Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , μπουμπού92 είπε:

Χαίρομαι και το εύχομαι να μην ξαναέρθουν @elenakii22. Είμαι μια χαρά και δε το σκέφτομαι καθόλου! Να σου πω την αληθεια έχω στο μυαλο μου οτι θα μου έρθει 3/9, όπως καθε φορα. Είπα πως θα είμαι ηρεμη και το εχω πετυχει προς το παρον. Το έχω βγάλει τελειως απο το μυαλο. Αν είναι να έρθει, θα ερθει!!! @Ungry girl στις 3/9. Μια βδομαδουλα! Έχω ακομη καιρό!!!!  Εσυ κοιτα να χαμογελας και να κανεις ομορφες σκεψεις. Βγαλε απο το μυαλό σου κάθε τι που σε στεναχωρεί!!! :wub:

αρα εισαι και εσυμε τη μαριλια και τη νατι τελειαα...

προσπαθω εχω γινει κυκλοθημικη μια σκευτομαι πως θελω παρα πολυ μετα χαλαρονω λεω βγαλτο απο το μυαλλο σου μετα ερχεται η συχαμενη και απογοητευωμαιιιιιιιιιιιιι κλασικα δεν αλλαζουν αυτα τα συνεσθηματα χαχαχααχα τρελη τελειως!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Ungry girl, δεν είσαι τρελη! ειναι φυσιολογικά οσα αισθάνεσαι!!! Ηρεμία!!! είναι καλοκαιράκι!!! καντε ζουζουνιες με τον αντρουλη σου, πέρνα καλά και αυτό θα ερθει!!! Δε μπορεί κι αυτο να "δουλεψει" υπό πιεστικές και αγχώδεις καταστάσεις!!! Όταν θέλουμε κατι πολύ, συμβαίνει!!! Χαλάρωσε κι απολαυσε το πραγματικά!!! Χωρίς αγχη και "αν" ή "μήπως". Αυτα στα λέει ένας 'ανθρωπος που αγχωνεται και για το πέταγμα της μύγας. Σε αυτό το κομμάτι όμως, το πήρα αποφαση!! οχι αγχος, γιατί δε γίνεται τίποτα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εντάξει...σοκ!!!!! Τώρα όμως εισαι εγκυουλα; Κατάλαβα καλα;

ναι!ειχαμε καποια θεματάκια αλλα τα φτιαξαμε κ ολα καλα!

@μπουμπού92 να εισαι οσο πιο χαλαρη μπορεις κ να σκέφτεσαι πως οτι ηταν να κανετε το κανατε!χαλαρά τωρα να περάσουν οι μέρες να δειτε αν το πετυχατε!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, elenakii22 είπε:

@μπουμπού92 να εισαι οσο πιο χαλαρη μπορεις κ να σκέφτεσαι πως οτι ηταν να κανετε το κανατε!χαλαρά τωρα να περάσουν οι μέρες να δειτε αν το πετυχατε!

αυτή ήταν η σκέψη μου κι εμένα!!:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

@Ungry girl, δεν είσαι τρελη! ειναι φυσιολογικά οσα αισθάνεσαι!!! Ηρεμία!!! είναι καλοκαιράκι!!! καντε ζουζουνιες με τον αντρουλη σου, πέρνα καλά και αυτό θα ερθει!!! Δε μπορεί κι αυτο να "δουλεψει" υπό πιεστικές και αγχώδεις καταστάσεις!!! Όταν θέλουμε κατι πολύ, συμβαίνει!!! Χαλάρωσε κι απολαυσε το πραγματικά!!! Χωρίς αγχη και "αν" ή "μήπως". Αυτα στα λέει ένας 'ανθρωπος που αγχωνεται και για το πέταγμα της μύγας. Σε αυτό το κομμάτι όμως, το πήρα αποφαση!! οχι αγχος, γιατί δε γίνεται τίποτα!!!

αχχχ μπουμπου και εγω ετσι ειμαι δτστυχως και πηστευω δεν αλλαζει ανχονομαι με το παραμικρο οι φιλοι μου με κοροιδευον αν τους λεω πω πω ανχοθικα μου λενε εσυ αποκλειεται αχαχχαχαα στο τερμα ακρο ειμαι δεν βγενει ομως απο το μυαλο μου αν μπορεις και το κοντρολαρεις μπραβο μακαρι να μπορουσα  αλλα δεν υπομονη δεν γυνεται τιποτα αλλο ετσι κ αλλιως!

Διαφημίσεις

@Ungry girl είναι όντως πολύ δύσκολο μ περιμένεις κάτι και να μη γίνεται... Ωστόσο γύρω μας υπάρχουν ένα σωρό παραδείγματα που αποδεικνύουν πως το στρες ειναινκακος σύμβουλος... Πολύ κοντινό μου πρόσωπο είχε υποστεί αφαίρεση ωοθήκηωοθηκηε σε μικρή ηλικία λόγω μαλακιας γιατρού... Μετά από χρόνια προσπαθειών έκανε ένα παιδάκι με εξωσωματική και ηρέμησε... Μετα την εξωσωματική έκανε αλλα 2 παιδάκια εντελώς φυσικα,  προφανώς επειδή ειχε αποβαλλει το αγχος της και ενώ ο γιατρός της το ειχε ξεγράψει... Ξέρω, αυτή τη στιγμή μπορεί να σκέφτεσαι ότι σ λεω βλακείες και πως θα Τ εχεις ακούσει και από αλλού πολλούς, άλλα το λεω εντελώς καλοπροαίρετα :) Έχεις όλες τις θετικες μου σκεψεις!!! :)

cO4Yp3.png

Just now, Ungry girl είπε:

αχχχ μπουμπου και εγω ετσι ειμαι δτστυχως και πηστευω δεν αλλαζει ανχονομαι με το παραμικρο οι φιλοι μου με κοροιδευον αν τους λεω πω πω ανχοθικα μου λενε εσυ αποκλειεται αχαχχαχαα στο τερμα ακρο ειμαι δεν βγενει ομως απο το μυαλο μου αν μπορεις και το κοντρολαρεις μπραβο μακαρι να μπορουσα  αλλα δεν υπομονη δεν γυνεται τιποτα αλλο ετσι κ αλλιως!

λεγε συνεχεια στον εαυτο σου "Δεν θα αγχωθώ, όλα θα γίνουν όπως τα εχω ονειρευτεί". κλείσε τα μάτια σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και φέρε στο μυαλό σου εικόνες, ανθρωπους που σε ηρεμούν ή στιγμές ευχάριστες που έχεις ζησει και αμέσως θα σχηματιστεί ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου! θα σε βοηθήσει πολύ!!! Αυτό θα το επαναλαμβάνεις κάθε φορά που θα πιάνεις τον εαυτό σου αγχωμένο ή πάει να κατρακυλίσει σε ασχημες σκέψεις!

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Ungry girl είναι όντως πολύ δύσκολο μ περιμένεις κάτι και να μη γίνεται... Ωστόσο γύρω μας υπάρχουν ένα σωρό παραδείγματα που αποδεικνύουν πως το στρες ειναινκακος σύμβουλος... Πολύ κοντινό μου πρόσωπο είχε υποστεί αφαίρεση ωοθήκηωοθηκηε σε μικρή ηλικία λόγω μαλακιας γιατρού... Μετά από χρόνια προσπαθειών έκανε ένα παιδάκι με εξωσωματική και ηρέμησε... Μετα την εξωσωματική έκανε αλλα 2 παιδάκια εντελώς φυσικα,  προφανώς επειδή ειχε αποβαλλει το αγχος της και ενώ ο γιατρός της το ειχε ξεγράψει... Ξέρω, αυτή τη στιγμή μπορεί να σκέφτεσαι ότι σ λεω βλακείες και πως θα Τ εχεις ακούσει και από αλλού πολλούς, άλλα το λεω εντελώς καλοπροαίρετα :) Έχεις όλες τις θετικες μου σκεψεις!!! :)

οχι δεν λες βλακειες συγουρα ειναι μεγαλος παραγοντας το ανχον σιγουρα!!!!!!!!!!!!!

αλλα δυστιχως δεν ειπαρχει καποιο κουμπακι να το σταματαει ειναι συγουρα και σε τι γιατρο θα πεσεις..

πρίν από 1 λεπτό , μπουμπού92 είπε:

λεγε συνεχεια στον εαυτο σου "Δεν θα αγχωθώ, όλα θα γίνουν όπως τα εχω ονειρευτεί". κλείσε τα μάτια σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και φέρε στο μυαλό σου εικόνες, ανθρωπους που σε ηρεμούν ή στιγμές ευχάριστες που έχεις ζησει και αμέσως θα σχηματιστεί ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου! θα σε βοηθήσει πολύ!!! Αυτό θα το επαναλαμβάνεις κάθε φορά που θα πιάνεις τον εαυτό σου αγχωμένο ή πάει να κατρακυλίσει σε ασχημες σκέψεις!

ααχχαχα σε εμενα δεν πιανει αυτο....μπορει να το κανω για λιγο αυτο μετα ξανα τα ιδια δεν γινεται τιποτα..γι αυτο λενε οτι οταν πας για εξετασεις και δεις οτι εισαι μια χαρα μετα ερχεται το μωρουλι αλλα σε εμενα ουτε αυτο θα πιασει αν παω για εξετσεις και μου πει οτι δεν εχω τιποτα (αποκλειτε αυτο) μετα θα ανχωνωμαι και θα λεω οτι αφου δεν εχω τιποτα γιατι?

αχαχαχαα δεν σταματαω να σκευτομαι γενικα ποτε!:)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

οχι δεν λες βλακειες συγουρα ειναι μεγαλος παραγοντας το ανχον σιγουρα!!!!!!!!!!!!!

αλλα δυστιχως δεν ειπαρχει καποιο κουμπακι να το σταματαει ειναι συγουρα και σε τι γιατρο θα πεσεις..

Σε καταλαβαινω απόλυτα στο κομματιναγχους... Εγώ κατάφερα να το διαχειριστώ μετά από αρκετούς μηνες ψυχοθεραπείας και Αφού είχα Πολλά ψυχοσωματικα... Πλέον όμως είπα, δεν θα αρρωστησω ... Θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ότι ειναι να γινει θα γίνει!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Σε καταλαβαινω απόλυτα στο κομματιναγχους... Εγώ κατάφερα να το διαχειριστώ μετά από αρκετούς μηνες ψυχοθεραπείας και Αφού είχα Πολλά ψυχοσωματικα... Πλέον όμως είπα, δεν θα αρρωστησω ... Θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ότι ειναι να γινει θα γίνει!!

και εγω το ιδιο δεν περασα καλα εκανα μια θεραπεια εχω ψυχοσοματικα και δεν φευγουν γι αυτο λεω δεν μπορω να το διαειριστω τωρα ειμαι λιγο καλητερα χωρις αυτο να σημενει πως ειμαι ζαμαν φου αλλα το προσπαθω!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

και εγω το ιδιο δεν περασα καλα εκανα μια θεραπεια εχω ψυχοσοματικα και δεν φευγουν γι αυτο λεω δεν μπορω να το διαειριστω τωρα ειμαι λιγο καλητερα χωρις αυτο να σημενει πως ειμαι ζαμαν φου αλλα το προσπαθω!!!!

Σημασία έχει ότι αναγνωρίσες την ύπαρξη κάποιου προβλήματος και έκανες κινήσεις για να το βελτιώσεις! Απο κει και περα εχε πιστη στον εαυτο σου και ολα θα γινουν! Αλλα να σου πω και κατι; τελικα μαλλον θα επρεπε ολοι μας να ειμαστε λιγο ζαμαν φου...αυτοι περνανε καλυτερα απο ολους!!! :P

cO4Yp3.png

πρίν από 26 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Σημασία έχει ότι αναγνωρίσες την ύπαρξη κάποιου προβλήματος και έκανες κινήσεις για να το βελτιώσεις! Απο κει και περα εχε πιστη στον εαυτο σου και ολα θα γινουν! Αλλα να σου πω και κατι; τελικα μαλλον θα επρεπε ολοι μας να ειμαστε λιγο ζαμαν φου...αυτοι περνανε καλυτερα απο ολους!!! :P

χχαχχχαχαχα το ξερω μια χαρα ειναι αυτοι ξερεις ποσες φορες λεω να ημουν λιγο οπως αυτοι οι τυποι ανθρωπου οχι τελειως λιγο μια χαρα ξερεις τι ειναι να μη σε νιαζει τιποτα ζωαρα κανουν!!!!!!1:cool:

18 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Νομιζω σε εμενα αναφερεσαι!! Σε ευχαριστω πολυ!!! Με το καλο το μωρακι σου!!!

Euxaristo xxx

11 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι εχεις δικιο γενικως κατα ενα μεγαλο ποσοστο στην ζωη τα πραγματα που θελουμε πολυ ερχονται με πολυ κοπο και με εμποδια πολλα.προς το παρον δεν στεναχωριεμαι ακομα απλως αυτον τον μηνα δεν ελπιζω δενμε πειραζει ομως ισως τον επομενο μηνα να γινει το πολυποθητο!!βλεοω οτι στεναχωριεται ο αντρας μου και αυτο δεν με κανει να νιωθω καλα.με ρωταει συνεχεια νιωθεις κατι πως εισαι?και του λεω συνεχεια οχι τιποτα και αλλαζω θεμα για να μην εχει ελπιδες και μετα στεναχωριεται πιο πολυ.

Μαλλον σε αγχωσαμε!!ενταξει καθε τοκετος εχεις τις δυσκολιες του αλλα ειναι μια εμπειρια μοναδικη νιωθειςανακουφιση και χαρα που τελικα εφερες το μωρακι σου στον κοσμο!εγω ειχα αιμα σαν βλεννες οπως ειπε και η μαια σου.εκανα το μπανακι μου ξυριστικα  και ξεκινησαμε ηρεμα για το μαιευτήριο κυρια η δικια σου!!χαχχα ολα μια χαρα θα πανε παντως!ποσα κιλα ειναι τωρα το μωρακι σου? 

Περιμενω δευτερα τριτη και η marillia νομιζω τριτη τεταρτη καπου εκει.

Entaxi to agxos nomizo den lipi oti kai na sou poune. Prin 2 eudomades ita 2.550 tha pao xana ti tetarti. Na se ritiso neta pou ixes to ema xekinane kai i sispasis na fantasto. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...