Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κοριτσια μου γεια σας εχω υπερενταση και δεν μπορω να κοιμηθω!!

λοιπον οποιες μενετε Αθηνα η ερθετε καποια στιγμη καντε μια επισκεψη στο ιδρυμα Σταυρος Νιαρχος εχουν φτιαξει εναν φανταστικό εξωτερικο χωρο σαν παρκο και οσες εχετε παιδακια εχει να απασχοληθουν με αμμο και μια αντλια που πατανε τα παιδακια και τρεχει σε μια ξυλινη κατασκευη καταληγοντας στην αμμο! παρτε κουβαδακια και φτιαρακια και φυσικα μια αλλαξια ρουχα!!εχει και αλλα παιχνιδια τυπου παιδικης χαρας.ριξτε και μια ματια στο ιντερνετ.στο κτηριο στον τελευταιο οροφο εχει καταπληκτικη θεα!!εχει τραπεζακια παραγγελνεις και αραζεις.εχουν ποδηλατα για οσους θελουν να κανουν την βολτα τουςεχουν λαβυρινθο διαφορα τετοια!!

Σας φιλωωωω καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!

@orianna δεν κοιμασαι εσυ τσουπρα?

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 19 λεπτά , Nati85 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας εχω υπερενταση και δεν μπορω να κοιμηθω!!

λοιπον οποιες μενετε Αθηνα η ερθετε καποια στιγμη καντε μια επισκεψη στο ιδρυμα Σταυρος Νιαρχος εχουν φτιαξει εναν φανταστικό εξωτερικο χωρο σαν παρκο και οσες εχετε παιδακια εχει να απασχοληθουν με αμμο και μια αντλια που πατανε τα παιδακια και τρεχει σε μια ξυλινη κατασκευη καταληγοντας στην αμμο! παρτε κουβαδακια και φτιαρακια και φυσικα μια αλλαξια ρουχα!!εχει και αλλα παιχνιδια τυπου παιδικης χαρας.ριξτε και μια ματια στο ιντερνετ.στο κτηριο στον τελευταιο οροφο εχει καταπληκτικη θεα!!εχει τραπεζακια παραγγελνεις και αραζεις.εχουν ποδηλατα για οσους θελουν να κανουν την βολτα τουςεχουν λαβυρινθο διαφορα τετοια!!

Σας φιλωωωω καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!

@orianna δεν κοιμασαι εσυ τσουπρα?

τωρα παω νατι μου...ειχα δουλειες και  διαβασμα...:-P

6penp2.png

Κορίτσια καλημέρα! Είναι το πρώτο μου ποσταρισμα στην ομαδουλα σας! Να σας παραθέσω λοιπόν τον προβληματισμό μου... Εγω τα τελευταια δύο χρόνια επαιρνα αντισυλληπτικά (τα yasminelle συγκεκριμενα) οποτε και ο κύκλος μου ήταν σταθεροτατος... Πριν τα πάρω ωστόσο είχε τα χάλια του τα μαύρα... Τεσπα, μετά την τελευταια μου περιοδο (10 Αυγουστου) δεν ξεκίνησα νέο καρτελακι και ειχα κανονικα ελευθερες επαφες με το φιλο μου... Τρεις μερες μετα την πρωτη μας επαφη ειχα πολυ εντονους πονους χαμηλα (του τυπου περιμενω περιοδο; εχω ωορρηξια;) και πολλα πολλα πολλα νευρα και ευσυγκινησια... Σαν να μην εφταναν ολα αυτα, 3 μερες τωρα το στηθος μου εχει πρηστει παααααρα πολυ, εχω πολλα υγρα και το αποκορυφωμα ειναι πως εδω και 2 μερες εχω εντονες ναυτιες και αδιαθεσια... Και ερωτώ, είναι πιθανό να έμεινα  με τη μια έγκυος και μάλιστα στις μη γόνιμες μέρες μου; Τεστ δε θέλω να κάνω...είπα θα κάνω μόνο και εάν έχω καθυστέρηση γιατί δε θέλω να μπω στο τρυπάκι αυτο... Ευχαριστώ!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Είναι το πρώτο μου ποσταρισμα στην ομαδουλα σας! Να σας παραθέσω λοιπόν τον προβληματισμό μου... Εγω τα τελευταια δύο χρόνια επαιρνα αντισυλληπτικά (τα yasminelle συγκεκριμενα) οποτε και ο κύκλος μου ήταν σταθεροτατος... Πριν τα πάρω ωστόσο είχε τα χάλια του τα μαύρα... Τεσπα, μετά την τελευταια μου περιοδο (10 Αυγουστου) δεν ξεκίνησα νέο καρτελακι και ειχα κανονικα ελευθερες επαφες με το φιλο μου... Τρεις μερες μετα την πρωτη μας επαφη ειχα πολυ εντονους πονους χαμηλα (του τυπου περιμενω περιοδο; εχω ωορρηξια;) και πολλα πολλα πολλα νευρα και ευσυγκινησια... Σαν να μην εφταναν ολα αυτα, 3 μερες τωρα το στηθος μου εχει πρηστει παααααρα πολυ, εχω πολλα υγρα και το αποκορυφωμα ειναι πως εδω και 2 μερες εχω εντονες ναυτιες και αδιαθεσια... Και ερωτώ, είναι πιθανό να έμεινα  με τη μια έγκυος και μάλιστα στις μη γόνιμες μέρες μου; Τεστ δε θέλω να κάνω...είπα θα κάνω μόνο και εάν έχω καθυστέρηση γιατί δε θέλω να μπω στο τρυπάκι αυτο... Ευχαριστώ!!!

καλημέρα!!! Καλως ήρθες στην ομάδα!!! Λοιπόν, δεν είναι απίθανο αυτό που λες, αλλά πες πότε περιμένεις πάλι και πόσων ημερών κύκλο έχεις. 

πρίν από 15 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

καλημέρα!!! Καλως ήρθες στην ομάδα!!! Λοιπόν, δεν είναι απίθανο αυτό που λες, αλλά πες πότε περιμένεις πάλι και πόσων ημερών κύκλο έχεις. 

Πολυ με μπερδευει αυτο το σαιτ... πφφφ! Τεσπα, ευχαριστω για το καλωσόρισμα!!! Με τα αντισυλληπτικά ειχα 28 μερες κύκλο... Αλλα πριν τα ξεκινήσω κυμαινόταν 24 - 32... Υπολογίζω γύρω στις 10 Σεπτέμβρη Να μου έρθει (αν ερθει)... Απλα πολυ έχω μπερδευτεί με αυτά που νιώθω...Δεν μου χει ξανατυχει... Σημερα πάλι το στηθος τούμπα και υποφέρω...κοιλιά ορισμένη και Τ νευρα στο Θεό... Με ενοχλούν τα πάντα και γκρινιάζω με το παραμικρό παραμικρό μετα απο λίγο έχω τύψεις... Εν τω μεταξύ, τη μια κάτι με ενοχλεί σαν μυρωδιά, την αλλη μερα τίποτα... Να σου δώσω να καταλαβεις έχουν μια σκυλιτσα...προχθες μου μυριζε απο χιλιόμετρα και λεω στο φίλο μου θέλει πλύσιμο, βρωμάει... Αυτουνού δεν του μυριζε τιποτα. ... Χθες παλι, την ειχα αγκαλια και δεν μου μυριζε καθόλου...Όχι τίποτα άλλο, θα νόμιζει ότι χαζεψα εντελως! !!

cO4Yp3.png

Γεια σου @anemoni1989 έγκυος εκτός γονιμων ημερών, το αποκλείουμε. να άλλαξε Όμως  ο ρυθμός λόγω της διακοπής των αντισυλληπτικών ναι... δλδ μπορεί να έκανες νωρίτερα ωορρηξία. Όπως και να'χει δώσε λίγο χρόνο να δούμε τι είναι γιατί μετά την διακοπή τέτοιων φαρμάκων  (ορμονών) είναι λογικό να υπάρχει αναστάτωση στον οργανισμό  σου.  Εύχομαι ολόψυχα να είσαι!!

Καλώς όρισες κιόλας!!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

23 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλημερα!!! δεν σκεφτομαι καν οτι θα κανω τεστ!εσενα πως παει η ροη σου?

Καλημερα αγαπη, παει ενα κλικ καλυτερα θελει πολυ για να πω πως εστρωσε, μπορει να ετυχε αυτη την φορα, θα δω και την επομενη που θα εχει πεσει κι αλλο η τιμη του θυρεοειδη μου λογικα :? εσυ τι εκανες με τους ενδοκρινολογους?

Καλημέρα @anemoni1989 με πρόλαβε η @Farmakotriftenaκι εγώ το ίδιο θα σου έλεγα, ότι μάλλον αυτά που αισθάνεσαι είναι ορμονικά "παιχνίδια". Επίσης, ακόμη κι έγκυος να είσαι, είναι νωρίς για συμπτώματα. Αν κόψεις τα αντισυλληπτικά και θες να κάνεις μωράκι, αποκωδικοποίησε τον κύκλο σου (κολπικές εκκρίσεις, πονάκια στις ωοθήκες κλπ) και πάρε τεστ ωορρηξίας για να εντοπίζεις  την ωορρηξία σου, εφόσον ο κύκλος σου είναι άστατος. Καλή επιτυχία!

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018!!!

8. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

9. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

10. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

12. Stalicha ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1200!!!

13. stalitsa82 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 347!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. giota@ 4/8/2017!!!

2. Vana87 14/8/2017!!!

3. λουπιτα 20/8/2017!!!

4. orianna  20/8/2017!!!

5. linaa  23/8/2017!!!

6. Vila 28/8/2017!!!

7. Nati85 29/8/2017!!!

8. μπουμπού92 3/9/2017!!!

9. Koulouri 3/9/2017!!!

10. marillia  4/9/2017!!!

11. Farmakotriftena 7/9/2017!!!

12. alina80 9/9/2017!!!

13. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

14. andrianni  12/9/2017!!!

15. caramel_83  15-20/9/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Koulouri @Farmakotriftena Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Απλά όλα αυτά με κουφαναν και είπα μήπως έχει καμία καποια παρόμοια εμπειρια. .. Δεν θέλω θέλω μπω στο τρυπακι των τεστ ακόμα, άλλωστε δεν υπάρχει βιασύνη και είμαστε και οι δύο μικροί σχετικά (28)... Αν δεν, μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, τοτε θα το ψάξω πιο διεξοδικά... Απλά μου φάνηκαν πολύ ξένα όλα αυτα και δεν ξέρω... Σας εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες σας!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

κοπέλα μου καλοσώρισες και από μενα εύχομαι σύντομα να έρθει το μωράκι

εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι τώρα χωρίς τα χάπια δεν γνωρίζεις καλά το κύκλο σου οπότε ναι ίσως να έκανες ωορρηξία πιο νωρίς..απλά τα συπτώματα είναι νωρίς ακόμα ...ίσως να είναι και κάποιο κρύωμα ίσως να είσαι τυχερή και να έπιασες αλλά άτυχη με τα συπτώματα αν ξεκίνησες από τώρα θα σε τρελάνουν χιχιχ

περίμενε και αν έχειςκαθυστέρηση θα κάνεις το τεστάκι

πρίν από 4 λεπτά , rozoulini είπε:

κοπέλα μου καλοσώρισες και από μενα εύχομαι σύντομα να έρθει το μωράκι

εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι τώρα χωρίς τα χάπια δεν γνωρίζεις καλά το κύκλο σου οπότε ναι ίσως να έκανες ωορρηξία πιο νωρίς..απλά τα συπτώματα είναι νωρίς ακόμα ...ίσως να είναι και κάποιο κρύωμα ίσως να είσαι τυχερή και να έπιασες αλλά άτυχη με τα συπτώματα αν ξεκίνησες από τώρα θα σε τρελάνουν χιχιχ

περίμενε και αν έχειςκαθυστέρηση θα κάνεις το τεστάκι

Σε ευχαριστω πολυ!!! Κοίτα η αλήθεια είναι πως και να μην ήταν τωρα οι γόνιμες,λόγω διακοπών και αυξημενης δικιάς μου λίμπιντο, τις πιάσαμε! Χαχα! Απλα όπως ανέφερα και πιο πάνω, προβληματίστηκα!!!! Παντως αν όντως ειμαι εγκυος, αυτό που με προβληματιζει περισσότερο είναι πως θα μαζέψω την ψωναρα τον φίλο μου που θα κοκορευεται!!! (Έχει  φαγωθει να κανω τεστ, γιατι και αυτουνου του φαινεται περιεργη η ολη φαση αλλα δεν του κανω το χατιρι)!!! Αχαχχαχαχαχχα Όπως και να χει σε κανα 20μερο θα μαθω και ότι και να ναι δεν θα μας πάρει από κάτω!!!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...