Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

κακως δεν τον εβρισες τον παλιο@@ που θα μας πει τι θα φαει και τι δεν θα φαει το διχρονο.παμε να ακουμπήσουμε λεφτα στα μαγαζια τους και μας το παιζουν και ιστορια για το φαι του μωρου..να υποθεσω μαγαζι αλυσιδα? 

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

δεν πηγα να απλωσω τιποτα σουβλακια να φαω πανω στο τραπεζι τους καναμε την παραγγελια μας και σε ενα μικρο σακουλακι ειχα αυτο που ετρωγε ο μικρος και επαιρνε μονος του και επαιζε με το αυτοκινητακι του.σηκωθηκαμε και φυγαμε με τον απαραδεκτο που μπλεξαμε!τελικα φαγαμε σαλατα στο σπιτι και ουτρ χαλασαμε ενα σωρο λεφτα αυτη ειναι η θετικη πλευρα της ιστοριας!

Σε καταλαβαινω ειλικρινα! σκεψου μονο οτι καποια στιγμη θα γινει και η κορουλα σου θα παιρνει αγκαλιτσα το μωρακι αυτη η εικονα θα ειναι μοναδικη!μην απογοητεύεσαι!

Κοριτσια να ρωτησω κατι εγω που κανω μεγαλους κυκλους δηλαδη στις αρχες εκανα και 40 μερες μετα 37 38 μερες δεν μετραω κανονικα τους μηνες προσπαθειας?απο ιανουαριο μεχρι αυγουστο?χανω λογικα μηνες μεσα στο χρονο.

οχι μετρας κυκλους.οχι μηνες.

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

κακως δεν τον εβρισες τον παλιο@@ που θα μας πει τι θα φαει και τι δεν θα φαει το διχρονο.παμε να ακουμπήσουμε λεφτα στα μαγαζια τους και μας το παιζουν και ιστορια για το φαι του μωρου..να υποθεσω μαγαζι αλυσιδα? 

Ναι μαγαζι αλυσιδα πιτσαρια και ειναι και ακριβο!δεν θυμαμαι ποτε να εχω εκνευριστει τοσο με υπαλληλο γιατι εχω κατανοηση αλλα ενταξει ηταν απαραδεκτος ο ανθρωπος!τελοσπαντων δεν περιμενα καλο λογο απο την εταιρεια τον πισινο της κοιταει! 

Και εγω ετσι πιστευω κυκλους αλλα λεω κατσε για επιβεβαιωση να ρωτησω!!λεω αρχες του χρονου αλλα οι δυο πρωτες μηνες ηταν 40αρια και ο ενας παραπανω.λιγο κατεβασα στροφες τους επομενους και τωρα πιστευω στις 35 μερες αυτομ τον μηνα

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, marillia είπε:

Λοιπόν σήμερα θα μου κάψεις ότι εγκαφαλικά κύτταρα μου έχουν μείνει.Εγώ μετράω μήνες!!

καθιστε ρε κοριτσακια...δλδ αν καποια εχει περιοδο καθε 60 μερες θα παει στο γιατρο  και θα πει προσπαθω ενα χρονο και θα εννοει 6 μηνες? 6 ωορρηξιες προσπαθησε και δεν τα καταφερε...δεν προσπαθησε 12...αν εχεις κυκλο 28-30 μετρα μηνες..ειναι το ιδιο...αλλα καθε ενα μιση μηνα περιοδο δεν ειναι το ιδιο..

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Χαχχαα ειδες τι μαθαινεις απο εδω!!

Τα μέτρησα τώρα.Μετα από την αποβολή μου βγαίνουν 5 μήνες ενώ πριν το έβγαζα 6 μήνες.Επείδη είχα και κάποιες μέρες πάω από 30 αλλά όχι και πάνω από 40!!

• Μου αρέσει 1

Εγω νομιζω 5 κυκλους α με αυτον τωρα που θα ερθει 6!

πρίν από 6 λεπτά , orianna είπε:

ρε κοριτσια... βλεπετε και σεις το ungry girl συνδεμενο?γτ δεν μας μιλαει σημερα?

Εγω μπαινω απο κινητο και δεν μου βγαζει στο πλαι ποιος ειναι συνδεδεμενος αλλα μπορει να φαινεται οτι ειναι και δεν βλεπει τι λεμε να εχει απλα την σελίδα ανοιχτη.να εκανε σημερα αλλο τεστ?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, marillia είπε:

Ναιιι είναι σύμπτωμααα!!Εγώ όμως πάντα έχω τις κραμπούλες μου για μέρες πριν αδιαθετήσω!!Εσύ?

Ευχαριστώωωω!!Εχω εσάς συντροφιά και θα είναι καλύτεραααα!!

Και εγω τις ειχα πριν την περιοδο αλλα 1-2 μερες πριν οχι μια βδομαδα πριν κ βαλε..

1 hour ago, marillia είπε:

Να σας πω λίγο φοβάμαι γιατί έχουμε και το γάμο της φίλης μου.Και σίγουρα θα καπνίσω και θα πιω κάτι παραπάνω!!Αλλά και όταν ήμουν έγκυος πριν το μάθω μπουζούκια ήμουν.Είναι νωρίς ακόμααααα!!Με μπριζώνει και ο άντρας μου.Μου λέει μη σηκώνεις βάρη.Αλλά δεν μπορώ να σκέφτομαι έτσι γιατί  όπως λεσ ανα είναι να ρθει θα ρεθεί και θα μείνει.Οπως καταλάβατε εγώ απαιδιόδοξη και ο άντρας μου πάντα αισιόδοξοςςς!!

Ειχα πιει εγω κοκτελ στο γαμο της φιλης μου....ασε...κ ημουν ηδη εγκυος

πρίν από 8 λεπτά , Ani ani είπε:

Ειχα πιει εγω κοκτελ στο γαμο της φιλης μου....ασε...κ ημουν ηδη εγκυος

Πιστεύω δεν πειράζειιιι!!Ο γιατρός της κολλητής μου(είναι 2 μηνών τώρα) της είπε μπύρα χωρίς αλκοολ ή 1 μπύρα με αλκοολ ή 2 ποτηράκια κρασί τη βδομάδα.

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Τον 15 μήνα το πετύχαμε!!Καλά εγώ είμαι πολύ αγχώδης!!Εσύ αυτό το διαστημα είσαι?

15 μήνες ε; και έγινε όταν Δεν το σκεφτόσουν εκείνο τον μήνα; Ναι αγχώνομαι γενικά. Το Πρώτο δίμηνο ήμουν απίστευτα αγχωμένη και ειδικά τα τεστ ωορρηξίας μου προκάλεσαν ακόμα περισσότερο.  Τώρα είμαι μεν πιο χαλαρή αλλά οπότε έρχεται η περίοδος απογοητεύομαι...

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

15 μήνες ε; και έγινε όταν Δεν το σκεφτόσουν εκείνο τον μήνα; Ναι αγχώνομαι γενικά. Το Πρώτο δίμηνο ήμουν απίστευτα αγχωμένη και ειδικά τα τεστ ωορρηξίας μου προκάλεσαν ακόμα περισσότερο.  Τώρα είμαι μεν πιο χαλαρή αλλά οπότε έρχεται η περίοδος απογοητεύομαι...

Και γω απογοητεύομα ιτην πρώτη μέρα.Λογικό αυτό το συναίσθημα!Οχι στεναχώρια αλλά απογοήτευση έχω.Ειλικρινά εκείνο το μήνα ήμουν χαλαρή.Ούτε θερμόμετρο είχα βάλει από νωρίς,ούτε συμπτώματα σημείωνα.Για χοριακή είχα πάει με 3 μέρες καθυστέρηση,σπάνιο για μένα χαχχα!!

Just now, marillia είπε:

Και γω απογοητεύομα ιτην πρώτη μέρα.Λογικό αυτό το συναίσθημα!Οχι στεναχώρια αλλά απογοήτευση έχω.Ειλικρινά εκείνο το μήνα ήμουν χαλαρή.Ούτε θερμόμετρο είχα βάλει από νωρίς,ούτε συμπτώματα σημείωνα.Για χοριακή είχα πάει με 3 μέρες καθυστέρηση,σπάνιο για μένα χαχχα!!

Αυτό το ρημάδι το άγχος.  Και όσο ακούω ότι φταίει το άγχος.... τόσο πιο πολύ αγχώνομαι που αγχώνομαι! 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...