Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Μαριλλιακι μου γλυκό έχεις και σήμερα αποστροφή για το τσιγάρο; Το στήθος πώς πάει; Βλέπω αποφάσισες να κάνεις τεστ αύριο; Τετάρτη (δεν) περιμένεις; Μήπως να κρατηθείς μέχρι τότε;  Σκέψου το

Στην αρχή αναγούλιασα με άρωμα.Και τώρα με το τσιγάρο!!Το στήθος έχει πρηστεί κι άλλο!!Θα το κάνω αύριο γιατί σκέφτομαι ότι λογικά με τα τεστ ωορρηξίας δεν θα έχω καθυστερημένη σύλληψη άρα πιστεύω να δείξει σωστά(λέμε τώρα και λάθη γίνοντα).Αλλά καλύτερα να δω αρνητικό και να περιμένω περίοδο μετά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Στην αρχή αναγούλιασα με άρωμα.Και τώρα με το τσιγάρο!!Το στήθος έχει πρηστεί κι άλλο!!Θα το κάνω αύριο γιατί σκέφτομαι ότι λογικά με τα τεστ ωορρηξίας δεν θα έχω καθυστερημένη σύλληψη άρα πιστεύω να δείξει σωστά(λέμε τώρα και λάθη γίνοντα).Αλλά καλύτερα να δω αρνητικό και να περιμένω περίοδο μετά!!

Είπαμε. Οτι σε κάνει εσένα να νιώσεις καλύτερα η ότι σε βοηθάει. Κάνε ένα κόπο να μου θυμίσεις ποτέ είχες θετικό ωορρηξίας; 

5 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Μπόλικη μπεμπεδοσκονη σε ολες σας....  Και μια συμβουλή μη ψάχνετε συμπτώματα εγω δεν ειχα σε καμια μου εγκυμοσύνη....  Μετα τις καθυστερήσεις εμφανιζόταν τα συμπτώματα!!!

Σ ευχαριστούμε πολύυυυ!!Εγώ όταν είχα μείνει έγκυος είχα από 23 μέρα του κύκλου είχα πρησμένο στηθος παραπάνω απ άλλες φορές που ήταν να αδιαθετήσω και πονάκια περιόδου!!Η κάθε εγκυμοσύνη είναι ξεχωριστή!!Αλλες έχουν άλλες όχι.Και στην ίδια γυναίκα μπορεί να έχει διαφορά.Και σκέφτομαι επειδή είχα στην πρώτη πρησμενο στήθος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχω και στην επόμενη φορά.Καλά είναι όντως να μην τα κοιτάμε γιατί μοιάζουν με περιόδου άλλα εγώ δεν μπορώ να μην το κάνω χαχαχαχχα!!!

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Είπαμε. Οτι σε κάνει εσένα να νιώσεις καλύτερα η ότι σε βοηθάει. Κάνε ένα κόπο να μου θυμίσεις ποτέ είχες θετικό ωορρηξίας; 

Την 15 μέρα του κύκλου.Αύριο είναι 28 μέρα!!

1 hour ago, marillia είπε:

Ναι και αυτό με ανησυχεί.Νιώθω ότι δεν θα μου ρθει περίοδος.Αλλά πες η διαίσθηση να βγει λάθος.Είχα πολλούς μήνες καταφαντασίαν συμπτώματα.Αλλά αυτό το μήνα πολύ μπέρδεμα.Κάθομαι και σκέφτομαι αντε πες το στήθος μας έχει μπερδέψει πολλές φορές αλλά το τσιγάρο?Δεν παίζει να το προκάλεσα μόνη μου γιατί μου άρεσει το τσιγάρο.Με χαλαρώνει!!Αλλά ξέρεις καμιά φορά.Λέω μπορεί να ναι κρυωμένο το στομάχι και να μη το δέχεται.Τι να κάνουμεεε!!Και να μην είμαι δεν πειράει.Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιονιά.Εχω εσάς παρεούλα και περνάνε ευχάριστα οι μέρες  αναμονής!!Σ ευχαριστώ πολύυυυ!!

και εγω εχω για σενα θετικη διεσθηση περιμενω πως και πως!

πρίν από 12 λεπτά , marillia είπε:

Σ ευχαριστούμε πολύυυυ!!Εγώ όταν είχα μείνει έγκυος είχα από 23 μέρα του κύκλου είχα πρησμένο στηθος παραπάνω απ άλλες φορές που ήταν να αδιαθετήσω και πονάκια περιόδου!!Η κάθε εγκυμοσύνη είναι ξεχωριστή!!Αλλες έχουν άλλες όχι.Και στην ίδια γυναίκα μπορεί να έχει διαφορά.Και σκέφτομαι επειδή είχα στην πρώτη πρησμενο στήθος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχω και στην επόμενη φορά.Καλά είναι όντως να μην τα κοιτάμε γιατί μοιάζουν με περιόδου άλλα εγώ δεν μπορώ να μην το κάνω χαχαχαχχα!!!

Την 15 μέρα του κύκλου.Αύριο είναι 28 μέρα!!

Οπότε μία χαρά. Θα περιμένουμε με την ίδια αγωνία να ξέρεις. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

και εγω εχω για σενα θετικη διεσθηση περιμενω πως και πως!

ΠωΠωωω κορίτσια μου σας υπερ ευχαριστώ!!Ελπίζω να μη σας αναστάτωσα άδικα!Αλλ΄'α ξέρω και να μην είμαι πάλι παρεούλα θα με ββοηθάτε στις απορίες μου!!Εσύ πως είσαι?

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Εγω παλι, από το μπαμπα μου που είναι Αιγόκερως, εχω να αναφερω τα ακριβω; αντίθετα!!! χαχα Θέλει να περνάει πάντα απαρατήρητος, δεν κοκορεύτηκε ποτέ (ούτε καν για εμάς τα παιδιά του, παρότι πάντα καμάρωνε ποτε δεν εκανε επίδειξη όπως άλλοι γονείς)και έχει κάκιστη σχέση με τα λεφτά (από αυτόν πήρα και εγώ!!!! χιχι)!!! αχαχαχχαχαχχαχα

Ε παντού υπάρχουν εξαιρέσεις χαχα 

@Alekagala εσύ που έχεις 3 εγκυμοσύνες  στο ενεργητικό  σου για πες μας, και στις 3 είχες πάνω κάτω ίδια συμπτώματα; 

yplDp3.png

4 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Κοιτα ειχα καποιες συσπασεις γενικα  τον τελευταιο καιρο που σου ελεγα και ειχα διαστολη 2 οταν πηγα στο μαιευτηριο αλλα δεν ενιωσα απο μονη μου αυτο με το καθε 5 λεπτα καθε 3 λεπτα κλπ.αυτο το ενιωσα μολις μου εκαναν τους τεχνιτους πονους! Λογικα εσενα μπορει να ξεκινησουν απο το σπιτι. να νιωθεις οτι ερχονται και φευγουν και οσο περναει η ωρα να ερχονται πιο συχνα καθε 5 λεπτα.

Γεια σου @marillia παντα ευτυχισμενο το ζευγαρι! Εχεις αναγουλες εχεις αποστροφη στο τσιγαρο νιωθεις οπως την προηγουμενη που ησουν!!αντε περιμενουμεεεεε!δεν θεκω να σε ξεσηκωσω παντως κρατα τις επιφυλαξεις σου!δεν εχω ακουσει παντως να οφείλεται καπου αλλου η αποστροφη για το τσιγαρο περα απο την εγκυμοσυνη.

@orianna και εμεις θα παμε το απογευμα με φιλους!

Καλησπερα!καλη ξεκουραση και καλη δουλιτσα να εχεις μετα!

εγω μωρε ειχα συμπτωματα απο πριν ξερεις το στηθος πρησμενο πολλες μερες πριν την περιοδο και πολυ πολυ κουρασμενη ενιωθα.σκεφτομαι πως και τωρα καπως ετσι θα ειναι και θα το καταλαβω!

Oxi den exo kathe 5 lepta exo pou kai pou kai m ipe i giatros ine fisiologiko.  

1 hour ago, marillia είπε:

ΠωΠωωω κορίτσια μου σας υπερ ευχαριστώ!!Ελπίζω να μη σας αναστάτωσα άδικα!Αλλ΄'α ξέρω και να μην είμαι πάλι παρεούλα θα με ββοηθάτε στις απορίες μου!!Εσύ πως είσαι?

κοριτσακι περιμενω να δω ευχαριστα νεα το πρωι.και γω υδροχοος ειμαι ...χαχαχα οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα ολες μαζι θα το περασουμε!!!

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

2 ώρες πρίν, marillia είπε:

Ευχωμαι να.πανε ολα καλα και να.μας λες πως.μεγαλωνει το μπεμπακι οχι για συμπτώματα!!!!!

Ψυχολογικα καλητερα λιγο..

Λιγο με ποναει κοιλια στηθος.μεση και ετσι το πηρα αποφαση πως θα αδιαθετησω και απλα περιμενω να.περασει αυτος ο μηνας...

@marillia αυριο 8 παρα φευγω για δουλεια σε παρακαλω να έχεις σηκωθει.να το εχεις κανει.και.ν μας εχεις γραψει κι.ολας αχαχχααχαχα

Οντως πολυ αγωνία....

Ελπιζω το μεσημερι να δω αυτο που ολες θελουμε να δουμε φιλακια και.καλη επιτυχία!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Μαρίλια ούτε εγώ μπορούσα να.βαλω το τσιγάρο στο στόμα.μου ούτε.ενα δεν μπορούσα απο πριν τη καθυστέρηση μετά ούτε.που το θυμόμουν

Καλές επιτυχίες για αύριο

4 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Oxi den exo kathe 5 lepta exo pou kai pou kai m ipe i giatros ine fisiologiko.  

Ναι αυτο λογικα καθε λιγα λεπτα θα το νιωσεις στο μαιευτηριο νομιζω.στοσπιτιμπορει να νιωσεις συσπασεις αλλα να αργουν να ειναι καθε τεταρτο και οσο πλησιαζει η ωρα του τοκετου και πας μαιευτηριο μικραινει και ο χρονος.σε καθε περιπτωση θα το καταλαβεις!!!εχεις χρονο ακομα!!

@marillia καλη επιτυχια!!!!περιμενουμε το αποτελεσμα με αγωνια!και αρνητικο να ειναι παντως ισως να ειναι λιγο νωρις μην το δεσεις κομπο οτι δεν εισαι!! +++++++++

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...