Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

16 minutes ago, elenakii22 είπε:

@leta87 κοπελα μου τι κανεις???σταματησα τα τεστ χθες!δεν εκανα ωορρηξια  σε αυτον τον κυκλο!

Σε ποια ημερα του κυκλου σου είσαι?? Καλά είμαι εδώ  σπιτι ξεκουραζομαι και απολαμβάνω λίγο τις κινήσεις του μωρού μου εχει αρχίσει και κουνιεται. Χαχαχχαχαχαα νιώθω λες και έχω ένα alien μέσα μου .Με το καλο σε όλα τα κορίτσια να γίνουν σύντομα μανουλες 

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, leta87 είπε:

Σε ποια ημερα του κυκλου σου είσαι?? Καλά είμαι εδώ  σπιτι ξεκουραζομαι και απολαμβάνω λίγο τις κινήσεις του μωρού μου εχει αρχίσει και κουνιεται. Χαχαχχαχαχαα νιώθω λες και έχω ένα alien μέσα μου .Με το καλο σε όλα τα κορίτσια να γίνουν σύντομα μανουλες 

alien!!!αχαχαχαχαχα...... ειμαι σμρ 28η μερα...τεστ εκανα μεχρι 26...βασικα εκανα κ σμρ οπως ειδες κ απο την φωτο που ανεβασα!τπτ αυτο τον μηνα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

4 minutes ago, leta87 said:

Χα χα χα ωραία περιγραφή...... να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς........

@elenakii22 ωστόσο έχω τόση ώρα που το σκέφτομαι και δεν ξέρω.......... είναι δυνατόν να μην κάνεις κάποιο μήνα ωορρηξία;;;;;;; από την άλλη αν είσαι ήδη στην 28η μέρα και βάλουμε και άλλες 14 μετά πάμε στις 42 μέρες.......:shock:

σου έχει ξανά τύχει τόσο μεγάλος κύκλος;;;;;;;

8JPrp3.png

6 minutes ago, elenakii22 είπε:

alien!!!αχαχαχαχαχα...... ειμαι σμρ 28η μερα...τεστ εκανα μεχρι 26...βασικα εκανα κ σμρ οπως ειδες κ απο την φωτο που ανεβασα!τπτ αυτο τον μηνα!

Αγαπούλα μου.....το να κάνεις έρωτα με τον άνθρωπο σου μέρα παρά μέρα και να το απολαμβάνεις θα πετύχεις ωορηξια όπως και να έχει!Μην τρελαινεις το μυαλο σου με τεστ.κακο σου κανουν παρα καλο!

Διαφημίσεις

Να με και εγώ κορίτσια μου… μία ωρα διάβασα τα μηνυματα σας… .

Καλός ηρθαν τα νέα άτομα άντε και γρήγορα μανούλες όλες μας… 

Εγω ακόμα δεν αδιαφετισα είμαι είδει 39 μέρες τι να πω θα δουμε ποτε υα έρθει πρέπει να βγαλω το ανχος μου… 

3 minutes ago, Μαρθα Κ είπε:

Να με και εγώ κορίτσια μου… μία ωρα διάβασα τα μηνυματα σας… .

Καλός ηρθαν τα νέα άτομα άντε και γρήγορα μανούλες όλες μας… 

Εγω ακόμα δεν αδιαφετισα είμαι είδει 39 μέρες τι να πω θα δουμε ποτε υα έρθει πρέπει να βγαλω το ανχος μου… 

Γεια σου μαρθουλα!!!!! Άστατο κύκλος? Σε τι φάση εισαι?

33 minutes ago, giota@ είπε:

Χα χα χα ωραία περιγραφή...... να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς........

@elenakii22 ωστόσο έχω τόση ώρα που το σκέφτομαι και δεν ξέρω.......... είναι δυνατόν να μην κάνεις κάποιο μήνα ωορρηξία;;;;;;; από την άλλη αν είσαι ήδη στην 28η μέρα και βάλουμε και άλλες 14 μετά πάμε στις 42 μέρες.......:shock:

σου έχει ξανά τύχει τόσο μεγάλος κύκλος;;;;;;;

πως δεν γινεται!!γινεται κ παραγινεται!!!μου το ειπε κ ο γιατρος..οπως επισης μπορει να εχεις ωορρηξια κ να ειναι 'τζουφιο' το αυγο!γιαυτο κ το ποσοστο συλληψης καθε μηνα δεν ειναι πολυ υψηλο!ειναι πολλοι οι παραγοντες!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, λουπιτα είπε:

Γεια σου μαρθουλα!!!!! Άστατο κύκλος? Σε τι φάση εισαι?

Γεια σου κοριτσάκι μου… άστα να πάνε από διαιτες αυστηρές και όταν πάλι παίρνω κιλά γίνετε χάλια ο κυκλος μου.. Εγώ με τον σύζυγό μου τώρα είναι ο πρώτος μήνας προσπαθειών για παιδάκι αλλά δεν έγινε οπότε περιμένω περίοδο να βάλω βουρ για τον δεύτερο μήνα.. Εσύ σε τι φάση είσαι ??

3 hours ago, caramel_83 είπε:

Ρε κοριτσια πραγματικα ποοοοοοοοσα πολλα γραψατε?σκεφτειτε να μην εμπαινα καθε μερα ανεβαζω το πινακακι παλι οσες θελετε πειτε ημερομηνια να μπειτε κι εσεις:wink:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alexaeua 27/2/2017!!!

2. Μαρθα Κ 13/3/2017!!!

3. gianna81 14/3/2017!!!

4. caramel_83  22-23/3/2017!!!

5. maria dimitris 23/3/2017!!!

6. giota@ 26/3/2017!!!

7. NikolitsaVe87 29/3/2017!!!

8. elenaki22 1/4/2017!!!

9. Vila 3/4/2017!!!

10. Olivia3 12/4/2017!!!

11. Wannabemommy....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Κοριτσι μου συγνωμη σε μπερδεψα με την γιαννα:oops:

@Μαρθα Κ δες τι λεει η Ανδριαννη, κι εγω σημερα δεν εχω σχεδον καθολου, μονο κατι υπολειμματα ειχα το πρωι

Τι να πω τώρα μπερδευτικα…  @caramel_83 περαστικούλια και γρήγορα να γίνεις καλά ❤

Διαφημίσεις

13 minutes ago, λουπιτα είπε:

@Μαρθα Κ περιμενω σε 3 μερες.Αλλά μόλις έπαθα σοκ.....Κορίτσια βοήθεια.πιεσα το πονεμένο μου στήθος και έβγαλε άσπρο υγρό .τι είναι αυτό Παναγία μου!!!!!

Μην τρέλενεσαι δεν θα είναι κάτι. Δεν κάνει να πιεζουμε το στήθος μας μην το ξανακάνεις. Έχεις άλλο παιδάκι?? Ρωταω να δω αν το θηλασες 

Just now, leta87 είπε:

Μην τρέλενεσαι δ8εν θα είναι κάτι. Δεν κάνει να πιεζουμε το στήθος μας μην το ξανακάνεις. Έχεις άλλο παιδάκι?? Ρωταω να δω αν το θηλασες 

Ναι εχω ενα και εχω θηλασει! Στην αρχη το πηρα σαν σημάδι εγκυμοσυνης.αλλα διαβασα ενα σωρο αλλα.αχ θα τρελαθω. Θα παρω τον γιατρο μου τηλεφωνο.

Just now, λουπιτα είπε:

Ναι εχω ενα και εχω θηλασει! Στην αρχη το πηρα σαν σημάδι εγκυμοσυνης.αλλα διαβασα ενα σωρο αλλα.αχ θα τρελαθω. Θα παρω τον γιατρο μου τηλεφωνο.

Κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι πάρε τηλ τον γιατρό σου και πες μας τι σου είπε… περιμένω νέα σου… δεν νομιζω να είναι κάτι… ποτέ τελείωσες τον θηλασμό?? 

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι πάρε τηλ τον γιατρό σου και πες μας τι σου είπε… περιμένω νέα σου… δεν νομιζω να είναι κάτι… ποτέ τελείωσες τον θηλασμό?? 

Ουουουουο πριν 5 μιση χρονια χαχαχαχχαχα.προσφατα δλδ. 

1 minute ago, λουπιτα είπε:

1 minute ago, λουπιτα είπε:

Πάρε τηλ τον γιατρο σου όχι τιποτα αλλο να σου βγάλει και τον φόβο και πες μας ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...