Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

χαχαχαχαχα εχω λιωσει....

Ναι βρε κοριτσι ετσι ειναι! Χαχαχαχα αστο μην ασχολησε εσυ παντως καλυτερα στο εργαστηριο γιατι θα τον τρελανεις τον αντρα σου αν αρχισεις να ψαχνεις αυτο!!

Just now, Ungry girl είπε:

Δεν ειχα ναι εκανα αρνητικο παλι

Κατσε να δουμε και αυριο μην απογοητευεσαι παντως ακουσε με!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν ειχα ναι εκανα αρνητικο παλι

αυριο κατα τις 1 και κατα τις 7. θα συνεχισεις μεχρι να βρεις το θετικο να δουμε τι γινεται...απο υγρα πως πας?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

Ποιες τύψεις καλε; Θα με σαλωσεις που λένε και στο χωριό μου;άλλες γεννάνε πριν μπουν στο μήνα τους και άλλες τους το παίρνουν γτ δεν βγαίνει στην ώρα του. Έτσι πάνε αυτά. Δεν θα τα ρίχνουμε όλα σε μια τιμή του θυροειδη. Τέλος καλό όλα καλά. Αυτό έχει σημασία. Μήπως να αυτομαστιγωθεις κιολας στη κεντρική πλατεία επειδή δεν έκανες το ρόλο του γιατρού;τέτοια σκέφτεσαι τα βράδια κ κάνεις φουρλες στο κρεβάτι; Μπας και σου λείπουν τα προβλήματα και θες να φτιάχνεις εκεί που δεν υπάρχουν; Άμα θες να σου δώσω λίγο απ τα δικά μου να περνάς την ώρα σου.. 

Νομίζω κορίτσια ότι ο άντρας μου έχει αγχώνει με το σπερματοδιαγραμμα. Μου λέει θα έχει πρόβλημα. Μπορεί να έχει καμία κιρσοκηλη. Χαχαχα έκανε κ διάγνωση κ με ρωτούσε πόσο καιρό κάνει να πάει για δουλειά και πόσο κοστίζει.και να την κάνουμε τον Ιανουάριο που θα έχει άδεια.. Χαχαχα 

Πέρα από την πλάκα κ μένα θα με φάει η αγωνία μέχρι τότε.όταν υπάρχει σοβαρο πρόβλημα με το μάτι δεν υποψιάζεσαι τίποτα να υποθέσω;λιγότερο υλικό όχι τόσο πηχτό κάτι τελοσπαντων;

κοιταξε να δεις εγω που ειχαμε κ μηδενικο σπερμοδιαγραμμα κ καλο ηταν τελειως διαφορετικα στην όψη...την πρώτη φορα ηταν σαν να ειχες βαλει νερο στο ουροσυλλεκτη...θελει να ειναι λιγο πιο παχυρευστο κ να ειναι λευκο...στο πρώτο που δεν μέτρησαν τπτ δεν υπηρχε σχεδον καθολου λευκο...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα κοριτσια! Δροσιζεστε σημερα? Ωραια δεν ειναι??

Δροσιά ...... άγνωστη λέξη για την Κρήτη ... Λιώνουμε για ακόμα μία μέρα :P 

Καλημέραααα !!

9 ώρες πρίν, orianna είπε:

αυριο κατα τις 1 και κατα τις 7. θα συνεχισεις μεχρι να βρεις το θετικο να δουμε τι γινεται...απο υγρα πως πας?

Καλημέρα εξπερ μου !! Και γω λέω να πάρω τεστάκια να κάνω 2 φορές την ημέρα !! Αν και έπαιρνα παλιά και τα έκανα μία μόνο φορά για να επιβεβαιώσω πως καταλάβαινα σωστά την ωορηξία μου .... ωστόσο μόνο μια φορά την ημέρα έκανα ! Οπότε λέω να δοκιμάσω και γω το δυο φορές την ημέρα από τον επόμενο κύκλο :P

• Μου αρέσει 2

ukSwp3.png

πρίν από 8 λεπτά , ElektraGr είπε:

Καλημέραααα !!

Καλημέρα εξπερ μου !! Και γω λέω να πάρω τεστάκια να κάνω 2 φορές την ημέρα !! Αν και έπαιρνα παλιά και τα έκανα μία μόνο φορά για να επιβεβαιώσω πως καταλάβαινα σωστά την ωορηξία μου .... ωστόσο μόνο μια φορά την ημέρα έκανα ! Οπότε λέω να δοκιμάσω και γω το δυο φορές την ημέρα από τον επόμενο κύκλο :P

Ναι αλλα τουλαχιστον εισαι στη Κρητη! Εγω δουλεια απο το πρωι στο δροσερο Κολωνακι χαχα

12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εεε παντα μετα την ωορηξια ειναι ανεβασμενη η θερμοκρασια σε ολους. Οταν πεσει αδιαθετεις αν δεν πεσει εισαι εγκυος. Αλλα πρεπεινα την μετρας πρωι πριν σηκωθεις

Καλήμέρα σε όλα ττα κορίτσια!Nαι εννοω το έχω παρατηρήσει εδώ και 2-3 μήνες.Και τα έχω όμως όλη μέρα.

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, orianna είπε:

Καλημερααα τιποτα απο υγρα σημερα ειμαι 15η μερα θα κανω μολης σχολασω αλλα πιστευω πως δεν θα δω θετικο μηπως δεν κανω καθολου ωορρηξία!!!???

11 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι βρε κοριτσι ετσι ειναι! Χαχαχαχα αστο μην ασχολησε εσυ παντως καλυτερα στο εργαστηριο γιατι θα τον τρελανεις τον αντρα σου αν αρχισεις να ψαχνεις αυτο!!

Κατσε να δουμε και αυριο μην απογοητευεσαι παντως ακουσε με!!

Αρχιζω να φοβαμαι μηπως δεν κανω καθολου ωορρηξία και εχω ψιλο ανχοθει

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , ElektraGr είπε:

Καλημέραααα !!

Και τι έγινε τότε;την βρήκες;δύο φορές την μέρα κανουμε όταν δεν ξέρουμε αν η ορμόνη ανεβαίνει κ μένει ανεβασμενη για ένα 24ωρο. Μπορείς να αρχίσεις με ένα και να κάνεις δύο τις πιο κρίσιμες μέρες αναλόγως τον κύκλο σου. Ο άντρας σου θα μπορούσε να παίρνει βασιλικό πολτό για το σπερμα και βιταμίνη ε. 

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημερααα τιποτα απο υγρα σημερα ειμαι 15η μερα θα κανω μολης σχολασω αλλα πιστευω πως δεν θα δω θετικο μηπως δεν κανω καθολου ωορρηξία!!!???

Μην φοβάσαι. Ακόμα και αυτό να συμβαίνει λύνεται εύκολα. Υπάρχει και μια περίπτωση ότι αδιαθέτησα σε λιγότερο από 14 μέρες οπότε μπορεί να κάνεις και 17η μέρα.έτσι όπως πάει πιστεύω ότι τα τεστ ήταν πολύ καλή απόφαση και θα σε βοηθήσουν για μια εγκυμοσυνη. Μόνο μην αγχωνεσαι γτ θα κανεις μεγάλο κύκλο. Θες θετικά τα πράγματα.είσαι κοντά στο να βρεις τι παίζει. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!! Μην φοβασαι δεν νομιζω οτι με τοσο σταθερο κυκλο δεν κανεις ωορηξια ειναι σπανιο κ για την ηλικια σου. Αλλα ετσι αλλιως ειναι κατι που λυνετε ευκολα οποτε μην ανχωνεσε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , orianna είπε:

Και τι έγινε τότε;την βρήκες;δύο φορές την μέρα κανουμε όταν δεν ξέρουμε αν η ορμόνη ανεβαίνει κ μένει ανεβασμενη για ένα 24ωρο. Μπορείς να αρχίσεις με ένα και να κάνεις δύο τις πιο κρίσιμες μέρες αναλόγως τον κύκλο σου. Ο άντρας σου θα μπορούσε να παίρνει βασιλικό πολτό για το σπερμα και βιταμίνη ε. 

Μην φοβάσαι. Ακόμα και αυτό να συμβαίνει λύνεται εύκολα. Υπάρχει και μια περίπτωση ότι αδιαθέτησα σε λιγότερο από 14 μέρες οπότε μπορεί να κάνεις και 17η μέρα.έτσι όπως πάει πιστεύω ότι τα τεστ ήταν πολύ καλή απόφαση και θα σε βοηθήσουν για μια εγκυμοσυνη. Μόνο μην αγχωνεσαι γτ θα κανεις μεγάλο κύκλο. Θες θετικά τα πράγματα.είσαι κοντά στο να βρεις τι παίζει. 

Δηλαδη αν δεν κανω ωορρηξία λινεται?

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!! Μην φοβασαι δεν νομιζω οτι με τοσο σταθερο κυκλο δεν κανεις ωορηξια ειναι σπανιο κ για την ηλικια σου. Αλλα ετσι αλλιως ειναι κατι που λυνετε ευκολα οποτε μην ανχωνεσε. 

Παλι καλα ελπιζω να.κανω σημερα αύριο ανυπομονώ να παω σπιτι να κανω...

9 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

κοιταξε να δεις εγω που ειχαμε κ μηδενικο σπερμοδιαγραμμα κ καλο ηταν τελειως διαφορετικα στην όψη...την πρώτη φορα ηταν σαν να ειχες βαλει νερο στο ουροσυλλεκτη...θελει να ειναι λιγο πιο παχυρευστο κ να ειναι λευκο...στο πρώτο που δεν μέτρησαν τπτ δεν υπηρχε σχεδον καθολου λευκο...

Αχχχ μου δίνεις κουράγιο Έλενακι  μου. Εμείς φαίνεται να έχουμε ποσότητα και λευκο παχύρευστο.μακάρι να βγει καλό. 

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

Αχχχ μου δίνεις κουράγιο Έλενακι  μου. Εμείς φαίνεται να έχουμε ποσότητα και λευκο παχύρευστο.μακάρι να βγει καλό. 

Ετσι ειναι οντως αν ειναι παχυρευστο ειναι καλο αν ειναι νερουλο δεν ειναι πολυ καλο ισχύει αυτο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...