Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

προσπαθουμε με το που μ τελειωνει η περιοδος καθε δυο μερες μεχρη 10 μερες πριν την περιοδο ξανα και αυτος ειναι ο 1 μηνας πο εκανα τα τεστ να δωσω αλλη μια ευκερια αλλα και αρνητικα που εβγεναν εξακολουθωνα εχω επαφη καθε δυο μερες αλλα τιποτα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

να το πάρετε μέχρι λίγο πριν έρθει  η περίοδος

επίσης άποψη μου είναι όταν είσαι μέσα του κύκλου να πάς για ένα υπέρηχο να σου πει ο γιατρός πότε θα έρθει και αν σπάνε σωστά τα ωάριο δεν είναι κάτι κακό

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

εναμισι χρονο οχι δεν εχω επισκευτει γιατρο

αλινα μου γενικα ειμαι φουλ ανηπομονη και γενικα απεσιοδοξη και ολα αυτα δεν βγαζω συμπερασματα γρηγορα πιο συγουρη ειμαι πως δεν μπορω να κανω παιδια παρα οτι θα εβλεπα θετικο τεστ ενταξη με περνει απο κατω δεν λεω αλλα εχω ξανα πει ισως δεν κανουν ολοι για γονεις!

Αν δεν μπορω δεν μπορω οκ αρκει να το ξερω να μην αγονειω καθε μηνα ασε που ειναι ο τελευταιος μηνας που καθολμαι και ασχολουμε τοσο αν δεν γινεται δεν γινεται  με το να ζοριζομαι και να πριζω και εσας δεν θα γινω μαμα χαχαχααχαχα!

Κοριτσάκι μου γλυκό, το συμπέρασμα ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδιά από πού το έβγαλες; Έχετε κάνει όλες τις εξετάσεις και έχετε κάτι που δεν σηκώνει θεραπεια; (Που δεν παίζει, για όλα υπάρχει λύση). Αυτό δεν είναι συμπέρασμα είναι λογικό άλμα: αφού δεν έχω παιδί, άρα δεν μπορώ. Δεν είναι έτσι. Εσύ ξέρεις καμιά που ήθελε πραγματικά, το επεδίωξε με κάθε μέσο που μπορούσε (εδώ μπαίνουν και οι γιατροί ε;) και δεν τα κατάφερε; Εγώ δεν ξέρω καμία. 

Μίλα και με γιατρό, αλλά όπως σε κόβω εσένα από το άγχος σου δεν σου συμβαίνει. Όλες αγχωνόμαστε και περνάμε και φάσεις απογοήτευσης. Αλλά πιστεύω ότι όλες, και εσύ, κατά βάθος πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Γιατί αλλιώς δεν θα προσπαθούσαμε. 

Μήπως να κάνεις ένα διάλειμμα για κάνα δυο μήνες. Ξέχνα τεστ, γόνιμες, περίοδο, κάνε σεξ με τον άντρα σου ελεύθερα, κόψε λίγο και εμάς... Μήπως θα σε βοηθούσε αυτή η προσέγγιση; Για λίγο και αν δεν έρθει, πας και για εξετάσεις. 

• Μου αρέσει 1

κορίτσι μου τι είναι αυτά που λες δεν μπορώ να κάνω παιδι; πολύ γρήγορα τα παρατάς.το πολύ πολύ να θες κάποια βοήθεια που το κακό..αν όλες οι γυναίκες που δεν έρχεται παρετούσαν τόσο εύκολα πωπω ελάχιστες θα γινόταν μανούλες. ξέρω ότι είναι λίγο αγχωτικό αλλά αν δεν θες όντως να κάνεις διάλειμα στη θέση σου αυτό θα έκανα θα πήγαινα σε ένα γιατρό μπορεί να είναι και κάτι πολύ απλο και να ταλαιπωρείσε άδικα

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό, το συμπέρασμα ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδιά από πού το έβγαλες; Έχετε κάνει όλες τις εξετάσεις και έχετε κάτι που δεν σηκώνει θεραπεια; (Που δεν παίζει, για όλα υπάρχει λύση). Αυτό δεν είναι συμπέρασμα είναι λογικό άλμα: αφού δεν έχω παιδί, άρα δεν μπορώ. Δεν είναι έτσι. Εσύ ξέρεις καμιά που ήθελε πραγματικά, το επεδίωξε με κάθε μέσο που μπορούσε (εδώ μπαίνουν και οι γιατροί ε;) και δεν τα κατάφερε; Εγώ δεν ξέρω καμία. 

Μίλα και με γιατρό, αλλά όπως σε κόβω εσένα από το άγχος σου δεν σου συμβαίνει. Όλες αγχωνόμαστε και περνάμε και φάσεις απογοήτευσης. Αλλά πιστεύω ότι όλες, και εσύ, κατά βάθος πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Γιατί αλλιώς δεν θα προσπαθούσαμε. 

Μήπως να κάνεις ένα διάλειμμα για κάνα δυο μήνες. Ξέχνα τεστ, γόνιμες, περίοδο, κάνε σεξ με τον άντρα σου ελεύθερα, κόψε λίγο και εμάς... Μήπως θα σε βοηθούσε αυτή η προσέγγιση; Για λίγο και αν δεν έρθει, πας και για εξετάσεις. 

ναι εγω γνωριζω καποια που δεν τα καταφερε ποτε και με πολλες εξωσοματικες δυο γυναικες για ακριβεια...

εχεις δικιο αυτο θα κανω

Καλη επιτυχεια στις υπολυπες και καλη εγγυμοσηνη στις ειδη εγκυουλες φιλακια:)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Koulouri είπε:

@orianna στον άντρα μου είχαν πει 5 μέρες αποχή πριν την εξέταση. Εύχομαι να μας πεις ευχάριστα νέα!

@Nati85 τα παιδάκια μας είναι σχεδόν συνομήλικα! (εκτός θέματος!)

Μια χαρα!!να το χαιρεσαι το παιδακι σου!! Τωρα ξεκινησατε προσπαθειες για δευτερο?

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Λοιπόν δείτε ένα σκηνικό που μου έγινε χθες στη δουλεια.

Ήρθε μια γυναίκα και μου λεει: αδιαθετω κάθε 1η του μήνα.  1/8 δεν μου ήρθε περίοδος , έκανα μου λέει ένα τεστ 7/8 αρνητικό.  Και μου λέει τι να κανω; της έδωσα άλλο ένα τεστ και τη ρωτάω  αν έχει αλλά συμπτώματα (να τσεκάρω χαχα) και μου λεει όχι τπτ... μόνο το στήθος πονάει αλλά μου έδειξε πάνω ψηλά στο στήθος όχι θηλή κτλ και ήρθε σήμερα και μου έδειξε ένα καθαρότερο σταυρό στο τεστ!!!

Συμπέρασμα, αν και στο 2017, τα τεστ ακόμα δεν είναι αξιόπιστα  (εκτός κι αν το έκανε λάθος το 1ο) και επίσης στήθος και πόνοι περιόδου δεν είναι στάνταρ συμπτώματα! Αυτά.. .. άντε και στα δικά μας κορίτσια!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Αν δεν μπορω δεν μπορω οκ αρκει να το ξερω να μην αγονειω καθε μηνα ασε που ειναι ο τελευταιος μηνας που καθολμαι και ασχολουμε τοσο αν δεν γινεται δεν γινεται  με το να ζοριζομαι και να πριζω και εσας δεν θα γινω μαμα χαχαχααχαχα!

Τζουτζούκα πάρτο αλλιώς.Και πρόβλημα να υπάρχει το 2017 λύνεται.Μπορεί να θέλει να προσπαθείσετε λίγο παραπάνω.Πιστεύω ή θα κάνεις αργότερα ωορρηξία,ή ήταν κόντα στην 10 μέρα και δεν κοκκινίζει πολύ η γραμμή.Και ένα άλλο σενάριο να μην έγινε ωορρηξία αυτό το μήνα γιατί λένε μια φορά το χρόνο μπορεί να συμβεί.Θέλει κι άλλους μήννες με τεστάκια για να καταλάβουμε πως λειτουργούν.Για μένα πήγαινε σε έναν γυναικολόγο Σεπτέμβρη και ζήτα προγεννετικό και ορμονολογικές.Να έχεις το παραπεμπτικό και στην επόμενη περίοδο πας για τις εξετάσεις 2-3 μέρα του κύκλου.Και θα δεις θα χαλαρώσεις μετά.Εγώ πιστεύω μόνο με τις εξετάσεις ξέρουμε την εικόνα των ωοθηκών μας και όχι με τα τεστάκια.Σε φιλώωωωωω!!!

πρίν από 35 λεπτά , Ungry girl είπε:

εναμισι χρονο οχι δεν εχω επισκευτει γιατρο

αλινα μου γενικα ειμαι φουλ ανηπομονη και γενικα απεσιοδοξη και ολα αυτα δεν βγαζω συμπερασματα γρηγορα πιο συγουρη ειμαι πως δεν μπορω να κανω παιδια παρα οτι θα εβλεπα θετικο τεστ ενταξη με περνει απο κατω δεν λεω αλλα εχω ξανα πει ισως δεν κανουν ολοι για γονεις!

Μ αυτό που κάνεις εδώ και ένα μισή χρόνο δεν έγινες μαμά όχι μ αυτό που κάνεις τώρα.Πραγματικά ώρες ώρες με βγάζεις από τα ρούχα μου με αυτά που λες. Θες να κάνεις παιδιά η δεν θες τελικά; Και τι είναι αυτά που λες ότι δεν είναι όλοι για γονεις;ποιος το αποφασίζει αυτό δλδ; Ο θεός φταίει που δεν πήγες σε γιατρό; Η που δεν έχεις κάνει εξετάσεις; Ο θεός φταίει που λες ότι κουράστηκες από τώρα και δεν ξανά ασχολείσαι;ξέρεις άλλες γυναίκες τι καταστάσεις περνάνε για να κάνουν ένα μωρό;όταν τα καταφέρουν δεν τους το έδωσε ο θεός δλδ;Μην κάνεις ούτε σεξ τότε. Περίμενε να σου φέρει το μωρο ο πελαργός.εμείς να σε βοηθήσουμε προσπαθούμε αλλά αν δεν θες εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου δεν γινεται τιποτα.καμία κούραση δεν θα έπρεπε να έχεις και πίστεψε με δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το να κάνεις παιδιά.Ούτε τι κύκλο έχεις δεν ήξερες μέχρι πριν λίγες μέρες. Σταμάτα λοιπόν να είσαι ξεροκέφαλη και να ακούς αυτά που σου λέμε. Όχι από τη μία να μπαίνουν και απ την άλλη να βγαίνουν. Τα περισσότερα προβλήματα γονιμότητας λύνονται πλέον απλά και εύκολα. Αν εσύ όμως δεν έχεις τη δύναμη να τα βρεις,πόσο μάλλον να τα λύσεις δεν θα σου φταίει ούτε ο Θεός ούτε οι άνθρωποι.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, orianna είπε:

Αχχχ μου δίνεις κουράγιο Έλενακι  μου. Εμείς φαίνεται να έχουμε ποσότητα και λευκο παχύρευστο.μακάρι να βγει καλό. 

καλα αποτελεσματα!!!!ποτε θα κανετε???

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

καλα αποτελεσματα!!!!ποτε θα κανετε???

θα κανει τη δευτερα μαλλον...ποσο κανουν να βγουν ομως?ξερω οτι ενα 24ωρο σιγουρα τα κοιταζουν.και ποσες μερες αποχη να κανουμε?μου ειπε 3-5..τρεις τεσσερις  η πεντε?χαχχαχα

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

θα κανει τη δευτερα μαλλον...ποσο κανουν να βγουν ομως?ξερω οτι ενα 24ωρο σιγουρα τα κοιταζουν.και ποσες μερες αποχη να κανουμε?μου ειπε 3-5..τρεις τεσσερις  η πεντε?χαχχαχα

Eμείς είχαμε 3 μέρες αποχή.Και την 4 μέρα πρωί τα πήγα.Λογικά Τρίτη απόγευμα θα τα έχετε.Με το καλόοο!!

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

ναι 3-5 μερες!!!εμας βγηκαν την επομενη μερα το απογευμα....εχουμε κανει 4 εμεις!!εχω εικονα για ολα!χαχα...

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...