Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσια!!!marillia γιατι να μην εισαι εγκυος εχεις τις περισσοτερες πιθανοτητες αφου ειχες ξαναμεινει προσφατα!!! Ενταξει στον γαμο μην το πας κ για hangover δυο τρια ποτα δεν επιρεαζουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

Σαν διαίσθηση το λες ή πως μας πιάνουν τα down?Πάντως  εγω γενικά δεν είμαι αισιόδοξος άνθρωπος.Μπορεί να προβληματίζομαι με τα συμπτώματα αλλά τρωω φλασιές και λέω σιγά μη είσαι!!

Επειδή στην κόρη μου έμεινα αμέσως την έπιασα στον αέρα που λένε κι εδώ παλεύω 5 μήνες και δεν έρχεται... δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι θα μου συμβεί ξανά.  Είμαι απαισιόδοξη κι εγώ από τη φύση μου δυστυχώς.  Απλά είμαι σε φάση που κάνω τη ζωή μου κανονικά  (κάνω έντονο άθλημα) και δεν μπαίνω στο τρυπακι να παρατήσω τα πάντα με τη σκέψη μήπως ειμαι έγκυος.  Αλλά απογοητεύομαι ρε γμτ  που δεν μένω.. .

yplDp3.png

Just now, linaa είπε:

Τι κανετε κοριτσια!!!marillia γιατι να μην εισαι εγκυος εχεις τις περισσοτερες πιθανοτητες αφου ειχες ξαναμεινει προσφατα!!! Ενταξει στον γαμο μην το πας κ για hangover δυο τρια ποτα δεν επιρεαζουν!

Χαχαχαχαχ!!Ναι παράπανω δεν μπόρω κι όλας να πιώ!!Ειλικρινά όταν θα ξαναμείνω έγκυος θα μου φαίνεται πιο απίστευτο από τη πρώτη φορά.Σήμερα πήγε η φίλη μου που παντρεύεεται για το δεύτερο υπέρηχο και το μπεμπέ είχε 140 παλμούς!!Περιμένω να μάθει το φύλο και να του πάρω το πρωτο δωράκι!!

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Το καλο αργει να γινει!!!

Νομιζω πως οχι δεν μου εχει ξανατυχει βεβαια δεν βαζω θερμομετεο σε ολους του κυκλους!αρα μπορει και να μου εχει τυχει και να μην το ειδα!με εχει πιασει αναισθησια αυτες τις μερες ισως ειναι η αμυνα μου!

χα χα nati εγω δεν βγαζω ακρη με θερμοκρασιες ειναι μπελαλιδικο αθλημα.

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Επειδή στην κόρη μου έμεινα αμέσως την έπιασα στον αέρα που λένε κι εδώ παλεύω 5 μήνες και δεν έρχεται... δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι θα μου συμβεί ξανά.  Είμαι απαισιόδοξη κι εγώ από τη φύση μου δυστυχώς.  Απλά είμαι σε φάση που κάνω τη ζωή μου κανονικά  (κάνω έντονο άθλημα) και δεν μπαίνω στο τρυπακι να παρατήσω τα πάντα με τη σκέψη μήπως ειμαι έγκυος.  Αλλά απογοητεύομαι ρε γμτ  που δεν μένω.. .

Και γω έτσι!!Ολοι μου λέγανε ότι μένεις αμέσως.Και το πίστεψα!!Εχουν περάσει 6 μήνες!!Και επειδή άργησα στο πρώτο λέω άντε πάλι τα ίδια!!Η μαμά μου με έκανε με μια ωοθήκη μέσα σε 6 μήνες!!Μα να μη της μοιάσω!!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Χαχαχαχαχ!!Ναι παράπανω δεν μπόρω κι όλας να πιώ!!Ειλικρινά όταν θα ξαναμείνω έγκυος θα μου φαίνεται πιο απίστευτο από τη πρώτη φορά.Σήμερα πήγε η φίλη μου που παντρεύεεται για το δεύτερο υπέρηχο και το μπεμπέ είχε 140 παλμούς!!Περιμένω να μάθει το φύλο και να του πάρω το πρωτο δωράκι!!

Ελα τι ωραια θα εισαι κ εσυ κ θα ειναι συνομηλικα τα μωρα να κανουν παρεα!!

Just now, linaa είπε:

Ελα τι ωραια θα εισαι κ εσυ κ θα ειναι συνομηλικα τα μωρα να κανουν παρεα!!

Ναιιι έτσι λέει η φίλη μου!!Και τον προηγούμενο μήνα μου λέγε μετά το γάμο μου θα είσαι έγκυος!!Εχώ κι άλλη φίλη που παντρεύεται Οκτωβρη.Και η καημένη είχε και αυτή παλίνδρομη ένα μήνα μετά από μένα.Τώρα φοβάται και δεν προσπαθεί.Μετα το γάμο λέει.

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Καλημεραααααα!ασε εγω εχω νευριασει με ενα περιστατικο που συνεβει εκανα την συσταση μου στην υοευθυνη εταιρεια και ο κυριος εκεινος ειπε οτι να ναι!και μου εστειλαν τωρα μηνυμα και τρελαθηκα με αυτα που ειπε!τουρμπο εχω γινει και ειμαι ηρεμη γενικα ποτε δεν τσακωνομαι ουτε μιλαω ασχημα και ειπε οτι τον εβρισα!!!τον εβρισα δηλαδη αλλα οχι μπροστα του χαχαχχα!! Ασχετο με το θεμα μας αλλα μολις ηρθε το μηνυμα και ειπα να στο πω!!εσυ πως εισαι?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημεραααααα!ασε εγω εχω νευριασει με ενα περιστατικο που συνεβει εκανα την συσταση μου στην υοευθυνη εταιρεια και ο κυριος εκεινος ειπε οτι να ναι!και μου εστειλαν τωρα μηνυμα και τρελαθηκα με αυτα που ειπε!τουρμπο εχω γινει και ειμαι ηρεμη γενικα ποτε δεν τσακωνομαι ουτε μιλαω γιαασχημα και ειπε οτι τον εβρισα!!!τον εβρισα δηλαδη αλλα οχι μπροστα του χαχαχχα!! Ασχετο με το θεμα μας αλλα μολις ηρθε το μηνυμα και ειπα να στο πω!!εσυ πως εισαι?

Γιατι τι σου καναν???

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

Και γω έτσι!!Ολοι μου λέγανε ότι μένεις αμέσως.Και το πίστεψα!!Εχουν περάσει 6 μήνες!!Και επειδή άργησα στο πρώτο λέω άντε πάλι τα ίδια!!Η μαμά μου με έκανε με μια ωοθήκη μέσα σε 6 μήνες!!Μα να μη της μοιάσω!!

Στο πρώτο πόσο σου πηρε; εμένα έγινε με μιση επαφή .. . Δεν προσπαθούσαμε εκείνο το καιρό και κάναμε τη γνωστή διακεκομμενη μέθοδο αλλά Παρ' όλα αυτά έμεινα. Και τώρα ΤΙ ΠΟ ΤΑ...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Στο πρώτο πόσο σου πηρε; εμένα έγινε με μιση επαφή .. . Δεν προσπαθούσαμε εκείνο το καιρό και κάναμε τη γνωστή διακεκομμενη μέθοδο αλλά Παρ' όλα αυτά έμεινα. Και τώρα ΤΙ ΠΟ ΤΑ...

Τον 15 μήνα το πετύχαμε!!Καλά εγώ είμαι πολύ αγχώδης!!Εσύ αυτό το διαστημα είσαι?

Just now, linaa είπε:

Γιατι τι σου καναν???

Ειναι μεγαλη ιστορια!!τιποτα φοβερο αλλα λεει ψεμματα.για φαγξτο ειχαμε παει και ειχα κατι αλλο φαγωσιμο απ εξω που ειχ παρει στον γιο μου και εφαγε απ αυτο και μου ειπε οτι θα παρει να μου το πεταξει ο υπευθυνος!τρελαθηκα!!ξερω οτι δεν επιτρεπεται αλλα το ρκανα διακριτικά για να κατσω να φαω η γυναικα μια ωρα χωρις γκρινια!και ασε που συνεχεια με ξινη φατσα και αλλα που ειπε για το φαγητο τα γνωστα κολπα να πουλησουν το πιο ακριβο και με τρελανε μολις ειπε θα το παρει να το πεταξει!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ειναι μεγαλη ιστορια!!τιποτα φοβερο αλλα λεει ψεμματα.για φαγξτο ειχαμε παει και ειχα κατι αλλο φαγωσιμο απ εξω που ειχ παρει στον γιο μου και εφαγε απ αυτο και μου ειπε οτι θα παρει να μου το πεταξει ο υπευθυνος!τρελαθηκα!!ξερω οτι δεν επιτρεπεται αλλα το ρκανα διακριτικά για να κατσω να φαω η γυναικα μια ωρα χωρις γκρινια!και ασε που συνεχεια με ξινη φατσα και αλλα που ειπε για το φαγητο τα γνωστα κολπα να πουλησουν το πιο ακριβο και με τρελανε μολις ειπε θα το παρει να το πεταξει!!!

Χιλια δίκια έχεις!!Είναι να μη θυμώσειςςς!!

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Πλακα κανεις πρωτη φορα το ακουω να απαγορευετε αλλο φαγητο εκει που πας να φας. Χα χα καλα εκανες κ τους εβρισες!!

δεν πηγα να απλωσω τιποτα σουβλακια να φαω πανω στο τραπεζι τους καναμε την παραγγελια μας και σε ενα μικρο σακουλακι ειχα αυτο που ετρωγε ο μικρος και επαιρνε μονος του και επαιζε με το αυτοκινητακι του.σηκωθηκαμε και φυγαμε με τον απαραδεκτο που μπλεξαμε!τελικα φαγαμε σαλατα στο σπιτι και ουτρ χαλασαμε ενα σωρο λεφτα αυτη ειναι η θετικη πλευρα της ιστοριας!

πρίν από 29 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Σε καταλαβαινω ειλικρινα! σκεψου μονο οτι καποια στιγμη θα γινει και η κορουλα σου θα παιρνει αγκαλιτσα το μωρακι αυτη η εικονα θα ειναι μοναδικη!μην απογοητεύεσαι!

Κοριτσια να ρωτησω κατι εγω που κανω μεγαλους κυκλους δηλαδη στις αρχες εκανα και 40 μερες μετα 37 38 μερες δεν μετραω κανονικα τους μηνες προσπαθειας?απο ιανουαριο μεχρι αυγουστο?χανω λογικα μηνες μεσα στο χρονο.

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...