Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , rozoulini είπε:

γιατί να κοκορεύεται;

Κλασσικές χαζομάρες των αντρών.... Ότι και καλά εμεινα με την πρωτη... χμμμ μόνο ο δικός μου είναι ανωριμος;;; χιχι 

Να σου πω, και να ήξερα ότι θα έδειχνε το τεστ από τώρα δεν το κάνω γιατί έχω διαβάσεις τόσες ιστορίες εδώ μέσα που δεν θα ήθελα αν στραβώσει κάτι στην πορεία (Επειδή είναι αρχή, αν ειναι) να το μάθω! Οπότε θα το πάω με τον κλασσικό και εικονογραφημένο τρόπο... Περιμένοντας... ☺

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

καλα θα κάνεις

α κατάλβα εμένα έκανε στην αρχή πλάκα επειδή βγηκε ο γιος...

αλλα αν δεν είναι και η γυναίκα γόνιμη δεν έχει τίποτα πες του δεν το έκανες μονος σου χιχι

@rozoulini άσε! Τον έχω μουρλανει!!! Στην αρχή εκανε και καλα πλάκα του τύπου "πάμε για το γιο και να μου κάνεις γιο " κλπ... Οπότε είχα και γω κεφια μια μέρα και του λέω "το ξέρεις ότι ο άντρας καθορίζει το φύλο ε; Και πάει κληρονομικά... Άρα Αφού έχεις 2 μεγάλες αδερφές το πιο πιθανό είναι να κάνουμε κοριτσι".... Προβληματιστηκε, οποτε τις τελευταίες μέρες μιλάει συνέχεια για την υποτιθέμενη κόρη του!!!Είναι απίστευτο πόσο σαν μωρά παιδιά κάνουν!!! Αχχαχαχαχχαχαχζα

cO4Yp3.png

να κάνω μια ερώτηση από που είνα;

δεν πάει κοπέλα μου κληρονομικα γιατί ο πεθερός μου πρώτα έκανε κόρη εμεις γιο το ίδιο και ο παππύς είναι πιο σπερματοζωαριο θα πετύχει το ωάριο εκεινη την ώρα και οι πιθανότητες είναι 60 κορίτσι 40 αγόρι

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , rozoulini είπε:

να κάνω μια ερώτηση από που είνα;

δεν πάει κοπέλα μου κληρονομικα γιατί ο πεθερός μου πρώτα έκανε κόρη εμεις γιο το ίδιο και ο παππύς είναι πιο σπερματοζωαριο θα πετύχει το ωάριο εκεινη την ώρα και οι πιθανότητες είναι 60 κορίτσι 40 αγόρι

Καλά εγώ για Ν του κόψω τη φορά το ΠΑ!!! Χαχαχαχαχαχαχα 

Όσο για την καταγωγή...βραστά!!! Πυργιωτης.. Αλλά τι να κανω; Με τύλιξε!!! Χιχι

cO4Yp3.png

πρίν από 22 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!!! Κοίτα η αλήθεια είναι πως και να μην ήταν τωρα οι γόνιμες,λόγω διακοπών και αυξημενης δικιάς μου λίμπιντο, τις πιάσαμε! Χαχα! Απλα όπως ανέφερα και πιο πάνω, προβληματίστηκα!!!! Παντως αν όντως ειμαι εγκυος, αυτό που με προβληματιζει περισσότερο είναι πως θα μαζέψω την ψωναρα τον φίλο μου που θα κοκορευεται!!! (Έχει  φαγωθει να κανω τεστ, γιατι και αυτουνου του φαινεται περιεργη η ολη φαση αλλα δεν του κανω το χατιρι)!!! Αχαχχαχαχαχχα Όπως και να χει σε κανα 20μερο θα μαθω και ότι και να ναι δεν θα μας πάρει από κάτω!!!

Καλώς ήρθες στην παρέα. Είναι πολύ νωρίς για τεστ. Αν δεν είχες διακόψει μόλις τα αντισυλληπτικά θα σου έλεγα ότι αποκλείεται εγκυμοσυνη - ακόμα και σε 24 ημερών κύκλο, ωορρηξία δεν θα είχες. Αλλά στην περίπτωση σου ποτέ δεν ξέρεις. Ωστόσο, και σε περίπτωση εγκυμοσύνης θεωρώ πολύ νωρίς τις τρεις μέρες μετά την επαφή (τη σύλληψη δηλαδή) να είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης. Το πιθανότερο να οφείλονται στις αλλαγές των ορμονών μετά τη διακοπή των χαπιών. Όλα τα ενδοχομενα είναι ανοιχτά όμως. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημερα αγαπη, παει ενα κλικ καλυτερα θελει πολυ για να πω πως εστρωσε, μπορει να ετυχε αυτη την φορα, θα δω και την επομενη που θα εχει πεσει κι αλλο η τιμη του θυρεοειδη μου λογικα :? εσυ τι εκανες με τους ενδοκρινολογους?

Καταλαβα για να δουμε ποτε θα στρωσει.θα ξαναπας για εξεταση tsh?!εγω πηγα στον προηγουμενο δεν μου εδωαε χαπια τα κλασσικα του μονο βιταμινη d! ειχα και αλλο ενα ραντεβου σε αλλη γι αυτη την βδομαδα το ακυρωσαν και θα παω την επομενη! Μεσα στο καλοκαιρι δυσκολα βρισκω ραντεβου.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 15 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλά εγώ για Ν του κόψω τη φορά το ΠΑ!!! Χαχαχαχαχαχαχα 

Όσο για την καταγωγή...βραστά!!! Πυργιωτης.. Αλλά τι να κανω; Με τύλιξε!!! Χιχι

στη κρήτη ακούω έντονα ότι θελουν γιους γιαυτο ρώτησα φαντάζομαι και σε άλλες περιοχές θα γίνεται αυτό, οι Κυπραιοι συνηθως θελουν κόρες

πρίν από 1 λεπτό , rozoulini είπε:

στη κρήτη ακούω έντονα ότι θελουν γιους γιαυτο ρώτησα φαντάζομαι και σε άλλες περιοχές θα γίνεται αυτό, οι Κυπραιοι συνηθως θελουν κόρες

Το λέει μόνο και μόνο επειδή ξέρει ότι έχω αδύναμο στα κοριτσάκια και επειδή με ενοχλεί η οποία διάκριση των 2 φύλων!! Φταίω εγώ μετά που γκρινιαζω;; αχαχχαχαχαχα

@alina80 εννοείς λόγω αντισυλληπτικων να εείχα νωρίτερα ωορρηξια; Στις 3 μερες ειχα εντονους πονους τύπου περιόδου η ωορρηξία... Το στομάχι μου με ενόχλησε στις 10 μερες περίπου... Και εγώ πιστεύω είναι μουφα συμπτώματα, αλλά επεσαν ολα μαζί, μπήκα στον πειρασμο και γκουγκλαρε και να σου τώρα!!! :Ρ

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

@orianna ευχαριστω για την απαντηση οποτε περιμενω ακομα να δω για τις τιμες παντως θελει υπομονη αποτι καταλαβα για να βρεις την καταλληλη δοση. Anemoni1989 καλως ορισες!! Nati rozoulini alina80 φιλια πολλα!

• Μου αρέσει 2

@anemoni1989 καλωσηρθες στην παρεα μας!η αληθεια ειναι νωρις για τοσα πολλα συμπτωματα αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις μπορει να το πετυχατε αν ησασταν χαλαροι! 

@Ungry girl που εισαι?τι εγινε τελικα? μας διαβαζεις η εχεις δουλειες?μαλλον θα ηθελες για λιγο να κοψεις απο το θεμα!!περιμενουμε νεα σου καποια στιγμη!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

@linaa Καλώς σας βρήκα! Ευελπιστώ μ μη σας ζαλιζω!!! :)

Οχι οχι μην ανησυχεις εδω αυτοζαλιζομαστε!!! Παντως οπως σου ειπε κ η @alina80 επειδη επερνες αντισυλιπτικα οι ορμονες θα κανουν παρτι οποτε τιποτα δεν αποκλειετε!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...