Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@marillia ποντάρω πολύ σε σένα και στην @μπουμπού92 . Τώρα.... ειδικά εσύ, αν δεν είσαι μετά από τόσο συμπτώματα τι να πω.... Τότε θα σημαίνει πως το μυαλό μας παίζει τρέλα παιχνίδια.  Αλλά ειλικρινά από την αρχή είχα καλό προαίσθημα για σένα και την μπουμπού. 

Εσύ έχεις διαίσθηση;

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Κοιτα σε σαιτ που εχω κοιταξει αλλα τον βγαζουν σκορπιο αλλα ζυγο.τα περισσοτερα σκορπιο.ειναι πανω στην αλλαγη.οχι ιδιαιτερη βοηθεια καθημερινα εδω μονη μου.μενουν λιγο μακρια οι γονεις μου η πεθερα μου πιο κοντα αλλα ειναι και μεγαλης ηλικιας δεν μπορει πολλα πραγματα.

Ναι υπάρχουν τα διπλά ζώδια!!!Και η μάμα μου εχει γενέθλια στις 23/10 και άλλα τη βγάζουν ζυγό και άλλα Σκορπιο!!Θα κάψει πολλές καρδιέςςςςς στο λέω να προετοιμαστείς χαχαχχα!!

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Κοιτα σε σαιτ που εχω κοιταξει αλλα τον βγαζουν σκορπιο αλλα ζυγο.τα περισσοτερα σκορπιο.ειναι πανω στην αλλαγη.οχι ιδιαιτερη βοηθεια καθημερινα εδω μονη μου.μενουν λιγο μακρια οι γονεις μου η πεθερα μου πιο κοντα αλλα ειναι και μεγαλης ηλικιας δεν μπορει πολλα πραγματα.

Πφφφ ο άντρας μου είναι σκορπιός.  

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Ναι υπάρχουν τα διπλά ζώδια!!!Και η μάμα μου εχει γενέθλια στις 23/10 και άλλα τη βγάζουν ζυγό και άλλα Σκορπιο!!Θα κάψει πολλές καρδιέςςςςς στο λέω να προετοιμαστείς χαχαχχα!!

Ακριβως 23/10 ειναι και ο γιος μου!χαχαχα κοιτα συμπτωση!ειναι ζορικος πολυ παντως αλλα ειναι καλη ψυχη δεν βαραει παιδακια παιζει πολυ καλα και τρελενεται για τα μωρακια μολις δει μωρο παει κοντα και τους λεει διαφορα!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

οντάρω πολύ σε σένα και στην @μπουμπού92 . Τώρα.... ειδικά εσύ, αν δεν είσαι μετά από τόσο συμπτώματα τι να πω.... Τότε θα σημαίνει πως το μυαλό μας παίζει τρέλα παιχνίδια.  Αλλά ειλικρινά από την αρχή είχα καλό προαίσθημα για σένα και την μπουμπού. 

Εσύ έχεις διαίσθηση;

Ναι και αυτό με ανησυχεί.Νιώθω ότι δεν θα μου ρθει περίοδος.Αλλά πες η διαίσθηση να βγει λάθος.Είχα πολλούς μήνες καταφαντασίαν συμπτώματα.Αλλά αυτό το μήνα πολύ μπέρδεμα.Κάθομαι και σκέφτομαι αντε πες το στήθος μας έχει μπερδέψει πολλές φορές αλλά το τσιγάρο?Δεν παίζει να το προκάλεσα μόνη μου γιατί μου άρεσει το τσιγάρο.Με χαλαρώνει!!Αλλά ξέρεις καμιά φορά.Λέω μπορεί να ναι κρυωμένο το στομάχι και να μη το δέχεται.Τι να κάνουμεεε!!Και να μην είμαι δεν πειράει.Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιονιά.Εχω εσάς παρεούλα και περνάνε ευχάριστα οι μέρες  αναμονής!!Σ ευχαριστώ πολύυυυ!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ακριβως 23/10 ειναι και ο γιος μου!χαχαχα κοιτα συμπτωση!ειναι ζορικος πολυ παντως αλλα ειναι καλη ψυχη δεν βαραει παιδακια παιζει πολυ καλα και τρελενεται για τα μωρακια μολις δει μωρο παει κοντα και τους λεει διαφορα!

Η μαμά μου αμά δεν κάνει το δικό της δεν γίνεται!!Και έχει ένα τρόπο που σε τουμπάρει χωρίς να καταλάβειςςς!!!χαχαχαχ!!Εγώ είμαι Υδροχοος και δε μπορώ καθόλου τους Σκορπιούς και τους Αιγόκαιρους!!Εσύ τι ζώδιο είσαι?

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

@Farmakotriftenaειναι ζορι οι σκορπιοι!χαχαχαχα

Κι εσένα σκορπιος;;; είναι πολύ σοβαροί και κλειστοί σαν άνθρωποι  αλλά πολύ συναισθηματικοί. 

yplDp3.png

Just now, marillia είπε:

Η μαμά μου αμά δεν κάνει το δικό της δεν γίνεται!!Και έχει ένα τρόπο που σε τουμπάρει χωρίς να καταλάβειςςς!!!χαχαχαχ!!Εγώ είμαι Υδροχοος και δε μπορώ καθόλου τους Σκορπιούς και τους Αιγόκαιρους!!Εσύ τι ζώδιο είσαι?

Πω πω και εμενα αυτο με εχει κουρασει στον μικρο θελει παντα το δικο του να γινεται μιλαμε τρομερο πεισμα δεν ξερω βεβαια ολα τα παιδακια το εχουν αυτο!! Εγω ειμαι τοξοτης!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, marillia είπε:

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα στο γ'αμο.Γυρίσαμε στις 6!!Να σας πω πάλι κάτι που με προβληματίζει!!Δεν μπορούσα χτεσ να καπνίσωωωω!!Πρωτή φορά μου συμβαίνει.Αναβα τσιγάρο στο τραπέζι στο γάμο και αναγούλιαζα(χωρις να ανεβαίνουν στομαχικά υγρά!!Αν δεν είναι εγκυμοσύνη από τι μπορεί να είναι?

@marillia κι εγώ είχα αποστροφή στο τσιγάρο όταν έμεινα έγκυος αλλά το αισθάνθηκα την πέμπτη μέρα καθυστέρησης (και την έκτη έκανα τεστ εγκυμοσύνης). Βέβαια, εγώ έκανα που και που κανένα τσιγάρο στη δουλειά, δεν ήμουν συστηματική καπνίστρια. Και γενικά τώρα που το σκέφτομαι συμφωνώ με την @Alekagala το πρησμένο στήθος και τα πιο έντονα πονάκια στην κοιλιά τα είχα νιώσει αφού είχα καθυστέρηση.

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Κι εσένα σκορπιος;;; είναι πολύ σοβαροί και κλειστοί σαν άνθρωποι  αλλά πολύ συναισθηματικοί. 

Οχι ο αντρας μου κριος.ο μπαμπας μου σκορπιος ο γιος μου ζυγος και σκορπιος δεν ξερω ακριβως οποιος συνδιασμος τον κανει πιο δυσκολο αυτος ειναι!χαχαχα

e6OVp3.pngExilp3.png

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ.... Δεν έχω χειρότερο !!!! Είναι άρρωστοι με το χρήμα και τη δόξα.  Ψυχροί όσο δεν πάει χαχαχα.  Οι άντρες οι γυναίκες είναι καλύτερες. Έχω και κολλητουλα  αιγοκερινα

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ.... Δεν έχω χειρότερο !!!! Είναι άρρωστοι με το χρήμα και τη δόξα.  Ψυχροί όσο δεν πάει χαχαχα.  Οι άντρες οι γυναίκες είναι καλύτερες. Έχω και κολλητουλα  αιγοκερινα

Εγω παλι, από το μπαμπα μου που είναι Αιγόκερως, εχω να αναφερω τα ακριβω; αντίθετα!!! χαχα Θέλει να περνάει πάντα απαρατήρητος, δεν κοκορεύτηκε ποτέ (ούτε καν για εμάς τα παιδιά του, παρότι πάντα καμάρωνε ποτε δεν εκανε επίδειξη όπως άλλοι γονείς)και έχει κάκιστη σχέση με τα λεφτά (από αυτόν πήρα και εγώ!!!! χιχι)!!! αχαχαχχαχαχχαχα

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Εμείς τώρα επιστρέψαμε, είχαμε πάει έξω για φαγητό. Εδώ έχουμε πολύ αέρα, δεν μπορείς να σταθείς. Άσε που σε τρελαίνει. Αλλά και ωραία δροσιά. 

@marillia Μαριλλιακι μου γλυκό έχεις και σήμερα αποστροφή για το τσιγάρο; Το στήθος πώς πάει; Βλέπω αποφάσισες να κάνεις τεστ αύριο; Τετάρτη (δεν) περιμένεις; Μήπως να κρατηθείς μέχρι τότε;  Σκέψου το @elenakii22 μας δύο μέρες πριν της είχε βγει αρνητικό. Μία μέρα πριν αχνό θετικό. Για να μην στεναχωρηθεις τσάμπα το λέω. Από την άλλη ότι θα σε κάνει εσένα να νιώσεις καλύτερα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...