Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσι, έκανες την 8η μέρα τότε!! που είχες και συμπτώματα και πιο έντονη γραμμη. Ζέστη, θάλασσα, διακοπές... Όλα αυτά  χαλάνε λίγο την ισορροπία στον κύκλο μας. Εμένα μου έχει τύχει να αδιαθετησω, να παω διακοπές μετά από λίγες μέρες κι ενώ έχει τελειώσει η περίοδος, να ξαναδιαθετησω. Μην απογοητεύεσαι πρωτίστως.... Και.. ... ποτέ δεν ξέρεις αν είναι προεορτια περιόδου ή εγκυμοσύνης. 

Μαναρακι αν ειχα δει θετικο τεστ θα εμπενα στη διαδικασια συγουρα να ψαχνω τα συμτοματα εγυμοσηνης με πριξημο στο στηθος αλλα επιδη δεν ειδα το αποκλειω....αλλα δεν βαριεσαιιι......αλλη μια περιοδος ε σιγα χααχχα τοσες εχουν περασει!:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 17 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχχα γτ να σε εφησω εσενα αποτι ειδα εσενα και τη μαριλια περιμενουμε τωρααα...

Εγω δεν εχω νεααα κενο περιμενω απλα να αδιαθετισω εχεχχεε:eek:

Λες.να το παρουμε ρε λινα???? Λες????

Δεν εχω να πω αλλα χαχχαα!!!

Ναι εμενα και τη μαριλια περιμένετε αλλα ειναι ο πρωτος μηνας που δεν νιωθω τιποτα περιεργα συμπτωματα ετσι κανενα πονακι και λιγο το στηθος το νιωθω πιο γεματο αυτα μωρε τα κλασσικα και ακομα λιγοτερα απ οτι καθε μηνα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Ναι εμενα και τη μαριλια περιμένετε αλλα ειναι ο πρωτος μηνας που δεν νιωθω τιποτα περιεργα συμπτωματα ετσι κανενα πονακι και λιγο το στηθος το νιωθω πιο γεματο αυτα μωρε τα κλασσικα και ακομα λιγοτερα απ οτι καθε μηνα!

εεε καιιι????

αποτι εχω ακουσει δεν ειναι και απαρετητο και εγω τον προηγουμενο μηνα ημον σηγουρη!!!!!!!! ααχαχαχχχαχαχ μη το λες ποτε δεν περιμενες?ποτε θα κανεις τεστακι?

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μαναρακι αν ειχα δει θετικο τεστ θα εμπενα στη διαδικασια συγουρα να ψαχνω τα συμτοματα εγυμοσηνης με πριξημο στο στηθος αλλα επιδη δεν ειδα το αποκλειω....αλλα δεν βαριεσαιιι......αλλη μια περιοδος ε σιγα χααχχα τοσες εχουν περασει!:mad:

Μπορεί να έκανες ωορρηξία την 11η που το είδες πιο σκούρο. Αν όντως δεν έκανες δεν σημαίνει κάτι -συμβαινει λέει μια -δυο φορές το χρόνο. Επίσης το ότι δεν είδες θετικό τεστ πάλι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έκανες ωορρηξία. Μπορεί απλώς να μην ανεβαίνει πολύ η ορμόνη σου για να την ανιχνεύσει. Πάντως, κι εγώ πιστεύω να τους δώσεις άλλη μια ευκαιρία. Αν δηλαδή δεν αποδειχτεί ότι είσαι έγκυος. Ποτέ δεν ξέρεις. Όλα είναι πιθανά!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ungry girl είπε:

εεε καιιι????

αποτι εχω ακουσει δεν ειναι και απαρετητο και εγω τον προηγουμενο μηνα ημον σηγουρη!!!!!!!! ααχαχαχχχαχαχ μη το λες ποτε δεν περιμενες?ποτε θα κανεις τεστακι?

Ναι σιγουρα ποτε δεν ξερεις αλλα πες το διαισθηση και δεν νιωθω ελπιδα οτι θα ειμαι αυτο τον μηνα οποτε Τεστακι δεν θα κανω γιατι θα ερθουν!χαχαχα!κοιτα αυριο κλεινω 14 μερεςΑπο το θετικο τεστ την δευτερα 14 μερες απο την επομενη μερα του τεστ περιμενω μεχρι την τριτη λογικα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Μπορεί να έκανες ωορρηξία την 11η που το είδες πιο σκούρο. Αν όντως δεν έκανες δεν σημαίνει κάτι -συμβαινει λέει μια -δυο φορές το χρόνο. Επίσης το ότι δεν είδες θετικό τεστ πάλι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έκανες ωορρηξία. Μπορεί απλώς να μην ανεβαίνει πολύ η ορμόνη σου για να την ανιχνεύσει. Πάντως, κι εγώ πιστεύω να τους δώσεις άλλη μια ευκαιρία. Αν δηλαδή δεν αποδειχτεί ότι είσαι έγκυος. Ποτέ δεν ξέρεις. Όλα είναι πιθανά!

ναι αλινα μου ολα ειναι πιθανα αλλα δεν θελω να σκευτομαι ετσι ναι μπορει αυτο που ιδα ποιο σκουρο να ηταν γιατι ηταν και συνδιασμος με πονουν λιγο υγρα κλπ αλλα δεν θελω να χερωμαι μπορει και επιδη γενικα παω καθε 2 ωρες τουαλετα να μην εγυνε εντονη γι αυτο

ναι λεω να δωσω αλλη μια ευκαιρια δεν χανω κατι θα προσπαθησω ξανα!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

@Ungry girl περιμένω 3/9.

Και το @elenakii22 δεν είχε γραμμή έντονη και είναι έγκυος! Εγώ προτείνω εάν σου έρθει περίοδος να μετρήσεις 14 μέρες πίσω για να υπολογίσεις πότε έκανες ωορρηξία και μετά να δεις τη γραμμή που σου έβγαλε στο τεστ της μέρας εκείνης (ελπίζω να μην τα πέταξες!). Και σίγουρα να πάρεις άλλο ένα πακέτο τεστ για τον Σεπτέμβριο σε περίπτωση που -μια στο εκατομμύριο- δεν έκανες ωορρηξία αυτόν τον μήνα. Αν δεν δεις θετικό τεστ ούτε τον άλλο μήνα, θα πρέπει να επισκεφτείς γυναικολόγο. Θύμισέ μου λίγο έχεις σταθερό κύκλο, πόσων ημερών και πότε περιμένεις περίοδο;

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Nati85 είπε:

Ναι σιγουρα ποτε δεν ξερεις αλλα πες το διαισθηση και δεν νιωθω ελπιδα οτι θα ειμαι αυτο τον μηνα οποτε Τεστακι δεν θα κανω γιατι θα ερθουν!χαχαχα!κοιτα αυριο κλεινω 14 μερεςΑπο το θετικο τεστ την δευτερα 14 μερες απο την επομενη μερα του τεστ περιμενω μεχρι την τριτη λογικα.

ε ενταξη αντε ομως τεταρτη να κανεις ενα εεεε να δουμε τι πιασαμε δεν ξερεις ποτε αλλες λενε ηταν εγκυες και το καταλαβαν στον 5ο ααχχαχαχ

πρίν από 1 λεπτό , Koulouri είπε:

@Ungry girl περιμένω 3/9.

Και το @elenakii22 δεν είχε γραμμή έντονη και είναι έγκυος! Εγώ προτείνω εάν σου έρθει περίοδος να μετρήσεις 14 μέρες πίσω για να υπολογίσεις πότε έκανες ωορρηξία και μετά να δεις τη γραμμή που σου έβγαλε στο τεστ της μέρας εκείνης (ελπίζω να μην τα πέταξες!). Και σίγουρα να πάρεις άλλο ένα πακέτο τεστ για τον Σεπτέμβριο σε περίπτωση που -μια στο εκατομμύριο- δεν έκανες ωορρηξία αυτόν τον μήνα. Αν δεν δεις θετικό τεστ ούτε τον άλλο μήνα, θα πρέπει να επισκεφτείς γυναικολόγο. Θύμισέ μου λίγο έχεις σταθερό κύκλο, πόσων ημερών και πότε περιμένεις περίοδο;

ααα οχι εγω περιμενω 6-9ου

ναι ελα ντε ειναι και το ελενακι που μας κανει να ελπιζουμε ...δεντα εχω πεταξει...μωλης αδιαθετησω κραταω αρχειο χαχαχαχαα

εχω κυκλο 29 ημερον και μου κραταει 5-6 μερες

ε ενταξη αντε ομως τεταρτη να κανεις ενα εεεε να δουμε τι πιασαμε δεν ξερεις ποτε αλλες λενε ηταν εγκυες και το καταλαβαν στον 5ο ααχχαχαχ

Χαχαχαχα λες να φουσκωνει η κοιλια και να λεω οχι μωρε εφαγα πολυ αυτο ειναι!εχω τεστακια εγκυμοσυνης αλλα με απογοητευουν οταν κανω δεν θελω!!εχω πολυ καιρο να κανω.ελπιζω να ερθουν δευτερα το αργοτερο τριτη γιατι θελω να φυγω λιγες μερες διακοπες να μην ειμαι αδιαθετη μπουχτησαμε στην αθηνα ολο το καλακαιρι πια!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχαχα λες να φουσκωνει η κοιλια και να λεω οχι μωρε εφαγα πολυ αυτο ειναι!εχω τεστακια εγκυμοσυνης αλλα με απογοητευουν οταν κανω δεν θελω!!εχω πολυ καιρο να κανω.ελπιζω να ερθουν δευτερα το αργοτερο τριτη γιατι θελω να φυγω λιγες μερες διακοπες να μην ειμαι αδιαθετη μπουχτησαμε στην αθηνα ολο το καλακαιρι πια!!

καλα μη το λες εδω μια κοπελα γνωστη 38 χρονων με 3 γιους δεν προσπαθουσε να κανει παιδι  πηγε στο γιατρο γιατι ειχε ενωχλησεις και παραλλληλα και ενα μικροπροβληματακι υγειας και γυρισε απο το γιατρο και ειχε δυδυμα χαχαχαχαχααα κοριτσια κι ολας χαμπαρη δεν ειχε παρει...σου ευχωμαι να πατε διακοπες 3!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

ααα οχι εγω περιμενω 6-9ου

ναι ελα ντε ειναι και το ελενακι που μας κανει να ελπιζουμε ...δεντα εχω πεταξει...μωλης αδιαθετησω κραταω αρχειο χαχαχαχαα

εχω κυκλο 29 ημερον και μου κραταει 5-6 μερες

Υπάρχει περίπτωση να σου έρθει νωρίτερα; Αν η πιο έντονη γραμμή ήταν την 11η μέρα, μπορεί να σημαίνει ότι ωορρηξία έκανες 12η μέρα και αν σου έρθει, να έρθει στις 26-27 ημέρες.  Καλοκαίρι είναι, με τα μπάνια μπορεί να επηρεάστηκε λίγο ο κύκλος. Θυμάσαι αν είχες πονάκια ή υγρά εκείνες τις μέρες; Λίγες μέρες έμειναν για να μάθεις και καλά κάνεις που κρατάς αρχείο.

kUuJp3.pnghOAep3.png

καλα μη το λες εδω μια κοπελα γνωστη 38 χρονων με 3 γιους δεν προσπαθουσε να κανει παιδι  πηγε στο γιατρο γιατι ειχε ενωχλησεις και παραλλληλα και ενα μικροπροβληματακι υγειας και γυρισε απο το γιατρο και ειχε δυδυμα χαχαχαχαχααα κοριτσια κι ολας χαμπαρη δεν ειχε παρει...σου ευχωμαι να πατε διακοπες 3!!!!!!!!!!!

Αυτα ειναι!πες 4 καλυτερα να ειμαστε μεσα!!χιχι!ενταξει σιγουρα συμβαινουν και αυτα μην ειμαι απολυτη αλλα δεν συμβαινουν σε μενα :-P. Και εσυ να ξερεις ειναι πιθανο να εκανες ωορρηξια μην το αποκλειεις καπου διαβασα σε ενα 20 % των γυναικων δεν ανεβαινει η ορμονη πολυ .αν ειμαστε 10 εδω οι 8 βρισκουμε οι αλλες δυο εισαι εσυ και το ελενακι.αλλα ενταξει παρτο χαλαρα οπως ειπες.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 29 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μηδένα προ του τέλους μακαριζε.. Έχω την αίσθηση ότι ήταν την 8η είχες και υγρά και πόνους και πιο έντονη γραμμή.  Θα δείξει. Πάντως εγώ δεν ξανα εκανα τεστακια. Με αγχωσαν πολύ και για να βγει κι εμένα θετικό, πρώτα τα έβαλα μαύρα ότι δεν κάνω ωορρηξία και ήμουν χάλια και όταν είπα ας κάνω ένα τελευταίο έτσι για το γαμωτο... βγήκε θετικό.  Αν σε αγχωνουν σταμάτησέ τα. Κάνε σεξ με τον άντρα σου γιατί το θες και όχι για τεκνοποίηση.  Το παιδί θα έρθει οπότε το θελήσει εκείνο.  (Την ίδια ατάκα λέω και στον εαυτό μου συνέχεια μέχρι να το χωνέψω)

Υγ  Μαζί ΔΕΝ περιμένουμε... κι εγώ κ

6 με 7 9ου. Αλλά κι εγώ έχω την αίσθηση πως είχα ωορρηξία νωρίτερα. Βάση κύκλου και εφαρμογής στο κιν μου έχω σήμερα... Δεν νιώθω ΤΊΠΟΤΑ. Ενώ το προηγούμενο σουκου είχα πόνους και πολλά λευκά υγρά.  

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Koulouri είπε:

Υπάρχει περίπτωση να σου έρθει νωρίτερα; Αν η πιο έντονη γραμμή ήταν την 11η μέρα, μπορεί να σημαίνει ότι ωορρηξία έκανες 12η μέρα και αν σου έρθει, να έρθει στις 26-27 ημέρες.  Καλοκαίρι είναι, με τα μπάνια μπορεί να επηρεάστηκε λίγο ο κύκλος. Θυμάσαι αν είχες πονάκια ή υγρά εκείνες τις μέρες; Λίγες μέρες έμειναν για να μάθεις και καλά κάνεις που κρατάς αρχείο.

μπα κυκλο 26 αποκλειετε δεν εχω κανει ποτε 27 μπορει να εχω κανει πιο παλια γενικα απο τοτε που εχω ξεκινησει εχει αλλαξει λιγο ο κυκλος η ποσοτητα ροης οι μερες αλλα 27 μπορει αν και δυσκολο αλλες 10 μερες να σου πω τα κρατησα για να δω αν καμια μερα κοκκινησει περισσοτερο αλλα θα περιμενω αν ειναι να μ ερθει και μετα ναα τα πεταξω εκεινες τσ μερες ειχα και υγρα κααι πονακια απο την 8-9βασικα και 11 βγικε πιο σκουρο

πρίν από 23 λεπτά , Nati85 είπε:

Αυτα ειναι!πες 4 καλυτερα να ειμαστε μεσα!!χιχι!ενταξει σιγουρα συμβαινουν και αυτα μην ειμαι απολυτη αλλα δεν συμβαινουν σε μενα :-P. Και εσυ να ξερεις ειναι πιθανο να εκανες ωορρηξια μην το αποκλειεις καπου διαβασα σε ενα 20 % των γυναικων δεν ανεβαινει η ορμονη πολυ .αν ειμαστε 10 εδω οι 8 βρισκουμε οι αλλες δυο εισαι εσυ και το ελενακι.αλλα ενταξει παρτο χαλαρα οπως ειπες.

ναι μπορει αυτο λεω το ελενακι ζωντανο παραδυγμα!!! ναι παρολα αυτα δεν το πιστευω με τιποτα αλλα θα ξανα παρω και τον αλλομηνα για να  το συγουρεψω!

πρίν από 20 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μηδένα προ του τέλους μακαριζε.. Έχω την αίσθηση ότι ήταν την 8η είχες και υγρά και πόνους και πιο έντονη γραμμή.  Θα δείξει. Πάντως εγώ δεν ξανα εκανα τεστακια. Με αγχωσαν πολύ και για να βγει κι εμένα θετικό, πρώτα τα έβαλα μαύρα ότι δεν κάνω ωορρηξία και ήμουν χάλια και όταν είπα ας κάνω ένα τελευταίο έτσι για το γαμωτο... βγήκε θετικό.  Αν σε αγχωνουν σταμάτησέ τα. Κάνε σεξ με τον άντρα σου γιατί το θες και όχι για τεκνοποίηση.  Το παιδί θα έρθει οπότε το θελήσει εκείνο.  (Την ίδια ατάκα λέω και στον εαυτό μου συνέχεια μέχρι να το χωνέψω)

Υγ  Μαζί ΔΕΝ περιμένουμε... κι εγώ κ

6 με 7 9ου. Αλλά κι εγώ έχω την αίσθηση πως είχα ωορρηξία νωρίτερα. Βάση κύκλου και εφαρμογής στο κιν μου έχω σήμερα... Δεν νιώθω ΤΊΠΟΤΑ. Ενώ το προηγούμενο σουκου είχα πόνους και πολλά λευκά υγρά.  

μα για αυτο εχω μπερδευτει και εγω οχι δεν με νχωνουν δηλαδη με ανχωσαν μια και καλη αχαχααχχαα βασικα ειχα βαλει σαν ορο οτι θα παρω ενα μηνα τα τεστακια λογο αυγουστου και σεμπεμβη στο γιατρο για εξετασεις αλλα δεν το βλεπω ο σεπτεμβρης ειναι ενας μηανς δησκολος να  λυπω απο τη δουλεια και μιας και αρνητικα τα τεστακια λεω να παρω αλλη μια και μετα στο γιατρο ειναι και ενα σορο λευτα αυτες οι εξετασεις...καλα ουτος η αλλος καθε διο μερες εχω επαφη για παν ενδεχομενο αλλα αυτο το ανχως οπως λες δεν φευγει και εσυ μη το λες μπορει να εκανες νοριτερα αντε μαζιιιιιι καλο μας κουραγιο αν και εγω ξερω τι να περιμενω αχαχχαααχα αλλα εσυ δεν ξερεις μπορει και ναααα................εισαι η ελπιδα μου αχααχαχα!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσάκια μου γλυκά. Θετικά ή μη τεστ, πονάκια ή μη και υγρά (δεν έχω καταφέρει ακόμα να τα ξεχωρίσω) είναι καλό να ξέρουμε και να τα παρακολουθούμε. ΩΣΤΌΣΟ όλες οι γυναίκες εφόσον έχουν ελεύθερες επαφές πάντα έχουν την πιθανότητα εγκυμοσύνης. Ακόμα και όσες έχουν διαπιστωμένα κάποιο πρόβλημα (ο γιατρός μου λέει "στην ιατρική δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα!"). Έχουμε ακούσει τόσες ιστορίες. @Nati85 μου μη λες "αυτά δεν συμβαίνουν σε εμένα". Σε καμιά δεν συμβαίνουν... μέχρι να συμβούν. Δεν τα λέω όλα αυτά για να μας ξεσηκωνω ή να μας δίνω ελπίδες. Τα λέω γιατί η απογοήτευση δεν βοηθά πουθενά. Και γιατί δεν βοηθά και να στεναχωριόμαστε προκαταβολικά. Καλά να στεναχωρηθουμε κάνα δυο μέρες όταν έρχεται η περίοδος. Αλλά να μην στεναχωριόμαστε και προκαταβολικά, ε; (Τα λέω να τα ακούω κι εγώ). 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...