Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

5 hours ago, Alekagala είπε:

Καλημερα!  Τεστακια ακουω και χαιρομαι!  Λουπιτα καλοσορισες στη παρεα μας και να σου ζησει ο γιος σου και γρηγορα το δευτερο....  Ποτε θα κανεις το τεστακι???  Μη μας κρατάς σε αγωνια!!!! 

Εγω τωρα κολοχτυπιεμαι πανω στο διάδρομο μιας και σηκώθηκα με εμετο το πρωι μαλλον επειδή ειδα οτι βγάλαν τον ντανο υποψηφιο απο το survivor.... Σημερα δεν εχω δουλειες βαρεθηκα μαλλον κανενα σουπερμαρκετ και καφεδακι!  Σκεφτομαι να αλλάξω τα μαλλια μου τι αποψη εχετε για τις αφελιες???  Γυναικες ειμαστε να περιποιηθουμε και λιγο

Σε ησυχια δεν μπορει να καθησει ο ποπουλης σου εεε?? :lol::P ειναι ωραιες οι αφελιες αλλα κουραστικες οταν μακραινουν :wink:

1 hour ago, giota@ είπε:

Καλησπέρα και από εμένα,

πω πω μου πήρε μία αιωνιότητα να τα διαβάσω όλα από εκεί που έμεινα. Χαίρομαι που οι εγκυμονούσες μας είναι όλες καλά. Και όλα τα κορίτσια μας εδώ είναι. Ελπίζω να ανέβουμε όλες γρήγορα στο επάνω μέρος του πίνακα......:-D

Μου λείψατε πάντως..... Εγώ χάθηκα γιατί είχα μια εβδομάδα δυσκολίες στη δουλειά και σχολούσα πολύ αργά, ωστόσο αρρώστησε και η κορούλα μου (ευτυχώς περαστικά), ωστόσο ήρθε και μια δύσκολη στιγμή για μένα.....( ένα μνημόσυνο...... μακριά από όλους μας......) και σαν να μην έφταναν όλα αυτά άλλαξα σύνδεση στο σταθερό με αποτέλεσμα να είμαι τρεις εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο και κατ'επέκταση χωρίς internet.......:twisted: 

Ευτυχώς ήρθε η γραμμή και τώρα περιμένω να μου φέρουν το router να ενεργοποιηθεί και το internet>........:-P

Γενικά πέρασα λίγο πίκρα........ νομίζω σας ζάλισα.........

Συγνώμη αγένεια μου ξέχασα να πω ένα καλώς ήρθατε και στα καινούργια κορίτσια.........

γλυκια μου μην τα σκεφτεσαι τωρα, αφησε τα πισω σου, δες το παιδακι σου να ειναι καλα και με το καλο να ερθει και το δευτερο, δυστυχως ολα ειναι μεσα στην ζωη, σχετικα με την περιοδο τι εγινε?ηρθε?

@andrianni Καλως ηρθες στην παρεουλα μας κι εσυ κοριτσι μου, προσπαθησε να μην πιεζεσαι  δυστυχως το αγχος παιζει πολυ σημαντικο ρολο, και σε εμας λενε αντε καντε ενα και καντε ενα και νευριαζω και τους λεω δεν ειμαστε εμεις για παιδια και το βουλωνουν, αει σιχτίρ πια 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

4 minutes ago, caramel_83 said:

Σε ησυχια δεν μπορει να καθησει ο ποπουλης σου εεε?? :lol::P ειναι ωραιες οι αφελιες αλλα κουραστικες οταν μακραινουν :wink:

γλυκια μου μην τα σκεφτεσαι τωρα, αφησε τα πισω σου, δες το παιδακι σου να ειναι καλα και με το καλο να ερθει και το δευτερο, δυστυχως ολα ειναι μεσα στην ζωη, σχετικα με την περιοδο τι εγινε?ηρθε?

Γειά σου γλυκιά μου καραμελίτσα......... πραγματικά δεν έχει ησυχία ε;;;;; χα χα χα....

βρε καλό μου με έχεις μπερδέψει λίγο με τα δικά σου τώρα και δεν ξέρω και εγώ......... εμένα με έχεις στο πινακάκι για 26/3/17 έτσι δεν είναι.......... και είναι και σωστό....... ελπίζω άφαντη να γίνει καπνός αλλά λέμε τώρα........ οπότε αναμονή....... κοίτα δεν μπορώ να πω πως είχα και τις καλύτερες επαφές ή μάλλον για να είμαι σαφείς δεν ξέρω καν αν η συγκεκριμένες ημερομηνίες βρίσκονταν κοντά ή όχι........... τώρα που το λες θα το κοιτάξω χα χα χα χα χα........

επίσης με ρώτησε πριν η αριάδνη για το πινακάκι και ξεχάστηκα να απαντήσω......... εσύ που το χειρίζεσαι και καλά θα πεις και στο κορίτσι για να την βάλουμε στο πινακάκι;;;;;;:D:-P

8JPrp3.png

Ρε κοριτσια πραγματικα ποοοοοοοοσα πολλα γραψατε?σκεφτειτε να μην εμπαινα καθε μερα ανεβαζω το πινακακι παλι οσες θελετε πειτε ημερομηνια να μπειτε κι εσεις:wink:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alexaeua 27/2/2017!!!

2. Μαρθα Κ 13/3/2017!!!

3. gianna81 14/3/2017!!!

4. caramel_83  22-23/3/2017!!!

5. maria dimitris 23/3/2017!!!

6. giota@ 26/3/2017!!!

7. NikolitsaVe87 29/3/2017!!!

8. elenaki22 1/4/2017!!!

9. Vila 3/4/2017!!!

10. Olivia3 12/4/2017!!!

11. Wannabemommy....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

5 minutes ago, giota@ είπε:

Γειά σου γλυκιά μου καραμελίτσα......... πραγματικά δεν έχει ησυχία ε;;;;; χα χα χα....

βρε καλό μου με έχεις μπερδέψει λίγο με τα δικά σου τώρα και δεν ξέρω και εγώ......... εμένα με έχεις στο πινακάκι για 26/3/17 έτσι δεν είναι.......... και είναι και σωστό....... ελπίζω άφαντη να γίνει καπνός αλλά λέμε τώρα........ οπότε αναμονή....... κοίτα δεν μπορώ να πω πως είχα και τις καλύτερες επαφές ή μάλλον για να είμαι σαφείς δεν ξέρω καν αν η συγκεκριμένες ημερομηνίες βρίσκονταν κοντά ή όχι........... τώρα που το λες θα το κοιτάξω χα χα χα χα χα........

επίσης με ρώτησε πριν η αριάδνη για το πινακάκι και ξεχάστηκα να απαντήσω......... εσύ που το χειρίζεσαι και καλά θα πεις και στο κορίτσι για να την βάλουμε στο πινακάκι;;;;;;:D:-P

Κοριτσι μου συγνωμη σε μπερδεψα με την γιαννα:oops:

19 minutes ago, andrianni είπε:

Συγχώρεσέ με που μπορεί να λέω βλακείες αλλά εγώ στις 21 μέρες είχα καφέ και στις 30 με 31 έγινε ωορηξία διαπιστωμένα. Κάποιες φορές τα καφέ είναι απο τα ορμονικά σκαμπανεβάσματα του κύκλου μου είπε ο γιατρός κ έπειτα ήρθε η ωορηξία!

@Μαρθα Κ δες τι λεει η Ανδριαννη, κι εγω σημερα δεν εχω σχεδον καθολου, μονο κατι υπολειμματα ειχα το πρωι

18 minutes ago, caramel_83 είπε:

@Wannabemommy 27 δεν μετραω μερες καθυστερησης αλλα δεν εχω και κανενα συμπτωμα, εκανα και τεστ χθες και επιβεβαιωθηκα ηταν αρνητικο;) με εσενα πολυ μπερδεμα βρε κοριτσι μου:roll:

Καλως ηρθες στην παρεουλα μας και σου ευχομαι γρηγορα με ενα σπορακι, παντως ετσι οπως τα λες ειναι πολυυυυ θετικα τα συμπτωματα ευχομαι στις 25 να μας πεις οτι ειδες ενα μεγαλο+

Καλώς σας βρηκα κορίτσια μου.Από χθες πριστηκε το στηθος.Μέσα σε 2 μερες τρελή διαφορά!Και τσούζει .Επίσης τσιμπηματα στον αφαλο.άντε να δούμε θα γλυτώσει ο ψηλός το ξεζούμισμα τον επόμενο μήνα η του εφεξε τελικά !!!χαχαχαχαχα

2 minutes ago, λουπιτα είπε:

Καλώς σας βρηκα κορίτσια μου.Από χθες πριστηκε το στηθος.Μέσα σε 2 μερες τρελή διαφορά!Και τσούζει .Επίσης τσιμπηματα στον αφαλο.άντε να δούμε θα γλυτώσει ο ψηλός το ξεζούμισμα τον επόμενο μήνα η του εφεξε τελικά !!!χαχαχαχαχα

Αχ ειναι πολυ θετικοοοο αυτο που εχεις, μακαρι να την γλυτωσει :lol:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 minutes ago, λουπιτα είπε:

@caramel_83 πως μπαινω στο πινακακι.Είμαι για 24.

7 minutes ago, λουπιτα είπε:

@caramel_83 πως μπαινω στο πινακακι.Είμαι για 24.

σε βαζω κοριτσι μου εγω :wink:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alexaeua 27/2/2017!!!

2. Μαρθα Κ 13/3/2017!!!

3. gianna81 14/3/2017!!!

4. caramel_83  22-23/3/2017!!!

5. maria dimitris 23/3/2017!!!

6. λουπιτα 24/3/2017!!!

7. giota@ 26/3/2017!!!

8. NikolitsaVe87 29/3/2017!!!

9. elenaki22 1/4/2017!!!

10. Vila 3/4/2017!!!

11. Olivia3 12/4/2017!!!

11. Wannabemommy....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

28 minutes ago, caramel_83 είπε:

Αχ ειναι πολυ θετικοοοο αυτο που εχεις, μακαρι να την γλυτωσει :lol:

Έχω σκαρφιστεί άπειρες ιδέες για το πως θα το ανακοινώσω στον αντρα του σπιτιού αν ειμαι τελικά.θα σας πω που έχω καταλήξει ,και φυσικά όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες! Κατέβασα από το google μια φωτο με δύο σακούλες πάγου που γράφουν η κάθε μια ice....δίπλα θα βάλω φωτο το θετικό ελπίζω τεστ!θα την κάνω μια φωτο δλδ με ένα πρόγραμμα που έχω.Και στο σύνολο θα λέει......Ice ice baby.θα πάρω το κινητό του κρυφά το βράδυ και θα την βάλω φόντο στο κινητό του!Και το πρωί που ξυπνάμε μαζί να την δει!!!χαχαχα

1 minute ago, λουπιτα είπε:

Έχω σκαρφιστεί άπειρες ιδέες για το πως θα το ανακοινώσω στον αντρα του σπιτιού αν ειμαι τελικά.θα σας πω που έχω καταλήξει ,και φυσικά όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες! Κατέβασα από το google μια φωτο με δύο σακούλες πάγου που γράφουν η κάθε μια ice....δίπλα θα βάλω φωτο το θετικό ελπίζω τεστ!θα την κάνω μια φωτο δλδ με ένα πρόγραμμα που έχω.Και στο σύνολο θα λέει......Ice ice baby.θα πάρω το κινητό του κρυφά το βράδυ και θα την βάλω φόντο στο κινητό του!Και το πρωί που ξυπνάμε μαζί να την δει!!!χαχαχα

:lol:πολυυυυυ καλο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλο πολυ μου αρεσε το ice ice baby!!!! Αυτο να κανεις μαζι με το τεραστιο σταυρο απο το τεστ.....  Ασε που καμια φορα εμεις βλεπουμε το θετικο τεστ και οι άντρες οχι....  !

Εγω και να καθήσω στο κωλο μου δεν υπαρχει περιπτωση....  Μολις μάζεψα και τη μεγαλη απο το σχολειο και τωρα ετοιμαζόμαστε για νανι ολοι μαζι στο κρεβατάκι μου!!!  Σας αφήνω μην γράψετε πολλα για να ενημερώνομαι.... 

Πωπω σε πολλες θα μετράμε μερες! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

21 minutes ago, Alekagala είπε:

Καλο πολυ μου αρεσε το ice ice baby!!!! Αυτο να κανεις μαζι με το τεραστιο σταυρο απο το τεστ.....  Ασε που καμια φορα εμεις βλεπουμε το θετικο τεστ και οι άντρες οχι....  !

Εγω και να καθήσω στο κωλο μου δεν υπαρχει περιπτωση....  Μολις μάζεψα και τη μεγαλη απο το σχολειο και τωρα ετοιμαζόμαστε για νανι ολοι μαζι στο κρεβατάκι μου!!!  Σας αφήνω μην γράψετε πολλα για να ενημερώνομαι.... 

Πωπω σε πολλες θα μετράμε μερες! 

Χαχαχ αντε για νάνι όλοι.κ εμεις ξ απλωσαμε!με γραμμουλες εχω τεστ.ξέρει ότι όταν είναι 2 είναι θετικό....όμως Παρασκευή που περιμένω έκατσε ταξίδι καστορια.Μόλις τώρα.Και ήθελα να το κανω Σάββατο.Κυριακή γυρνάω.πωπω τι κ κανω.να το κανω Παρασκευή πρωί η δν θα δείξει.άλλο άγχος τωρα.αν το αφήσω για Δευτέρα πρωί θα με ρωτήσει αν μου ήρθε περίοδος το σκ.οπότε θα το υποπτευθει!!!!πφφφφφ

δεεν υπαρχει περιπτωση να κανω ωορρηξια στις 30 μερες...οι κυκλοι μου ειναι 28-38 οχι παραπανω!

κοριτσια αυτα ειναι τα τεσρ ωορρηξιας μου..το κατω ειναι αυτο που εκανα σμρ..αρνητικοτατο οπως βλεπετε..το πανω το εκανα 22η μερα ομως μετα απο αυτο δεν σκουρυνε καθολου τις επομενες μερες...οποτε δεν εκανα ωορρηξια..

20170315_151348.jpg

20170321_154810.jpg

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

13 minutes ago, elenakii22 είπε:

δεεν υπαρχει περιπτωση να κανω ωορρηξια στις 30 μερες...οι κυκλοι μου ειναι 28-38 οχι παραπανω!

κοριτσια αυτα ειναι τα τεσρ ωορρηξιας μου..το κατω ειναι αυτο που εκανα σμρ..αρνητικοτατο οπως βλεπετε..το πανω το εκανα 22η μερα ομως μετα απο αυτο δεν σκουρυνε καθολου τις επομενες μερες...οποτε δεν εκανα ωορρηξια..

20170315_151348.jpg

20170321_154810.jpg

Αγάπη συνέχισε εσύ να κάνεις τα τεστ ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να κάνεις αργότερα εφόσον έχεις έως 38 κύκλο σημαίνει ότι κάνεις αργά ωορρηξία  ( μια με δύο φορές δεν κάνουμε και καθόλου ίσως να είσαι εκεί) αλλά τα τεστ θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ποτέ ακριβώς έτσι ώστε να χτυπάς εκεί για μπεμπε και όχι οπότε να ναι επειδή έχεις μεγάλο κύκλο και μέρα πάρα μέρα να κάνεις είναι πολύ κουραστικό  . Μην ξεχνάτε εγώ με τα τεστ έμεινα έγκυος στον δεύτερο μήνα που τα χρησιμοποίησα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...