Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Ναι εμένα είχε.παει κοντά 4 στο δίμηνο.αντε.λιγο.μετσ.πηρα και παλι ανέβαινε και έτσι το.ανεβαζα μέχρι που σταθεροποιήθηκε μετά το.κατεβασα μετά.τη γέννα και έκανα εξετάσεις ήταν οκ.οποτε.στσματησα αλλά κοπέλα μου εγβ αν το.αφηνα.θα ανέβαινε πολύ κοντά στο τέσσερα.πηρα

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ε αμα ηταν 4 δεν δινουν χαπι ειναι μεσα στα φυσιολογικα. Για να καταλαβεις οτι πριν την εγκυμοσυνη πρεπει να ειναι κατω απο 2,50 ιδανικα κατω απο 2.  Μολις μεινεις εγκυος αυξανετε ετσι κ αλλιως απλως πρεπει να μην ξεπερασει το 5.  Στις κοπελες που κανουν εξωσωματικη επειδη περνουν φαρμακα ειναι λιγο πιο αυστηρα τα πραγματα γιατι τα φαρμακα αυξανουν κ αλλο την tsh μην μπερδευεσε.

Αληθεια?ρωτησα σημερα που πηγα στον ενδοκρινολογο και μου ειπε κανονικα επρπε να παρεις αλλα δεν εγινε και τιποτα και 10 να εφτασε δεν δημιουργει προβλημα αφου ειναι μια χαρα το παιδακι σου.

Σημερα μου ειπε δεν χρειαζεται να παρεις χαπι οταν μεινεις εγκυος τοτε θα παρεις θυροξινη να μην ανεβει παραπανω.τελοσπαντων την αλλη βδομαδα θα παω και σε αλλη ενδοκρινολογο γιατι αυτος δεν μου δινει! Ρε ανθρωπε μου ηθελα να του πω δωσε μου το χαπακι μου να στρωσωωω!αμαν πια!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Αληθεια?ρωτησα σημερα που πηγα στον ενδοκρινολογο και μου ειπε κανονικα επρπε να παρεις αλλα δεν εγινε και τιποτα και 10 να εφτασε δεν δημιουργει προβλημα αφου ειναι μια χαρα το παιδακι σου.

Σημερα μου ειπε δεν χρειαζεται να παρεις χαπι οταν μεινεις εγκυος τοτε θα παρεις θυροξινη να μην ανεβει παραπανω.τελοσπαντων την αλλη βδομαδα θα παω και σε αλλη ενδοκρινολογο γιατι αυτος δεν μου δινει! Ρε ανθρωπε μου ηθελα να του πω δωσε μου το χαπακι μου να στρωσωωω!αμαν πια!!

Ε βλακειες σου λεει μια μικρη αυξηση στην αρχη της εγκυμοσυνης υπαρχει παντα αλλα οσο ανεβαινει η χοριακη πεφτει συνηθως κ η tsh. Χαπι δεν χρειαζετε απλα θελει παρακολουθησει οταν ανεβει. Πολλες κοπελες στην αρχη της εγκυμοσυνης εχουν 4 tsh κ μετα πεφτει. Δεν του ειπες οτι προσπαθεις για παιδι καιρο κ δεν τα εχεις καταφερει??

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι ειχε κανει και ηταν καλες και στα παιδακια μου ειπαν αλλαζουν οι τιμες δεν εχουν σταθεροποιηθει.η παιδιατρος ειπε ειναι μια χαρα εγω θα τις δειξω και σε ενδοκρινολογο να μου πει για να ειμαι σιγουρη. Ασχημο πραγμα οι τυψεις πρεπει να τις αποβαλουμε.

Ποιες τύψεις καλε; Θα με σαλωσεις που λένε και στο χωριό μου;άλλες γεννάνε πριν μπουν στο μήνα τους και άλλες τους το παίρνουν γτ δεν βγαίνει στην ώρα του. Έτσι πάνε αυτά. Δεν θα τα ρίχνουμε όλα σε μια τιμή του θυροειδη. Τέλος καλό όλα καλά. Αυτό έχει σημασία. Μήπως να αυτομαστιγωθεις κιολας στη κεντρική πλατεία επειδή δεν έκανες το ρόλο του γιατρού;τέτοια σκέφτεσαι τα βράδια κ κάνεις φουρλες στο κρεβάτι; Μπας και σου λείπουν τα προβλήματα και θες να φτιάχνεις εκεί που δεν υπάρχουν; Άμα θες να σου δώσω λίγο απ τα δικά μου να περνάς την ώρα σου.. 

Νομίζω κορίτσια ότι ο άντρας μου έχει αγχώνει με το σπερματοδιαγραμμα. Μου λέει θα έχει πρόβλημα. Μπορεί να έχει καμία κιρσοκηλη. Χαχαχα έκανε κ διάγνωση κ με ρωτούσε πόσο καιρό κάνει να πάει για δουλειά και πόσο κοστίζει.και να την κάνουμε τον Ιανουάριο που θα έχει άδεια.. Χαχαχα 

Πέρα από την πλάκα κ μένα θα με φάει η αγωνία μέχρι τότε.όταν υπάρχει σοβαρο πρόβλημα με το μάτι δεν υποψιάζεσαι τίποτα να υποθέσω;λιγότερο υλικό όχι τόσο πηχτό κάτι τελοσπαντων;

6penp2.png

Just now, linaa είπε:

Ε βλακειες σου λεει μια μικρη αυξηση στην αρχη της εγκυμοσυνης υπαρχει παντα αλλα οσο ανεβαινει η χοριακη πεφτει συνηθως κ η tsh. Χαπι δεν χρειαζετε απλα θελει παρακολουθησει οταν ανεβει. Πολλες κοπελες στην αρχη της εγκυμοσυνης εχουν 4 tsh κ μετα πεφτει. Δεν του ειπες οτι προσπαθεις για παιδι καιρο κ δεν τα εχεις καταφερει??

Ναι του το ειπα φυσικα οτι προσπαθω! Ε γι αυτο θα παω και σε αλλη ενδοκρινολογο!απλως δεν εβρισκα ευκολα ειδικα τωρα το καλοκαιρι.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

Ποιες τύψεις καλε; Θα με σαλωσεις που λένε και στο χωριό μου;άλλες γεννάνε πριν μπουν στο μήνα τους και άλλες τους το παίρνουν γτ δεν βγαίνει στην ώρα του. Έτσι πάνε αυτά. Δεν θα τα ρίχνουμε όλα σε μια τιμή του θυροειδη. Τέλος καλό όλα καλά. Αυτό έχει σημασία. Μήπως να αυτομαστιγωθεις κιολας στη κεντρική πλατεία επειδή δεν έκανες το ρόλο του γιατρού;τέτοια σκέφτεσαι τα βράδια κ κάνεις φουρλες στο κρεβάτι; Μπας και σου λείπουν τα προβλήματα και θες να φτιάχνεις εκεί που δεν υπάρχουν; Άμα θες να σου δώσω λίγο απ τα δικά μου να περνάς την ώρα σου.. 

Νομίζω κορίτσια ότι ο άντρας μου έχει αγχώνει με το σπερματοδιαγραμμα. Μου λέει θα έχει πρόβλημα. Μπορεί να έχει καμία κιρσοκηλη. Χαχαχα έκανε κ διάγνωση κ με ρωτούσε πόσο καιρό κάνει να πάει για δουλειά και πόσο κοστίζει.και να την κάνουμε τον Ιανουάριο που θα έχει άδεια.. Χαχαχα 

Πέρα από την πλάκα κ μένα θα με φάει η αγωνία μέχρι τότε.όταν υπάρχει σοβαρο πρόβλημα με το μάτι δεν υποψιάζεσαι τίποτα να υποθέσω;λιγότερο υλικό όχι τόσο πηχτό κάτι τελοσπαντων;

Υπομονη υπομονη!!! Οχι δεν φαινεται με το ματι συνηθως. Ενταξει αν εβγαινε μια σταγονα ναι μπορει κ να το ειχες καταλαβει. Ουφφφ να μην ανχωνεστε μωρε μαλλον τιποτα δεν θα εχει.

πρίν από 16 λεπτά , Nati85 είπε:

η αληθεια αυτη ειναι αλλα στα εχω ξανα πει.για να δημιουργησει θεμα πρεπει να ανεβει παρα πολυ η tsh.τωρα για ευκολοτερη συλληψη ξερω απο τον δικο μου οτι δινουν χαπι και το θελουν κατω απο 2.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι του το ειπα φυσικα οτι προσπαθω! Ε γι αυτο θα παω και σε αλλη ενδοκρινολογο!απλως δεν εβρισκα ευκολα ειδικα τωρα το καλοκαιρι.

Ε ειναι παραξενος ο γιατρος σου. Κ δεν σου εδωσε ουτε κανενα συμπληρωμα διατροφης τιποτα σε εδιωξε??

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , orianna είπε:

Εχω καμποσα ανα διαστηματα δεν θελω αλλα ευχαριστω πολυ!αλλα ειμαι και λιγο τρελη! Τα γραφω να με φερεται στα ισια μου λιγακι!!

Οχι δεν νομιζω να καταλαβαινεις κατι απο το ματι παντως.τωρα εσυ μπορει και να καταλαβεις ικανη σε εχω!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Υπομονη υπομονη!!! Οχι δεν φαινεται με το ματι συνηθως. Ενταξει αν εβγαινε μια σταγονα ναι μπορει κ να το ειχες καταλαβει. Ουφφφ να μην ανχωνεστε μωρε μαλλον τιποτα δεν θα εχει.

το ελπιζω γτ νομιζω θα τον παρει απο κατω... αχχχ οταν ξεκινας για παιδι νομιζεις οτι θα πιασεις αμεσως αλλα....

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ε ειναι παραξενος ο γιατρος σου. Κ δεν σου εδωσε ουτε κανενα συμπληρωμα διατροφης τιποτα σε εδιωξε??

Καλα παιρνω και ινοφερτ και γκλουκοφαζ και μου ειπε για βιταμν η d συμπληρωμα.εχω ανεπαρκεια.

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Εχω καμποσα ανα διαστηματα δεν θελω αλλα ευχαριστω πολυ!αλλα ειμαι και λιγο τρελη! Τα γραφω να με φερεται στα ισια μου λιγακι!!

Οχι δεν νομιζω να καταλαβαινεις κατι απο το ματι παντως.τωρα εσυ μπορει και να καταλαβεις ικανη σε εχω!

χαχαχαχαχα εχω λιωσει....

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...