Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Αυτό το ρημάδι το άγχος.  Και όσο ακούω ότι φταίει το άγχος.... τόσο πιο πολύ αγχώνομαι που αγχώνομαι! 

Θα το βρείς που θα πάει!!Εμενα με χαλάρωσε που κάναμε κάποιες εξετάσεις και βγήκανε καλές.Επίσης τώρα με βοηθά κάπως η προσευχή και σκέφτομαι ας αφεθώ στο Θεό και κάποια στιγμή θα ρθεί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Θα το βρείς που θα πάει!!Εμενα με χαλάρωσε που κάναμε κάποιες εξετάσεις και βγήκανε καλές.Επίσης τώρα με βοηθά κάπως η προσευχή και σκέφτομαι ας αφεθώ στο Θεό και κάποια στιγμή θα ρθεί.

Τότε που σας πήρε 15μηνες για τη σύλληψη,  είχατε κάνει εξετασεις;

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Τότε που σας πήρε 15μηνες για τη σύλληψη,  είχατε κάνει εξετασεις;

Ναι είχαμε 12 μήνες που προσπαθούσαμε.Ελεγα εγώ κάτι έχουμε δεν μπορεί.Κάνω ΣΕπτέμβρη 2016 ορμονολογικές ,καλλιέργειες και σπερμοδιάγραμμα.Βρήκαμε ουρεόπλασμα.Μου είπαν δεν ευθύνεται αυτό.Εγώ μεχρί να το χωνέψω μου πήρε κανένα μήνα!!Νοέμβριο του 2016 έμεινα έγκυος.

πρίν από 16 λεπτά , marillia είπε:

Ναι είχαμε 12 μήνες που προσπαθούσαμε.Ελεγα εγώ κάτι έχουμε δεν μπορεί.Κάνω ΣΕπτέμβρη 2016 ορμονολογικές ,καλλιέργειες και σπερμοδιάγραμμα.Βρήκαμε ουρεόπλασμα.Μου είπαν δεν ευθύνεται αυτό.Εγώ μεχρί να το χωνέψω μου πήρε κανένα μήνα!!Νοέμβριο του 2016 έμεινα έγκυος.

Χαχα δυσκολη στην χωνεψη κ εσυ!!!! Μωρε στην αρχη απλα ξεκινας ανιδεος κ προσπαθεις ασχετες μερες. Μετα ανχωνεσε κ προσπαθεις υπερβολικα ειναι μεχρι να βρεις την σωστη προσπαθεια κ να πας στο στοχο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

Ά είναι πολύ μικρό το μωρο σου! Να σου ζήσει ! Άρα ήταν καθαρό άγχος τότε...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Οχι η μαριλια ειχε παλλινδομη. Γιαυτο κ ανχωνετε το κοριτσι μας

Just now, linaa είπε:

Χαχα δυσκολη στην χωνεψη κ εσυ!!!! Μωρε στην αρχη απλα ξεκινας ανιδεος κ προσπαθεις ασχετες μερες. Μετα ανχωνεσε κ προσπαθεις υπερβολικα ειναι μεχρι να βρεις την σωστη προσπαθεια κ να πας στο στοχο.

Mόνο......!!Εχεις δίκιο.Ακομα μαθαίνω από τις εμπειρίες και γνώσεις της κάθε κοπέλας.Το κακό είναι το υποσυνείδητο άγχος.Αυτό που μπορεί στην καθημερινότητα να είμαστε οκ αλλά ενδόμυχα κάτι συμβαίνει!!

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Γλυκούλα απέβαλα.Νόμιζα κάπου θα το είχες διαβάσει!!Αλλά σίγουρα ήταν άγχος!!

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Γλυκούλα απέβαλα.Νόμιζα κάπου θα το είχες διαβάσει!!Αλλά σίγουρα ήταν άγχος!!

Συγγνώμη συγγνώμη...... Δεν το είχα δει.... χίλια συγγνώμη.  Εύχομαι απλά να ήταν μια δοκιμασία για να σε κάνει πιο δυνατή και τώρα να είσαι εγκυουλα...

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Συγγνώμη συγγνώμη...... Δεν το είχα δει.... χίλια συγγνώμη.  Εύχομαι απλά να ήταν μια δοκιμασία για να σε κάνει πιο δυνατή και τώρα να είσαι εγκυουλα...

Ααααα μη μου ζητάς συγγνώμη!!Δε πειράζει!!Οντως βγήκα δυνατή!!Λίγο άργησα να το ξεπεράσω βαθιά μέσα μου όμως τώρα μπορώ να πω είμαι καλά!!

Just now, marillia είπε:

Ααααα μη μου ζητάς συγγνώμη!!Δε πειράζει!!Οντως βγήκα δυνατή!!Λίγο άργησα να το ξεπεράσω βαθιά μέσα μου όμως τώρα μπορώ να πω είμαι καλά!!

Ντρέπομαι... μέτρησα  και τους μήνες τώρα και κατάλαβα τι κοτσάνα πέταξα... όλα καλά θα πάνε... έμεινες μια φορά και είναι πολύ πρόσφατο,  οι εξετάσεις σας είναι καλές.... Όλα καλά θα πανε. Άσε που έχω καλό προαίσθημα με σένα....

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Ντρέπομαι... μέτρησα  και τους μήνες τώρα και κατάλαβα τι κοτσάνα πέταξα... όλα καλά θα πάνε... έμεινες μια φορά και είναι πολύ πρόσφατο,  οι εξετάσεις σας είναι καλές.... Όλα καλά θα πανε. Άσε που έχω καλό προαίσθημα με σένα....

Μη σκας καθόλου!!Και γω μπερδευόμαι καμιά φορά!!Ευχαριστώ πολύ.Ελπίζω να μην διαψευστήτε.Και γω θα νιώθω άσχημα αν σας ζαλίζω.Αλλά πρώτη φορά νιώθω κάτι άλλο.

• Μου αρέσει 1

Εγώ πάλι αυτό τον μήνα ούτε που κατάλαβα ποτέ κι αν έκανα ωορρηξια. Είχα συμπτώματα το προηγούμενο πσκ αλλά νωρίς για τον κύκλο μου.  Η εφαρμογή στο κιν μου λέει ότι ωορρηξία είναι αυτο το Σάββατο με βάση τους κύκλους μου... σημείωσα εγώ τις μέρες που ένιωσα ωορρηξία για να δω . Ό,τι  έγινε δλδ με την @Ungry girl η οποία.... Είναι εξαφανισμένη σήμερα !!

yplDp3.png

Γεια σας κορίτσια!

@marillia περιμένουμε ευχάριστα κορίτσι μου!

Εγώ 5η μέρα από την - εικαζόμενη - ωορρηξία, εννοείται ότι δεν αισθάνομαι απολύτως τίποτα. Αφήστε που έχουν μπει εκατό κιλά άμμος στην ευαίσθητη περιοχή κι έχω ένα ελαφρύ τσούξιμο... :-( Οπότε και να ήθελε να γίνει κάτι, χλωμό το βλέπω! 

@Nati85 προς το παρόν το έχω πάρει εντελώς χαλαρά, αν έρθει τώρα καλώς, αν έρθει αργότερα καλώς, αν δεν έρθει καθόλου, θα μεγαλώσει η κόρη μου κι εγώ θα πηγαίνω ταξιδάρες με τον άντρα μου (λέμε τώρα)! Χαχα! 

kUuJp3.pnghOAep3.png

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

Και εγω τις ειχα πριν την περιοδο αλλα 1-2 μερες πριν οχι μια βδομαδα πριν κ βαλε..

Ειχα πιει εγω κοκτελ στο γαμο της φιλης μου....ασε...κ ημουν ηδη εγκυος

Καλα και εγω στο πρωτο,ημασταν σε διακοπες ηπια τα παντα και καπνισα τοσο πολύ. Ενα βραδυ πριν επιστρεψουμε εκλαιγα γιατι φοβομουν να μπω στο αεροπλανο. Μεσα στο αεροπλανο ειχα κραμπες απιστευτα εντονες και νομιζα ηταν απ το φοβο μου. Φορτωθηκα και τις βαλιτσες. Μολις γυρισαμε σπιτι εκανα τεστ και ηταν θετικο! Και απο τοτε κομενα ολα! Χαχαχαχχα

Κι εγω στην κορη μου ημουν ταξιδι στο εξωτερικο έβγαινα ξενυχτουσα και έπινα όλο τον Βόσπορο κάθε βράδυ και δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος. Μετά γύρισα Αθήνα πλακωθηκα στις προπονήσεις σήκωνα βάρη (80+ κιλά σε καθίσματα) και νευρίαζα που δεν μπορούσα λίγο παραπάνω και το ζοριζα πολύ το θέμα .... Και ήμουν έγκυος. 

Βέβαια μόλις έμαθα ότι είμαι κομμένα όλα χαχα 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...