Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Ungry girl είπε:

Και εγω αυτο σκευτομαι γιαγιαδες πεθερα μανα πατερας γειτονες καλα δεν το συζηταω!!!

Πριν.κανα 3 μηνο εδω στο χωριο ειχε βγει φημη πως ειμαι εγκυος αχχα εχω παχύνει και λιγο και ολοι επιαναν τον αντρα μου να του πουν συγχαρητήρια προχθες πρην καμια βδομαδα.περναει ενας και λεει γεννησατε ε? Χαχααχα καταλαβενεις μια αλλη κοπελα εδω στη γειτονεια γεννησε και εγυνε λαθος και καλα να νομιζουν οτι εισαι εγκυος αλλα οτι γεννησα κι ολας!!

Ετημαζομαι να παω στην εκκλησια την κυριακη φοραω ενα φορεμα στελουτσικο και ηταν λιγο τσιτα στην κοιλια λεω στον αντρα μου αμα με ρωτησουν αν ειμαι εγυος θα πουμε πως ειμαι χααχαχχαα εεε δεν παει αλλο

Τεστακι εκανα αρνητικο παλι!!!

Nαι το διάβασα μετά.Κάνε και το απόγευμα αν θες,όπως λένε και οι έμπειρες!!Εσύ ούτως ή άλλως τις επαφούλες σου τις κάνεις.Πολλοί γιατροί λένε όλο το μήνα κάθε 2 μέρες επαφές.Καλά μερικοί θέλουν και τη κατάλληλη απάντηση.Κανονικά δε πρέπει να πέφτουμε ψυχολογικά γιατί η κάθε γυναίκα δεν ξέρουμε τι έχει περάσει και απλά δε το μαρτυρούν.Ειδικά οι γιαγιάδες στα χρόνια τους περνούσαν πολλά.Εγώ όδες συγγενείς ης γιαγιάς μου ξέρω σχεδόν όλες δυσκολεύτηκαν.Τι να πεις όμως άλλα μυαλάααα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

τι κανετε???εγω εχθες ημουν χαλια σμρ μεχρι στιγμης ειμαι καλυτερα!!κ εμενα με ρωταγαν κάποιου ποτε θα κανουμε μωρο κ τους απανταγα ειμαι μικρη ακομα!!σαν την @Ungry girl κ εμεις στις 28/8 κλεινουμε 2 χρονια γαμου!θα τα καταφερετε ολες κ συντομα κ καποιο μικροπροβλημα να υπαρχει διορθώνεται!!εγω παρολο που ηξερα απο την αρχη οτι θα έχουμε θεμα μς τον ανδρα μου θεωρούσα οτι εχω εγω το προβλημα...και μηδενικο σπερμοδιαγραμμα που πηραμε παλι θεωρουσα πως εχω εγω προβλημα!!ειχα κανει εξετασεις εννοειται ολες..πολυ καλες..ημουν σιγουρη οτι ειχα προβλημα με τις σάλπιγγες!ολα στο μυαλο μας ειναι τελικα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Nαι το διάβασα μετά.Κάνε και το απόγευμα αν θες,όπως λένε και οι έμπειρες!!Εσύ ούτως ή άλλως τις επαφούλες σου τις κάνεις.Πολλοί γιατροί λένε όλο το μήνα κάθε 2 μέρες επαφές.Καλά μερικοί θέλουν και τη κατάλληλη απάντηση.Κανονικά δε πρέπει να πέφτουμε ψυχολογικά γιατί η κάθε γυναίκα δεν ξέρουμε τι έχει περάσει και απλά δε το μαρτυρούν.Ειδικά οι γιαγιάδες στα χρόνια τους περνούσαν πολλά.Εγώ όδες συγγενείς ης γιαγιάς μου ξέρω σχεδόν όλες δυσκολεύτηκαν.Τι να πεις όμως άλλα μυαλάααα!!

Υπομονή γι αυτο ειπα και εγω αν με ξανα ρωτησουν θα οω πως είμαι αχχααχαχα! Θα κανω σε καμια ωριτσα

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

τι κανετε???εγω εχθες ημουν χαλια σμρ μεχρι στιγμης ειμαι καλυτερα!!κ εμενα με ρωταγαν κάποιου ποτε θα κανουμε μωρο κ τους απανταγα ειμαι μικρη ακομα!!σαν την @Ungry girl κ εμεις στις 28/8 κλεινουμε 2 χρονια γαμου!θα τα καταφερετε ολες κ συντομα κ καποιο μικροπροβλημα να υπαρχει διορθώνεται!!εγω παρολο που ηξερα απο την αρχη οτι θα έχουμε θεμα μς τον ανδρα μου θεωρούσα οτι εχω εγω το προβλημα...και μηδενικο σπερμοδιαγραμμα που πηραμε παλι θεωρουσα πως εχω εγω προβλημα!!ειχα κανει εξετασεις εννοειται ολες..πολυ καλες..ημουν σιγουρη οτι ειχα προβλημα με τις σάλπιγγες!ολα στο μυαλο μας ειναι τελικα!

Καλα απαντουσες ελενακι κουραστικοι γινονται καποιες φορες υπομονη οι 9 πρωτοι μηνες ειναι δυσκολοι χαχααχαχα μετα θα εισαι τέλεια!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Ungry girl είπε:

Και εγω αυτο σκευτομαι γιαγιαδες πεθερα μανα πατερας γειτονες καλα δεν το συζηταω!!!

Πριν.κανα 3 μηνο εδω στο χωριο ειχε βγει φημη πως ειμαι εγκυος αχχα εχω παχύνει και λιγο και ολοι επιαναν τον αντρα μου να του πουν συγχαρητήρια προχθες πρην καμια βδομαδα.περναει ενας και λεει γεννησατε ε? Χαχααχα καταλαβενεις μια αλλη κοπελα εδω στη γειτονεια γεννησε και εγυνε λαθος και καλα να νομιζουν οτι εισαι εγκυος αλλα οτι γεννησα κι ολας!!

Ετημαζομαι να παω στην εκκλησια την κυριακη φοραω ενα φορεμα στελουτσικο και ηταν λιγο τσιτα στην κοιλια λεω στον αντρα μου αμα με ρωτησουν αν ειμαι εγυος θα πουμε πως ειμαι χααχαχχαα εεε δεν παει αλλο

Τεστακι εκανα αρνητικο παλι!!!

Ναι πες οτι εισαι θα νομιζουν οτι κανεις το δευτερο τωρα!μεγαλη τρελα!

Κοριτσια μην αγχωνεστε θα παρουμε τηλεφωνο το ζευγαρι που μου ειχε πει εμενα οτι ξερει το κολπο και οποτε θελω να τους παρω τηλεφωνο να μου το πουν! Καλα πως δεν το σκεφτηκα τοσο καιρο και ταλαιπωρηστε και εσεις και εγω μαζι!!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Nati85 είπε:

Κοριτσια μην αγχωνεστε θα παρουμε τηλεφωνο το ζευγαρι που μου ειχε πει εμενα οτι ξερει το κολπο και οποτε θελω να τους παρω τηλεφωνο να μου το πουν! Καλα πως δεν το σκεφτηκα τοσο καιρο και ταλαιπωρηστε και εσεις και εγω μαζι!!!

χαχαχαχαχα εμα τι να κανω στην τρελα απαντμε με τρελα!

1 hour ago, Nati85 είπε:

Αυτούς να τους πάρεις ναι! Όντως μπορεί να μην ξέρουμε τον τρόπο... 

Ευτυχώς εμένα οι δικοί μου, κοντινοί άνθρωποι δεν ρωτάνε. Ούτε οι γονείς μου. Ούτε καν με ρωτάνε αν θέλουμε, αν προσπαθούμε. Δεν τους έχω πει κι εγώ τίποτα (μόνο οι φίλες μου ξέρουν ότι προσπαθούμε). 

Κυρίως οι απέξω (που δεν έχουν και κανένα δικαίωμα στην τελική ούτε και νοιάζονται πραγματικά) κάνουν σχόλια. Απαράδεκτοι και ανάλογα τι κέφια έχω απαντάω αναλόγως. 

Νομίζω βέβαια ότι βοηθάει που δεν είμαστε παντρεμένοι. Γιατί στο μυαλό τέτοιων ανθρώπων πάει "γάμος και μετά παιδί". 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Αυτούς να τους πάρεις ναι! Όντως μπορεί να μην ξέρουμε τον τρόπο... 

Ευτυχώς εμένα οι δικοί μου, κοντινοί άνθρωποι δεν ρωτάνε. Ούτε οι γονείς μου. Ούτε καν με ρωτάνε αν θέλουμε, αν προσπαθούμε. Δεν τους έχω πει κι εγώ τίποτα (μόνο οι φίλες μου ξέρουν ότι προσπαθούμε). 

Κυρίως οι απέξω (που δεν έχουν και κανένα δικαίωμα στην τελική ούτε και νοιάζονται πραγματικά) κάνουν σχόλια. Απαράδεκτοι και ανάλογα τι κέφια έχω απαντάω αναλόγως. 

Νομίζω βέβαια ότι βοηθάει που δεν είμαστε παντρεμένοι. Γιατί στο μυαλό τέτοιων ανθρώπων πάει "γάμος και μετά παιδί". 

Ασε εμενα με ρωταει ο πεθερος μου κ τι να του πω μεγαλου ανθρωπου. Τελος παντων μη νομιζεις κ εμενα χωρις γαμο με ρωτανε δεν εχουν προβλημα κ ασχετοι.

πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

Ασε εμενα με ρωταει ο πεθερος μου κ τι να του πω μεγαλου ανθρωπου. Τελος παντων μη νομιζεις κ εμενα χωρις γαμο με ρωτανε δεν εχουν προβλημα κ ασχετοι.

Ειδικά του πεθερού να του πεις "αν δεν παντρευτούμε εγγόνι δεν έχει". 

Πέρα από την πλάκα, εξαρτάται πως ρωτάει κάνεις. Οι ηλικιωμένοι οι περισσότεροι δεν μπορούν καν να αντιληφθούν ότι είναι τουλάχιστον αδιάκριτο. Δεν τους παρεξηγώ. Περισσότερο με ενοχλούν οι πιο νέοι, που έχουν και ύφος και απλώς θέλουν να βγάλουν κακία "τι κάθεσαι τα χρόνια περνάνε" ή να το παίξουν ανώτεροι "δεν ξέρεις τι χάνεις"... Όποιος είναι κάτω από 65-70 θα έπρεπε να ξέρει καλά ότι κάποια θέματα είναι πολύ προσωπικά για να τα σχολιάζουν. Όλους αυτούς δεν τους δικαιολογώ. Και ή θα τους αγνοήσω σαν να μην άκουσα ή θα απαντήσω στο ίδιο ύφος. 

(Πραγματικός διάλογος)

Απλώς γνωστή: Ποτέ θα κάνετε κανά παιδάκι; Τι περιμένετε; 

Εγώ: Πόσο σεξ κάνετε με τον άντρα σου; Είναι καλό; 

Απλή γνωστή: Πολύ αδιάκριτη ερώτηση, δεν νομίζεις; 

Εγώ: Ακριβώς αυτό!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Πέρα από την πλάκα, εξαρτάται πως ρωτάει κάνεις. Οι ηλικιωμένοι οι περισσότεροι δεν μπορούν καν να αντιληφθούν ότι είναι τουλάχιστον αδιάκριτο. Δεν τους παρεξηγώ. Περισσότερο με ενοχλούν οι πιο νέοι, που έχουν και ύφος και απλώς θέλουν να βγάλουν κακία "τι κάθεσαι τα χρόνια περνάνε" ή να το παίξουν ανώτεροι "δεν ξέρεις τι χάνεις"... Όποιος είναι κάτω από 65-70 θα έπρεπε να ξέρει καλά ότι κάποια θέματα είναι πολύ προσωπικά για να τα σχολιάζουν. Όλους αυτούς δεν τους δικαιολογώ. Και ή θα τους αγνοήσω σαν να μην άκουσα ή θα απαντήσω στο ίδιο ύφος. 

(Πραγματικός διάλογος)

χαχαχχχαχα ωραιος διαλογος ετσι ειναι! βασικα οι περισσοτεροι το λενε με κακια καλα και εδω μια σε εμενα ωασικα δεν το ειπαι σε εμενα το εμαθα λεει σιγα να μην μπορεσει να κανει αυτη παιδι με τοσο περπατημα "επιδη περπαταω πολλες ωρες τη μερα"

ειναι αδυνατον λεει να κρατησει παιδι... ακου τι καθονται και λενε και πως λες αντε οι γεροι εχουν το ακαταλογιστο λο ηλικιας οι υπολοιποι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

(Πραγματικός διάλογος)

Απλώς γνωστή: Ποτέ θα κάνετε ξανά παιδάκι; Τι περιμένετε; 

Χα χα χα χα ωραιος  διαλογος!!!!! Μωρε ξερεις ο πεθερος για καλο ρωταει αλλα δεν ξερει οτι αυτο με στεναχωρει κ ανχωνει ταυτοχρονα δεν παρεξηγω αλλα ξερεις λενε κ για την ηλικια κ με τρελενουν ακομα περισοτερο. 

Το θέμα κορίτσια μου είναι εσείς να αποβάλλετε την ενοχή.  Γιατί εν μέρει, ενοχη  είναι αυτο το συναίσθημα που σας κάνει να νιώθετε έτσι. Νομίζω πως η φράση: "άντε γιατί δεν κάνετε παιδί; τι περιμένετε;"  κάτι τέτοιο ελλοχεύει... 

Εμένα οπότε μου το έχουν πει πάντως απαντάω με την αλήθεια ότι δλδ προσπαθούμε αλλά δεν έρχεται.... Δυστυχώς σε ηλικιωμένα, κυρίως μυαλά, δεν είναι τόσο κατανοητό βέβαια αυτο. . .

yplDp3.png

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

(Πραγματικός διάλογος)

xaxaxaxaxa καλα που δεν ρωτησες ποσο την εχει....παντως πιστευω οτι πολλοι που τους ηταν ευκολο να αποκτησουν παιδι ρωτανε νομιζοντας οτι ειναι και κατι ευκολο και για ολους τους αλλους.η αυτοι που δεν εχουν προσπαθησει να κανουν παιδι το ιδιο.ισως δεν βαζουν το μυαλο τους οτι καποιος προσπαθει αλλα δυσκολευεται.πιστευω ενας ανθρωπος που δεν του ηρθε ευκολα ενα παιδι δεν θα εκανε αυτη την ερωτηση καν..

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Το θέμα κορίτσια μου είναι εσείς να αποβάλλετε την ενοχή.  Γιατί εν μέρει, ενοχη  είναι αυτο το συναίσθημα που σας κάνει να νιώθετε έτσι. Νομίζω πως η φράση: "άντε γιατί δεν κάνετε παιδί; τι περιμένετε;"  κάτι τέτοιο ελλοχεύει... 

Εμένα οπότε μου το έχουν πει πάντως απαντάω με την αλήθεια ότι δλδ προσπαθούμε αλλά δεν έρχεται.... Δυστυχώς σε ηλικιωμένα, κυρίως μυαλά, δεν είναι τόσο κατανοητό βέβαια αυτο. . .

εν μερη συμφωνω μαζι σου αλλα αν με ρωτησουν ανθρωποι οχι πολυ κοντινοι προτιμω να απαντησω κατι του στυλ ε σιγα σιγα θα το αποφασισουμε η χαιρομαστε τη συμβιωση πρωτα πριν ερθουν τα δυσκολα...

και ο λογος ειναι οτι δεν γουσταρω να δωσω αναφορα απο ποτε προσπαθω...αν κανω παιδι σε 5 χρονια θα λενε καποιοι που ξερουν οτι προσπαθουσαμε οτι τους κατεβει..

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 38 λεπτά , alina80 είπε:

(Πραγματικός διάλογος)

Με πέθανες!!! χαχαχα απίστευτη είσαι!!! χαχαχα

κορίτσια, το έχω αναφέρει πάλι. Η κουνιάδα μου μού είπε αντε ξεκίνα απο τώρα παιδί γιατί δε θα προλάβεις!!! Και είμαι 25 και εκεινη 37, η οποία μόλις έκανε το πρώτο της παιδακι!!! Πόση κακία υπάρχει!! Αλλά όπως είπατε υπάρχουν και οι άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται και ρωτάνε γιατί τους απασχολεί ειλικρινά! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...