Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

19 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε η βαλτην ως εικονα προφιλ ειναι πιο απλο ή γραψτα μας ποσες εξετασεις ειναι? 

Είναι αρκετά....

Κορίτσαα έκααα την σαλπιγγογραφία σήμερα .... σε 5 λεπτά τελειώσαμε .. είναι πεντακάθαρες.... ορθανοιχτες πως   το πω ... χιχιχιι όλα καλά 

• Μου αρέσει 8

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , ElektraGr είπε:

Είναι αρκετά....

Κορίτσαα έκααα την σαλπιγγογραφία σήμερα .... σε 5 λεπτά τελειώσαμε .. είναι πεντακάθαρες.... ορθανοιχτες πως   το πω ... χιχιχιι όλα καλά 

μπραβο κοριτσι τελεια...θυμισε μας λιγα για σενα...προσπαθειτε καιρο?στις εξετασεις ειναι κατι που σε προβληματισε?δεν εχει διπλα φυσιολογικες τιμες?αν ναι υπαρχει κατι εκτος οριων?

6penp2.png

πρίν από 16 λεπτά , orianna είπε:

μπραβο κοριτσι τελεια...θυμισε μας λιγα για σενα...προσπαθειτε καιρο?στις εξετασεις ειναι κατι που σε προβληματισε?δεν εχει διπλα φυσιολογικες τιμες?αν ναι υπαρχει κατι εκτος οριων?

Οι εξετάσεις μου πε ο μικροβιολόγος-βιοπαθολόγος πως ειναι πολυ καλες.... ο συζυγος εχει θεμα   μας ειπαν πως θα παμε για εξωσωματικη ... βεβαια παντα ελπιζω πως θα μας ερθει φυσιολογικα

ukSwp3.png

πρίν από 57 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Το θέμα κορίτσια μου είναι εσείς να αποβάλλετε την ενοχή.  Γιατί εν μέρει, ενοχη  είναι αυτο το συναίσθημα που σας κάνει να νιώθετε έτσι. Νομίζω πως η φράση: "άντε γιατί δεν κάνετε παιδί; τι περιμένετε;"  κάτι τέτοιο ελλοχεύει... 

Εμένα οπότε μου το έχουν πει πάντως απαντάω με την αλήθεια ότι δλδ προσπαθούμε αλλά δεν έρχεται.... Δυστυχώς σε ηλικιωμένα, κυρίως μυαλά, δεν είναι τόσο κατανοητό βέβαια αυτο. . .

Θα διαφωνήσω. Προσωπικά δεν έχω καμία ενοχή. Θέλω να κάνω, αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν συμβεί θα είμαι δυστυχισμένη, η λειψή ή οτιδήποτε. Επίσης μπορεί κάποια να μην θέλει καν. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να δίνει εξηγήσεις στον κάθε άσχετο. Δεν μιλάμε για δικούς μας ανθρώπους. Αλλά για τον κάθε ένα... Είναι σαν να σε ρωτάνε πόσα λεφτά βγάζεις. Προφανώς οι γονείς π.χ. ρωτούν από ενδιαφέρον (αν και όχι όλοι) αλλά ένας τυχαίος; Απλώς, πολλοί δεν σκέφτονται πριν μιλήσουν, ότι θα πουν κάτι αδιάκριτο, ή προσβλητικό ή που θα πληγώσει τον άλλο. 

Όταν με ρωτούν καλοπροαίρετα, απαντώ ότι αυτά δεν γίνονται κατά παραγγελία. Στην αυθαδεια όμως θα απαντήσω αντίστοιχα. Μήπως την επόμενη φορά σκεφτούν πριν ανοίξουν το στόμα τους. 

πρίν από 6 λεπτά , ElektraGr είπε:

Οι εξετάσεις μου πε ο μικροβιολόγος-βιοπαθολόγος πως ειναι πολυ καλες.... ο συζυγος εχει θεμα   μας ειπαν πως θα παμε για εξωσωματικη ... βεβαια παντα ελπιζω πως θα μας ερθει φυσιολογικα

Το πρόβλημα είναι στο σπέρμα δηλαδή; Και δεν σηκώνει καμία θεραπεία; Αν δεν έχετε πάρει ήδη γνώμη από ουρολόγο, για μένα καλό θα ήταν να πάτε..

πρίν από 52 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Με πέθανες!!! χαχαχα απίστευτη είσαι!!! χαχαχα

κορίτσια, το έχω αναφέρει πάλι. Η κουνιάδα μου μού είπε αντε ξεκίνα απο τώρα παιδί γιατί δε θα προλάβεις!!! Και είμαι 25 και εκεινη 37, η οποία μόλις έκανε το πρώτο της παιδακι!!! Πόση κακία υπάρχει!! Αλλά όπως είπατε υπάρχουν και οι άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται και ρωτάνε γιατί τους απασχολεί ειλικρινά! 

ειλικρινα μπορει να ενδιαφερθει μονο η μανα μας αχχαχααχα οι αλλοι αστο κουτσομπολιο ακου δεν θα προλαβεις ε οι δα!!!!!!!

πρίν από 48 λεπτά , ElektraGr είπε:

Είναι αρκετά....

μπραβο!πες μου εντιποσεις? ποσα χρηματα πονεσες?

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γεια σας!!! Εμείς διακοπαρουμε με δροσιά και βροχές αλλά δεν πειράζει.. Εσείς τι κάνετε; Συγγνώμη που χάνομαι αυτές τις μέρες...δε σας ξεχνάω! Ποια έχουμε να περιμένει στα κοντά;;

@μπουμπού92 στην ερώτηση σου , όχι δεν είδα αίμα εμφύτευσης ούτε είχα κανέναν πόνο απ 'οσο πρόσεξα τουλάχιστον γιατί εκείνες οι μέρες ήταν φουλ πακετάρισμα για μετακόμιση και πολλή κούραση.

Κορίτσια μίλησα με γιατρό και μου έκλεισε ραντεβού 1/9 . Ανυπομονώ!! 

Φιλιά σε όλες!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 17 λεπτά , ElektraGr είπε:

αν επιτρεπεται τι θεμα?οταν το προβλημα ειναι απο τη μια πλευρα συνηθως υπαρχουν πολλες πιθανοτητες επιτυχιας στην εξωσωματικη .αλλα αναλογα και το προβλημα μπορει να εχεις και αρκετες πιθανοτητες φυσιολογικης συλλψης..η ηλικια σου?

6penp2.png

πρίν από 14 λεπτά , alina80 είπε:

Θα διαφωνήσω. Προσωπικά δεν έχω καμία ενοχή. Θέλω να κάνω, αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν συμβεί θα είμαι δυστυχισμένη, η λειψή ή οτιδήποτε. Επίσης μπορεί κάποια να μην θέλει καν. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να δίνει εξηγήσεις στον κάθε άσχετο. Δεν μιλάμε για δικούς μας ανθρώπους. Αλλά για τον κάθε ένα... Είναι σαν να σε ρωτάνε πόσα λεφτά βγάζεις. Προφανώς οι γονείς π.χ. ρωτούν από ενδιαφέρον (αν και όχι όλοι) αλλά ένας τυχαίος; Απλώς, πολλοί δεν σκέφτονται πριν μιλήσουν, ότι θα πουν κάτι αδιάκριτο, ή προσβλητικό ή που θα πληγώσει τον άλλο. 

Όταν με ρωτούν καλοπροαίρετα, απαντώ ότι αυτά δεν γίνονται κατά παραγγελία. Στην αυθαδεια όμως θα απαντήσω αντίστοιχα. Μήπως την επόμενη φορά σκεφτούν πριν ανοίξουν το στόμα τους. 

Το πρόβλημα είναι στο σπέρμα δηλαδή; Και δεν σηκώνει καμία θεραπεία; Αν δεν έχετε πάρει ήδη γνώμη από ουρολόγο, για μένα καλό θα ήταν να πάτε..

Κάνει θεραπεία 3μηνη αλλά μας είπε η ουρολόγος πως είναι για να βελτιωθεί το σπέρμα για την εξωσωματική.  Ναι το θέμα είναι στο σπέρμα ... Διάγνωση ολιγοασθενοτερατοσπερμία... είχε βρεθεί κ στην καλλιέργεια εντερόκοκκος και πήραμε αντιβίωση και έφυγε αλλά σε νέα βρέθηκε νέο e coli. Και παίρνουμε αντιβίωση για αυτό ..Σεπτέμβριο έχουμε πάλι επανάληψη και για τα δύο να δούμε πως πάει .... αλλά όπως είπα ελπίζω: )

ukSwp3.png

πρίν από 1 λεπτό , stalitsa82 είπε:

Κοριτσάκια γεια σας!!! Εμείς διακοπαρουμε με δροσιά και βροχές αλλά δεν πειράζει.. Εσείς τι κάνετε; Συγγνώμη που χάνομαι αυτές τις μέρες...δε σας ξεχνάω! Ποια έχουμε να περιμένει στα κοντά;;

@μπουμπού92 στην ερώτηση σου , όχι δεν είδα αίμα εμφύτευσης ούτε είχα κανέναν πόνο απ 'οσο πρόσεξα τουλάχιστον γιατί εκείνες οι μέρες ήταν φουλ πακετάρισμα για μετακόμιση και πολλή κούραση.

Κορίτσια μίλησα με γιατρό και μου έκλεισε ραντεβού 1/9 . Ανυπομονώ!! 

Φιλιά σε όλες!

μπραβο κοριτσι μου να περασετε πολυ πολυ ομορφα..μακαρι να ακουσετε και καρδουλα στο ραντεβου..δεν θυμαμαι θα εισαι 6+  ?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

μπραβο κοριτσι μου να περασετε πολυ πολυ ομορφα..μακαρι να ακουσετε και καρδουλα στο ραντεβου..δεν θυμαμαι θα εισαι 6+  ?

Ευχαριστούμε! Ναι, κάπου εκεί θα είμαι περίπου οπότε λογικά νομίζω θα την ακούσουμε..

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

ειλικρινα μπορει να ενδιαφερθει μονο η μανα μας αχχαχααχα οι αλλοι αστο κουτσομπολιο ακου δεν θα προλαβεις ε οι δα!!!!!!!

μπραβο!πες μου εντιποσεις? ποσα χρηματα πονεσες?

Καταρχάς πήγα σαν το καημένο ... Αλλά ήταν πολύ καλοί οι ανθρώποι ... Πιάσαμε κ την κουβέντα .... χιχιχιχ

Λοιπόν ένα πόνο μικρό στην αρχή για να μπει το εργαλείο ένιωσα ... Η αλήθεια ήταν πως είναι περιόδου αλλά εγώ στην περίοδο δεν πονώ ιδιαίτερα ... σχεδόν καθόλου ... οπότε έμαθα τον πόνο των άλλων ... Και μετά λίγο ένιωσα τσιμπηματάκι κ ήταν το σκιαγραφικό μάλλον .... Κορίτσι 3 ανάσες μεγάλες 3 δόσεις το σκιαγραφικό και ήταν κουλ ..βγήκαν οι πλάκες .... Και μετά μου είπε τελειώσαμε ... Κι ήταν 5 λεπτά ... παραπάνω με τπτ ... Πλήρωσα 130 ευρώ .... και το σκιαγραφικό κόστιζε 25 νομίζω αλλά μου το έγραψε ο γυναικολόγος  και το πλήρωσα 6.30 !! Και αποτελέσματα αμέσως μαζί με τις πλάκες και την ανάλυση της εξέτασης !

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

αν επιτρεπεται τι θεμα?οταν το προβλημα ειναι απο τη μια πλευρα συνηθως υπαρχουν πολλες πιθανοτητες επιτυχιας στην εξωσωματικη .αλλα αναλογα και το προβλημα μπορει να εχεις και αρκετες πιθανοτητες φυσιολογικης συλλψης..η ηλικια σου?

Είμαστε 35 κι οι δύο !! Στο κέντρο που είχα ρωτήσει αν οι εξετάσεις της γυναίκας είναι καλές σου "λένε" το ποσοστό επιτυχίας και μου είπε ναι κυρίως από την γυναίκα εξαρτάται 

ukSwp3.png

πρίν από 8 λεπτά , ElektraGr είπε:

Καταρχάς πήγα σαν το καημένο ... Αλλά ήταν πολύ καλοί οι ανθρώποι ... Πιάσαμε κ την κουβέντα .... χιχιχιχ

Λοιπόν ένα πόνο μικρό στην αρχή για να μπει το εργαλείο ένιωσα ... Η αλήθεια ήταν πως είναι περιόδου αλλά εγώ στην περίοδο δεν πονώ ιδιαίτερα ... σχεδόν καθόλου ... οπότε έμαθα τον πόνο των άλλων ... Και μετά λίγο ένιωσα τσιμπηματάκι κ ήταν το σκιαγραφικό μάλλον .... Κορίτσι 3 ανάσες μεγάλες 3 δόσεις το σκιαγραφικό και ήταν κουλ ..βγήκαν οι πλάκες .... Και μετά μου είπε τελειώσαμε ... Κι ήταν 5 λεπτά ... παραπάνω με τπτ ... Πλήρωσα 130 ευρώ .... και το σκιαγραφικό κόστιζε 25 νομίζω αλλά μου το έγραψε ο γυναικολόγος  και το πλήρωσα 6.30 !! Και αποτελέσματα αμέσως μαζί με τις πλάκες και την ανάλυση της εξέτασης !

Είμαστε 35 κι οι δύο !! Στο κέντρο που είχα ρωτήσει αν οι εξετάσεις της γυναίκας είναι καλές σου "λένε" το ποσοστό επιτυχίας και μου είπε ναι κυρίως από την γυναίκα εξαρτάται 

Δεν ξέρω πολλά για την εξωσωματική, αλλά η λογική λέει ότι αφού με εσένα όλα καλά, προφανώς και θα έχεις καλό ποσοστό. Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να μην μπεις στη διαδικασία. Και καλά κάνεις και ελπίζεις, ποτέ τίποτα  ή δεν αποκλείεται. Αλλά και να χρειαστεί, σημασία έχει το αποτέλεσμα, έτσι δεν είναι; 

Πάντως κορίτσια ο ανθρώπινος οργανισμός ειναι μαγικός. Ξέρω ιστορία όπου ζευγάρι έκανε πριν από 25 χρόνια εξωσωματική με δανεικό σπέρμα (υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στο σπέρμα). Ο ίδιος άντρας, 17 και χρόνια μετά, με άλλη γυναίκα, και αφού πια ήταν 45+  (που υποτίθεται και το σπέρμα εξασθενεί και αυτό με τα χρόνια) έκανε με φυσιολογική σύλληψη δύο παιδιά. Η δεύτερη γυναίκα ήταν και εκείνη λίγο πάνω από 40. Και χωρίς να κάνει καμία θεραπεία. 

πρίν από 47 λεπτά , alina80 είπε:

Ένα κι εγώ για το σόι μιλάω όχι για τον κάθε άγνωστο 

yplDp3.png

πρίν από 28 λεπτά , ElektraGr είπε:

ωραια μπας και το παρω και εγω αποφαση και που γινεται η εξεταση?

πρίν από 17 λεπτά , ElektraGr είπε:

Από τη στιγμή που το ωαριο είναι ήδη γονιμοποιημενο η μισή δουλειά έχει γίνει.οποτε μετά εξαρτάται από τη γυναίκα η εμφυτευση του ωαριου στο ενδομητριο. Έκανες εξετάσεις για θρομβοφιλια; Αν μπείτε στη διαδικασία να κάνετε εξωσωματική καλά είναι να δώσεις ένα ποσό για αυτές τις εξετασεις για να είσαι καλυμμένη. Τα λεφτά της εξωσωματικές είναι πολλά γι αυτό μην αφήσετε κάτι στην τύχη. Πόσα σπερματοζωαρια είχε στο σπερματοδιαγραμμα; 

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...