Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Koritsia m kalisperaaaa. Pos iste ? Sas euxaristo pou m grayate gia ti empiria tis genas. Me sigkinisate poli. Diskoles empiries ixate ala opos ipate otan dis to moraki sou ta 3exnas ola. Ine san na zvinonte apo ti mnimi. Ktes ekana kardiotokografo ola mia xara mia mikri sispasi ixa m ipan ine poli fisiologiki na exo pou kai pou. Mou e3igise kai merika pragmata i mea gia na min agxonome pou tha plisiasoun i meres. Mou ipe ti mera tou toketou i tha exo sispasis kai na perimeno otan exo kathe 5 lepta na min agxotho molis 3ekinisoun na pao i tha spasoun ta nera i tha exo ema san vlenes.  Kalosorise to kenourio koritsi sti parea mas.  Ta ipolipa koritsia pote perimenou ? Pia plisiazi gia test ?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

4 ώρες πρίν, rozoulini είπε:

στη κρήτη ακούω έντονα ότι θελουν γιους γιαυτο ρώτησα φαντάζομαι και σε άλλες περιοχές θα γίνεται αυτό, οι Κυπραιοι συνηθως θελουν κόρες

κ εμενα Κρητικος ειναι!!γιο θέλει αλλα τωρα λεει θελει κ κοριτσι!!χαχα του κανω για πλακα το μωρο θα νιωσει απορρίψει αν ειναι κοριτσι κ τωρα λεει οτι θελει κοριτσι...ενταξει προτιμάει αγορι αλλα και κοριτσακι να βγει δεν εχει θεμα...εδω δακρύζει κάθε φορα που παμε στο γιατρο θα του πει το φυλλο και δε θα χαρει?!!! ενας θειος μου με 3 κορες ηθελε γιο ποτε δε χωνεψε οτι εκανε κορες μονο..

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Οχι απλα νιωθω καπως ασχιμα που συνεχεια ανχωνομαι και ξεσπαω εδω νομιζω οτι σας κουρασα λιγο! Το εχω πιστεψει εδω και 1 μισι χρονο τωρα νατι μου σταματησα χααχχα αλλα εχεις εσυ συρα νομιζω τωρα!!!!!!!

εγω να δεις πως τους επρηζα!!!απο περυσι τον ιουνιο ειμαι στο ιδιο θεμα!!!ασε ολες τα ιδια ειμαστε μην αγχώνεσαι!!!εγω ενα μηνα δεν εκανα  ωορρηξια εκανα κ τεστ(αλλα ξερεις απο αχνο σε αχνο πηγαινα) εφτασε 52 μερες ο κυκλος μου!!και εγω να ξερεις 3 μηνες εκανα τα τεστ,ο πρώτος χωρις ωορρηξια λεω ωραια!!!τον 2ο εκανα κ υπερηχο ταυτόχρονα κ καταλαβα οτι δε γινεται σκουρα η γραμμη κ οπως ηταν λογικο θεωρησα οτι καποιο προβλημα εχω,δεν προλαβα ομως να το ψαξω γτ τον επομενο μηνα με παλι αχνο τεστ τα καταφερεμε!οποτε κατσε να δεις πως θα πας!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

κ εμενα Κρητικος ειναι!!γιο θέλει αλλα τωρα λεει θελει κ κοριτσι!!χαχα του κανω για πλακα το μωρο θα νιωσει απορρίψει αν ειναι κοριτσι κ τωρα λεει οτι θελει κοριτσι...ενταξει προτιμάει αγορι αλλα και κοριτσακι να βγει δεν εχει θεμα...εδω δακρύζει κάθε φορα που παμε στο γιατρο θα του πει το φυλλο και δε θα χαρει?!!! ενας θειος μου με 3 κορες ηθελε γιο ποτε δε χωνεψε οτι εκανε κορες μονο..

εγω να δεις πως τους επρηζα!!!απο περυσι τον ιουνιο ειμαι στο ιδιο θεμα!!!ασε ολες τα ιδια ειμαστε μην αγχώνεσαι!!!εγω ενα μηνα δεν εκανα  ωορρηξια εκανα κ τεστ(αλλα ξερεις απο αχνο σε αχνο πηγαινα) εφτασε 52 μερες ο κυκλος μου!!και εγω να ξερεις 3 μηνες εκανα τα τεστ,ο πρώτος χωρις ωορρηξια λεω ωραια!!!τον 2ο εκανα κ υπερηχο ταυτόχρονα κ καταλαβα οτι δε γινεται σκουρα η γραμμη κ οπως ηταν λογικο θεωρησα οτι καποιο προβλημα εχω,δεν προλαβα ομως να το ψαξω γτ τον επομενο μηνα με παλι αχνο τεστ τα καταφερεμε!οποτε κατσε να δεις πως θα πας!!!

ελενακι μου ειπα εισαι παραδειγμμα εδω γι αυτο το θεμα αλλα δεν ειναι καθεμερα και τ αγιαννιου!!!! ασχετο εγω νομιζω θα εχεις κοριτσακι!!!!!!!!

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Νομιζω σε εμενα αναφερεσαι!! Σε ευχαριστω πολυ!!! Με το καλο το μωρακι σου!!!

καλος ηρθες...εδω να τα λεμε!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

καλος ηρθες...εδω να τα λεμε!!!!!!!!!!!!!

Ναι αμε!! Ειστε ωραιο παρεακι!! Σας διαβαζω εδώ και κάποιες μέρες και θεωρώ εκπληκτική τη στήριξη που δίνετε η μια στην άλλη... χαλαρά και με απόλαυση του σεξ νομίζω πως αργά ή γρήγορα ολα τα κορίτσια θα επιτύχουν το στόχο τους!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ναι αμε!! Ειστε ωραιο παρεακι!! Σας διαβαζω εδώ και κάποιες μέρες και θεωρώ εκπληκτική τη στήριξη που δίνετε η μια στην άλλη... χαλαρά και με απόλαυση του σεξ νομίζω πως αργά ή γρήγορα ολα τα κορίτσια θα επιτύχουν το στόχο τους!!!

ναι δεν γυνεται και αλλιως εδω μπορει αυτα να τα πει η μια στην αλλη καποιος που δεν ειναι του θεματος δεν σε καταλαβενει οποτε...

ειναι και γουρλιδικο εδω καθε μηνα εχουμε και μια εγκυουλα τωρα ειχαμε βεβαια 3-4 ολα καλαααα

• Μου αρέσει 2

Χαχα ναι; Λες να μου φέρει και εμενα γουρι;; χιχιχι Θετική σκέψη παρολες τις δυσκολίες και όλα θα πάνε καλά!!! Έχω δει ανθρώπους με θέληση θέληση καταφέρνουν τα απιστευτα και Ν διαψεύδουν κάθε προγνωστικά...Οπότε keep trying και ολα είναι δυνατά!!!! 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

5 ώρες πρίν, μπουμπού92 είπε:

Εδώ ξελαφρώνουμε το μέσα μας γράφοντας και εκμυστηρεύοντας τις σκέψεις και τους φόβους μας.Η μία στηριζει την αλλη. Μη λες βλακειες τοτεεεεε!! :wub:

Καλε ναι δε βλεπεις τι εχουμε πει κ εμεις! 2 σελιδες η καθεμια μας στον πονο μας!

10 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Πολυ με μπερδευει αυτο το σαιτ... πφφφ! Τεσπα, ευχαριστω για το καλωσόρισμα!!! Με τα αντισυλληπτικά ειχα 28 μερες κύκλο... Αλλα πριν τα ξεκινήσω κυμαινόταν 24 - 32... Υπολογίζω γύρω στις 10 Σεπτέμβρη Να μου έρθει (αν ερθει)... Απλα πολυ έχω μπερδευτεί με αυτά που νιώθω...Δεν μου χει ξανατυχει... Σημερα πάλι το στηθος τούμπα και υποφέρω...κοιλιά ορισμένη και Τ νευρα στο Θεό... Με ενοχλούν τα πάντα και γκρινιάζω με το παραμικρό παραμικρό μετα απο λίγο έχω τύψεις... Εν τω μεταξύ, τη μια κάτι με ενοχλεί σαν μυρωδιά, την αλλη μερα τίποτα... Να σου δώσω να καταλαβεις έχουν μια σκυλιτσα...προχθες μου μυριζε απο χιλιόμετρα και λεω στο φίλο μου θέλει πλύσιμο, βρωμάει... Αυτουνού δεν του μυριζε τιποτα. ... Χθες παλι, την ειχα αγκαλια και δεν μου μυριζε καθόλου...Όχι τίποτα άλλο, θα νόμιζει ότι χαζεψα εντελως! !!

Καλωσηλθες και απο εμένα @anemoni1989 θελω να σου πω οτι πρησμένο στηθος πονους χαμηλα και ευαισθησια στις μυρωδιες ειχα και εγω κ σκεψου οτι δεν ηξερα οτι ημουν εγκυος... ποτε (δεν) περιμενεις περιοδο τωρα?

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Χαχα ναι; Λες να μου φέρει και εμενα γουρι;; χιχιχι Θετική σκέψη παρολες τις δυσκολίες και όλα θα πάνε καλά!!! Έχω δει ανθρώπους με θέληση θέληση καταφέρνουν τα απιστευτα και Ν διαψεύδουν κάθε προγνωστικά...Οπότε keep trying και ολα είναι δυνατά!!!! 

Ναι ναι φερνουμε πολυ γουρι και μοιραζουμε  απλοχερα μπεμπεδοσκονη!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλωσηλθες και απο εμένα @anemoni1989 θελω να σου πω οτι πρησμένο στηθος πονους χαμηλα και ευαισθησια στις μυρωδιες ειχα και εγω κ σκεψου οτι δεν ηξερα οτι ημουν εγκυος... ποτε (δεν) περιμενεις περιοδο τωρα?

Λογικα γυρω στις 7 - 10 Σεπτέμβρη...Αλλά όπως προείπα πριν τα αντισυλληπτικά ειχα άστατο κύκλο οποτε δεν ξέρω αν θα θυμηθεί τις παλιές κακές συνήθειες!!! Χαχα!!! Πάντως εξακολουθώ να εχω κουλα συμπτώματα...λες και θα αδιαθετουσα αύριο φαση... Μόλις τσακισα ενα πιατο μακαρονια με κετσαπ και μαγιονεζα (τωρα που το σκεφτομαι μαλλον ηταν αηδία ο συνδυασμός, αλλά τον ήθελα Κολασμενα!!!)... Αν δεν είμαι πάντως, θα δηλώσω τρελή και θα κλείσω σουιτα στο Δρομοκαΐτειο! !! Αχχαχαχαχχαχαχχα (μα όλα τα κουφά σε εμενα;;;)

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Λογικα γυρω στις 7 - 10 Σεπτέμβρη...Αλλά όπως προείπα πριν τα αντισυλληπτικά ειχα άστατο κύκλο οποτε δεν ξέρω αν θα θυμηθεί τις παλιές κακές συνήθειες!!! Χαχα!!! Πάντως εξακολουθώ να εχω κουλα συμπτώματα...λες και θα αδιαθετουσα αύριο φαση... Μόλις τσακισα ενα πιατο μακαρονια με κετσαπ και μαγιονεζα (τωρα που το σκεφτομαι μαλλον ηταν αηδία ο συνδυασμός, αλλά τον ήθελα Κολασμενα!!!)... Αν δεν είμαι πάντως, θα δηλώσω τρελή και θα κλείσω σουιτα στο Δρομοκαΐτειο! !! Αχχαχαχαχχαχαχχα (μα όλα τα κουφά σε εμενα;;;)

Ενταξει η αληθεια ειναι πως θα μας εχεις για αρκετες μερουλες στην αναμονη αλλα δεν πειραζει..εχουμε πολυ υπομονη εδω!! Επισης σιγα σιγα θα συνηθισεις το φορουμ παλια κ εγω μπερδευμουν αρκετα αλλα μετα το συνηθιζεις.. 

Άστα να πάνε... όλο λεω στον εαυτό μου αποκλείεται και αποκλείεται... Είναι πάρα πολύ νωρίς και εκτός αυτού...μα μ την πρωτη ; Δεν παιζει! !! Τι να πω;; ειδωμεν... Θα διαβάζω τις ιστοριούλες σας να περνάει η ώρα και οι μερες!!!  (αν δεν ημουν φοβιτσιαρα θα ειχα κανει ηδη ενα self clear. ..διαβασα καπου οτι δειχνει 5 μερες μετα τη συλληψη...αλλα αν ειμαι και στραβωσει κατι νωρίς δεν θέλω να το ξέρω...) 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Άστα να πάνε... όλο λεω στον εαυτό μου αποκλείεται και αποκλείεται... Είναι πάρα πολύ νωρίς και εκτός αυτού...μα μ την πρωτη ; Δεν παιζει! !! Τι να πω;; ειδωμεν... Θα διαβάζω τις ιστοριούλες σας να περνάει η ώρα και οι μερες!!!  (αν δεν ημουν φοβιτσιαρα θα ειχα κανει ηδη ενα self clear. ..διαβασα καπου οτι δειχνει 5 μερες μετα τη συλληψη...αλλα αν ειμαι και στραβωσει κατι νωρίς δεν θέλω να το ξέρω...) 

Παρεπιπτοντως τα μακαρονια σου με τη σαλτσα ηταν λιγο μπλιαχ ειδικα τωρα που τα σκεφτομαι σαν εγκυος χαχα.. μην το κανεις το τεστακι δεν εχει νοημα επειδη μερες μπροστα σου προσπαθησε καποιες στιγμες να ξεχνιεσαι με καποιο τροπο οσο δυσκολο κ αν ειναι σε πραξη αυτο! Οτι θες να μας γραφεις! Ευχομαι ο,τι καλυτερο!

• Μου αρέσει 1

Μπλιαχ δε λες τίποτα!! Όσο το σκεφτομαι με πιάνει αηδία!!! Οχι δεν θα κανω τεστ!! Εκτός από το φόβο μου, θα θελα να ζήσω και την ευχάριστη πλευρά της καθυστέρησης!!! (Πριν τα αντισυλληπτικά ζούσα μόνο μ την τρομακτική και αγχωτική πλευρά της!!! Χιχιχι). Και το ξεκαθαρισα και στον φιλο μου που το αναφερει σε "ασχετες" στιγμες, καθημερινα ομως!!! Θα περάσουν οι μέρες...άλλωστε δεν αλλάζει κάτι!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!! :)

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Κοπέλα μου κι.εγω.το ίδιο.ελεγα από την πρώτη ;ε ναι λοιπόν από.την πρώτη αλλά.οκ κάνε λίγη υπομονή με τον άστατο κύκλο .εύχομαι να είσαι

Τι κάνει η παρεούλα;βόλταρε καμιά σημερα;εμείς πήγαμε.στην πεθερά μου ήθελε ο.μικρος.να πάει να του αγοράσει παγωτό χιχι η καημένη κάπου έπεσε και κτύπησε αρκετά όχι τίποτα.σοβαρο αλλά ζοριζεται από μελανιές να κουνήσει καλά ήταν αν κι εγώ ψιλοβριεμαι εκεί 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...