτσια!!! @marillia μου μην απογοητεύεσαι!!! Εγώ πιστεύω πως θα είσαι!!!! Περίμενε λιγουλάκι και θα το δεις!!!!

@Farmakotriftena δεν νιώθω τίποτα! χαχαχα κανένα συμπτωμα!! Ούτε πονακια χαμηλά, ούτε τίποτα!!! Μόνο πού και πού με πονάει-τσουζει η θηλή!! Χαλαρά και βλέπουμε!! Εχω μια βδομαδα ακομη!!!

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

λυπάμαι για το αρνητικο τεστ..περιμενε οπως λες λιγες μερες ακομα κ αν δεν ερθει πας για χοριακη...σε ποια μερα εισαι σμρ?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Ενταξει δεν πειραζει κοριτσι μου!ειναι και νωρις ακομα! Κανε τεταρτη η πεμπτη παλι! Δεν μας κουραζεις παντως μην αισθανεσαι ασχημα γι αυτο.συμπασχουμε!!

e6OVp3.pngExilp3.png

μαριλλια μου μην προεξοφλεις τα πραγματα...θα δουμε τη τεταρτη.. μπορει να ειναι νωρις...οπως και να χει δεν πτοουμαστε,τωρα που εχεις και  τα τεστακια δεν θα αργησει το μωρακι..

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

λυπάμαι για το αρνητικο τεστ..περιμενε οπως λες λιγες μερες ακομα κ αν δεν ερθει πας για χοριακη...σε ποια μερα εισαι σμρ?

Είμαι 28 μέρα του κύκλου και περιμέω 30-31 μέρα του κύκλου περίοδο!!Δε πειράζει εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά γιατί ουτώς ή άλλως τη κρυάδα την πέρνω τη πρώτη μέρα περιόδου!!Ας τη πάρω από τώρα?Εσύ κοριτσάκι μου πως είσαι?

Σας ευχαριστώ!!Είστε πολύ γλυκιές!!Ωραία υπομονούλα 2-3 μέρες ακόμα!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@marillia είναι νωρίς!! ζωντανο παραδειγμα η @elenakii22!!!! θα εισαιιιιι!!! το πιστευω ακραδαντα!!!! Περίμενε και κάνε την πέμπτη που θα είσαι 31 ημερα του κύκλου.:wub: και θα δεις ένα +++++

• Μου αρέσει 1

κοριτσια μου καλημερα...το δειγμα εφυγε για το μικροβιολογικο και ομολογω οτι ανησυχω...πρωτη φορα το ειδα απο τοσο κοντα  και δεν ξερω...δεν μου φανηκε και πολυ σοι.πφφφφφ

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

17 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Ani ani πως εισαι εσυ?αυριο θα παρεις τηλ ετσι?

Ναι σημερα το μεσημερακι θα κλεισω ραντεβου και λιγο πρεπει να ξεκινησω σιδερωμα με βαρια καρδια.. εσυ καλυτερα εισαι βλεπω ετσι?

Τα υπολοιπα κοριτσια της αναμονης μας πως ειστε? Μεσα στο αγχος βλεπω ε?? @marillia περιμενε λιγες μερες ακομα ποτε δεν ξερεις..Αγωνιω και εγω μαζι σας! 

• Μου αρέσει 1

καλημερα σε ολες!!εμεις εχουμε επέτειο σμρ και μου εφερε λουλουδακια στη δουλεια ο καλος μου!!

πρίν από 28 λεπτά , marillia είπε:

Είμαι 28 μέρα του κύκλου και περιμέω 30-31 μέρα του κύκλου περίοδο!!Δε πειράζει εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά γιατί ουτώς ή άλλως τη κρυάδα την πέρνω τη πρώτη μέρα περιόδου!!Ας τη πάρω από τώρα?Εσύ κοριτσάκι μου πως είσαι?

Σας ευχαριστώ!!Είστε πολύ γλυκιές!!Ωραία υπομονούλα 2-3 μέρες ακόμα!!!

ααα σαν κ εμενα κ εσυ!!!και εγω ενα τεραστιο ------- ειχα δει δυο μέρες νωριτερα!!!σου εύχομαι να εισαι στη δικη μου περίπτωση κ εσυ!!!

πρίν από 24 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσια μου καλημερα...το δειγμα εφυγε για το μικροβιολογικο και ομολογω οτι ανησυχω...πρωτη φορα το ειδα απο τοσο κοντα  και δεν ξερω...δεν μου φανηκε και πολυ σοι.πφφφφφ

σε καταλαβαινω!!!χαχα!!!εγω ναι μεν το ειχα δει αλλα οταν εδωσε το δείγμα επειδη ειχε σταματησει τα φαρμακα ηταν σκετο νερο..σοκ παθαμε κ οι δυο!πίστεψε με τοσο χαλια αποκλειεται να είναι!!και καλο που ηταν δυο φορες παλι στο ματι μέτριο φαινοταν... οποτε μην προδικαζεις!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!εμεις εχουμε επέτειο σμρ και μου εφερε λουλουδακια στη δουλεια ο καλος μου!!

ααα σαν κ εμενα κ εσυ!!!και εγω ενα τεραστιο ------- ειχα δει δυο μέρες νωριτερα!!!σου εύχομαι να εισαι στη δικη μου περίπτωση κ εσυ!!!

σε καταλαβαινω!!!χαχα!!!εγω ναι μεν το ειχα δει αλλα οταν εδωσε το δείγμα επειδη ειχε σταματησει τα φαρμακα ηταν σκετο νερο..σοκ παθαμε κ οι δυο!πίστεψε με τοσο χαλια αποκλειεται να είναι!!και καλο που ηταν δυο φορες παλι στο ματι μέτριο φαινοταν... οποτε μην προδικαζεις!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!! :-P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...