Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@marillia μου μακάρι. Σκεφτόμαστε θετικά αλλά δεν απογοητεύομαστε. Αυτό είναι το σύνθημα. Προσπάθησε να κρατηθείς για το τεστ όσο μπορείς. Ιδανικά τουλάχιστον μέχρι τη μέρα που περιμένεις. Γιατί αν το κάνεις πιο νωρίς, και αρνητικό να είναι πάλι σιγουρη δεν θα είσαι. Οπότε τελικά δεν βοηθάει. Δύσκολο πράγμα η υπομονή, το ξέρω. 

Για πείτε ιδέες για χαμηλού κόστους γάμο ρε κορίτσια. Γιατί εμείς όποτε το συζητάμε στα λεφτά σκαλωνουμε. Γιατί επειδή αν το κάνουμε θα είναι πολιτικός, θα θέλαμε ένα τραπέζι. Και ότι και να σκεφτούμε θέλει πολλα λεφτά. Εγώ είμαι το πρόβλημα, γιατί έχω μεγάλο σόι. Το στενό, θείοι και ξαδέρφια και καμία δεκαριά φίλοι μαζευόμαστε λαός. Οι μισοί δε θα έρθουν και από το νησί...οπότε να τους φέρω για 5 λεπτά στο δημαρχείο δεν λέει. Ούτε να τους αφήσω νηστικούς. Και με αυτά και με αυτά, και με τα λεφτά να είναι δύσκολα και σπάνια, δεν το αποφασίζουμε. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Έχεις χώρο ν το κάνεις στο σπίτι ή να πάρεις κάποιο κετερινγκ με φαγητά;

Όπου και να πας θα πρέπει να πληρώσεις 

Εκτός αν κάνεις ένα απλό κετερινγκ με μεζεδάκια και κοκτέιλ στο ξενοδοχείο ίσως είναι πιο οικονομικό

• Μου αρέσει 1

@marillia πότε είναι να μην έρθει περίοδος; τα συμπτώματα που έχεις είναι πολύ θετικά!! Νιώθω πως κι εσύ είσαι εγκυουλα.  Αν συνοψισεις τα συμπτώματα είναι πόνοι στις θηλές αναγούλα και πόνοι περιόδου;

yplDp3.png

πρίν από 22 λεπτά , alina80 είπε:

μου μακάρι. Σκεφτόμαστε θετικά αλλά δεν απογοητεύομαστε. Αυτό είναι το σύνθημα. Προσπάθησε να κρατηθείς για το τεστ όσο μπορείς. Ιδανικά τουλάχιστον μέχρι τη μέρα που περιμένεις. Γιατί αν το κάνεις πιο νωρίς, και αρνητικό να είναι πάλι σιγουρη δεν θα είσαι. Οπότε τελικά δεν βοηθάει. Δύσκολο πράγμα η υπομονή, το ξέρω. 

Nα σου πω όσες φορές έχω κάνει και βγαίνει αρνητικό είναι σψστό.Αλλά τόσα ακούμε.Αν κάνω θα κάνω Δεύτερα.Αλλιώς Παρασκεύη για χοριακή.Να σου πω εμείς κάναμε θρησκευτικό και βγήκαν τα έξοδα του γάμου από τα λεφτά των καλεσμένων που είχαμε.Ολοι είμασταν 180 άτομα.Βέβαια κοντινοί συγγενείς δώσαν αρκετά.Ο αδερφός της μαμάς μου μου έδωσε 300 ευρώ.Δεν ζοριστήκαμε καθόλου.Αλλά δεν κάναμε και υπερβολές.Ο στολισμός αυτοκινήτου,εκκλησίας,2 ανθοδέσμες  350ευρώ.Το προσκλητήριο και η μπομπονιέρες από 0,70 ευρώ.Τα έκανα όλα σε ένα μαγαζί και έτσι μου έκοβε.Το παππούτσι το πήρα 50ευρώ που έχουμε ακούσει τρελά ποσά.Πήραμε dj που βγήκε πιο οικονομικά.

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

πότε είναι να μην έρθει περίοδος; τα συμπτώματα που έχεις είναι πολύ θετικά!! Νιώθω πως κι εσύ είσαι εγκυουλα.  Αν συνοψισεις τα συμπτώματα είναι πόνοι στις θηλές αναγούλα και πόνοι περιόδου;

Γειά σου κορίτσι μου!!Ναι έχω αναγούλα,το στήθος και πόνους ιδιαίτερα στη αριστερή ωοθήκη και πονάν τα πόδια!!Μακάριιιι!!Κρατάω επιφύλαξη γιατί το σώμα κάνει πολλά!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , alina80 είπε:

@marillia μου μακάρι. Σκεφτόμαστε θετικά αλλά δεν απογοητεύομαστε. Αυτό είναι το σύνθημα. Προσπάθησε να κρατηθείς για το τεστ όσο μπορείς. Ιδανικά τουλάχιστον μέχρι τη μέρα που περιμένεις. Γιατί αν το κάνεις πιο νωρίς, και αρνητικό να είναι πάλι σιγουρη δεν θα είσαι. Οπότε τελικά δεν βοηθάει. Δύσκολο πράγμα η υπομονή, το ξέρω. 

Για πείτε ιδέες για χαμηλού κόστους γάμο ρε κορίτσια. Γιατί εμείς όποτε το συζητάμε στα λεφτά σκαλωνουμε. Γιατί επειδή αν το κάνουμε θα είναι πολιτικός, θα θέλαμε ένα τραπέζι. Και ότι και να σκεφτούμε θέλει πολλα λεφτά. Εγώ είμαι το πρόβλημα, γιατί έχω μεγάλο σόι. Το στενό, θείοι και ξαδέρφια και καμία δεκαριά φίλοι μαζευόμαστε λαός. Οι μισοί δε θα έρθουν και από το νησί...οπότε να τους φέρω για 5 λεπτά στο δημαρχείο δεν λέει. Ούτε να τους αφήσω νηστικούς. Και με αυτά και με αυτά, και με τα λεφτά να είναι δύσκολα και σπάνια, δεν το αποφασίζουμε. 

α ειμαι ειδικη σ αυτα.για πες μας εσυ πως το φανταζεσαι...τι θα φορας?για ποσα ατομα μιλαμε?παιζουν πολλα ρολο..εμεις θελαμε σχετικα μικρο γαμο.αλλα ο αντρας με τις περικοπες  εβγαζε 150 ατομα...συνολο 230 ατομα...οποτε τους καλεσα ολους στην εκκλησια και 100 πιο κοντινους στο τραπεζι.τα λεφτα για ολα τα βγαλαμε και ειχαμε και ενα κερδος που φτιαξαμε πραγματα στο σπιτι.

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς κορίτσια κάναμε δύο φορές άστα ευτυχώς τα πλήρωσαν οι γονείς και έτσι μας έμειναν τα.λεφτα.εγβ δεν ήθελα Πόλα άτομα στο τραπέζι είχαμε ένα τραπέζι από φίλους της Κρήτης και ένα από συγγενείς και οι δικοί μας στενοί όλοι στο τραπέζι 170 άτομα.ο πατέρας μου όμως ήθελε να καλέσει και αλλιώς έτσι κάναμε στην αίθουσα πάνω χαιρετηση για €600 άτομα και κάτω για φαγητό στους υπόλοιπους το κετερινγκ ήταν κάπου €6 το άτομο.μετα όμως θέλαμε και για συγγενείς στη Κρήτη η πεθερά μου είχε μεγάλο σόι που δεν μπορουσαν να έρθουν Κύπρο άρα άλλα 120 άτομα εκεί

Βασικά όσο αφορά το στολισμο παπούτσια και όλα αυτά βρίσκεις οικονομικά αν θες το θέμα.ειναι το κέντρο 

Εμένα μία φίλη μου έμμεσα μου είπε να μπω κουμπάρα αλλά απέφυγα είδα ότι τουλάχιστον ένα €500 χωρίς το δώρο έβγαινε.ευτυχβς δεν μου είπε.κατξ καθαρά.ειπε.απλα δεν έχουμε κουμπάρο

Εμείς δώσαμε στο κέντρο 17ευρώ το άτομο και μου στόλισε τα τραπέζια.Αααα επίσης η τούρτα το ζαχαροπλαστείο δεν μου τη χρέωσε και πλήρωσα τη πάστα ένα ευρώ.Γιατί έχω ακούσει ότι κάποιο χρεώνουν και την νυφιατικη τούρτα.Οπως λετε θέλει λίγο τρέξιμο αλλά υπάρχουν καλές τιμές.Θέλει μια μικρή καβάτζα στην αρχή για προκαταβολες.

Κορίτσια ευχαριστώ. 

17 ευρώ το άτομο; Σούπερ τιμή, που παίζουν αυτές οι τιμές; Εντός Αττικής;

Τα δεδομένα μας : Μιλάμε για περίπου 100-120 άτομα. Νυφικά, μπομπονιέρες, λαμπάδες και τέτοια δεν θέλουμε. Το φόρεμα δεν με προβληματίζει, μπορώ να βρω και πολύ οικονομικά. Ιδανικα θα το εραβα βέβαια, αλλά εκεί θέλεις ένα 400. Δεν καίγομαι όμως.

Ούτε τα προσκλητήρια - καμία 50αρια τι κόστος να έχουν; 

Δεν έχω ιδέα πόσο μπορεί να στοιχίζουν οι βέρες, αλλά φαντάζομαι πολλά. Το Πάσχα πήρα κάτι σκουλαρικακια λευκόχρυσο για τη βαφτιστήρα μου, ήταν μια σταλιά πραγματικά και έκαναν 50 ευρώ. 

Εδώ στην περιοχή σε ταβέρνα να πας, είναι γύρω στα 25 ευρώ. Κτήματα και ξενοδοχεία τα θεωρώ πιο ακριβά. Βέβαια δεν το έχω ψάξει, από ότι ακούω από φιλους. Δεν τρελαίνομαι στην ιδέα της ταβέρνας. 

Μετά είναι dj, ποτά και φωτογράφος (όχι πολύ απαραίτητος). Τα υπολογίζω κάνα 5000 (το οποίο θα πρέπει να το έχουμε από πριν, έτσι δεν είναι;). 

@alina80 εμεις καναμε πολιτικο στο μέρος του ανδρα μου κ ημασταν στο γαμο οι γονείς μας τα αδελφια μας κ οι παππουδες μου...στο τραπεζι ηταν κ τα 2 αδελφια της πεθερας μου με τα παιδια τους..πληρωσαμε το δημαρχειο 150ε..τις μπομπονιερες τις πληρωσαν οι δικοι μου...το τραπεζι οι γονείς του ανδρα μου...δωρο ομως μου εδωσαν ολοι οι συγγενείς μου κ οι κολλητοι των γονειων μου...δλδ κανα 2500ε..στους γονεις μου εφυγαν λιγο παραπανω λεφτα γτ για να πανε απο το ενα νησι στο αλλο με τους παππουδες μου κοστισε γυρω στα 1000ε....ευτυχως τους βρήκε η πεθερα μου να μεινουν σε κατι γνωστους..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, alina80 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ. 

Τα δεδομένα μας : Μιλάμε για περίπου 100-120 άτομα. Νυφικά, μπομπονιέρες, λαμπάδες και τέτοια δεν θέλουμε. Το φόρεμα δεν με προβληματίζει, μπορώ να βρω και πολύ οικονομικά. Ιδανικα θα το εραβα βέβαια, αλλά εκεί θέλεις ένα 400. Δεν καίγομαι όμως.

Δεν έχω ιδέα πόσο μπορεί να στοιχίζουν οι βέρες, αλλά φαντάζομαι πολλά. Το Πάσχα πήρα κάτι σκουλαρικακια λευκόχρυσο για τη βαφτιστήρα μου, ήταν μια σταλιά πραγματικά και έκαναν 50 ευρώ. 

Εδώ στην περιοχή σε ταβέρνα να πας, είναι γύρω στα 25 ευρώ. Κτήματα και ξενοδοχεία τα θεωρώ πιο ακριβά. Βέβαια δεν το έχω ψάξει, από ότι ακούω από φιλους. Δεν τρελαίνομαι στην ιδέα της ταβέρνας. 

Μετά είναι dj, ποτά και φωτογράφος (όχι πολύ απαραίτητος). Τα υπολογίζω κάνα 5000 (το οποίο θα πρέπει να το έχουμε από πριν, έτσι δεν είναι;). 

Δεν έχω ίντερνετ να σου κάνω μια ανάλυση τώρα. Θα σου πω μετά. Για βερες θα σου πω κάποιον γνωστό μας Αθήνα που φτιάχνει. Εμάς μας κόστισαν 270 ε και οι δύο. λευκόχρυσο και χρυσό διχρωμες με σχεδιο.Σε μαγαζι εδώ ακριβώς για τις ίδιες τις βρήκα 600ε στην καλύτερη τιμή.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ. 

Εμας ο γαμος μαζι με τραπεζι κ ορχηστρα θρησκευτικος μας βγηκε 6000 ολα μαζι... σκεψου νυφικο εραψα κ αγορα 350 ευρω.. κι εδω στην κρητη δεν εχουν μονο μπομπονιερα....βαζουν κ ξεροτηγανο κ αχλαδακι...συν στην μπομπονιερα ειχα προσθεσει βαζακι με μελοκαρυδο ...πηραμε μονοι μας τα του στολισμου ... τον στολισμο ααθως εγινε σε ξωκκλησι τον εκανε το αντρακι μου που χει πραγματικα γουστο μ τον κουμπαρο στην εκκλησια... στο κεντρο παλι ειχα φιλη ...της πηγα τα υλικα κ μου τα φτιαξε υπεροχα.... μπομπονιερες τις καναμε με φιλες ... το τζαμπο επισης ν ναι καλα για φαναρια κλπ ... και οτι δωρα μας δωσανε ειχαμε   κερδος και πηραμε πραγματα για το σπιτι χρησιμα

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Για πολιτικο γαμο δεν χρειαζεται να κανεται τοσα πολλα εξοδα... οταν κανετε γαμοβαφτιση στην εκκλησια καντε τοτε... φιλοι μας καναν πολιτικο με ουτε 1000 ευρω κ τραπεζι σε ουτε 50 ατομα....ουτε 40 θα ελεγα ....

ukSwp3.png

πρίν από 13 λεπτά , ElektraGr είπε:

Εμας ο γαμος μαζι με τραπεζι κ ορχηστρα θρησκευτικος μας βγηκε 6000 ολα μαζι... σκεψου νυφικο εραψα κ αγορα 350 ευρω.. κι εδω στην κρητη δεν εχουν μονο μπομπονιερα....βαζουν κ ξεροτηγανο κ αχλαδακι...συν στην μπομπονιερα ειχα προσθεσει βαζακι με μελοκαρυδο ...πηραμε μονοι μας τα του στολισμου ... τον στολισμο ααθως εγινε σε ξωκκλησι τον εκανε το αντρακι μου που χει πραγματικα γουστο μ τον κουμπαρο στην εκκλησια... στο κεντρο παλι ειχα φιλη ...της πηγα τα υλικα κ μου τα φτιαξε υπεροχα.... μπομπονιερες τις καναμε με φιλες ... το τζαμπο επισης ν ναι καλα για φαναρια κλπ ... και οτι δωρα μας δωσανε ειχαμε   κερδος και πηραμε πραγματα για το σπιτι χρησιμα

Για πολιτικο γαμο δεν χρειαζεται να κανεται τοσα πολλα εξοδα... οταν κανετε γαμοβαφτιση στην εκκλησια καντε τοτε... φιλοι μας καναν πολιτικο με ουτε 1000 ευρω κ τραπεζι σε ουτε 50 ατομα....ουτε 40 θα ελεγα ....

Αν παντρευτούμε τελικά αυτό θα είναι. Πολιτικός γάμος. Δεν θα κάνουμε θρησκευτικό. Ούτε βάφτιση θα κάνουμε. Για αυτό σκεφτόμαστε καμία φορά  να κάνουμε ένα γλέντι με αφορμή το γάμο. Να το χαρούμε εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι. Βέβαια αν έρθει κάνα σποράκι σύντομα...όχι πάρτι, ούτε ”τσάι" δεν θα κάνουμε...θα μας τα φάνε τα μαιευτήρια και τα βρεφικά είδη. Χαλάλι!

Οι βέρες κάπου €350 εμας.ας έρθει το σπορακι και το γλεντατε.στη βάφτιση η κάνετε ένα πάρτυ για τη γέννα.παντως.οι περισσότεροι που ξέρω με.πολιτκο ελάχιστα άτομα.καλανε σε μια ταβέρνα.

Τα κτήματα είναι σίγουρα πιο ακριβά

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ. 

Εδώ στην περιοχή σε ταβέρνα να πας, είναι γύρω στα 25 ευρώ. Κτήματα και ξενοδοχεία τα θεωρώ πιο ακριβά. Βέβαια δεν το χω ψάξει, από ότι ακούω από φιλους. Δεν τρελαίνομαι στην ιδέα της ταβέρνας. 

Βερες βρισκεις και με 300 ευρω. Τραπεζι τωρα το πιο οικονομικο ειναι σε ταβερνα και εγω γυρω στα 18 εδωσα το ατομο με παρα πολυ καλο φαγητο ηταν ευχαριστημενοι πραγματικα!! Και δεν κυνηγουσαμε τους σερβιτορους για αναψυκτικα και ποτα!! καποιες ταβερνες εχουν ωραιες αιθουσες που κανουν εκδηλωσεις δεν ειναι κτημα βεβαια αλλα ενταξει αν ειναι ταβερνα με καλο φαγητο θα το ευχατιστηθουν οι καλεσμενοι.σε οτι αλλο εχω παει το φαγητο ειναι πολυ μετριο μονο φιγουρα σου προσφερουν.εκτος αν δωσεις κανενα 50αρικο το ατομο. Dj νομιζω με 250 με 300 ευρω βρισκεις.γλυκο να προτιμησεις απο ενα ζαχαροπλαστειο που σου αρεσουν τα γλυκα τους και εμπιστευεσαι.συμηθως τα ξενοδοχεια και καποιες ταβερνες σου προσφερουν δωρεαν την τουρτα αλλα ειναι μαπα!! Αρχισε σιγα σιγα ερευνα αγορας και θα μπεις στο κλιμα!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...