Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Ένα κι εγώ για το σόι μιλάω όχι για τον κάθε άγνωστο 

Εγώ το σόι το έχω εκπαιδευμένο. Με όσους είμαι πραγματικά κοντά, είναι τέτοιοι άνθρωποι που δεν θα ρωτούσαν. Οι υπόλοιποι (είμαστε και πολλοί, 12 ξαδέρφια μόνο από την πλευρά του μπαμπά μου για να καταλάβετε) ξέρουν ότι είμαι ξυνή και "προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη" (οι παλιές σαν κι εμένα το θυμάστε; Ή είστε όλες πιπινια;) και επίσης δεν τολμούν να πουν τίποτα. 

Τώρα όσοι δεν με ξέρουν -ξεγελαω στην αρχή ότι είμαι κοινωνική και γλυκουλα- αν είναι θρασείς και αδιάκριτοι και καλοπροαίρετοι, με μαθαίνουν από την καλή. Ξέρω να τους βάζω στη θέση τους ...με το γάντι! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Εγώ το σόι το έχω εκπαιδευμένο. Με όσους είμαι πραγματικά κοντά, είναι τέτοιοι άνθρωποι που δεν θα ρωτούσαν. Οι υπόλοιποι (είμαστε και πολλοί, 12 ξαδέρφια μόνο από την πλευρά του μπαμπά μου για να καταλάβετε) ξέρουν ότι είμαι ξυνή και "προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη" (οι παλιές σαν κι εμένα το θυμάστε; Ή είστε όλες πιπινια;) και επίσης δεν τολμούν να πουν τίποτα. 

Τώρα όσοι δεν με ξέρουν -ξεγελαω στην αρχή ότι είμαι κοινωνική και γλυκουλα- αν είναι θρασείς και αδιάκριτοι και καλοπροαίρετοι, με μαθαίνουν από την καλή. Ξέρω να τους βάζω στη θέση τους ...με το γάντι! 

σακηςςςςς ο υδραυλικος...χαχαχαχα 

6penp2.png

κορίτσια μου δε θα σχολιάσω άλλο για τα κακοπροαίρετα σχόλια απλα δεν απαντάμε, ευελπιστώ μόνο οι φίλοι να ρωτάνε για καλό και απλά θα πρέπει να το κανουν αν ειναι μια φορά και διακριτικά

εγώ είχα ακούσει ότι είμαι πολύ αδύνατη κια δε θα μπορώ να κάνω παιδι..αυτό σχόλιο για το περπάτημα

ξέρω δυο τρία ζευγάρια πρώτο παιδί εξωσωματική δεύτερο παιδί τυχαία φυσιολογικά γιατί αφού πίστεψαν ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδί δεν έπαιρναν εξετάσεις.. ηλεκτρα μου να έρθει παιδάκι και δεν μας νοιάζει ο τρόπος αλλά καλά κάνετε και προσπαθείτε φυσιολογικά

σταλίτσα μου με το καλο να ακούσετε το μωράκι

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Να ναι καλά οι επαναλήψεις, και δεν νιώθω "αρχαία" χαχα

οχιιιιιιιι...δεν βλεπω τηλεοραση πια...το θυμαμαι απο τοτε..αχαχαχα. μ αρεσε η σειρα γι αυτο...

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , orianna είπε:

οχιιιιιιιι...δεν βλεπω τηλεοραση πια...το θυμαμαι απο τοτε..αχαχαχα. μ αρεσε η σειρα γι αυτο...

Καλέ πως το θυμάσαι; Ούτε 7 χρόνων δεν πρέπει να ήσουν τότε. 

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Καλέ πως το θυμάσαι; Ούτε 7 χρόνων δεν πρέπει να ήσουν τότε. 

χαχαχαχ 8 ημουνα...τι να κανω εχω καλη μνημη και μ αρεσε η σειρα και την εβλεπα...

6penp2.png

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Ani ani καλα ειμαι σμρ μεχρι στιγμης!εσυ δεν εχεις καθολου εμετους??

Οχι Ελενακι μου δεν εχω κανει κανενα φτου φτου! Ευχομαι κ εσενα να ηταν ο τελευταιος σου! Αυριο στις 20:00 παω επιτελους στο γιατρο! Τωρα εχω λιγη αγωνια! :)

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

ωραια μπας και το παρω και εγω αποφαση και που γινεται η εξεταση?

ο γυναικολογος σου κλεινει ραντεβου συγκεκριμενη μερα του κυκλου σε μαιευτηριο. 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

ο γυναικολογος σου κλεινει ραντεβου συγκεκριμενη μερα του κυκλου σε μαιευτηριο. 

Εγω πηρα σε κλινικη την πρωτη μερα του κυκλου μου κ μου ειπαν ελα την εβδομη μερα να την κανουμε κ πηγα .... η σαλπιγγογραφια γινεται 7η με 11η ή 13η αν τα λεω καλα

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, rozoulini είπε:

κορίτσια μου δε θα σχολιάσω άλλο για τα κακοπροαίρετα σχόλια απλα δεν απαντάμε, ευελπιστώ μόνο οι φίλοι να ρωτάνε για καλό και απλά θα πρέπει να το κανουν αν ειναι μια φορά και διακριτικά

εγώ είχα ακούσει ότι είμαι πολύ αδύνατη κια δε θα μπορώ να κάνω παιδι..αυτό σχόλιο για το περπάτημα

ξέρω δυο τρία ζευγάρια πρώτο παιδί εξωσωματική δεύτερο παιδί τυχαία φυσιολογικά γιατί αφού πίστεψαν ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδί δεν έπαιρναν εξετάσεις.. ηλεκτρα μου να έρθει παιδάκι και δεν μας νοιάζει ο τρόπος αλλά καλά κάνετε και προσπαθείτε φυσιολογικά

σταλίτσα μου με το καλο να ακούσετε το μωράκι

Πολλες φορες οταν μια γυναικα μενει εγκυος λυνονται παρα πολλα θεματα κ ο οργανισμος βρισκει τον ρυθμο του. Γιαυτο ακουτε οτι πολλα ζευγαρια μετα απο παιδι με εξωσωματικη κανουν φυσιολογικα. Η εγκυμοσυνη λυνει πολλα θεματα υγειας που εμποδιζουν.

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Πολλες φορες οταν μια γυναικα μενει εγκυος λυνονται παρα πολλα θεματα κ ο οργανισμος βρισκει τον ρυθμο του. Γιαυτο ακουτε οτι πολλα ζευγαρια μετα απο παιδι με εξωσωματικη κανουν φυσιολογικα. Η εγκυμοσυνη λυνει πολλα θεματα υγειας που εμποδιζουν.

Iσχύει.Εμενα ο γιατρός μου μου έχει πει ότι αν μείνεις έγκυος με πολυκυστικές μετά στο δεύτερο μένεις πιο εύκολα.Και όντως ξαδέρφη μου άργησε στο πρώτο και το δεύτερο δεν κατάλαβε πως ήρθε.Αλλά πιστεύω πολύ και στο παράγοντα άγχους.Και γυναίκες που έχουν υοθετήσει παιδάκι μετά είχαν σύλληψη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , ElektraGr είπε:

Εγω πηρα σε κλινικη την πρωτη μερα του κυκλου μου κ μου ειπαν ελα την εβδομη μερα να την κανουμε κ πηγα .... η σαλπιγγογραφια γινεται 7η με 11η ή 13η αν τα λεω καλα

Ααααα ηλεκτρα οι συμαντικες εξετασεις ειναι η fsh lh e2 tsh κ προλακτινη αμα θες τις λες!!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου ξέρετε τι κατάλαβα?Μετα τη ωορρηξία έχω όλη μέρα δεκατα.Σήμερα και  χτες είχα 37,2.Μέχριι το θετικό τεστ ωορρηξίας είχα 36,1.Και μάλλο που πέφτει τη μέρα που αδιαθετώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...