Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

κοπέλα μου εγώ θα σου έλεγα καλύτερα να περιμένεις είναι καλύτερα και για το μετά. εγώ αργησα λίγο να το μάθω και έτσι άργησε λίγο και η πρώτη επίσκεψη στο γυναικολόγο με αποτέλεσμα αμέσως ακουσ α καρδουλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

αν θες να το κανεις τη δευτερα καντο.αλλα να ξερεις οτι υπαρχουν ποσοστα επιτυχιας σ αυτα που λες 5 μερες μετα κτλ...θα πρεπει να τα λεει...αλλα μην κανεις αλλο μετα.. αν δεν ερθει στις 30 κανε το αλλο στις 31 το πρωι.

Ναι θα το κάνω Δευτέρα και το άλλο Πέμπτη.Γι αυτό πήρα διπλό.Αν βγεί αρνητικό θα το πιστέψω.Εχω ενα κακό.Δεν πιστευώ πως θα είμαι στις περιπτώσεις που γίνονται λάθη χαχαχα!!Ετσι έκανα και με τους πόνους περιόδου στην εγκυμοσύνη.Πίστευα ότι δεν θα μου συμβεί.Κι όμωςςςς......!!

πρίν από 39 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσια μου πήρα τεστάκια self clear το διπλό.Δεν ξέρω πότε θα το κάνω.Θα περιμένω αν συνεχίσουν τα συμπτώματα.Ηθελα να τα έχω στο ντουλάπι γιατί είμαι τρελή και μπορεί ένα πρωί να θέλω να κάνω και που να τρέχωωω!!

@μπουμπού92μου θα μπορούσε να 'ηταν βιοχημική.Ο γιατρός μου λέει ότι σε όλες συμβαίνει μια φορά στη ζωή τους αλλά δεν το καταλαβαίνουμε γιατί νομίζουμε ότι είναι περίοδος.Αλλά δεν ε'ιναι κάτι να σε ανησυχεί.Αν δεν είχες κάνει τετσάκι δεν το ξέρεις σίγουρα.Αυτό το μήνα πότε δεν περιμένεις?

Καλα εκανες και τα πηρες!! Και ειδικα το διπλο! Ποτε δεν περιμενεις εσυ περιοδο? Να ξερουμε να κανουμε αντιστροδη μετρηση? 

@μπουμπού92 μου ειχε τυχει κ ςμενα να εχω ολα τα συμπτωματα κ τελικα αδιαθετησα τοτε..πιστευω οτι το αγχος μου τα ειχε δημιουργησει ολα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Ani ani είπε:

Καλα εκανες και τα πηρες!! Και ειδικα το διπλο! Ποτε δεν περιμενεις εσυ περιοδο? Να ξερουμε να κανουμε αντιστροδη μετρηση?

Την Τετάρτηηηη!!Θα περιμένω αν συνεχίσουν τα συμπτώματα.Εχω και σήμερα αναγούλα αλλά σκέφτομαι και για κρυωματάκι.Αν δω ότι υποχωρούν δεν κάνω το τεστάκι.Να μου μείνει για τον άλλο μήνα.Εν τω μεταξύ το πήρα απο τώρα γιατί soukou θα είμαι όλη μέρα με τον άντρα μου και ήθελα να τα αγοράσω μόνη μου!!1

21 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Μην το κανεις σαν φραπε ομως απο το ραλλυ!!χαχαχχα 

Ποτε δεν περιμενεις?σου εχει ξανατυχει να μοιαζουν τα συμπτωματα οπως της εγκυμοσυνης?

@marilliaΣορρυ το διαβασα βιαστικα σου θυμιζουν τις εγκυμοσυνης!ειχες κανει τεστ ωορρηξιας αν θυμαμαι καλα ε?

νατι μου τι σου ειπε ο ενδοκρινολογος για την παραθορμονη?δεν μας ανελυσες τιποτα....

1 hour ago, μπουμπού92 είπε:

Καλημέρα, κορίτσια και απο μένα!!! Διαβάζοντας τι έχει συμβεί στην @marillia περί συμπτωμάτων και σε άλλα κορίτσια θέλω να σας εκφράσω την δική μου απορία. Τον προηγούμενο μήνα κάποια συμπτωματα που δεν τα είχα σε αλλους κύκλους. Για παράδειγμα, πονούσα μόνο χαμηλά δεξιά, απέχθεια για τον καφέ (που εγώ πίνω 3 καφέδες την ημέρα), μου μύριζαν πράγματα ή αναγούλιαζα με άλλα και δυσκοιλιότητα. Ετσι, είχα υποψιαστεί ότι το πιασαμε το σποράκι. Όμως, αδιαθέτησα μία μέρα πριν την αναμενόμενη ημέρα περίοδου. Λέτε να ήταν βιοχημική ή τα τρελά της περιόδου;

Το σκεφτόμουν και τις προάλλες αυτό... :wub:

βασικα δεν εχω ξανα ακουσει για βιοχημικη χωρις καθολου καθυστερηση και μαλιστα με μια μερα νωριτερα να ερθει περιοδος.. μπορει να ηταν ψυχοσωματικα αυτα που ενιωθες.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

νατι μου τι σου ειπε ο ενδοκρινολογος για την παραθορμονη?δεν μας ανελυσες τιποτα....

Μου ειπε οτι ειναι ανεβασμενη λογω της ανεπαρκειας της βιταμινης d.μου ειπε βλεπει μια θολοτητα(ετσι το ελεγε)στον θυροειδη αλλα δεν ειναι τιποτα ουτε καν οζος.να κανω καθε χρονο εξετασεισ.μου ειπε να παρω βιταμινη d και αυτα!χαπι δεν σου δινω μου ειπε.την αλλη βδομαδα θα παω σε αλλη ενδοκρινολογο.

Εμενα κοριτσια ειναι ο πρωτος μηνας που ειμαι σιγουρη πως δεν ειμαι!τους προηγουμενους ολο και κατι ενιωθα και ελεγα μπας και ειμαι?εχθες απο το σουπερ πηρα και τις σερβιετες μου κανονικα χωρις να σκεφτω οτι δεν θα τις χρειαστω κατι που εκανα τις αλλες φορες!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Μου ειπε οτι ειναι ανεβασμενη λογω της ανεπαρκειας της βιταμινης d.μου ειπε βλεπει μια θολοτητα(ετσι το ελεγε)στον θυροειδη αλλα δεν ειναι τιποτα ουτε καν οζος.να κανω καθε χρονο εξετασεισ.μου ειπε να παρω βιταμινη d και αυτα!χαπι δεν σου δινω μου ειπε.την αλλη βδομαδα θα παω σε αλλη ενδοκρινολογο.

Εμενα κοριτσια ειναι ο πρωτος μηνας που ειμαι σιγουρη πως δεν ειμαι!τους προηγουμενους ολο και κατι ενιωθα και ελεγα μπας και ειμαι?εχθες απο το σουπερ πηρα και τις σερβιετες μου κανονικα χωρις να σκεφτω οτι δεν θα τις χρειαστω κατι που εκανα τις αλλες φορες!

πςςςςς γμτ αδικούμαι...με φαγαν τα κυκλωματα....χαχαχαχα 

απο κει που δεν το περιμενουμε μπορει να μας ερθει..μην εισαι και πολυ σιγουρη λοιπον..

6penp2.png

πρίν από 21 λεπτά , marillia είπε:

Την Τετάρτηηηη!!Θα περιμένω αν συνεχίσουν τα συμπτώματα.Εχω και σήμερα αναγούλα αλλά σκέφτομαι και για κρυωματάκι.Αν δω ότι υποχωρούν δεν κάνω το τεστάκι.Να μου μείνει για τον άλλο μήνα.Εν τω μεταξύ το πήρα απο τώρα γιατί soukou θα είμαι όλη μέρα με τον άντρα μου και ήθελα να τα αγοράσω μόνη μου!!1

Καλα εκανες και τα πηρες η ευχομαι οτι καλυτερο και καθε μερα να μας λες οτι δεν σου ερχεται!!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

πςςςςς γμτ αδικούμαι...με φαγαν τα κυκλωματα....χαχαχαχα 

απο κει που δεν το περιμενουμε μπορει να μας ερθει..μην εισαι και πολυ σιγουρη λοιπον..

Ναιτο ειχες πει οντως αδικησε κοριτσι μου!!μανια να μην μου δωσει χαπι ομως!!να τρεχω και αλλου και δεν τους κλεινεις και ευκολα ραντεβου. Παντα ειχα μια ελπιδα τις αλλες φορα αλλα τωρα δεν ξερω ειμαι σιγουρη πως δεν ειμαι πες το διαισθηση πες το οτι ξερω καποια πραγματα απο τις εξετασεις..αλλα ενταξει δεν πειραζει σκεφτομαι καποια στιγμη θα ερθει!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 49 λεπτά , rozoulini είπε:

κοπέλα μου εγώ θα σου έλεγα καλύτερα να περιμένεις είναι καλύτερα και για το μετά. εγώ αργησα λίγο να το μάθω και έτσι άργησε λίγο και η πρώτη επίσκεψη στο γυναικολόγο με αποτέλεσμα αμέσως ακουσ α καρδουλα

Δεν είχες συμπτώματα Και άργησες να το καταλάβεις;

@marillia Ναι κρατήσου μέχρι Τετάρτη  (ξέρω τι σου λεμε τώρα.. ) αλλά μην πιστεύεις αυτό το "6η μέρα της σύλληψης..." μάρκετινγκ είναι 

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ναι κρατήσου μέχρι Τετάρτη  (ξέρω τι σου λεμε τώρα.. ) αλλά μην πιστεύεις αυτό το "6η μέρα της σύλληψης..." μάρκετινγκ είναι 

Ναιιι σίγουρα.Γι αυτό δεν θα το κάνω όπως λέει.Αν πάω με τις οδηγίες θα έπρεπε σήμερα να το κάνω.Εδώ η χοριακή και λένε στις 10-12 μέρες το νωρίτερο και καλύτερα στις 14 μέρες!!Το καλό είναι ότι σήμερα έχω το γλέντι της κολλητής μου και το Σάββατο το γάμο.Αρά θα ξεχαστώ!!!Είσαι και μες στα τεστ άρα ξέρεις καλά:-D!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , marillia είπε:

Σε εσενα πονταρω πολλα!!περιμενω να ακουσω τα θετικα νεα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Σε εσενα πονταρω πολλα!!περιμενω να ακουσω τα θετικα νεα!!

Αχχχ γλυκιά μου ευχαριστώ πολύ.Σας έχω αναστατώσει και ξερώ μετά αν δεν είμαι θα στεναχωρηθείτε.Δεν θέλω όμωςςςς!!Εν τω μεταξύ επείδη σε βλέπω χαλαρή για τον εαυτό σου μπορεί να έχει γίνει κάτιιιιιι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...