Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κοριτσάκια μου γλυκά. Θετικά ή μη τεστ, πονάκια ή μη και υγρά (δεν έχω καταφέρει ακόμα να τα ξεχωρίσω) είναι καλό να ξέρουμε και να τα παρακολουθούμε. ΩΣΤΌΣΟ όλες οι γυναίκες εφόσον έχουν ελεύθερες επαφές πάντα έχουν την πιθανότητα εγκυμοσύνης. Ακόμα και όσες έχουν διαπιστωμένα κάποιο πρόβλημα (ο γιατρός μου λέει "στην ιατρική δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα!"). Έχουμε ακούσει τόσες ιστορίες. @Nati85 μου μη λες "αυτά δεν συμβαίνουν σε εμένα". Σε καμιά δεν συμβαίνουν... μέχρι να συμβούν. Δεν τα λέω όλα αυτά για να μας ξεσηκωνω ή να μας δίνω ελπίδες. Τα λέω γιατί η απογοήτευση δεν βοηθά πουθενά. Και γιατί δεν βοηθά και να στεναχωριόμαστε προκαταβολικά. Καλά να στεναχωρηθουμε κάνα δυο μέρες όταν έρχεται η περίοδος. Αλλά να μην στεναχωριόμαστε και προκαταβολικά, ε; (Τα λέω να τα ακούω κι εγώ). 

Ναι εχεις δικιο γενικως κατα ενα μεγαλο ποσοστο στην ζωη τα πραγματα που θελουμε πολυ ερχονται με πολυ κοπο και με εμποδια πολλα.προς το παρον δεν στεναχωριεμαι ακομα απλως αυτον τον μηνα δεν ελπιζω δενμε πειραζει ομως ισως τον επομενο μηνα να γινει το πολυποθητο!!βλεοω οτι στεναχωριεται ο αντρας μου και αυτο δεν με κανει να νιωθω καλα.με ρωταει συνεχεια νιωθεις κατι πως εισαι?και του λεω συνεχεια οχι τιποτα και αλλαζω θεμα για να μην εχει ελπιδες και μετα στεναχωριεται πιο πολυ.

7 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Koritsia m kalisperaaaa. Pos iste ? Sas euxaristo pou m grayate gia ti empiria tis genas. Me sigkinisate poli. Diskoles empiries ixate ala opos ipate otan dis to moraki sou ta 3exnas ola. Ine san na zvinonte apo ti mnimi. Ktes ekana kardiotokografo ola mia xara mia mikri sispasi ixa m ipan ine poli fisiologiki na exo pou kai pou. Mou e3igise kai merika pragmata i mea gia na min agxonome pou tha plisiasoun i meres. Mou ipe ti mera tou toketou i tha exo sispasis kai na perimeno otan exo kathe 5 lepta na min agxotho molis 3ekinisoun na pao i tha spasoun ta nera i tha exo ema san vlenes.  Kalosorise to kenourio koritsi sti parea mas.  Ta ipolipa koritsia pote perimenou ? Pia plisiazi gia test ?

Μαλλον σε αγχωσαμε!!ενταξει καθε τοκετος εχεις τις δυσκολιες του αλλα ειναι μια εμπειρια μοναδικη νιωθειςανακουφιση και χαρα που τελικα εφερες το μωρακι σου στον κοσμο!εγω ειχα αιμα σαν βλεννες οπως ειπε και η μαια σου.εκανα το μπανακι μου ξυριστικα  και ξεκινησαμε ηρεμα για το μαιευτήριο κυρια η δικια σου!!χαχχα ολα μια χαρα θα πανε παντως!ποσα κιλα ειναι τωρα το μωρακι σου? 

Περιμενω δευτερα τριτη και η marillia νομιζω τριτη τεταρτη καπου εκει.

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

12 ώρες πρίν, linaa είπε:

@orianna ευχαριστω για την απαντηση οποτε περιμενω ακομα να δω για τις τιμες παντως θελει υπομονη αποτι καταλαβα για να βρεις την καταλληλη δοση. Anemoni1989 καλως ορισες!! Nati rozoulini alina80 φιλια πολλα!

πιστευω οτι δεν θα χρειαστεις προς το παρον αυξηση..θα κατεβει κατω απο 2 γτ εχεις μερες ακομα.

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Μπλιαχ δε λες τίποτα!! Όσο το σκεφτομαι με πιάνει αηδία!!! Οχι δεν θα κανω τεστ!! Εκτός από το φόβο μου, θα θελα να ζήσω και την ευχάριστη πλευρά της καθυστέρησης!!! (Πριν τα αντισυλληπτικά ζούσα μόνο μ την τρομακτική και αγχωτική πλευρά της!!! Χιχιχι). Και το ξεκαθαρισα και στον φιλο μου που το αναφερει σε "ασχετες" στιγμες, καθημερινα ομως!!! Θα περάσουν οι μέρες...άλλωστε δεν αλλάζει κάτι!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!! :)

καλως ηρθες ανεμονη....ευχομαι συντομα να εχεις ευχαριστα....

6penp2.png

9 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Λογικα γυρω στις 7 - 10 Σεπτέμβρη...Αλλά όπως προείπα πριν τα αντισυλληπτικά ειχα άστατο κύκλο οποτε δεν ξέρω αν θα θυμηθεί τις παλιές κακές συνήθειες!!! Χαχα!!! Πάντως εξακολουθώ να εχω κουλα συμπτώματα...λες και θα αδιαθετουσα αύριο φαση... Μόλις τσακισα ενα πιατο μακαρονια με κετσαπ και μαγιονεζα (τωρα που το σκεφτομαι μαλλον ηταν αηδία ο συνδυασμός, αλλά τον ήθελα Κολασμενα!!!)... Αν δεν είμαι πάντως, θα δηλώσω τρελή και θα κλείσω σουιτα στο Δρομοκαΐτειο! !! Αχχαχαχαχχαχαχχα (μα όλα τα κουφά σε εμενα;;;)

Αχχααχαχχα καλημερα κοριτσιι...

Να σου πω ολες για εκει εομαστε εγω τν πρωιγουμρνο μηνα ημουν συγουρη πως ημουν οπως λες ταση για εμετο στηθος και τετοια φυσικα και τπτ μια χαρα ημουν χαχαχαχα και λεω πως ειμαστε ολες για εκει γιατι νομιζω πως σε ολες εχει τυχει να ειμαστε σίγουρες πως ειμαστε αλλα ματαια οποτε.μη σκας χααχαχα!!!!

@orianna Καλημέρα και Ευχαριστώ πολύ!!! :)

@Ungry girl Καλημέρα και σε σένα!!!

Γενικα δεν σκάω μωρε...Είμαι πολύ ζεν Τύπος!!! (Και ελπιζω να συμπαρασσυρω και εσας και να σας κανω υπερμαχους του ζεν -  χακουνα ματατα)ΧιΧιχιχιχιχι Απλά με ενοχλεί που δεν αναγνωρίζω το σώμα μου αυτές τις μέρες... Και μιλάω για εγκυμοσύνη...ποιος; Εγώ...Που λίγους μήνες πριν εφτυνα τον κόρφο μου και με έπιανε σύγκρυο και μόνο στην ιδέα... Τελικά όντως αλλάζουμε όσο μεγαλώνουμε...!!! (ελπιζω παντα προς το καλυτερο)!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@orianna Καλημέρα και Ευχαριστώ πολύ!!! :)

@Ungry girl Καλημέρα και σε σένα!!!

Γενικα δεν σκάω μωρε...Είμαι πολύ ζεν Τύπος!!! (Και ελπιζω να συμπαρασσυρω και εσας και να σας κανω υπερμαχους του ζεν -  χακουνα ματατα)ΧιΧιχιχιχιχι Απλά με ενοχλεί που δεν αναγνωρίζω το σώμα μου αυτές τις μέρες... Και μιλάω για εγκυμοσύνη...ποιος; Εγώ...Που λίγους μήνες πριν εφτυνα τον κόρφο μου και με έπιανε σύγκρυο και μόνο στην ιδέα... Τελικά όντως αλλάζουμε όσο μεγαλώνουμε...!!! (ελπιζω παντα προς το καλυτερο)!!!

Καλη σου μερα το οτι εισαι χαλαρη αρκει....ολα καλα!!! Φυσικα και αλαζουμε ουυυυυυυ

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Γιατί δεν με αφήνει να πατήσω like;;;; γκρρρρρρρρ τα νευρα μουυυυ!!!!

Γιατι εχεις υπερβη το ημερησιο οριο αν θυμαμαι καλα..απο αυριο παλι! :-)

καλημερα, κοριτσια!!!! @Ungry girl  χαίρομαι πολύ που μπήκες δυναμικά πάλι στην ομάδα!!! Κορίτσια μου, που περιμένετε, λίγη υπομονή και μπορεί να έρθει το σποράκι!!!! Οι υπόλοιπες που προσπαθούν να μην το βάλουν κατω!! Θετικές σκέψεις!!! Οι εγκυούλες μας πώς είναι;; @elenakii22 πέρασαν οι εμετοί;

Καλημέρα σε ολες!!!!

@anemoni1989 κ εγω επαιρνα αντισυλληπτικά κ τα σταματησα ιουλιο του 2012 κ αδιαθετησα κανονικα εκεινο το μηνα μετα δεκεμβρη του 2012 μετα ιουλιο του 2013 κ απο εκει κ μετα εστρωσε καπως....χαχα...ασε!δραμα ο κυκλος μου!

@Ungry girl λες κοριτσι??

@μπουμπού92 εγω τελευταια φορα εκανα δευτερα!πιστευω οτι εστρωσα λιγακι!τωρα θα δειξει!εσυ πως πας??

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

Καλημέρα σε ολες!!!!

@anemoni1989 κ εγω επαιρνα αντισυλληπτικά κ τα σταματησα ιουλιο του 2012 κ αδιαθετησα κανονικα εκεινο το μηνα μετα δεκεμβρη του 2012 μετα ιουλιο του 2013 κ απο εκει κ μετα εστρωσε καπως....χαχα...ασε!δραμα ο κυκλος μου!

@Ungry girl λες κοριτσι??

@μπουμπού92 εγω τελευταια φορα εκανα δευτερα!πιστευω οτι εστρωσα λιγακι!τωρα θα δειξει!εσυ πως πας??

λεω λεωωω εσυ τι θα θελες?

πρίν από 29 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

καλημερα, κοριτσια!!!! @Ungry girl  χαίρομαι πολύ που μπήκες δυναμικά πάλι στην ομάδα!!! Κορίτσια μου, που περιμένετε, λίγη υπομονή και μπορεί να έρθει το σποράκι!!!! Οι υπόλοιπες που προσπαθούν να μην το βάλουν κατω!! Θετικές σκέψεις!!! Οι εγκυούλες μας πώς είναι;; @elenakii22 πέρασαν οι εμετοί;

μπουμπου εσυ ποτε δεν περιμενεις?

πρίν από 53 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Γιατί δεν με αφήνει να πατήσω like;;;; γκρρρρρρρρ τα νευρα μουυυυ!!!!

για καποιο λογο μετα απο καποια απαγορευει για καποιο δικο του μοναδικο λογο!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , elenakii22 είπε:

Καλημέρα σε ολες!!!!

Από τον Ιουλ η σου ήρθε ξανά Δεκεμβρη;;; Και μετά παλι Ιουλη;;; wtf;;;; Και πριν τα αντισυλληπτικά ετσι ήταν ο κύκλος σου;

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

@anemoni1989 ειδες ωραιος κυκλος???δε θυμαμαι καλα γτ επαιρνα σχεδον 3 χρονια θυμαμαι ομως οτι μου ειχε κανει κ 3 μήνες!

@Ungry girl δε με πειραζει!αλλαγες δε γίνονται τωρα ετσι κ αλλιως!χιχι!!εγω με τα τεστ που δεν εκανα ωορρηξια κ εφτασα 52 μερες ημουν ατυχη γτ απο το 2013 μου ερχεται μεχρι 38 μερες κ σκεφτομαι τοσο ατυχη???!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@anemoni1989 ειδες ωραιος κυκλος???δε θυμαμαι καλα γτ επαιρνα σχεδον 3 χρονια θυμαμαι ομως οτι μου ειχε κανει κ 3 μήνες!

Εντάξει...σοκ!!!!! Τώρα όμως εισαι εγκυουλα; Κατάλαβα καλα;

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ungry girl δε με πειραζει!αλλαγες δε γίνονται τωρα ετσι κ αλλιως!χιχι!!εγω με τα τεστ που δεν εκανα ωορρηξια κ εφτασα 52 μερες ημουν ατυχη γτ απο το 2013 μου ερχεται μεχρι 38 μερες κ σκεφτομαι τοσο ατυχη???!!

αχχααχα τι να σε πηραζει γερομωρακι να ναι και οτι θελει ας ειναι χερωμαι παρα πολυυυυυ!!!

ησουν τυχερηη!!!!

• Μου αρέσει 1

Χαίρομαι και το εύχομαι να μην ξαναέρθουν @elenakii22. Είμαι μια χαρά και δε το σκέφτομαι καθόλου! Να σου πω την αληθεια έχω στο μυαλο μου οτι θα μου έρθει 3/9, όπως καθε φορα. Είπα πως θα είμαι ηρεμη και το εχω πετυχει προς το παρον. Το έχω βγάλει τελειως απο το μυαλο. Αν είναι να έρθει, θα ερθει!!! @Ungry girl στις 3/9. Μια βδομαδουλα! Έχω ακομη καιρό!!!!  Εσυ κοιτα να χαμογελας και να κανεις ομορφες σκεψεις. Βγαλε απο το μυαλό σου κάθε τι που σε στεναχωρεί!!! :wub:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...