Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Και εγω πριν κανα δυο μερες αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποτε ακριβως εβαλα το πρωι θερμομετρο και ειχα 35.8 αλλα δεν εδωσα σημασια τωρα μου ξαναρθε στο μυαλο που το αναφερες!πιστευω ομως δεν ειχα κοιμηθει καλα εκεινο το βραδυ οποτε δεν μετραει.

Ειχα παρει ηδη απο μονη μου μολις ειδα τις εξετασεις και μου ειπε οτι κανουν οποτε τις συνεχιζω!

Ωραίαααα!Για ξαναβάλε αύριο το πρωί!!Διάβασα με 6 ώρες ύπνο δείχνει σωστά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 46 λεπτά , Nati85 είπε:

Σε εσενα πονταρω πολλα!!περιμενω να ακουσω τα θετικα νεα!!

Μαριλια κι εγώ όπως με τη Σταλιτσα το πίστευα.  Και γι την μπουμπού.  Άλλα μη σας αναστστωνουμε... ότι καλύτερο εύχομαι και υπόλοιπες να παίρνουμε σειρά !

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Μαριλια κι εγώ όπως με τη Σταλιτσα το πίστευα.  Και γι την μπουμπού.  Άλλα μη σας αναστστωνουμε... ότι καλύτερο εύχομαι και υπόλοιπες να παίρνουμε σειρά !

Ειλικρινά δεν αναστατώνομαι καθόλου!!Γενικά είμαι ξεροκέφαλη και δεν επηρρεάζομαι.Εγώ πιο πολύ δε θέλω εσάς να αναστατώνω!!Κοιτάω το πινάκι και λέω άντε να ανέβουμε όλες πάνωωω!

Just now, marillia είπε:

Ωραίαααα!Για ξαναβάλε αύριο το πρωί!!Διάβασα με 6 ώρες ύπνο δείχνει σωστά!!

Θα ξαναβαλω αυριο να δω.Δεν θυμαμαι καν ποσο κοιμηθηκα θυμαμαι μονο ανοιξα το ματι μου το πρωι εβαλα θερμομετρο ειδα 35.8 και λεω αντε καλα κρασια και ξανακοιμηθηκα μιση ωριτσα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Θα ξαναβαλω αυριο να δω.Δεν θυμαμαι καν ποσο κοιμηθηκα θυμαμαι μονο ανοιξα το ματι μου το πρωι εβαλα θερμομετρο ειδα 35.8 και λεω αντε καλα κρασια και ξανακοιμηθηκα μιση ωριτσα!

χαχαχαχ έχεις πολύ πλάκα!!!Περίεργο όντως!!Σου  έχει ξανατύχει να έχεις πεσμένη  θερμοκρασία μέρες πριν αδιαθετήσεις?

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Εγώ θα αργήσω μου φαίνεται.... απογοητεύομαι. Anyways

Σαν διαίσθηση το λες ή πως μας πιάνουν τα down?Πάντως  εγω γενικά δεν είμαι αισιόδοξος άνθρωπος.Μπορεί να προβληματίζομαι με τα συμπτώματα αλλά τρωω φλασιές και λέω σιγά μη είσαι!!

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Για να δούμε!!!Ο έξω από δω έχει πολλα ποδάρια!!Βέβαια την προηγούμενη φορά δεν είδα ποτέ καφέ.Αλλά ξέρεις καμιά φοράααα!!Τη Δευτέρα πάτε για σπερμοδιάγραμμα?Σε κλινική ή μικροβιολογικό?

σε μικροβιολογικο θα παμε...να σημειωσεις την πτωση της θερμοκρασιας να την ξερεις...μπορει να ειναι εμφυτευσης μπορει ομως να ειναι κατι που σου συμβαινει σε καθε κυκλο..οπως και να εχει καλο ειναι να το ξερεις.

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

σε μικροβιολογικο θα παμε...να σημειωσεις την πτωση της θερμοκρασιας να την ξερεις...μπορει να ειναι εμφυτευσης μπορει ομως να ειναι κατι που σου συμβαινει σε καθε κυκλο..οπως και να εχει καλο ειναι να το ξερεις.

Συμφωνώωωω!!Θα το σημειώσω τώρα στην εφαρμογή στο κινητό μου!!Και μεις σε μικροβιολογικό πήγαμε.Εχεις μισή ωρά αν δεν κάνω λάθος α τα πας αν γίνει η διαδικασία στο σπίτι!!Καλά αποτελέσματααα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , rozoulini είπε:

κορίτσια μου μη το σκεφτεστε αν ειναι ναρθει θα ρθει:)

Να σας πω λίγο φοβάμαι γιατί έχουμε και το γάμο της φίλης μου.Και σίγουρα θα καπνίσω και θα πιω κάτι παραπάνω!!Αλλά και όταν ήμουν έγκυος πριν το μάθω μπουζούκια ήμουν.Είναι νωρίς ακόμααααα!!Με μπριζώνει και ο άντρας μου.Μου λέει μη σηκώνεις βάρη.Αλλά δεν μπορώ να σκέφτομαι έτσι γιατί  όπως λεσ ανα είναι να ρθει θα ρεθεί και θα μείνει.Οπως καταλάβατε εγώ απαιδιόδοξη και ο άντρας μου πάντα αισιόδοξοςςς!!

Just now, rozoulini είπε:

κι εγω μια απο τα ίδια πριν μάθω ότι ήμουν άσε που σκαρφάλωνα πανω σε κάτι παγκους για να στολισω χριστουγεννιατικα χιχι

Η καθημερινοτήτα πρέπει να είναι ίδια.Αλλιως σε φθείρει ψυχολογικά.Από τη καθυστέρηση ή το θετικό τεστ ναι να είμαστε προσεκτικές.Βέβαια ο γιατρός μου μου είπε όταν προσπαθούμε για παιδί να μη σηκώνουμε υπερβολικά βάρη!!

Just now, Farmakotriftena είπε:

Εγώ θα αργήσω μου φαίνεται.... απογοητεύομαι. Anyways

Το καλο αργει να γινει!!!

πρίν από 13 λεπτά , marillia είπε:

χαχαχαχ έχεις πολύ πλάκα!!!Περίεργο όντως!!Σου  έχει ξανατύχει να έχεις πεσμένη  θερμοκρασία μέρες πριν αδιαθετήσεις?

Σαν διαίσθηση το λες ή πως μας πιάνουν τα down?Πάντως  εγω γενικά δεν είμαι αισιόδοξος άνθρωπος.Μπορεί να προβληματίζομαι με τα συμπτώματα αλλά τρωω φλασιές και λέω σιγά μη είσαι!!

Νομιζω πως οχι δεν μου εχει ξανατυχει βεβαια δεν βαζω θερμομετεο σε ολους του κυκλους!αρα μπορει και να μου εχει τυχει και να μην το ειδα!με εχει πιασει αναισθησια αυτες τις μερες ισως ειναι η αμυνα μου!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Νομιζω πως οχι δεν μου εχει ξανατυχει βεβαια δεν βαζω θερμομετεο σε ολους του κυκλους!αρα μπορει και να μου εχει τυχει και να μην το ειδα!με εχει πιασει αναισθησια αυτες τις μερες ισως ειναι η αμυνα μου!

Καλύτερααααα!!Μια χαρά σε βλέπω!!!Βάλε αυρίο και πες μας!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...