Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Καλημέρα κι από μένα, κορίτσια!!!! Πιστεύω ότι και ο Αύγουστος θα είναι ένας δυνατός μήνας όπως και ο Ιούλιος!!!! :wub:  

Ναι αυτο το πιστευω και εγω! Παμε δυναμικα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσαρες μου, πως ειστε? Μακαρι να διαβασουμε θετικα @marillia @Nati85 ποτε σκεφτεστε να κανετε τεστακια??

Καλημερα!!! δεν σκεφτομαι καν οτι θα κανω τεστ!εσενα πως παει η ροη σου?

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλημέρα!

@Garifalia1 γεια σου, με το καλό το μωράκι σου! Πόσων εβδομάδων είσαι; Κι εγώ είχα προπαρασκευαστικές συσπάσεις και πιο έντονες λίγο πριν την ΠΗΤ μου, αν έχεις τέτοιες προετοιμάζεται το σώμα για τοκετό. Δεν ξέρω να σου πω πως θα τις ξεχωρίσεις από τις ωδίνες, φαντάζομαι ότι είναι πιο επώδυνες και πιο συχνές ενώ οι προπαρασκευαστικές είναι τα πετρώματα της κοιλιάς, δεν πονάνε και τα έχεις κατά διαστήματα. 

Κορίτσια απ'ότι βλέπω ο πόνος στο στήθος και οι πόνοι περιόδου λίγο πριν την αναμενόμενη περίοδο είναι συχνό σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Κι εγώ τα είχα αυτά, άσχετα που νόμιζα ότι είναι προεόρτια περιόδου. Νομίζω πάντως ότι στην εγκυμοσύνη είναι πιο έντονα.

@Nati85 πότε δεν περιμένεις;

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Koulouri είπε:

Καλημέρα!

@Garifalia1 γεια σου, με το καλό το μωράκι σου! Πόσων εβδομάδων είσαι; Κι εγώ είχα προπαρασκευαστικές συσπάσεις και πιο έντονες λίγο πριν την ΠΗΤ μου, αν έχεις τέτοιες προετοιμάζεται το σώμα για τοκετό. Δεν ξέρω να σου πω πως θα τις ξεχωρίσεις από τις ωδίνες, φαντάζομαι ότι είναι πιο επώδυνες και πιο συχνές ενώ οι προπαρασκευαστικές είναι τα πετρώματα της κοιλιάς, δεν πονάνε και τα έχεις κατά διαστήματα. 

Κορίτσια απ'ότι βλέπω ο πόνος στο στήθος και οι πόνοι περιόδου λίγο πριν την αναμενόμενη περίοδο είναι συχνό σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Κι εγώ τα είχα αυτά, άσχετα που νόμιζα ότι είναι προεόρτια περιόδου. Νομίζω πάντως ότι στην εγκυμοσύνη είναι πιο έντονα.

Δευτερα με  τριτη θα ερθει πιστευω!

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι ειναι φυσιολογικο.ειχα απο 7μιση μηνων. γεννησα λιγο νωρις πριν μπω στον μηνα μου αλλα οχι απο τις συσπασεις καμμια σχεση.

Toso kero oute to skeftomoun tora den xero ti epatha agxonome giati kai i giatros m ine se ali poli. Fisika otan plisiasoun i meres tha pao na mino stous gonis m gia na ime konta. 

πρίν από 11 λεπτά , Koulouri είπε:

Καλημέρα!

Koulouri se euxaristo. Ime 36 eudomado kai 3 meres. Tetia exo petromata sti kilia xoris ponakia. E fantazome otan erthi ora tha exo kai ponakia axaxa

πρίν από 1 λεπτό , Garifalia1 είπε:

Toso kero oute to skeftomoun tora den xero ti epatha agxonome giati kai i giatros m ine se ali poli. Fisika otan plisiasoun i meres tha pao na mino stous gonis m gia na ime konta. 

Ναι λογικο ειναι οσο πλησιαζει ο τοκετος να τα σκεφτεσαι αυτα! Αλλα αυτο που θα σκεφτεσαι οταν ερθει η στιγμη ειναι να βγει το μωρακι σου να το παρεις αγκαλιτσα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Ναι το ευχομαι..να ειμαι πιο τυχερη!

Αντε να δουμε ελπιζω να εχεις ενα ηρεμο σκ!

@Garifalia1 αστα να πανε μη σου τυχει..το ξεχασα παλι οτι εισαι Κυπρο:-P

Axaxaxa. Min m les gia rantevou ani m kai i giatros m ine poli kali ala exi poli pelatia kai pote den vrisko rantevou ti mera pou thelo kai vazo kai to kalo m kai vazi adies. Ase pou kanoume eki kai mathimata toketou kai prospatho na ta vazo mazi me ta rantevou sti giatro giati meno se ali poli kai den volevoun kai i mea ta akironi giati exi toketous. Asta na pane simera apo to proi imoun mesta nevra pou akirothike ouf. 

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι λογικο ειναι οσο πλησιαζει ο τοκετος να τα σκεφτεσαι αυτα! Αλλα αυτο που θα σκεφτεσαι οταν ερθει η στιγμη ειναι να βγει το μωρακι σου να το παρεις αγκαλιτσα!!

Nai mpravo :). Exo mia agonia na ti do ti zouzouna ti fatsoula tha ine. Alo na ti vlepis apo 3d photo kai alo face to face .

πρίν από 18 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Koulouri se euxaristo. Ime 36 eudomado kai 3 meres. Tetia exo petromata sti kilia xoris ponakia. E fantazome otan erthi ora tha exo kai ponakia axaxa

πλησιαζεις!!!!δε ξερω για τις συσπασεις αλλα αφου εχεις μπει στο μηνα σου δεν υπαρχει λογος ανησυχιας!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Axaxaxa. Min m les gia rantevou ani m kai i giatros m ine poli kali ala exi poli pelatia kai pote den vrisko rantevou ti mera pou thelo kai vazo kai to kalo m kai vazi adies. Ase pou kanoume eki kai mathimata toketou kai prospatho na ta vazo mazi me ta rantevou sti giatro giati meno se ali poli kai den volevoun kai i mea ta akironi giati exi toketous. Asta na pane simera apo to proi imoun mesta nevra pou akirothike ouf. 

Nai mpravo :). Exo mia agonia na ti do ti zouzouna ti fatsoula tha ine. Alo na ti vlepis apo 3d photo kai alo face to face .

Ωχ καταλαβα καλωσηλθα στο κλαμπ λοιπον! Αυτα τα μαθηματα επισης θελω να τα κανω αργοτερα..θα σας πω απο βδομαδα ποτε θα παω να γελαμε ομαδικως χαχα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Ναι εμας κρυβοταν στο 3d οποτε ηταν εκπληξη!!με τοκαλο ευχομαι!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Kalinera koritsia. Pos iste ? Apo ktes prospatho na sas diavaso 30 selides diavasa axaxa. Exi meres na mpo. Pos pane i egkioules mas ? Ta ipolipa koritsia pos iste. Ipame oxi agxos. Euxome na exoume euxarista. Stelno mpoliki mpempedoskoni.  Koritsia tha ithela ti voithia sas an mporite. Vasika apo tis kopekes pou ine idi manoules. Thelo tis empiries tous otan plisiaze o toketos ti mera tou toketou. Pos itan an espasan ta nera ti eniotha pos xekinisan i sispasis. Plisiazo kai xekinisa na agxonome :-(.

Μην αγχώνεσαι..κατ'αρχάς ότι είναι να γίνει θα γίνει.  Κ Φυσικά όχι με τον ίδιο τρόπο Π ου έγινε στις υπόλοιπες μας!:-D Κ Εγώ διάβαζα να δΩ τι συμπτώματα είχαν άλλες κοπέλες.. το σίγουρο θ κατάλαβεις ότι γέννας!Κ είναι υπέροχο.. σε κατακλύζουν τόσα συναισθήματα! Εγώ ν σ πω από την 36 Ε βδομάδα είχα πονακια περιόδου Π ου κ που.. δυο βδομάδες πριντην πητ έβγαλα Κ μια βλεννα μεγάλη Π λένε είναι η "τάπα" Π κλείνει το κόλπο νομίζω.. Κ κάποια στιγμή εκεί Π ξαπλώνα ακούω σαν να σκάει μια νεροφούσκα..Κ γέμισα νερά.. οπότε μπάνιο κ μαιευτήριο.. μονο Π δεν είχα συσπάσεις Κ μ βαλαν τεχνητούς πόνους τλκ..

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, marillia είπε:

Mμμμ....!!Εγώ γλυκιά μου είμαι λίγο μπερδεμένη.Χτες το βράδυ που ήρθαμε από το γλέντι παρατήρησα ότι οι θηλές μου σκούρηναν.Ρωτάω τον άντρα μου μήπως το νομίζω μόνο εγώ αλλά συμφώνησε κι αυτός.Από πονάκια δεν έχω.Μόνο η αριστερή ωοθήκη και το πόδι!!Μπορεί να μη σημαίνουν και τίποτα.

Μαριλια!!! Και σε μένα είχα σκουρυνει οι θηλες στην εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

καλημέρα κορίτσια , εμενα ο μικρός σήμερα ξύπνησε 615 και να δειτε οτι την άλλη βδομάδα που θα θέλω να ξυπνήσει δε θα ξυπνάει πφ τεσπα κάναμε τη βόλτα μας κόλλησα και κάποια διαφημιστικά που ήθελα για τα ιδιαιτερα και έκανα και τις δουλειες μιυ

λοιπόν και εμενα σκούριναν οι θηλές αλλά μόνο σκουριναν...ξέρετε και τι άλλο ; επειδή τότε το είχα δει σαν σύπτωμα και το τσέκαρα, σκορίνει λέει και το αιδοίο βασικά γύρω τα χείλη

Γαριφαλλιά μου καταρχήν με το καλό να έρθει το μωράκι σου. Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά..

εμένα ήταν μεγάλη ιστορία η γέννα. είχα πάει την προηγούμενη και με είχε βάλει στο τακογράφο (προγραμματισμένα) είχα λοιπόν κάποιες συσπάσεις αλλά όχι διαστολή. ο γιατρός μου είχε πει από το βράδυ μέχρι και την επόμενη βδομάδα..

όλο το βράδυ γινόταν πιο έντονες αλλά δεν είχαν πάρα πολλή διάρκεια και σκεφτομουν τι να κάνω γιατί έπρεπε να πάμε Χανιά και ο σύζυγος στη δουλειά είχε μακρινό δρομολόγιο. το πρωί πήρα την αδερφη μου (όπως είπα είναι γυναικολογος) αλλάδεν μου απάντησε .πήρα λοιπόν το γιατρό και μου είπε να το ξαναπάρω σε μια ώρα.. στο καπάκι όμως ξαναπήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω Χανιά . με είδαν μου είπαν ότι ναι θα γεννήσω με βάση τις συσπάσεις και το μωρό αλλά θελει ώρα (έκανα τους γονείς μου και έτρεχαν και την αδερφή μου βρήκαν άρον άρον πτήσεις) . τελικά ομως κορίτσια έκανα διαστολή δυομιση αλλά ο πομπιρας ηταν ψηλά και ούτε με τεχνητούς πόνους αυξήθηκε η διαστολή. τότε ο γιατρός μου έλεγε καισαρική και η αδερφή μου έλεγε ότι μπορώ αλλά ίσως πάρει ώρα και ισως τελικά και να μη κατέβει . μου έλεγαν οτι μπορούν να με περιμένοιυν το ρισκο ήταν μηπως ζοριστεί κάποια φάση το μωρό και έχουμε άλλα θέματα και αν ζοριζόταν μέσα στη νυχτα θα έπρεπε να κάνω ολική αναισθησία γιατί  ο ειδικός γιατρός θα έφευγε και λογικο. επίσης ο γιατρος μου μου είπε ότι υπάρχει περιπτωση πάνω από  24 ωρες πόνους να προκαλέσει βλαβη στον εγκέφαλο του μικρου και έτσι αποφασίσα καισαρικη ( αυτά ηταν και τα θέματα που σε κάποια φάση σκεφτομουν ότι ενοωθα τυψεις με πήραν απο κάτω κτλ)

αυτή είναι η εμπειρία μου κορίτσι γαρυφαλλια μου , πωπω σας τρέλανα χιχι

σκέφτεσαι να κάνεις επισκληρήδιο;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...