Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου και από μένα.χαιρομαι που υπάρχει καλή διάθεση στην παρέα.

Τι θα κάνετε σήμερα;εμάς ο μικρός θέλει να πάει θαλάσσα αλλά έχει κρύο αέρα και κυμματα δε θέλω να το πάω 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα και απο μενα αφου τσακισα ενα γύρο με μπόλικο τζατζίκι και ενα γιαουρτάκι με γλυκο σταφύλι λεω να την πεσω για νανι γιατι σημερα θα δουλέψω 8ωρο και ειναι δύσκολες παντα οι Κυριακές!!!!! 

Μπόλικη μπεμπεδοσκονη σε ολες σας....  Και μια συμβουλή μη ψάχνετε συμπτώματα εγω δεν ειχα σε καμια μου εγκυμοσύνη....  Μετα τις καθυστερήσεις εμφανιζόταν τα συμπτώματα!!! "

• Μου αρέσει 3

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα στο γ'αμο.Γυρίσαμε στις 6!!Να σας πω πάλι κάτι που με προβληματίζει!!Δεν μπορούσα χτεσ να καπνίσωωωω!!Πρωτή φορά μου συμβαίνει.Αναβα τσιγάρο στο τραπέζι στο γάμο και αναγούλιαζα(χωρις να ανεβαίνουν στομαχικά υγρά!!Αν δεν είναι εγκυμοσύνη από τι μπορεί να είναι?

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Euxaristo xxx

Entaxi to agxos nomizo den lipi oti kai na sou poune. Prin 2 eudomades ita 2.550 tha pao xana ti tetarti. Na se ritiso neta pou ixes to ema xekinane kai i sispasis na fantasto. 

Κοιτα ειχα καποιες συσπασεις γενικα  τον τελευταιο καιρο που σου ελεγα και ειχα διαστολη 2 οταν πηγα στο μαιευτηριο αλλα δεν ενιωσα απο μονη μου αυτο με το καθε 5 λεπτα καθε 3 λεπτα κλπ.αυτο το ενιωσα μολις μου εκαναν τους τεχνιτους πονους! Λογικα εσενα μπορει να ξεκινησουν απο το σπιτι. να νιωθεις οτι ερχονται και φευγουν και οσο περναει η ωρα να ερχονται πιο συχνα καθε 5 λεπτα.

Γεια σου @marillia παντα ευτυχισμενο το ζευγαρι! Εχεις αναγουλες εχεις αποστροφη στο τσιγαρο νιωθεις οπως την προηγουμενη που ησουν!!αντε περιμενουμεεεεε!δεν θεκω να σε ξεσηκωσω παντως κρατα τις επιφυλαξεις σου!δεν εχω ακουσει παντως να οφείλεται καπου αλλου η αποστροφη για το τσιγαρο περα απο την εγκυμοσυνη.

@orianna και εμεις θα παμε το απογευμα με φιλους!

3 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Καλημέρα και απο μενα αφου τσακισα ενα γύρο με μπόλικο τζατζίκι και ενα γιαουρτάκι με γλυκο σταφύλι λεω να την πεσω για νανι γιατι σημερα θα δουλέψω 8ωρο και ειναι δύσκολες παντα οι Κυριακές!!!!! 

Μπόλικη μπεμπεδοσκονη σε ολες σας....  Και μια συμβουλή μη ψάχνετε συμπτώματα εγω δεν ειχα σε καμια μου εγκυμοσύνη....  Μετα τις καθυστερήσεις εμφανιζόταν τα συμπτώματα!!! "

Καλησπερα!καλη ξεκουραση και καλη δουλιτσα να εχεις μετα!

εγω μωρε ειχα συμπτωματα απο πριν ξερεις το στηθος πρησμενο πολλες μερες πριν την περιοδο και πολυ πολυ κουρασμενη ενιωθα.σκεφτομαι πως και τωρα καπως ετσι θα ειναι και θα το καταλαβω!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 31 λεπτά , Nati85 είπε:

παντα ευτυχισμενο το ζευγαρι! Εχεις αναγουλες εχεις αποστροφη στο τσιγαρο νιωθεις οπως την προηγουμενη που ησουν!!αντε περιμενουμεεεεε!δεν θεκω να σε ξεσηκωσω παντως κρατα τις επιφυλαξεις σου!δεν εχω ακουσει παντως να οφείλεται καπου αλλου η αποστροφη για το τσιγαρο περα απο την εγκυμοσυνη.

Να σαι καλά γλυκιά μου!!Και σεις ότι επιθυμείτε!!Λέω μήπως αυτό με το τσιγάρο το είχε κι άλλη κοπέλα και τελικά δεν ήταν.Κάθε μέρα τα κάνω τα τσιγαράκια μου.Με το καφεδάκι,μετά το φαγητό.Πρωτή φορά έτσι.Και λέω άντε τι στήθος λογικό ορμόνες είναι.Αλλά αυτό με αναγούλα και τσιγάρο?Είμαι 50-50 για να μην απογοητευτώ πολύ!!Εσύ πως πέρασες?Τι κάνει το κουτσουνάκι σου?

πρίν από 16 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

αύριο είναι η μεγάλη μέρα;;

Πως είσαι γλυκιά μου?Ναι θα το κάνω πρώι.Να δω την αρνητίλα μου να ησυχάσωωωω!!

Διαφημίσεις

Just now, marillia είπε:

Να σαι καλά γλυκιά μου!!Και σεις ότι επιθυμείτε!!Λέω μήπως αυτό με το τσιγάρο το είχε κι άλλη κοπέλα και τελικά δεν ήταν.Κάθε μέρα τα κάνω τα τσιγαράκια μου.Με το καφεδάκι,μετά το φαγητό.Πρωτή φορά έτσι.Και λέω άντε τι στήθος λογικό ορμόνες είναι.Αλλά αυτό με αναγούλα και τσιγάρο?Είμαι 50-50 για να μην απογοητευτώ πολύ!!Εσύ πως πέρασες?Τι κάνει το κουτσουνάκι σου?

Καλα ειναι το γλυκο μου εμας θα τρελανει σε λιγο!!χαχα ειναι στην φαση ανεξαρτησιας και ξερεις τωρα δεν σηκωνει κουβεντα! Εμεις παμε βολτιστες παιδικη χαρα και διαφορα αλλες δραστηριοτητες!καλα περναμε! Αυτο με το τσιγαρο παντως ναι ειναι υποπτοοοο η μαμα μου ετσι μολις εμενε εγκυος δεν το ηθελε καθολου!μετα το ξαναρχιζε παλι το φουμαριο!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Καλα ειναι το γλυκο μου εμας θα τρελανει σε λιγο!!χαχα ειναι στην φαση ανεξαρτησιας και ξερεις τωρα δεν σηκωνει κουβεντα! Εμεις παμε βολτιστες παιδικη χαρα και διαφορα αλλες δραστηριοτητες!καλα περναμε! Αυτο με το τσιγαρο παντως ναι ειναι υποπτοοοο η μαμα μου ετσι μολις εμενε εγκυος δεν το ηθελε καθολου!μετα το ξαναρχιζε παλι το φουμαριο!

Eσύ καπνίζεις?Εγώ το είχα κόψει 3 χρόνια και το ξανάρχισα πέρσυ με το γάμο.Οταν είχα μάθει ότι είμαι έγκυος το έκοψα πολύ εύκολα!!Κάποια στιγμή το χω στο νου μου θα το ξανακόψω!!Το γλυκούληηηη σας!!!Ωραίο να βλέπεις σιγά σιγά που μεγαλώνει και κάνει πράγματα μόνο του!!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Eσύ καπνίζεις?Εγώ το είχα κόψει 3 χρόνια και το ξανάρχισα πέρσυ με το γάμο.Οταν είχα μάθει ότι είμαι έγκυος το έκοψα πολύ εύκολα!!Κάποια στιγμή το χω στο νου μου θα το ξανακόψω!!Το γλυκούληηηη σας!!!Ωραίο να βλέπεις σιγά σιγά που μεγαλώνει και κάνει πράγματα μόνο του!!

Ναι το καλο μου κανει ωραια πραγματα οπως οταν ειναι να παμε καπου να πηγαινει στο δωματιο και να λεει εγω τωρα θα κοιμηθω φυγε εσυ μαμα.μου λενε να του δινω επιλογες για να νιωθει ανεξαρτητος  ποια παπουτσια θα βαλεις τα πρασινα η τα μπλε και μου λεει τα κοκκινα ενω δεν εχουμε κοκκινα και υο συζηταμε κανενα τεταρτο το θεμα!!η αληθεια ειναι οτι τον καμαρωνω αλλα μας παιδευει αρκετα!! 

Οχι δεν καπνιζω ουτε εχω δοκιμασει το ειχα παρει με κακο ματι γιατι οι γονεις μου οταν ημουν μικρη καπνιζαν παρα πολυ και δεν ξερω το απεχθανομουν.οταν θα κανεις το μωρακι σου μετα μην το ξαναρχισεις προσπαθησε το!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι το καλο μου κανει ωραια πραγματα οπως οταν ειναι να παμε καπου να πηγαινει στο δωματιο και να λεει εγω τωρα θα κοιμηθω φυγε εσυ μαμα.μου λενε να του δινω επιλογες για να νιωθει ανεξαρτητος  ποια παπουτσια θα βαλεις τα πρασινα η τα μπλε και μου λεει τα κοκκινα ενω δεν εχουμε κοκκινα και υο συζηταμε κανενα τεταρτο το θεμα!!η αληθεια ειναι οτι τον καμαρωνω αλλα μας παιδευει αρκετα!! 

Οχι δεν καπνιζω ουτε εχω δοκιμασει το ειχα παρει με κακο ματι γιατι οι γονεις μου οταν ημουν μικρη καπνιζαν παρα πολυ και δεν ξερω το απεχθανομουν.οταν θα κανεις το μωρακι σου μετα μην το ξαναρχισεις προσπαθησε το!!

Το ελπίζωωωω!!Τι ζώδιο είναι ο μικρούλη σου?Για Ζυγό τον κόβω!!Σίγουρα θα κουράζεστε!!Εχετε βοήθεια από γιαγιάδες?

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Το ελπίζωωωω!!Τι ζώδιο είναι ο μικρούλη σου?Για Ζυγό τον κόβω!!Σίγουρα θα κουράζεστε!!Εχετε βοήθεια από γιαγιάδες?

Κοιτα σε σαιτ που εχω κοιταξει αλλα τον βγαζουν σκορπιο αλλα ζυγο.τα περισσοτερα σκορπιο.ειναι πανω στην αλλαγη.οχι ιδιαιτερη βοηθεια καθημερινα εδω μονη μου.μενουν λιγο μακρια οι γονεις μου η πεθερα μου πιο κοντα αλλα ειναι και μεγαλης ηλικιας δεν μπορει πολλα πραγματα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...