Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, marillia είπε:

Ναι είχαμε 12 μήνες που προσπαθούσαμε.Ελεγα εγώ κάτι έχουμε δεν μπορεί.Κάνω ΣΕπτέμβρη 2016 ορμονολογικές ,καλλιέργειες και σπερμοδιάγραμμα.Βρήκαμε ουρεόπλασμα.Μου είπαν δεν ευθύνεται αυτό.Εγώ μεχρί να το χωνέψω μου πήρε κανένα μήνα!!Νοέμβριο του 2016 έμεινα έγκυος.

πηρατε αντιβιωση για το ουρεοπλασμα?

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 15 λεπτά , orianna είπε:

πηρατε αντιβιωση για το ουρεοπλασμα?

Nαι πήραμε αλλά δεν έφυγε!Μετά μένω έγκυος,κάνω απόξεση.Πήραμε ξανά αντιβίωση άλλη όμως και για 14 μέρες!!Προς το παρόν είναι αρνητικό!!

Κοπέλες μου ένας λόγος.πιυ φοβάμαι καιγιαα το δεύτερο μωρό εκτός.απο όλους τους άλλους είναι αυτός.και αν δεν πιασω εύκολα ;και αν δεν είναι καλά το μικρό;και αν αποβάλω;καλά είμαι στο πρώτο χιχι

Πωπω τι είναι αυτό το πράγμα με το φαγητό; δηλαδή τα.μικρα που τρώνε αλεσμένα και δεν τρώνε ότι νάναι απαγορεύεται;εγώ συχνά παίρνω του μικρού.ηλιθιος

Νατι έχει σημασία πόσους κύκλους κάνεις;μετρας τις προσπάθειες με βάση του κύκλους εσύ και όχι με τους μήνες για να είσαι μέσα 

Κοριτσάκια τι κάνετε; Μιση μέρα δεν μπήκα και σας έπιασε λογοδιαροια; 

@marillia μακάρι κορίτσι μου. Τα πάμε και χτες. Πάμε με αισιοδοξία αλλά δεν απογοητεύομαστε. Το ίδιο ισχύει για όλες.

Εγώ βέβαια πάω για Οκτώβρη τώρα γιατί λείπει το αγόρι και δεν θα προλάβουμε τις γόνιμες μέρες... 

Διαφημίσεις

κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο αν ξέρετε να μου πείτε...ο βαφτισιμιος μας φέτος θα παει πρώτη δημοτικού υπάρχει κάτι που λεει οτι πρεπει να του πάρουμε τη τσαντα τη σχολικη;

πρίν από 9 λεπτά , rozoulini είπε:

κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο αν ξέρετε να μου πείτε...ο βαφτισιμιος μας φέτος θα παει πρώτη δημοτικού υπάρχει κάτι που λεει οτι πρεπει να του πάρουμε τη τσαντα τη σχολικη;

οχι...οτι θες του το πέρνεις απο επιλογη!!αν για παραδειγμα αυτο το διαστημα ειστε πιο στριμωγμένοι οικονομικα δε χρειάζεται να παρεις κατι!αν θες ομως να του πας κατι μπορεις να διαλεξεις καποιο τετραδιο η κασετινα με τον αγαπημενο του ηρωα..εγω του ειχα παρει μια τσαντα αλλα οικονομικη...βεβαια πιστευω οτι κακως του την πηρα γτ ποιοτηκα ηταν χαλια απλα δεν εβρισκα κατι αλλο με το σχέδιο που ηθελε κ δεν ηθελα να δωσω και 40ε για μια τσαντα...ομως γενικα ειναι οπως τους μαθαίνεις...εμενα μου εφερναν οι νονοι μου οτι ηθελαν εγω ρωταω το βαφτιστήρι μου τι θελει αλλα αν κατι ειναι ακριβο του λεω να διαλεξει κατι αλλο..ευτυχως διαλεγει πραγματα σε τιμες προσιτες για εμενα...μονο τωρα το πασχα του πηρα κατι ακριβο που ηθελε αλλα απο επιλογή δικη μου...αν δεν μπορουσα θα του ελεγα να βρει κατι αλλο...γενικα παιρνεις οτι μπορεις κ εσυ δεν ειναι υποχρεωτικό τωρα ειδικα για το σχολειο να παρεις κατι...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 54 λεπτά , rozoulini είπε:

Και εγώ είχα πάρει την τσάντα στη βαφτιστηρα μου, αλλά αφενως ήθελα αφετέρου είναι και τα γενέθλιά της στις 14 Σεπτεμβρίου. Δεν είναι "έθιμο" από όσο ξέρω. 

πρίν από 9 λεπτά , rozoulini είπε:

Το σκεφτόμαστε απλά.λιγο ζοριζομαστε και λέμε αν ζητήσει καμια που κάνει εξήντα;

ποιος ειναι ο αγαπημενος του ηρωας?μαλλον αυτο θα ζητησει

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , rozoulini είπε:

Το σκεφτόμαστε απλά.λιγο ζοριζομαστε και λέμε αν ζητήσει καμια που κάνει εξήντα;

Έχουν πάει τόσο; Δεν θυμάμαι τι είχα δώσει εγώ, η μικρή μου είναι πια γυναίκα (3η γυμνασίου φέτος. Ανατριχιαζω.και που το σκεφτομαι χαχα)

Πωπω φαντάζομαι πως νιώθεις εμείς πάθαμε σόκ που πάει ήδη πρώτη βλέπουμε και θυμόμαστε πολλά κοινά με το δικό μας και λέμε ποτε ήταν τόσο μικρός

Μέχρι.πιυ κάναμε το.μικρο τον βλέπαμε πάρα πολύ συχνά μετά ήταν πιο.δυσκολο.φυσικα.το βλέπουμε αλλά όχι τόσο δε ξέρω τι ήρωες του αρέσουν.

Από.οτι είδα στο ίντερνετ ξεκινάνε από €20 και φθάνουν μέχρι €70 αλλά θα του πάρεις ότι θες εσύ;θα το ρωτήσεις πρώτα

1 hour ago, elenakii22 είπε:

οχι...οτι θες του το πέρνεις απο επιλογη!!αν για παραδειγμα αυτο το διαστημα ειστε πιο στριμωγμένοι οικονομικα δε χρειάζεται να παρεις κατι!αν θες ομως να του πας κατι μπορεις να διαλεξεις καποιο τετραδιο η κασετινα με τον αγαπημενο του ηρωα..εγω του ειχα παρει μια τσαντα αλλα οικονομικη...βεβαια πιστευω οτι κακως του την πηρα γτ ποιοτηκα ηταν χαλια απλα δεν εβρισκα κατι αλλο με το σχέδιο που ηθελε κ δεν ηθελα να δωσω και 40ε για μια τσαντα...ομως γενικα ειναι οπως τους μαθαίνεις...εμενα μου εφερναν οι νονοι μου οτι ηθελαν εγω ρωταω το βαφτιστήρι μου τι θελει αλλα αν κατι ειναι ακριβο του λεω να διαλεξει κατι αλλο..ευτυχως διαλεγει πραγματα σε τιμες προσιτες για εμενα...μονο τωρα το πασχα του πηρα κατι ακριβο που ηθελε αλλα απο επιλογή δικη μου...αν δεν μπορουσα θα του ελεγα να βρει κατι αλλο...γενικα παιρνεις οτι μπορεις κ εσυ δεν ειναι υποχρεωτικό τωρα ειδικα για το σχολειο να παρεις κατι...

Ναι κι εμείς μέχρι τώρα δεν το ρωτήσαμε αλλά πάντα του παιρναμε στην αρχή ακριβά πραγματα τώρα με την οικοδομή που ζοριζομαστε καπως πάλι παίρνουμε λίγο πιο.οικονομικα

Απλά ρώτησα επειδή ακούω διάφορους και τους αγοράζουν τη τσάντα . Θέλουμε να του τη πάρουμε αλλά δεν πρέπει να ρωτήσουμε τι θέλει;

πρίν από 3 λεπτά , rozoulini είπε:

Πωπω φαντάζομαι πως νιώθεις εμείς πάθαμε σόκ που πάει ήδη πρώτη βλέπουμε και θυμόμαστε πολλά κοινά με το δικό μας και λέμε ποτε ήταν τόσο μικρός

Μέχρι.πιυ κάναμε το.μικρο τον βλέπαμε πάρα πολύ συχνά μετά ήταν πιο.δυσκολο.φυσικα.το βλέπουμε αλλά όχι τόσο δε ξέρω τι ήρωες του αρέσουν.

Από.οτι είδα στο ίντερνετ ξεκινάνε από €20 και φθάνουν μέχρι €70 αλλά θα του πάρεις ότι θες εσύ;θα το ρωτήσεις πρώτα

ε ρωτησε τον.οτι σου πει πες του και αμα δεν την εχει αυτη το μαγαζι σου αρεσει και καποια αλλη?να εχεις επιλογες σε περιπτωση που η πρωτη ειναι ακριβη..εσενα πως σου ηρθε η τσαντα?σου ειπαν τιποτα οι γονεις του?

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , rozoulini είπε:

Ναι κι εμείς μέχρι τώρα δεν το ρωτήσαμε αλλά πάντα του παιρναμε στην αρχή ακριβά πραγματα τώρα με την οικοδομή που ζοριζομαστε καπως πάλι παίρνουμε λίγο πιο.οικονομικα

Απλά ρώτησα επειδή ακούω διάφορους και τους αγοράζουν τη τσάντα . Θέλουμε να του τη πάρουμε αλλά δεν πρέπει να ρωτήσουμε τι θέλει;

Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να ρωτήσετε. Αν θέλετε να το κάνετε, διαλεξτε εσεις, σύμφωνα και να το πόσα μπορείτε να δώσετε. Και σύμφωνα με το τι πιστεύετε ότι θα του αρέσει. 

Άσε πως νιώθω. Που ξαφνικά από παιδάκι είναι ολόκληρη κοπέλα. Τη χαίρομαι πολύ, αλλά σαν να μεγάλωσε ξαφνικά νιώθω!

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

ε ρωτησε τον.οτι σου πει πες του και αμα δεν την εχει αυτη το μαγαζι σου αρεσει και καποια αλλη?να εχεις επιλογες σε περιπτωση που η πρωτη ειναι ακριβη..εσενα πως σου ηρθε η τσαντα?σου ειπαν τιποτα οι γονεις του?

Μπα απλά επειδή αυτό είναι το πιο χτυπητο για το σχολείο και επειδή ακούω νόμους που παίρνουν τη τσάντα .θα το μιλήσω με τη μαμά του και αν δω ότι θέλει κάτι συγκεκριμένο η του την έταξε κάνεις άλλο θα του πάρω τη κασετίνα.ηξερα ότι του αρέσει το my queen, δε ξέρω αν του αρέσει ακόμα και οι δεινόσαυροι

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να ρωτήσετε. Αν θέλετε να το κάνετε, διαλεξτε εσεις, σύμφωνα και να το πόσα μπορείτε να δώσετε. Και σύμφωνα με το τι πιστε ηύετε ότι θα του αρέσει. 

Άσε πως νιώθω. Που ξαφνικά από παιδάκι είναι ολόκληρη κοπέλα. Τη χαίρομαι πολύ, αλλά σαν να μεγάλωσε ξαφνικά νιώθω!

Περνάνε τα χρόνια άσε

Σήμερα ο άντρας μου μιλούσε λέει με ένα παιδί από το στρατό απολύονταν τώρα και λέει ο άντρας μου όταν απολυομουν εγώ αυτός ήταν πέντε χρόνων .

Και καλά.λεει πόσο γρήγορα.περνανε τα χρόνια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...