Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μαριλια!!! Και σε μένα είχα σκουρυνει οι θηλες στην εγκυμοσύνη. 

Επισης κ εγω ρωταγα τον αντρα μου κ ειχε παρατηρησει αλλαγες!!! Εχουν διασθηση αυτοι να ξερεις για ρωτα τον αν πιστευει οτι εισαι εγκυος...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , rozoulini είπε:

καλημέρα κορίτσια , εμενα ο μικρός σήμερα ξύπνησε 615 και να δειτε οτι την άλλη βδομάδα που θα θέλω να ξυπνήσει δε θα ξυπνάει πφ τεσπα κάναμε τη βόλτα μας κόλλησα και κάποια διαφημιστικά που ήθελα για τα ιδιαιτερα και έκανα και τις δουλειες μιυ

λοιπόν και εμενα σκούριναν οι θηλές αλλά μόνο σκουριναν...ξέρετε και τι άλλο ; επειδή τότε το είχα δει σαν σύπτωμα και το τσέκαρα, σκορίνει λέει και το αιδοίο βασικά γύρω τα χείλη

Γαριφαλλιά μου καταρχήν με το καλό να έρθει το μωράκι σου. Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά..

εμένα ήταν μεγάλη ιστορία η γέννα. είχα πάει την προηγούμενη και με είχε βάλει στο τακογράφο (προγραμματισμένα) είχα λοιπόν κάποιες συσπάσεις αλλά όχι διαστολή. ο γιατρός μου είχε πει από το βράδυ μέχρι και την επόμενη βδομάδα..

όλο το βράδυ γινόταν πιο έντονες αλλά δεν είχαν πάρα πολλή διάρκεια και σκεφτομουν τι να κάνω γιατί έπρεπε να πάμε Χανιά και ο σύζυγος στη δουλειά είχε μακρινό δρομολόγιο. το πρωί πήρα την αδερφη μου (όπως είπα είναι γυναικολογος) αλλάδεν μου απάντησε .πήρα λοιπόν το γιατρό και μου είπε να το ξαναπάρω σε μια ώρα.. στο καπάκι όμως ξαναπήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω Χανιά . με είδαν μου είπαν ότι ναι θα γεννήσω με βάση τις συσπάσεις και το μωρό αλλά θελει ώρα (έκανα τους γονείς μου και έτρεχαν και την αδερφή μου βρήκαν άρον άρον πτήσεις) . τελικά ομως κορίτσια έκανα διαστολή δυομιση αλλά ο πομπιρας ηταν ψηλά και ούτε με τεχνητούς πόνους αυξήθηκε η διαστολή. τότε ο γιατρός μου έλεγε καισαρική και η αδερφή μου έλεγε ότι μπορώ αλλά ίσως πάρει ώρα και ισως τελικά και να μη κατέβει . μου έλεγαν οτι μπορούν να με περιμένοιυν το ρισκο ήταν μηπως ζοριστεί κάποια φάση το μωρό και έχουμε άλλα θέματα και αν ζοριζόταν μέσα στη νυχτα θα έπρεπε να κάνω ολική αναισθησία γιατί  ο ειδικός γιατρός θα έφευγε και λογικο. επίσης ο γιατρος μου μου είπε ότι υπάρχει περιπτωση πάνω από  24 ωρες πόνους να προκαλέσει βλαβη στον εγκέφαλο του μικρου και έτσι αποφασίσα καισαρικη ( αυτά ηταν και τα θέματα που σε κάποια φάση σκεφτομουν ότι ενοωθα τυψεις με πήραν απο κάτω κτλ)

αυτή είναι η εμπειρία μου κορίτσι γαρυφαλλια μου , πωπω σας τρέλανα χιχι

σκέφτεσαι να κάνεις επισκληρήδιο;

Περιπου τα ιδια επαθα και εγω μεχρι 4 η διαστολη με τεχτητους πονους και κολλησα εκει! Δεν ανεβαινε.καθισαμε μαζι με την γιατρο  20 ωρες στην αιθουσα τοκετου καποια στιγμη μονο πηγε λιγο να κοιμηθει καπου εκει διπλα.μετα ανεβασε παλμους ο μικρος και κατεβασε αποτομα.μου ειπε θα σταματησουμε τους πονους και θα προσπαθησουμε μετα απο 2 ωρες.τοτε της λεω και εγω οχι δεν θελω να το διακινδυνεψω παμε για καισαρικη να βγει το παιδι να τελειωνει η κατασταση! Ε στην καισαρικη σχεδον κοιμομουν κοριτσια ημουν εξαντλημενη μολις τον εβγαλαν εκλαψε τον ειδα μου τον εφεραν κοντα μου του φιλησα το προσωπακι και σκεφτηκα δυο πραγματα ποσο πολυ μοιαζει στον μπαμπα του και ποσο ομορφος ειναι ενα αγγελακι με πολλα  μαλλια! ενα αναπνευστηκο παρουσιασε μετα απο λιγη ωρα και εκατσε μια βδομαδα στη μενν αυτο ηταν που με πειραξε περισσοτερο και καθε μερα να ξεροσταλιαζω στο μαιευτηριο να του πηγαινω γαλα απο το θηλαστρο.και να μην μπορω να το παρω αγκαλιτσα.ηταν σε θερμοκοιτιδα με οξυγονο μονο λιγο του επιανα το κορμακι του τα ποδαρακια αυτα που με κλωτσουσαν και του μιλουσα συνεχεια. μου ειπαν απο την εντατικη μολις του εδωσαν το γαλα μου ειχε καταπληκτικη βελτιωση.μου ελειπε πολυ ηταν μαζι μου σχεδον εννεα μηνες και τοτε δεν τον ειχα ηταν η πιο δυσκολη βδομαδα της ζωης μου.αλλα τελικα ολα καλα ηταν υγιέστατος και σαν σκατζοχοιρακι! Αυτη ειναι η ιστορια η δικη μου!!

• Μου αρέσει 4

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 49 λεπτά , Ani ani είπε:

Επισης κ εγω ρωταγα τον αντρα μου κ ειχε παρατηρησει αλλαγες!!! Εχουν διασθηση αυτοι να ξερεις για ρωτα τον αν πιστευει οτι εισαι εγκυος...

Είχαν σκουρυνει και σε σένα ε; εγώ είμαι και κατάλευκη και από ροζ είχαν γίνει αραπινας

yplDp3.png

πρίν από 40 λεπτά , Nati85 είπε:

Περιπου τα ιδια επαθα και εγω μεχρι 4 η διαστολη με τεχτητους πονους και κολλησα εκει! Δεν ανεβαινε.καθισαμε μαζι με την γιατρο  20 ωρες στην αιθουσα τοκετου καποια στιγμη μονο πηγε λιγο να κοιμηθει καπου εκει διπλα.μετα ανεβασε παλμους ο μικρος και κατεβασε αποτομα.μου ειπε θα σταματησουμε τους πονους και θα προσπαθησουμε μετα απο 2 ωρες.τοτε της λεω και εγω οχι δεν θελω να το διακινδυνεψω παμε για καισαρικη να βγει το παιδι να τελειωνει η κατασταση! Ε στην καισαρικη σχεδον κοιμομουν κοριτσια ημουν εξαντλημενη μολις τον εβγαλαν εκλαψε τον ειδα μου τον εφεραν κοντα μου του φιλησα το προσωπακι και σκεφτηκα δυο πραγματα ποσο πολυ μοιαζει στον μπαμπα του και ποσο ομορφος ειναι ενα αγγελακι με πολλα  μαλλια! ενα αναπνευστηκο παρουσιασε μετα απο λιγη ωρα και εκατσε μια βδομαδα στη μενν αυτο ηταν που με πειραξε περισσοτερο και καθε μερα να ξεροσταλιαζω στο μαιευτηριο να του πηγαινω γαλα απο το θηλαστρο.και να μην μπορω να το παρω αγκαλιτσα.ηταν σε θερμοκοιτιδα με οξυγονο μονο λιγο του επιανα το κορμακι του τα ποδαρακια αυτα που με κλωτσουσαν και του μιλουσα συνεχεια. μου ειπαν απο την εντατικη μολις του εδωσαν το γαλα μου ειχε καταπληκτικη βελτιωση.μου ελειπε πολυ ηταν μαζι μου σχεδον εννεα μηνες και τοτε δεν τον ειχα ηταν η πιο δυσκολη βδομαδα της ζωης μου.αλλα τελικα ολα καλα ηταν υγιέστατος και σαν σκατζοχοιρακι! Αυτη ειναι η ιστορια η δικη μου!!

το αναπνευστικό από τους πόνους ήταν κοπέλα μου και τις διαστολές ή έτυχε; να το χαίρεσαι

εμένα με πείραξε γιατί αγκαλια δεν μπορούσα να το πάρω και δεν είχα και τον άντρα μου μεσα ..μετα τα βζουν πολιτικη της κλινικής όλα στη θερμοκοιτίδα για πέντε ώρες και το είδα το πρωί

Just now, rozoulini είπε:

το αναπνευστικό από τους πόνους ήταν κοπέλα μου και τις διαστολές ή έτυχε; να το χαίρεσαι

εμένα με πείραξε γιατί αγκαλια δεν μπορούσα να το πάρω και δεν είχα και τον άντρα μου μεσα ..μετα τα βζουν πολιτικη της κλινικής όλα στη θερμοκοιτίδα για πέντε ώρες και το είδα το πρωί

Οχι ετυχε γιατι ηταν λιγο προωρος και συμβαινει καμμια φορα αν και το ειχαμε υποψιαστει με την γιατρο οτι θα γεννησω νωριτερα λογω αλλον ψιλοθεματων και ειχα κανει ενεσεις πιο πριν να ανοιξουν τα πνευμονακια του.γιατι οι πνευμονες ειναι τα τελευταια οργανα που ωριμαζουν αλλα τελικα και παλι το παρουσιασε. Στις κοπελες διπλα εφερναν τα μωρακια και εμενα κατω μονο του.κανονικα καθεσαι 4 μερες απο καισαρικη στην τριτη μερα εφυγα το μεσημερι δεν ηθελα.πηγαινα να τον βλεπω και για γαλα στα επισκεπτηρια που ειναι μιση ωρα μονο 2 φορες την μερα.μην θιξουμε αυτο το θεμα ειναι μεγαλη ιστορια εδω στα ελληνικα μαιευτηρια! 

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ καισαρική γιατί ο τράχηλος ήταν ψηλά και δεν κατέβαινε με τίποτα, το τι σκάλισμα είχα φάει από κάτω δεν λέγεται αλλά τίποτα, στο ύψος του! Το υπόθετο δεν έκανε τίποτα και με το που μου έβαλαν ωκυτοκίνη πέτρωσε η κοιλία, έπεσαν οι παλμοί του μωρού και μπήκα χειρουργείο. Σε 10' είχε βγει το θηριάκι!

kUuJp3.pnghOAep3.png

πρίν από 4 λεπτά , Koulouri είπε:

Κι εγώ καισαρική γιατί ο τράχηλος ήταν ψηλά και δεν κατέβαινε με τίποτα, το τι σκάλισμα είχα φάει από κάτω δεν λέγεται αλλά τίποτα, στο ύψος του! Το υπόθετο δεν έκανε τίποτα και με το που μου έβαλαν ωκυτοκίνη πέτρωσε η κοιλία, έπεσαν οι παλμοί του μωρού και μπήκα χειρουργείο. Σε 10' είχε βγει το θηριάκι!

Ναι μεσα σε ενα τεταρτο απο την επισκληριδιο πρεπει να βγει!να το χαιρεσαι το παιδακι σου παντα γερο και θηριακι να ειναι!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι μεσα σε ενα τεταρτο απο την επισκληριδιο πρεπει να βγει!να το χαιρεσαι το παιδακι σου παντα γερο και θηριακι να ειναι!!!

Πωπω αυτό το σκάλισμα ούτε.να το σκέφτομαι

Τα μικρά μας.τωρα να είναι καλά κι ας αφήσουμε τα άλλα στο παρελθόν

16 ώρες πρίν, linaa είπε:

Χα χα χα χα alina κ εγω πριν λιγο το διαβασα κ δεν ηξερα πως να το στειλω εδω!!! χα χα χα εμενα αγαπημενα μου ειναι τα μικροπραγματα!!

37 κ ο σύζυγος

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , rozoulini είπε:

Πωπω αυτό το σκάλισμα ούτε.να το σκέφτομαι

Τα μικρά μας.τωρα να είναι καλά κι ας αφήσουμε τα άλλα στο παρελθόν

37 κ ο σύζυγος

Αστο ναι το σκαλισμα ηταν χαλια!!αλλα ειπαμε πλεον ολα καλα !

Κοριτσια αυτο τον μηνα δεν νιωθω τιποτα απο συμπτωματα μονο λιγους πονους.μηπως εμειδη ειμαι σιγουρη πως δεν ειμαι εξαφανιστηκαν και τα συμπτωματα?η το αντιστροφο?εξαφανιστικαν τα συμπτωματα και ειμαι σιγουρη πως δεν ειμαι!!ιδεα δεν εχω τελικα!!χαχχαχαχα

e6OVp3.pngExilp3.png

Κι εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας κορίτσια μου! Να σας πω κι εγώ στην αρχή είχα ξενερώσει με την καισαρική γιατί ήθελα κι εγώ φυσιολογικά (άκουγα για άλλες που τις έστελναν για περπάτημα ή πάνω σε μπάλες ή στο νερό ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο κι έλεγα γιατί δεν τα έκανα κι εγώ αυτά να γλιτώσω το μαχαίρι) αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να είναι τα παιδιά μας γερά κι εμείς υγιείς για να τα μεγαλώνουμε. Κι αυτό το λέω και σαν συμβουλή για τις νέες μελλοντικές μανούλες: σημασία έχει το αποτέλεσμα, όχι ο τρόπος, μην μασήσετε ότι κι αν γίνει και μην σας πάρει από κάτω, όταν δείτε τα μωρά σας όλα θα ξεχαστούν!

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Koulouri είπε:

Κι εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας κορίτσια μου! Να σας πω κι εγώ στην αρχή είχα ξενερώσει με την καισαρική γιατί ήθελα κι εγώ φυσιολογικά (άκουγα για άλλες που τις έστελναν για περπάτημα ή πάνω σε μπάλες ή στο νερό ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο κι έλεγα γιατί δεν τα έκανα κι εγώ αυτά να γλιτώσω το μαχαίρι) αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να είναι τα παιδιά μας γερά κι εμείς υγιείς για να τα μεγαλώνουμε. Κι αυτό το λέω και σαν συμβουλή για τις νέες μελλοντικές μανούλες: σημασία έχει το αποτέλεσμα, όχι ο τρόπος, μην μασήσετε ότι κι αν γίνει και μην σας πάρει από κάτω, όταν δείτε τα μωρά σας όλα θα ξεχαστούν!

Εμενα δεν με πειραξε που εκανα καισαρικη καθολου και μετα απο μια μερα ημουν μια χαρα ουτε πονουσα πολυ ευτυχως.σε λιγες μερες εκανα ενα σωρο πραγματα.μονο βαρος δεν σηκωνα.μονο που δεν ηταν μαζι μου το μωρακι μου με στεναχωρεσε πολυ!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Τι ν πω Κ Εγώ.. Πρώτη γέννα.. με παραπανίσια κιλά..Και με το Π έσπασαν τ νερά σε δύο ώρες διαστολή δεκα.. ν περιμένουμε σχεδόν εννιά ώρες μεκαι πόνους ν μην κατεβαίνει..πέφτουν οι παλμοί.. Κ με βάζουν χειρουργείο..τλκ ήταν δεμένος πολυ από το λαιμό με το λώρο Κ αν έκανε παραπάνω προσπάθεια ν κατέβει μπορεί κ ν πνιγόταν.. Κ μένα με ψιλοπειραξε η καισαρική .Αλλά μετα συνήλθα γρήγορα Κ λέω δόξα τωΘεώ Π υπάρχει Κ η καισαρικη Κ.Έχουμε γερά μωρακια! 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μαριλια!!! Και σε μένα είχα σκουρυνει οι θηλες στην εγκυμοσύνη

Γειά σου κορίτσι μου!!Είναι το μοαδικό που με προβληματίζει.Και α τελικά αδιαθετήσω θα παραξενε?Αν θυμάσαι πότε σκούρηναν?

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Πιστεύει ότι είμαι άλλα γενικά είναι αισιόδος άνθρωπος.Και νομίζει επείδη έκανα τεστάκια ωορρηξίας το πιάσαμε.Πωπωω ο γλυκούλης αν αδιαθετήσω θα στεναχωρεθεί πιο πολύ από μένα.Μου είπε πριν λίγο ότι αρχίζει και απογοητεύεται.Του λέω μη στεναχωριεσαι θα κάνουμε υπομονή μέχρι το Πάσχα που είπε ο γιατρός.Λύσεις υπάρχουν.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 23 λεπτά , marillia είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!Είναι το μοαδικό που με προβληματίζει.Και α τελικά αδιαθετήσω θα παραξενε?Αν θυμάσαι πότε σκούρηναν?

Πιστεύει ότι είμαι άλλα γενικά είναι αισιόδος άνθρωπος.Και νομίζει επείδη έκανα τεστάκια ωορρηξίας το πιάσαμε.Πωπωω ο γλυκούλης αν αδιαθετήσω θα στεναχωρεθεί πιο πολύ από μένα.Μου είπε πριν λίγο ότι αρχίζει και απογοητεύεται.Του λέω μη στεναχωριεσαι θα κάνουμε υπομονή μέχρι το Πάσχα που είπε ο γιατρός.Λύσεις υπάρχουν.

Μη στεναχωριεσαι κ ο δικος μ ετσι απογοητευοταν..εσυ ομως θα εισαι κ θα πλεετε ολοι σε πελαγη ευτυχιας!!:)

• Μου αρέσει 1

Just now, Ani ani είπε:

Μη στεναχωριεσαι κ ο δικος μ ετσι απογοητευοταν..εσυ ομως θα εισαι κ θα ειστε ολοι σε πελαγη ευτυχιας!!:)

Ναι νομίζω στεναχωριούνται πιο πολύ από εμάς.Εγώ και να αδιαθετήσω δεν το άζω κάτω.Θα παρραγείλω και τεστάκια και συνεχίζω ακάθεκτη.Αρχίζω όπως βλέπεις να πιστεύω ότι δεν είμαι χαχαχχα!!!Εσύ γλυκιά μου πως είσαι??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...