Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , orianna είπε:

θα κανει τη δευτερα μαλλον...ποσο κανουν να βγουν ομως?ξερω οτι ενα 24ωρο σιγουρα τα κοιταζουν.και ποσες μερες αποχη να κανουμε?μου ειπε 3-5..τρεις τεσσερις  η πεντε?χαχχαχα

Για μένα 3-5, όχι παραπάνω. Για την αποχή. Θα κάνετε και καλλιέργεια εξ αρχης; Νομίζω δυο-τρεις μέρες κάνουν. Αν είστε σε μεγαλύτερη των 15 λεπτών απόσταση καλύτερα να πάει εκεί να δώσει δείγμα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Για μένα 3-5, όχι παραπάνω. Για την αποχή. Θα κάνετε και καλλιέργεια εξ αρχης; Νομίζω δυο-τρεις μέρες κάνουν. Αν είστε σε μεγαλύτερη των 15 λεπτών απόσταση καλύτερα να πάει εκεί να δώσει δείγμα. 

ναι θα κανουμε και καλλιεργειες απο την αρχη..θα κανουμε ραλλυ δεν ανησυχω...χαχαχαχα 3 4 η 5???

6penp2.png

@Ungry girl ενω οι αλλοι που κανουν παιδια και τα κακοποιουν κανουν για γονεις?μην ακουω τετοια!! Και εμενα με πιανουν οι μαυρες μου και οι τρελες μου ενίοτε σε καταλαβαινω αλλα μην απελπιζεσαι περνας φαση τωρα γιατι εισαι λιγο πριν να πας για εξετασεις τον σεπτεμβριο και σκεφτεσαι διαφορα.ακου ποσο απλο ειναι θα κανετε τις εξετασουλες σας θα βρειτε αν υπαρχει καποιο προβληματακι θα το λυσετε και θα μεινεις εγκυος. Αν δεν υπαρχει προβλημα θα μεινεις εγκυος επειδη θα σου φυγει το αγχος! Και ετσι και βρεις θετικο τεστ αυτες τις μερες θα σε δειρω μετα που μας εσκασες! Εσυ να κανεις μην τα σταματησεις!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια μόνο σε σας θα πω τον πόνο μου γιατί δε θα με καταλάβει κανείς άλλος.Εχει πρηστεί το στήθος μου,οι ρώγες μου και έχουν σκουρήνει(είναι σκούρες και στα φυσιολογικά αλλά τώρα πιο πολύ).Επίσης το πρωί πήγα μαγαζία και αρωματίστηκα.Μου μυρίζει και αναγουλιάζω.Μου θυμίζουν τα συμπτώματα όπως όταν ξαναήμουν έγκυος.Καλά δεν πέρνω αέρα απλά κάπου θέλω να το πω χαχαχχα!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 10 λεπτά , orianna είπε:

ναι θα κανουμε και καλλιεργειες απο την αρχη..θα κανουμε ραλλυ δεν ανησυχω...χαχαχαχα 3 4 η 5???

Μην το κανεις σαν φραπε ομως απο το ραλλυ!!χαχαχχα 

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Κορίτσια μόνο σε σας θα πω τον πόνο μου γιατί δε θα με καταλάβει κανείς άλλος.Εχει πρηστεί το στήθος μου,οι ρώγες μου και έχουν σκουρήνει(είναι σκούρες και στα φυσιολογικά αλλά τώρα πιο πολύ).Επίσης το πρωί πήγα μαγαζία και αρωματίστηκα.Μου μυρίζει και αναγουλιάζω.Μου θυμίζουν τα συμπτώματα όπως όταν ξαναήμουν έγκυος.Καλά δεν πέρνω αέρα απλά κάπου θέλω να το πω χαχαχχα!!!

Ποτε δεν περιμενεις?σου εχει ξανατυχει να μοιαζουν τα συμπτωματα οπως της εγκυμοσυνης?

@marilliaΣορρυ το διαβασα βιαστικα σου θυμιζουν τις εγκυμοσυνης!ειχες κανει τεστ ωορρηξιας αν θυμαμαι καλα ε?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ποτε δεν περιμενεις?σου εχει ξανατυχει να μοιαζουν τα συμπτωματα οπως της εγκυμοσυνης?

Σε μια βδομάδα.Και όταν είχα μείνει έγκυος είχε πρηστεί το στήθος μου από την 23 μέρα.Εννοείτε η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.Να πω τη αλήθεια δεν  το έχω ξανανιώσει αυτό μετά την απόξεση.Αλλούς μήνες είχα τα εξής κατα φαντασία συχνοουρία,υπνηλία,δεν πονούσε καθόλου το στήθος.Πωπω θα τη πατήσω πάλι μου φαίνεται.Αλλά είπαμε με τον άντρα μου να μη κάνω τεστ πριν τη καθυστέρηση.Μου φουσκώνει κι αυτός τα μυαλά.Μου λέει χτες πρήστηκε πολύ το στήθος σου(έχω και μίκρα)χαχαχχα!!

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Σε μια βδομάδα.Και όταν είχα μείνει έγκυος είχε πρηστεί το στήθος μου από την 23 μέρα.Εννοείτε η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.Να πω τη αλήθεια δεν  το έχω ξανανιώσει αυτό μετά την απόξεση.Αλλούς μήνες είχα τα εξής κατα φαντασία συχνοουρία,υπνηλία,δεν πονούσε καθόλου το στήθος.Πωπω θα τη πατήσω πάλι μου φαίνεται.Αλλά είπαμε με τον άντρα μου να μη κάνω τεστ πριν τη καθυστέρηση.Μου φουσκώνει κι αυτός τα μυαλά.Μου λέει χτες πρήστηκε πολύ το στήθος σου(έχω και μίκρα)χαχαχχα!!

Αυτο με το στηθος το ειχα και εγω πρηστηκε πολλες μερες πριν την περιοδο ηταν αυτο που με εκανε να το ψιλιαστω!δεν νομιζω να ειναι ιδεα σου παντως.κρατησου οσο μπορεις και μην κανεις τεστ για να εισαι σιγουρη οταν θα το κανεις οτι ειναι σωστο αποτελεσμα.παντως εχουμε παρει πολλες κρυαδες και οταν γινει δεν θα το πιστευουμε και θα λεμε μπα αποκλειεται!! Εγω νομιζω οτι εχεις μεγαλες πιθανοτητες να εισαι

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

που ξερεις ρε μπορει να εισαι...αμα εχεις τα ιδια με τοτε εχεις πιο πολλες πιθανοτητες.και η σταλιτσα ειχε τις φλεβες που τις ειχε και στη βιοχημικη πριν 2 μηνες...

6penp2.png

Just now, Nati85 είπε:

Αυτο με το στηθος το ειχα και εγω πρηστηκε πολλες μερες πριν την περιοδο ηταν αυτο που με εκανε να το ψιλιαστω!δεν νομιζω να ειναι ιδεα σου παντως.κρατησου οσο μπορεις και μην κανεις τεστ για να εισαι σιγουρη οταν θα το κανεις οτι ειναι σωστο αποτελεσμα.παντως εχουμε παρει πολλες κρυαδες και οταν γινει δεν θα το πιστευουμε και θα λεμε μπα αποκλειεται!! Εγω νομιζω οτι εχεις μεγαλες πιθανοτητες να εισαι

Σ ευχαριστώ πολύ.Το καλό είναι που με τα τεστάκια ξέρω πότε να περιμένω.Χαχαχχα μη συζητάς.Και τεστ εγκυμοσύνης να κάνω να βγεί θετικό δε θα το πιστευώ.Μα τι κρυάδεςςςς.

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

που ξερεις ρε μπορει να εισαι...αμα εχεις τα ιδια με τοτε εχεις πιο πολλες πιθανοτητες.και η σταλιτσα ειχε τις φλεβες που τις ειχε και στη βιοχημικη πριν 2 μηνες...

Ναι κορίτσι μου.Και πιο πολύ με προβληματίζει που μου ρχεται αναγούλα από το άρωμα.Ετσι και την προηγούμενη.Είχαμε πάει μπουζούκια και μου μύριζε από μια κοπέλα άρωμα και αναγούλιαζα.Μπορεί να είναι και σύμπτωση.Το κακό είναι ότι συγκρίνω με τη προηγούμενη και παραπλανούμε.

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ.Το καλό είναι που με τα τεστάκια ξέρω πότε να περιμένω.Χαχαχχα μη συζητάς.Και τεστ εγκυμοσύνης να κάνω να βγεί θετικό δε θα το πιστευώ.Μα τι κρυάδεςςςς.

Ναι κορίτσι μου.Και πιο πολύ με προβληματίζει που μου ρχεται αναγούλα από το άρωμα.Ετσι και την προηγούμενη.Είχαμε πάει μπουζούκια και μου μύριζε από μια κοπέλα άρωμα και αναγούλιαζα.Μπορεί να είναι και σύμπτωση.Το κακό είναι ότι συγκρίνω με τη προηγούμενη και παραπλανούμε.

αν στις 30 δεν ερθει στις 31 κανε τεστ.ποια μερα του κυκλου ηταν το θετικο τεστ?

6penp2.png

Διαφημίσεις

Just now, marillia είπε:

15μέρα του κύκλου!!31 λες να κάνω?

αρα πας για κυκλο 30 ημερων...ποσο ειναι συνηθως οι κυκλοι σου?στην προηγουμενη ειχες κανει τεστ η χοριακη?και σε ποια μερα?αφου ξερουμε ωορρηξια πιστευω εισαι καλυμμένη για 31. η εμφυτευση γινεται μεχρι 12 μερες μετα..αντε να δωσουμε και 2 μερες να ανεβει  ορμονη.οποτε 14 μερες μετα την ωορρηξια θα πρεπει να δειξει το τεστ.μπορεις να περιμενεις και περισσοτερο δλδ?εγω δεν τα καταφερνω...κανω τεστ 2 μερες πριν...χαχαχαχα

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

αρα πας για κυκλο 30 ημερων...ποσο ειναι συνηθως οι κυκλοι σου?στην προηγουμενη ειχες κανει τεστ η χοριακη?και σε ποια μερα?αφου ξερουμε ωορρηξια πιστευω εισαι καλυμμένη για 31. η εμφυτευση γινεται μεχρι 12 μερες μετα..αντε να δωσουμε και 2 μερες να ανεβει  ορμονη.οποτε 14 μερες μετα την ωορρηξια θα πρεπει να δειξει το τεστ.μπορεις να περιμενεις και περισσοτερο δλδ?εγω δεν τα καταφερνω...κανω τεστ 2 μερες πριν...χαχαχαχα

Στο τσακ είμαι Δευτέρα να χτυπήσω τεστάκι.Οι κύκλοι μου τους τρεις τελευταίους μήνες 33,34,36.Καιρός ήτα για ένα 30αρι.Οταν είχα μείνει έγκυος θα είχα 31 μέρες κύκλο και στις 34 πήγα για χοριακή.Εκείνο το μήνα ήμουν χαλαρή.Ευτυχώς που τα συζητάμε μαζί.Η μαμά μου δεν με πιστεύει ποτέ.Ούτε και τότε που ήμουν χαχαχα!!Σ ευχαριστώ γλυκιά μου!!

πρίν από 31 λεπτά , marillia είπε:

Τσεκαρε και την θερμοκρασια σου το πρωι που δεν περιμενεις και πραξε οπως πιστευεις ειναι δυσκολη η αναμονη!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Τσεκαρε και την θερμοκρασια σου το πρωι που δεν περιμενεις και πραξε οπως πιστευεις ειναι δυσκολη η αναμονη

Aυτή η αναμονή με σκοτώνει.Στις γόνιμες δε με νοιάζει αλλα όταν πλησιάζουν οι μέρες.Ναι το πρωί σήμερα είχα 36,7.Οταν αδιαθετώ πέφτει στο 36,2.Οπως μετά τις γόνιμες έχω όλη μερα μέχρι 37,2 και μετά στη περίοδο 36,6.Το παρατήρησα σε 2 προηγούμενους κύκλους άρα τωρά δεν το υπολογίζω σαν σύμπτωμα.Οταν ήμουν έγκυος μεσημέρι είχα 37,4.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...