Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , Nati85 είπε:

@anemoni1989 καλωσηρθες στην παρεα μας!η αληθεια ειναι νωρις για τοσα πολλα συμπτωματα αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις μπορει να το πετυχατε αν ησασταν χαλαροι! 

@Ungry girl που εισαι?τι εγινε τελικα? μας διαβαζεις η εχεις δουλειες?μαλλον θα ηθελες για λιγο να κοψεις απο το θεμα!!περιμενουμε νεα σου καποια στιγμη!

Καλησπερα σας διαβαζω αλλα αποφασησα να μην σας κουραζω αλλο θα τα ξανα πουμε καποια στιγμη καλη επιτυχειαααααα φιλιααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα σας διαβαζω αλλα αποφασησα να μην σας κουραζω αλλο θα τα ξανα πουμε καποια στιγμη καλη επιτυχειαααααα φιλιααα

Δεν μας κουραζεις φυσικα!γιατι καλο μου κοριτσι τι εγινε? μην σε πιεζω κιολας αν πιστευεις ειναι καλυτερα για σενα να απεχεις να το κανεις!αλλα να μην αγχωνεσαι και στεναχωριεσαι ομως.θα δεις που ολα θα πανε μια χαρα πιστεψε το!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν μας κουραζεις φυσικα!γιατι καλο μου κοριτσι τι εγινε? μην σε πιεζω κιολας αν πιστευεις ειναι καλυτερα για σενα να απεχεις να το κανεις!αλλα να μην αγχωνεσαι και στεναχωριεσαι ομως.θα δεις που ολα θα πανε μια χαρα πιστεψε το!

Οχι απλα νιωθω καπως ασχιμα που συνεχεια ανχωνομαι και ξεσπαω εδω νομιζω οτι σας κουρασα λιγο! Το εχω πιστεψει εδω και 1 μισι χρονο τωρα νατι μου σταματησα χααχχα αλλα εχεις εσυ συρα νομιζω τωρα!!!!!!!

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Οχι απλα νιωθω καπως ασχιμα που συνεχεια ανχωνομαι και ξεσπαω εδω νομιζω οτι σας κουρασα λιγο! Το εχω πιστεψει εδω και 1 μισι χρονο τωρα νατι μου σταματησα χααχχα αλλα εχεις εσυ συρα νομιζω τωρα!!!!!!!

Καλα ασε με εμενα γι αυτο τον μηνα!να μην σταματας να πιστευεις οτι θα γινει και το εγκαταλείψεις δεν θα σταματησεις μεχρι να επιτύχεις τον στοχο σου !!!αντε μωρε ελα να γραφουμε εδω τα δικα μας!εγω δεν ειδες που σας τρελανα με τα δικα μου?εγω παντως θελω να μαθαινω τι κανεις!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλε μην ανχωνεσε εδω εμεις γιαυτο το λογο ειμαστε να λεμε αποτελεσματα εξετασεων να βλεπουμε χρωματα στα τεστακια ωορηξιας να αναλυουμε συμπτωματα φαρμακα κ ολα αυτα φτου  κ απτην αρχη μεχρι να δουμε ολες εγκυμοσυνη κ να παρουμε πτυχιο!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Το λέει μόνο και μόνο επειδή ξέρει ότι έχω αδύναμο στα κοριτσάκια και επειδή με ενοχλεί η οποία διάκριση των 2 φύλων!! Φταίω εγώ μετά που γκρινιαζω;; αχαχχαχαχαχα

@alina80 εννοείς λόγω αντισυλληπτικων να εείχα νωρίτερα ωορρηξια; Στις 3 μερες ειχα εντονους πονους τύπου περιόδου η ωορρηξία... Το στομάχι μου με ενόχλησε στις 10 μερες περίπου... Και εγώ πιστεύω είναι μουφα συμπτώματα, αλλά επεσαν ολα μαζί, μπήκα στον πειρασμο και γκουγκλαρε και να σου τώρα!!! :Ρ

Όχι εννοεί ότι όταν σταματάς τα αντισυλληπτικά ο πρώτος μήνας είναι περίεργος. Συνήθως υπάρχουν  ακόμα οι ορμόνες στο αίμα μας και είναι δύσκολο να έκανες μέσα σε λίγες ημέρες ωορρηξια. Ειδικά αν έκανες μακροχρόνια χρήση.  Βέβαια τα πάντα είναι πιθανά....

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 32 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εδώ ξελαφρώνουμε το μέσα μας γράφοντας και εκμυστηρεύοντας τις σκέψεις και τους φόβους μας.Η μία στηριζει την αλλη. Μη λες βλακειες τοτεεεεε!! :wub:

• Μου αρέσει 2

@Ungry girl Γεια σου κορίτσι! Ελπίζουμε εμείς να μη σε φέραμε σε δύσκολη θέση που ρωτούσαμε τι έγινε με τα τεστακια. Εδώ όλες μας νομίζω μοιραζόμαστε τους ίδιους φόβους και τις ίδιες ανησυχίες.  Αλλά όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. . .

yplDp3.png

@Ungry girl βρήκες τελικά ωορρηξία;

Αχ, εγώ κορίτσια μου έχω τα γνωστά συμπτώματα περιόδου που έχω πάντα 7-10 μέρες πριν έρθει. Έχω τους πονοκεφάλους μου λόγω πτώσης των οιστρογόνων, έχω τα ψιλοπονάκια μου, τα νευράκια μου, τις ευαισθησίες μου, μέχρι και το καθιερωμένο σπυράκι στο μάγουλο έβγαλα! Χαχα! Όλα τα γλυκούτσικα συμπτώματα με θυμήθηκαν, ούτε ένα δεν με ξέχασε! Σνιφ σνιφ

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Γλυκιά μου δεν μας ζαλίζεις. Αν σου λέγαμε (εγώ τουλάχιστον το έκανα) χαλάρωσε και μην αγχώνεσαι ή μην βιάζεσαι δεν το κάναμε γιατί μας ζαλίζεις. Αλλά για να βοηθήσουμε. Ελπίζω να μην σε πιέσαμε με κάποιον τρόπο. Κι αν έγινε σίγουρα δεν υπήρχε πρόθεση. Μην μου απογοητεύεσαι, ε; Φιλιά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλα ασε με εμενα γι αυτο τον μηνα!να μην σταματας να πιστευεις οτι θα γινει και το εγκαταλείψεις δεν θα σταματησεις μεχρι να επιτύχεις τον στοχο σου !!!αντε μωρε ελα να γραφουμε εδω τα δικα μας!εγω δεν ειδες που σας τρελανα με τα δικα μου?εγω παντως θελω να μαθαινω τι κανεις!

Χαχχα γτ να σε εφησω εσενα αποτι ειδα εσενα και τη μαριλια περιμενουμε τωρααα...

Εγω δεν εχω νεααα κενο περιμενω απλα να αδιαθετισω εχεχχεε:eek:

πρίν από 29 λεπτά , linaa είπε:

Καλε μην ανχωνεσε εδω εμεις γιαυτο το λογο ειμαστε να λεμε αποτελεσματα εξετασεων να βλεπουμε χρωματα στα τεστακια ωορηξιας να αναλυουμε συμπτωματα φαρμακα κ ολα αυτα φτου  κ απτην αρχη μεχρι να δουμε ολες εγκυμοσυνη κ να παρουμε πτυχιο!!!

Λες.να το παρουμε ρε λινα???? Λες????

πρίν από 25 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Εδώ ξελαφρώνουμε το μέσα μας γράφοντας και εκμυστηρεύοντας τις σκέψεις και τους φόβους μας.Η μία στηριζει την αλλη. Μη λες βλακειες τοτεεεεε!! :wub:

Δεν εχω να πω αλλα χαχχαα!!!

On 25/8/2017 at 2:27 ΜΜ, rozoulini είπε:

καλημέρα κορίτσια , εμενα ο μικρός σήμερα ξύπνησε 615 και να δειτε οτι την άλλη βδομάδα που θα θέλω να ξυπνήσει δε θα ξυπνάει πφ τεσπα κάναμε τη βόλτα μας κόλλησα και κάποια διαφημιστικά που ήθελα για τα ιδιαιτερα και έκανα και τις δουλειες μιυ

λοιπόν και εμενα σκούριναν οι θηλές αλλά μόνο σκουριναν...ξέρετε και τι άλλο ; επειδή τότε το είχα δει σαν σύπτωμα και το τσέκαρα, σκορίνει λέει και το αιδοίο βασικά γύρω τα χείλη

Γαριφαλλιά μου καταρχήν με το καλό να έρθει το μωράκι σου. Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά..

εμένα ήταν μεγάλη ιστορία η γέννα. είχα πάει την προηγούμενη και με είχε βάλει στο τακογράφο (προγραμματισμένα) είχα λοιπόν κάποιες συσπάσεις αλλά όχι διαστολή. ο γιατρός μου είχε πει από το βράδυ μέχρι και την επόμενη βδομάδα..

όλο το βράδυ γινόταν πιο έντονες αλλά δεν είχαν πάρα πολλή διάρκεια και σκεφτομουν τι να κάνω γιατί έπρεπε να πάμε Χανιά και ο σύζυγος στη δουλειά είχε μακρινό δρομολόγιο. το πρωί πήρα την αδερφη μου (όπως είπα είναι γυναικολογος) αλλάδεν μου απάντησε .πήρα λοιπόν το γιατρό και μου είπε να το ξαναπάρω σε μια ώρα.. στο καπάκι όμως ξαναπήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω Χανιά . με είδαν μου είπαν ότι ναι θα γεννήσω με βάση τις συσπάσεις και το μωρό αλλά θελει ώρα (έκανα τους γονείς μου και έτρεχαν και την αδερφή μου βρήκαν άρον άρον πτήσεις) . τελικά ομως κορίτσια έκανα διαστολή δυομιση αλλά ο πομπιρας ηταν ψηλά και ούτε με τεχνητούς πόνους αυξήθηκε η διαστολή. τότε ο γιατρός μου έλεγε καισαρική και η αδερφή μου έλεγε ότι μπορώ αλλά ίσως πάρει ώρα και ισως τελικά και να μη κατέβει . μου έλεγαν οτι μπορούν να με περιμένοιυν το ρισκο ήταν μηπως ζοριστεί κάποια φάση το μωρό και έχουμε άλλα θέματα και αν ζοριζόταν μέσα στη νυχτα θα έπρεπε να κάνω ολική αναισθησία γιατί  ο ειδικός γιατρός θα έφευγε και λογικο. επίσης ο γιατρος μου μου είπε ότι υπάρχει περιπτωση πάνω από  24 ωρες πόνους να προκαλέσει βλαβη στον εγκέφαλο του μικρου και έτσι αποφασίσα καισαρικη ( αυτά ηταν και τα θέματα που σε κάποια φάση σκεφτομουν ότι ενοωθα τυψεις με πήραν απο κάτω κτλ)

αυτή είναι η εμπειρία μου κορίτσι γαρυφαλλια μου , πωπω σας τρέλανα χιχι

σκέφτεσαι να κάνεις επισκληρήδιο;

Popo poli taleporia travixes.  Gia fisiki pao ala an exoime kamia epiploki tha pame gia kesariki. Exalou den tha exoume kai epilogi. An kano kesariki nai tha kano episkliridio. 

πρίν από 22 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Ungry girl Γεια σου κορίτσι! Ελπίζουμε εμείς να μη σε φέραμε σε δύσκολη θέση που ρωτούσαμε τι έγινε με τα τεστακια. Εδώ όλες μας νομίζω μοιραζόμαστε τους ίδιους φόβους και τις ίδιες ανησυχίες.  Αλλά όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. . .

Φαρμακοαπαυτουλα.μου αχααχααχ οχι δεν εχω προβλημα κανενα γι αυτο γραφω για.να.λεμε.γνωμες!!

πρίν από 18 λεπτά , Koulouri είπε:

@Ungry girl βρήκες τελικά ωορρηξία;

Αχ, εγώ κορίτσια μου έχω τα γνωστά συμπτώματα περιόδου που έχω πάντα 7-10 μέρες πριν έρθει. Έχω τους πονοκεφάλους μου λόγω πτώσης των οιστρογόνων, έχω τα ψιλοπονάκια μου, τα νευράκια μου, τις ευαισθησίες μου, μέχρι και το καθιερωμένο σπυράκι στο μάγουλο έβγαλα! Χαχα! Όλα τα γλυκούτσικα συμπτώματα με θυμήθηκαν, ούτε ένα δεν με ξέχασε! Σνιφ σνιφ

Τιποτα πεταμενα τα τεστακια ολαααααα αρνητικααααα και εμενα σιγα σιγα ερχονται το στηθος μου ποναει προμηνηει την περιοδο πιαααααααα την επομενη λοιπόν ποτε δεν περιμενεις μαζι ειμαστε?

Ωραια λοιπων ας σας πριξω ααχαχχαα

Τα τεστακια ωορρηξίας στραφη ολα αχνα αρα αρνητικα το μονο πιο εντονο αλλα οχι σκουρο οπως τη γραμμη ελενχου ηταν 11η μερα σημερα ειμαι στην 18η και οπως ειπα πιο πανω ηδη ξεκινησε.να.με ποναει το στηθος μου που κοντοζυγωνει η αχρηστη....

Η αληθεια ειναι πως στεναχωριθικα γτ δεν περιμενα να.μην δω θετικο τεστ βέβαια απο την αλλη καλητερα που εγυνε ετσι και ξερω κατα πασα πιθανοτητα πως αυτη ειναι η αιτια που δεν ερχεται το μωρουλινι αλλα απο την αλλη απλα μπορει και να ετυχε για να μην λεω ψεμματα θα παρω αλλον ενα.μηνα να δω να συγουρευτω και μετα να παω στο γιατρο να μου πει τι να. Κανουμε!!

Αλλα ηλικρινα αμα δω θετικα νεα αυτο το μηνα απο μαριλια και απο νατη θα ειμαι πολυ χαρουμενη 2 3 τον καθε μηνα να τα καταφέρνουμε τα χριστουγεννα θα γυνεται χαμοςςςςςςς!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τιποτα πεταμενα τα τεστακια ολαααααα αρνητικααααα και εμενα σιγα σιγα ερχονται το στηθος μου ποναει προμηνηει την περιοδο πιαααααααα την επομενη λοιπόν ποτε δεν περιμενεις μαζι ειμαστε?

Κορίτσι, έκανες την 8η μέρα τότε!! που είχες και συμπτώματα και πιο έντονη γραμμη. Ζέστη, θάλασσα, διακοπές... Όλα αυτά  χαλάνε λίγο την ισορροπία στον κύκλο μας. Εμένα μου έχει τύχει να αδιαθετησω, να παω διακοπές μετά από λίγες μέρες κι ενώ έχει τελειώσει η περίοδος, να ξαναδιαθετησω. Μην απογοητεύεσαι πρωτίστως.... Και.. ... ποτέ δεν ξέρεις αν είναι προεορτια περιόδου ή εγκυμοσύνης. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...