Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Μπορει αυτος να ειχε ειδη φυγει ν ειχε κανονισει. Αλλα κοπελα ηταν απαραδεκτη εκανε λαθος κ προφανως φοβοταν να το πει στο γιατρο γιαυτο κ δεν σου εκλεισε εκτακτο για αυριο.

Και γιατί δεν άνοιγε την πόρτα. Να της ανοίξει, να της πει ο γιατρός δεν είναι εδώ. Εκεί ήταν και ο γιατρός... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Και γιατί δεν άνοιγε την πόρτα. Να της ανοίξει, να της πει ο γιατρός δεν είναι εδώ. 

Ε μπορει να ειχε ειδη μαζεψει κλεισει υπολογιστες κτλ κ να βαριοταν να ανοιξει. Μπορει κ να ηταν μεσα ο γιατρος αλλα να μην ηθελε να την ακουσει οτι εκανε πατατα χα χα χα αλλα κ το σεξ στο γραφειο καλη ιδεα!!!

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ. 

17 ευρώ το άτομο; Σούπερ τιμή, που παίζουν αυτές οι τιμές; Εντός Αττικής;

Τα δεδομένα μας : Μιλάμε για περίπου 100-120 άτομα. Νυφικά, μπομπονιέρες, λαμπάδες και τέτοια δεν θέλουμε. Το φόρεμα δεν με προβληματίζει, μπορώ να βρω και πολύ οικονομικά. Ιδανικα θα το εραβα βέβαια, αλλά εκεί θέλεις ένα 400. Δεν καίγομαι όμως.

Ούτε τα προσκλητήρια - καμία 50αρια τι κόστος να έχουν; 

Δεν έχω ιδέα πόσο μπορεί να στοιχίζουν οι βέρες, αλλά φαντάζομαι πολλά. Το Πάσχα πήρα κάτι σκουλαρικακια λευκόχρυσο για τη βαφτιστήρα μου, ήταν μια σταλιά πραγματικά και έκαναν 50 ευρώ. 

Εδώ στην περιοχή σε ταβέρνα να πας, είναι γύρω στα 25 ευρώ. Κτήματα και ξενοδοχεία τα θεωρώ πιο ακριβά. Βέβαια δεν το έχω ψάξει, από ότι ακούω από φιλους. Δεν τρελαίνομαι στην ιδέα της ταβέρνας. 

Μετά είναι dj, ποτά και φωτογράφος (όχι πολύ απαραίτητος). Τα υπολογίζω κάνα 5000 (το οποίο θα πρέπει να το έχουμε από πριν, έτσι δεν είναι;). 

Καλησπέρα κοπελάρες! Πάντως εδώ στην Κύπρο συμφέρει να παντρεύεσαι! Καλείς όλο τον κοσμο και φέρνουν ολοι μονο φακελακια. Όσο αφορά τα έξοδα δεν πληρώνεις τίποτα από πριν. Κάνεις το γάμο και πληρώνεις με τα λεφτα που θα πάρεις. Ολόκληρη επιχείρηση! Χαχαχαχαχα. Σκέψου εγώ νοικίασα το νυφικό 2000. Να έραβα με 400 πάρτι θα έκανα!!

πρίν από 17 λεπτά , alina80 είπε:

Και γιατί δεν άνοιγε την πόρτα. Να της ανοίξει, να της πει ο γιατρός δεν είναι εδώ. Εκεί ήταν και ο γιατρός... 

Ααα βρε αλινα τωρα που διαβασα κ τα προηγουμενα εισαι απο νησι κ θελεις να κανεις το γαμο αθηνα??? Γιατι γιατι γιατι??? Ειναι τοσο ωραια να τον κανεις καπου αλλου κ ας ερθουν μονο οι κολλητοι

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ani ani είπε:

Κοριτσια μου συνεβη κ αυτο!! Δεν πηγα ποτε στο γιατρο σημερα! Η γραμματεας μου ειχε κλεισει ραντεβου στις 20:00 ιδια ωρα που κλεινει το ιατρειο.Ετσι δεν μου ανοιγε κν την πορτα κ την πηρα τηλ. Εκανε λοιπον λαθος δεν μου ζητησε καν συγνωμη δεδομενο οτι κ στο προηγουμενο ραντεβου δεν με ειχαν σημειωσει καν ενω παλι ειχα τηλεφωνησει...Οποτε λογω αντιεπαγγελματισμου ψαχνο για ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ! Αν εχει καποια να μου προτινει καποιον που να τον ξερει καλο να μου στειλει μηνυμα ή προσωπικο μνμ. Ειμαι απογοητευμενη και αγχωμενη διοτι εχω ενα μηνα να κανω υπερηχο...ΒΟΗΘΕΙΑ! @elenakii22 δεν νεα λοιπον.

τι να πω βρε κοριτσι!για γελια ειναι!!εννοείται να αλλαξεις γιατρο!!εμενα ο γιατρος μου φευγει 10.30-11.00 αναλογα ποσο αργα θα πανε τα ραντεβου!και κυριακη που ειχα τον πονο κατέβηκε απο το χωριο του στις 9.30 το βραδυ για να μας δει κ δεν μας πηρε κ λεφτα...δλδ αν καποια στιγμη θελησεις κατι τι θα κανεις?δε λεω ανθρωποι ειναι κ αυτοι κ εχουν δικαιωμα να ξεκουραστούν αλλα οταν αναλαμβανεις εγκύους πρεπει να εχεις το νου σου συνεχεια...ενταξει δε λεω να τον ενοχλεις με το παραμικρό αλλα κ εγω που πεθανα στον πονο τον πηρα σαββατο βραδυ 11.30...πως θα έπαιρνα παυσιπονα ετσι ?δε γινεται...να βρεις κάποιον που να μπορεις να στηριχτείς...οσο για το μωρακι μια χαρα θα ειναι μην αγχωνεσαι!!και αν θες να σε δουν οπωσδηποτε πηγαινε αυριο σε ενα νοσοκομειο κ πες οτι ειχες μια ενόχληση για να σου δωσουν την απαιτούμενη σημασια!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ααα βρε αλινα τωρα που διαβασα κ τα προηγουμενα εισαι απο νησι κ θελεις να κανεις το γαμο αθηνα??? Γιατι γιατι γιατι??? Ειναι τοσο ωραια να τον κανεις καπου αλλου κ ας ερθουν μονο οι κολλητοι

Αθήνα μένω. Το μισό σόι είναι στο νησί. 

7 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Καλησπέρα κοπελάρες! Πάντως εδώ στην Κύπρο συμφέρει να παντρεύεσαι! Καλείς όλο τον κοσμο και φέρνουν ολοι μονο φακελακια. Όσο αφορά τα έξοδα δεν πληρώνεις τίποτα από πριν. Κάνεις το γάμο και πληρώνεις με τα λεφτα που θα πάρεις. Ολόκληρη επιχείρηση! Χαχαχαχαχα. Σκέψου εγώ νοικίασα το νυφικό 2000. Να έραβα με 400 πάρτι θα έκανα!!

Ή ξαδέρφη του άντρα μου στον γάμο της (Στην Κυπρο) έβγαλε 92.000€. Και αυτό λένε ότι στην Κύπρο ο γάμος είναι επιχείρηση αχαχα

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

12 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Μετά είναι dj, ποτά και φωτογράφος (όχι πολύ απαραίτητος). Τα υπολογίζω κάνα 5000 (το οποίο θα πρέπει να το έχουμε από πριν, έτσι δεν είναι;).

Καλήμερα κορίτσια μουυυ!!

Tις βέρες μου τις πήρα 330 το ζευγάρι.Είναι όμως 9 καράτια κίτρινός χρυσός και μέσα λευκόχρυσος.Είχε και στα 250 απλά αυτές που πήρα ήταν με σχεδιο(διατριτο λέγετε και βγήκαν παραπάνω).Γενικά εγώ δεν είμαι των κοσμημάτων και τή θελα μια βέρα ανθεκτική σε χλωρίνες.Ολοι μου είπαν ότι τα λιγότερα καράτια είναι πιο ανθεκτικές.Ενα χρόνο μετά δεν έχω δει διαφορά.Σίγουρα τη λάμψη  του καινούργιου δεν την έχει αλλά είναι μια χαρά.Τα λεφτά κάπου εκεί είστε αλλά για αρχή με καβάτζα 1500 για προκατοβολές είναι καλά.Τα περισσότερα τα αποπληρώνεις κοντά στο γαμό και κάποια τη μέρα του γάμου όποτε πιστεύω τα δωράκια τα χετε μαζέψει(εννοείτε χρήματα).Σε φιλώωωω

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

τι να πω βρε κοριτσι!για γελια ειναι!!εννοείται να αλλαξεις γιατρο!!εμενα ο γιατρος μου φευγει 10.30-11.00 αναλογα ποσο αργα θα πανε τα ραντεβου!και κυριακη που ειχα τον πονο κατέβηκε απο το χωριο του στις 9.30 το βραδυ για να μας δει κ δεν μας πηρε κ λεφτα...δλδ αν καποια στιγμη θελησεις κατι τι θα κανεις?δε λεω ανθρωποι ειναι κ αυτοι κ εχουν δικαιωμα να ξεκουραστούν αλλα οταν αναλαμβανεις εγκύους πρεπει να εχεις το νου σου συνεχεια...ενταξει δε λεω να τον ενοχλεις με το παραμικρό αλλα κ εγω που πεθανα στον πονο τον πηρα σαββατο βραδυ 11.30...πως θα έπαιρνα παυσιπονα ετσι ?δε γινεται...να βρεις κάποιον που να μπορεις να στηριχτείς...οσο για το μωρακι μια χαρα θα ειναι μην αγχωνεσαι!!και αν θες να σε δουν οπωσδηποτε πηγαινε αυριο σε ενα νοσοκομειο κ πες οτι ειχες μια ενόχληση για να σου δωσουν την απαιτούμενη σημασια!!!

Καλημερα @elenakii22 ναι αυτα μονο σε εμενα συμβαινουν χαχα τι να πω! Ενταξει το πολυ αγχος ηταν της στιγμης που λες..και τωρα τι θα κανω..δεν με νοιαζει κ πολυ ομως γιατι δεν ηταν δικος μου γιατρος επειδη δεν ειχα μου τον συστησαμ οποτε τι ειχαμε τι χασαμε!! Τι ωραια που ο δικος σου ειναι τοσο καλος! Θελω να πιστευω οτι απο βδομαδα θα παω στον επομενο που θα βρω. Κ σκεφτηκα κ εγω με το νοσοκομειο. Σε ευχαριστω!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Καλήμερα κορίτσια μουυυ!!

Tις βέρες μου τις πήρα 330 το ζευγάρι.Είναι όμως 9 καράτια κίτρινός χρυσός και μέσα λευκόχρυσος.Είχε και στα 250 απλά αυτές που πήρα ήταν με σχεδιο(διατριτο λέγετε και βγήκαν παραπάνω).Γενικά εγώ δεν είμαι των κοσμημάτων και τή θελα μια βέρα ανθεκτική σε χλωρίνες.Ολοι μου είπαν ότι τα λιγότερα καράτια είναι πιο ανθεκτικές.Ενα χρόνο μετά δεν έχω δει διαφορά.Σίγουρα τη λάμψη  του καινούργιου δεν την έχει αλλά είναι μια χαρά.Τα λεφτά κάπου εκεί είστε αλλά για αρχή με καβάτζα 1500 για προκατοβολές είναι καλά.Τα περισσότερα τα αποπληρώνεις κοντά στο γαμό και κάποια τη μέρα του γάμου όποτε πιστεύω τα δωράκια τα χετε μαζέψει(εννοείτε χρήματα).Σε φιλώωωω

Ευχαριστώ πολύ! Όλες κορίτσια. Μας κάνει και καλό νομίζω να μιλάμε που και που και για άλλα , ε;

Καλημέρα όμορφες!

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ή ξαδέρφη του άντρα μου στον γάμο της (Στην Κυπρο) έβγαλε 92.000€. Και αυτό λένε ότι στην Κύπρο ο γάμος είναι επιχείρηση αχαχα

Ουάου! Και καλή επιχείρηση έτσι; Στην Κύπρο, αδερφές μου, στην Κυπρο. Χαχα.

Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με την οικονομική επιφάνεια των οικογενειών και του κύκλου τους, υποθέτω. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι τόσα βγάζεις οντως! Πληρώνεις λαι τα έξοδα και σου μένουν και λεφτα. Ειναι καλή βοήθεια η αλήθεια για το ζευγάρι στο ξεκίνημα του! 

10 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Και εγω αυτο πιστευω..τι να πω αν δεν εχεις να κανεις με ανθρωπους...

• Μου αρέσει 1

Ψαχνω κοριτσια μου με βαση μια λιστ που μου στειλατε απο παλιες συνομολιες κοριτσιων που εψαχναν γιατρο στο Ελενα και ειμαι αναμεσα στον Παπαδή - Σούλο- Κολιοπουλο.. Θα περιμενω μεχρι αυριο και θα παρω τηλεφωνο για ραντεβου..αν δεν βρω αμεσα θα κανω εξω εναν υπερηχο μονη μου κ μετα βλεπουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...