Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα, κορίτσια και απο μένα!!! Διαβάζοντας τι έχει συμβεί στην @marillia περί συμπτωμάτων και σε άλλα κορίτσια θέλω να σας εκφράσω την δική μου απορία. Τον προηγούμενο μήνα κάποια συμπτωματα που δεν τα είχα σε αλλους κύκλους. Για παράδειγμα, πονούσα μόνο χαμηλά δεξιά, απέχθεια για τον καφέ (που εγώ πίνω 3 καφέδες την ημέρα), μου μύριζαν πράγματα ή αναγούλιαζα με άλλα και δυσκοιλιότητα. Ετσι, είχα υποψιαστεί ότι το πιασαμε το σποράκι. Όμως, αδιαθέτησα μία μέρα πριν την αναμενόμενη ημέρα περίοδου. Λέτε να ήταν βιοχημική ή τα τρελά της περιόδου;

Το σκεφτόμουν και τις προάλλες αυτό... :wub:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

κοπέλες μου νομίζω στην Κύπρο ήταν πιο παλιά αυτό αλλά και στα άτομα ..εμεις βγαλαμε πολυ πολυ λιγοτερα πέσαμε ακριβως πάνω στην κρίση και στο κουρεμα

αννι μιυ άλλο γιατρό τώρα..εντάξει καταλαμβαίνω να κλείσι αλλά έπρεπε να σε δει ή να σου πει αύριο..αν είναι εις γνώση του γιατρού κακώς πολύ κακώς αν πάλι είναι εις άγνοια του πρέπει να ενημερωθεί

μπουμπου αυτό το μήνα ήρθε περίοδος;λογικά είναι τα τρελά της εγκυμοσύνης αλλά υπάρχουν και άτομα που βλέπουν περίοδο και αν είναι έγκυος αυτό θα φανεί τον επόμενο μήνα

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Ani ani είπε:

Ψαχνω κοριτσια μου με βαση μια λιστ που μου στειλατε απο παλιες συνομολιες κοριτσιων που εψαχναν γιατρο στο Ελενα και ειμαι αναμεσα στον Παπαδή - Σούλο- Κολιοπουλο.. Θα περιμενω μεχρι αυριο και θα παρω τηλεφωνο για ραντεβου..αν δεν βρω αμεσα θα κανω εξω εναν υπερηχο μονη μου κ μετα βλεπουμε

Kοριτσάκι μου και γω όταν ήμουν έγκυος σε 4 γυναικολόγους είχα παέι μέχρι να μου κάτσει αυτός που κατέληξα.Μη στεναχωριεσαι.Εναν υπέρηχο όλοι κάνουν.Θα τον βρείς τον γιατρούλη!!!

• Μου αρέσει 1

εγώ πήρα τηλ στην πρώτη δεν πήγα καν είχα συζητήσει με την αδερφή μου (είναι γυναικολόγος) αυτά που μου είπε και δεν μας έκανε έτσι έκλεισα αλλού και ευτυχώς μια χαρα (δεν πήγα στην αδερφή μοθ γιατί μενει κυπρο)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Καλημέρα, κορίτσια και απο μένα!!! Διαβάζοντας τι έχει συμβεί στην @marillia περί συμπτωμάτων και σε άλλα κορίτσια θέλω να σας εκφράσω την δική μου απορία. Τον προηγούμενο μήνα κάποια συμπτωματα που δεν τα είχα σε αλλους κύκλους. Για παράδειγμα, πονούσα μόνο χαμηλά δεξιά, απέχθεια για τον καφέ (που εγώ πίνω 3 καφέδες την ημέρα), μου μύριζαν πράγματα ή αναγούλιαζα με άλλα και δυσκοιλιότητα. Ετσι, είχα υποψιαστεί ότι το πιασαμε το σποράκι. Όμως, αδιαθέτησα μία μέρα πριν την αναμενόμενη ημέρα περίοδου. Λέτε να ήταν βιοχημική ή τα τρελά της περιόδου;

Το σκεφτόμουν και τις προάλλες αυτό... :wub:

Πολλές φορές νομίζω ότι το υποσυνείδητο παίζει διαφορά παιχνίδια...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου πήρα τεστάκια self clear το διπλό.Δεν ξέρω πότε θα το κάνω.Θα περιμένω αν συνεχίσουν τα συμπτώματα.Ηθελα να τα έχω στο ντουλάπι γιατί είμαι τρελή και μπορεί ένα πρωί να θέλω να κάνω και που να τρέχωωω!!

@μπουμπού92μου θα μπορούσε να 'ηταν βιοχημική.Ο γιατρός μου λέει ότι σε όλες συμβαίνει μια φορά στη ζωή τους αλλά δεν το καταλαβαίνουμε γιατί νομίζουμε ότι είναι περίοδος.Αλλά δεν ε'ιναι κάτι να σε ανησυχεί.Αν δεν είχες κάνει τετσάκι δεν το ξέρεις σίγουρα.Αυτό το μήνα πότε δεν περιμένεις?

• Μου αρέσει 1

@marillia καλή επιτυχία.  Πότε περιμένεις περίοδο; Κάνε την ημέρα που περιμένεις ή ακόμα καλύτερα με την 1η μέρα καθυστέρησης. 

@Ungry girl που'σαι; τι λένε τα τεστακια;

yplDp3.png

Σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε όλες σας!!! Το θέμα είναι ότι πέρασε κι αυτό και τώρα περιμένω στις 3/9. Είχαμε επαφές σε γόνιμες μέρες. και στην τελευταια μερα (21/8). Την επομένη στο σκούπισμα είδα λίγο ροζ αιματάκι 2 φορές που πηγα... τώρα θα δείξει!..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε όλες σας!!! Το θέμα είναι ότι πέρασε κι αυτό και τώρα περιμένω στις 3/9. Είχαμε επαφές σε γόνιμες μέρες. και στην τελευταια μερα (21/8). Την επομένη στο σκούπισμα είδα λίγο ροζ αιματάκι 2 φορές που πηγα... τώρα θα δείξει!..

Χμ!! Πολύ καλό σημάδι αυτό άσε που εδώ δεν μπορεί να το δημιούργησε το υποσυνείδητο. Θυμάμαι που είπες ότι αυτόν τον μήνα το νιώθεις ότι θα μείνεις έγκυος!! Μακαριιιι

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Χμ!! Πολύ καλό σημάδι αυτό άσε που εδώ δεν μπορεί να το δημιούργησε το υποσυνείδητο. Θυμάμαι που είπες ότι αυτόν τον μήνα το νιώθεις ότι θα μείνεις έγκυος!! Μακαριιιι

Ωωωω το θυμάσαι!!!! :wub:

Θα δείξει σε λίγες μερούλες!!! :wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Kοριτσάκι μου και γω όταν ήμουν έγκυος σε 4 γυναικολόγους είχα παέι μέχρι να μου κάτσει αυτός που κατέληξα.Μη στεναχωριεσαι.Εναν υπέρηχο όλοι κάνουν.Θα τον βρείς τον γιατρούλη!!!

Εχω βγαλει το ρανταρ και ψαχνω! Χαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

καλή επιτυχία.  Πότε περιμένεις περίοδο; Κάνε την ημέρα που περιμένεις ή ακόμα καλύτερα με την 1η μέρα καθυστέρησης. 

Τhank youuu:)!!Την Τετάρτη περιμένω.Αυτά που πήρα θεωρητικά λένε ότι η σύλληψη γίνεται 3 μέρες μετά την επαφή και 5 μέρες μετά δείχνουν.Αρα 8 μέρες μετά την ωορρηξία.Εγώ λέω να το κάνω Δευτέρα που θα είναι 12 μέρες μετά την ωορρηξία μου.Δεν πειράζει και να βγεί αρνητικό.Συνηθισμένη είμαι χαχαχχα!!!Θα υπάρξει μια απογοήτευση όπως κάθε μήνα και συνεχίζωωω!!

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Τhank youuu:)!!Την Τετάρτη περιμένω.Αυτά που πήρα θεωρητικά λένε ότι η σύλληψη γίνεται 3 μέρες μετά την επαφή και 5 μέρες μετά δείχνουν.Αρα 8 μέρες μετά την ωορρηξία.Εγώ λέω να το κάνω Δευτέρα που θα είναι 12 μέρες μετά την ωορρηξία μου.Δεν πειράζει και να βγεί αρνητικό.Συνηθισμένη είμαι χαχαχχα!!!Θα υπάρξει μια απογοήτευση όπως κάθε μήνα και συνεχίζωωω!!

αν θες να το κανεις τη δευτερα καντο.αλλα να ξερεις οτι υπαρχουν ποσοστα επιτυχιας σ αυτα που λες 5 μερες μετα κτλ...θα πρεπει να τα λεει...αλλα μην κανεις αλλο μετα.. αν δεν ερθει στις 30 κανε το αλλο στις 31 το πρωι.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...