Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κοριτσια μου συνεβη κ αυτο!! Δεν πηγα ποτε στο γιατρο σημερα! Η γραμματεας μου ειχε κλεισει ραντεβου στις 20:00 ιδια ωρα που κλεινει το ιατρειο.Ετσι δεν μου ανοιγε κν την πορτα κ την πηρα τηλ. Εκανε λοιπον λαθος δεν μου ζητησε καν συγνωμη δεδομενο οτι κ στο προηγουμενο ραντεβου δεν με ειχαν σημειωσει καν ενω παλι ειχα τηλεφωνησει...Οποτε λογω αντιεπαγγελματισμου ψαχνο για ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ! Αν εχει καποια να μου προτινει καποιον που να τον ξερει καλο να μου στειλει μηνυμα ή προσωπικο μνμ. Ειμαι απογοητευμενη και αγχωμενη διοτι εχω ενα μηνα να κανω υπερηχο...ΒΟΗΘΕΙΑ! @elenakii22 δεν νεα λοιπον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Κοριτσια μου συνεβη κ αυτο!! Δεν πηγα ποτε στο γιατρο σημερα! Η γραμματεας μου ειχε κλεισει ραντεβου στις 20:00 ιδια ωρα που κλεινει το ιατρειο.Ετσι δεν μου ανοιγε κν την πορτα κ την πηρα τηλ. Εκανε λοιπον λαθος δεν μου ζητησε καν συγνωμη δεδομενο οτι κ στο προηγουμενο ραντεβου δεν με ειχαν σημειωσει καν ενω παλι ειχα τηλεφωνησει...Οποτε λογω αντιεπαγγελματισμου ψαχνο για ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ! Αν εχει καποια να μου προτινει καποιον που να τον ξερει καλο να μου στειλει μηνυμα ή προσωπικο μνμ. Ειμαι απογοητευμενη και αγχωμενη διοτι εχω ενα μηνα να κανω υπερηχο...ΒΟΗΘΕΙΑ! @elenakii22 δεν νεα λοιπον.

καλα ανι μου μην αγχωνεσαι...δεν πειραζει που δεν εκανες υπερυχο.ολα καλα ειναι..η γραμματεας προφανως ufo. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Ani ani είπε:

Μου φαινεται τον αυγουστο ειναι ολοι στον κοσμο τους!μην αγχωνεσαι για τον υπερηχο μια χαρα θα ειναι το μωρο.για το ελενα δεν ξερω καποιον να σου πω την αληθεια.πηγαινε αυριο να κανεις σε αυτον τον γιατρο υπερηχο να σου φυγει το αγχος και ψαξε για αλλον μετα.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

@Ani ani μου μην ανησυχείς. Δεν πειράζει. Καλά κάνεις να βρεις άλλο γιατρό. Ούφο η γραμματέας ναι, αλλά ο γιατρός τη διάλεξε και την πληρώνει. Και ήταν μέσα και δεν σου άνοιγαν; 8 κλείνει, αν του πάει έκτακτο δηλαδή τι θα πει; Έκλεισα; Βρες άλλο κορίτσι μου, μου φαίνεται καλύτερα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Μου φαινεται τον αυγουστο ειναι ολοι στον κοσμο τους!μην αγχωνεσαι για τον υπερηχο μια χαρα θα ειναι το μωρο.για το ελενα δεν ξερω καποιον να σου πω την αληθεια.πηγαινε αυριο να κανεις σε αυτον τον γιατρο υπερηχο να σου φυγει το αγχος και ψαξε για αλλον μετα.

Εμ ελα που δε μπορω βλεπεις δεν εχει ραντεβου αυριο κ τις παρασκευες ειναι κλειστα οποτε ξεμεινα η εγκυος χαχα

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

@Ani ani μου μην ανησυχείς. Δεν πειράζει. Καλά κάνεις να βρεις άλλο γιατρό. Ούφο η γραμματέας ναι, αλλά ο γιατρός τη διάλεξε και την πληρώνει. Και ήταν μέσα και δεν σου άνοιγαν; 8 κλείνει, αν του πάει έκτακτο δηλαδή τι θα πει; Έκλεισα; Βρες άλλο κορίτσι μου, μου φαίνεται καλύτερα. 

Ναι χτυπησα 3 φορες κ την πηρα τηλ.για να μου ανοιξει κ ξερεις τα λεγαμε 2-3 λεπτακια απο το θυροτηλεφωνο σαν κυριες

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Εμ ελα που δε μπορω βλεπεις δεν εχει ραντεβου αυριο κ τις παρασκευες ειναι κλειστα οποτε ξεμεινα η εγκυος χαχα

αν ειναι δυνατον...εγω θα τον επαιρνα τηλ να του τα χωσω...να κατσει κ μιση ωρα παρα πισω να σε δει..τι θα πει δεν εχει ραντεβου αυριο...δικο τους λαθος δεν ηταν?ελεος...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

αν ειναι δυνατον...εγω θα τον επαιρνα τηλ να του τα χωσω...να κατσει κ μιση ωρα παρα πισω να σε δει..τι θα πει δεν εχει ραντεβου αυριο...δικο τους λαθος δεν ηταν?ελεος...

Θεωρω οτι οταν καποιος δεν ειναι σωστος σε απλα πραγματα ποσο μαλλον σε κατι ποιο σημαντικο αργοτερα..οποτε ηταν ζητημα χρονου να μην τον ξαναδω οσο για τη γραμματεα με κοιταζε σαν να ηρθα απο τον Αρη..χωρις καμια προταση..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ani ani είπε:

Ναι χτυπησα 3 φορες κ την πηρα τηλ.για να μου ανοιξει κ ξερεις τα λεγαμε 2-3 λεπτακια απο το θυροτηλεφωνο σαν κυριες

Οοο ανι ανι ευτυχως τους πηρες ειδηση νωρις!!!! Πηγαινε σε εναν γυναικολογο στη γειτονια σου να κανεις υπερηχο να σου πει κ μηπως χρειαζεσε τιποτα κ μετα ψαχνεις να βρεις καποιον στο ελενα στο ενδιαμεσο. Πηγαινε ομως σε καποιο γιατρο μην το αφησεις ετσι μεχρι να βρεις στο ελενα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλα ουτε για αυριο δεν σου εκλεισε τι γαιδουρα που ειναι!αν ειναι δυνατον!να βαλεις τον αντρα σου να παρει τηλεφωνο να τους πει οτι ειναι γαιδουρια!μην παρεις εσυ και συνγχιστεις! Με νευριασαν τωρα.ασε που οι γυναικολογοι καθονται μεχρι αργα μπορει και 11 περιεργο 8 να κλεινει.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλα ουτε για αυριο δεν σου εκλεισε τι γαιδουρα που ειναι!αν ειναι δυνατον!να βαλεις τον αντρα σου να παρει τηλεφωνο να τους πει οτι ειναι γαιδουρια!μην παρεις εσυ και συνγχιστεις! Με νευριασαν τωρα.ασε που οι γυναικολογοι καθονται μεχρι αργα μπορει και 11 περιεργο 8 να κλεινει.

Κ εμενα μ εκανε μεγαλη εντυπωση δεδομενο οτι ολα τα ραντεβου του καθυστερουν κ περιμενα καθε φορα 1-1:30 ωρα πως γινεται 8 ακριβως να σχολαει ο κυριος..λεω εγω τωρα..

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Κ εμενα μ εκανε μεγαλη εντυπωση δεδομενο οτι ολα τα ραντεβου του καθυστερουν κ περιμενα καθε φορα 1-1:30 ωρα πως γινεται 8 ακριβως να σχολαει ο κυριος..λεω εγω τωρα..

Τώρα εγώ που είμαι ξυνή έχω ένα πονηρό σενάριο. Το διεκοψες το ζευγαράκι... Τελείωσαν με τα υπόλοιπα νωρίς και είπαν να χαρούν τον ερωτά τους. Και για αυτό δεν σου άνοιξε. Αν ο γιατρός είχε φύγει, θα σου το έλεγε, και μαλιστα-εστω και ψέματα ότι είχε κάποιο έκτακτο περιστατικό. Τους πέτυχες σε κρίσιμη φάση φιλενάδα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ani ani είπε:

Μπορει αυτος να ειχε ειδη φυγει ν ειχε κανονισει. Αλλα κοπελα ηταν απαραδεκτη εκανε λαθος κ προφανως φοβοταν να το πει στο γιατρο γιαυτο κ δεν σου εκλεισε εκτακτο για αυριο.

πρίν από 5 λεπτά , Ani ani είπε:

Τι να πω!περιεργα πραγματα!να μιλησετε και με τον ιδιο παντως δεν μπορει ο καθενας να κανει τετοια πραγματα και να περνανε ετσι!!και φυσικα μην ξαναπας εγω πιστευα θα σου εκλεινε για αυριο!τελισπαντων βρες απο καποια φιλη σου η εκει κοντα να κανεις τον υπερηχο σου και μετα ψαξε για το ελενα

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Ani ani είπε:

Ναι βρες καποιον οπωσδηποτε για αυτη ή την αλλη εβδομαδα κ μετα ψαξε εναν ανθρωπο που να εμπιστευεσε στο ελενα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...