Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια μου βρήκα αυτό στο parents!!To εχετε ξανακούσει?

σε περίπτωση εγκυμοσύνης μπορείς να δεις στο θερμοδιάγραμμα μία μικρή πτώση της θερμοκρασίας μεταξύ 7ης - 10ης ημέρας μετά την ωορρηξία, που μπορεί να σηματοδοτεί την εμφύτευση του εμβρύου, ειδικά αν συνδυάζεται και με άλλα συμπτώματα, όπως λίγο αίμα ή κράμπες σαν περιόδου περίπου εκείνες τις ημέρες.

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

σε περίπτωση εγκυμοσύνης μπορείς να δεις στο θερμοδιάγραμμα μία μικρή πτώση της θερμοκρασίας μεταξύ 7ης - 10ης ημέρας μετά την ωορρηξία, που μπορεί να σηματοδοτεί την εμφύτευση του εμβρύου, ειδικά αν συνδυάζεται και με άλλα συμπτώματα, όπως λίγο αίμα ή κράμπες σαν περιόδου περίπου εκείνες τις ημέρες.

Εγω παντως ειχα τις κραμπες μου να ξερετε!!! Απο εκεινες τις μερες ειχαν ξεκινησει

πρίν από 20 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δεν είχες συμπτώματα Και άργησες να το καταλάβεις;

@marillia Ναι κρατήσου μέχρι Τετάρτη  (ξέρω τι σου λεμε τώρα.. ) αλλά μην πιστεύεις αυτό το "6η μέρα της σύλληψης..." μάρκετινγκ είναι 

δεν είχα συπτώματα όχι κάτι ψιλοπονάκια το περίμενα βέβαια ότι θα ήμοιυν ..άφησα 3-4 μερες να κάνω το τεστ μετα από δυο έκανα χοριακη και γιατρό μετα από καμια βδομάδα έκλεισα ήμουν κάπου 7 βδομάδων μεχρι να πάω

είχα και πόνους κατά την εμφύτευση δεν έδωσα σημασία και μετα στο γυμναστήριο ένιωθα ενοχλησεις στους κάτω κολιακούς αλλα απλά πρόσεχα

Just now, Ani ani είπε:

Εγω παντως ειχα τις κραμπες μου να ξερετε!!! Απο εκεινες τις μερες ειχαν ξεκινησει

Ναιιι είναι σύμπτωμααα!!Εγώ όμως πάντα έχω τις κραμπούλες μου για μέρες πριν αδιαθετήσω!!Εσύ?

πρίν από 10 λεπτά , rozoulini είπε:

ούτε εμείς θέλουμε να στεναχωρεθεις έχεις όλη τη θετική μας ενεργεια

Ευχαριστώωωω!!Εχω εσάς συντροφιά και θα είναι καλύτεραααα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

ναι ισχυει την μερα που γινεται η εμφυτευση μπορει να υπαρχει μικρη πτωση θερμοκρασιας.οι μερες που  δινει ειναι οι πιο συνηθισμένες για εμφυτευση. η 6η 11η 12η ειναι λιγοτερο συχνες μερες εμφυτευσης αλλα μπορει να συμβει και τοτε. 

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

ναι ισχυει την μερα που γινεται η εμφυτευση μπορει να υπαρχει μικρη πτωση θερμοκρασιας.οι μερες που  δινει ειναι οι πιο συνηθισμένες για εμφυτευση. η 6η 11η 12η ειναι λιγοτερο συχνες μερες εμφυτευσης αλλα μπορει να συμβει και τοτε. 

Τι είπες τώρααααα!!Είσαι όλα τα λεφτά.Εγώ πρώτη φορά το ακούωωω!!Καλά εδώ μου μαθες το τέλειο πως μετράμε τον κύκλο!!

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

Αχχχ γλυκιά μου ευχαριστώ πολύ.Σας έχω αναστατώσει και ξερώ μετά αν δεν είμαι θα στεναχωρηθείτε.Δεν θέλω όμωςςςς!!Εν τω μεταξύ επείδη σε βλέπω χαλαρή για τον εαυτό σου μπορεί να έχει γίνει κάτιιιιιι!!!

αν δεν εισαι θα στεναχωρεθουμε εσυ ακομα πιο πολυ φυσικααλλα  δεν πειραζει συνεχιζουμε δυνατα και σταθερα! Καλο μας κανει να λεμε τι νιωθουμε.

Εγω απο συμπτωμα εχω οτι με πονανε τα ποδια μου!χαχαχα οποτε καταλαβαινεις καμμια σχεση με το θεμα μας!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

αν δεν εισαι θα στεναχωρεθουμε εσυ ακομα πιο πολυ φυσικααλλα  δεν πειραζει συνεχιζουμε δυνατα και σταθερα! Καλο μας κανει να λεμε τι νιωθουμε.

Εγω απο συμπτωμα εχω οτι με πονανε τα ποδια μου!χαχαχα οποτε καταλαβαινεις καμμια σχεση με το θεμα μας!

Καλά και μένα με πονάνε πολύ ειδικά τα γόνατα!!Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν διαβάσες αυτό που λέμε με τις θερμοκρασίες.Μέχει χτες είχα το πρωί 36,5.Σήμερα 35,9.Λ'εω τι παίζει?Θ αδιαθετήσω νωρίτερα?Εψαχα στο διαδύκτιο και λέει τη μέρα ττης εμφύτευσης πέφτει η θερμοκρασία και ξανα ανεβαίνει την επόμενη μέρα.Διαβολικές συμπτώσεις αλλά μου αρέσει να μαθαίνω διάφορα για το σώμα μας!!Εν τω μεταξύ η φιλη μας η oriana ξέρει τα πάνταααα!!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Καλά και μένα με πονάνε πολύ ειδικά τα γόνατα!!Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν διαβάσες αυτό που λέμε με τις θερμοκρασίες.Μέχει χτες είχα το πρωί 36,5.Σήμερα 35,9.Λ'εω τι παίζει?Θ αδιαθετήσω νωρίτερα?Εψαχα στο διαδύκτιο και λέει τη μέρα ττης εμφύτευσης πέφτει η θερμοκρασία και ξανα ανεβαίνει την επόμενη μέρα.Διαβολικές συμπτώσεις αλλά μου αρέσει να μαθαίνω διάφορα για το σώμα μας!!Εν τω μεταξύ η φιλη μας η oriana ξέρει τα πάνταααα!!

Σημερα σε ποια μερα εισαι?να το σημειωσεις μηπως τελικα ειναι η εμφυτευση!εχε τον νου σου για ροζ αιματακι η καφε που εχουν πει μερικες κοπελες.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Σημερα σε ποια μερα εισαι?να το σημειωσεις μηπως τελικα ειναι η εμφυτευση!εχε τον νου σου για ροζ αιματακι η καφε που εχουν πει μερικες κοπελες.

Είμαι 8 μέρες μετά την ωορρηξία!!Προς το παρόν καθαρή!!Εχεις ξεκινήσει βιταμίνη D?

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

σου δινω πολλες πιθανοτητες κοριτσι...σημερα να γινεται η εμφυτευση.σαν αυριο το πρωι η ελενη ειχε δει τα καφε υγρα.ανοιξε κεραιες λοιπον...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Είμαι 8 μέρες μετά την ωορρηξία!!Προς το παρόν καθαρή!!Εχεις ξεκινήσει βιταμίνη D?

Μπραβο πολυ καλα!αντε κοριτσι μου να εισαι ευχομαι να ηρεμησει και εσενα η ψυχη σου!!πολυ χαιρομαι!!!

Και εγω πριν κανα δυο μερες αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποτε ακριβως εβαλα το πρωι θερμομετρο και ειχα 35.8 αλλα δεν εδωσα σημασια τωρα μου ξαναρθε στο μυαλο που το αναφερες!πιστευω ομως δεν ειχα κοιμηθει καλα εκεινο το βραδυ οποτε δεν μετραει.

Ειχα παρει ηδη απο μονη μου μολις ειδα τις εξετασεις και μου ειπε οτι κανουν οποτε τις συνεχιζω!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, orianna είπε:

σου δινω πολλες πιθανοτητες κοριτσι...σημερα να γινεται η εμφυτευση.σαν αυριο το πρωι η ελενη ειχε δει τα καφε υγρα.ανοιξε κεραιες λοιπον..

Για να δούμε!!!Ο έξω από δω έχει πολλα ποδάρια!!Βέβαια την προηγούμενη φορά δεν είδα ποτέ καφέ.Αλλά ξέρεις καμιά φοράααα!!Τη Δευτέρα πάτε για σπερμοδιάγραμμα?Σε κλινική ή μικροβιολογικό?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...