Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, stalitsa82 είπε:

Αααα αγχώνεσαι από τα 31 σου; Τι να πούμε κι εμείς που είμαστε 35;; Όπως νιώθεις καλύτερα βέβαια, είναι και στον άνθρωπο, αν αυτό σε ηρεμεί, αυτό να κάνεις!! 

Από τη μια δεν έχεις άδικο κι εγώ το έχω σκεφτεί για μένα κυρίως γιατί ο σύζυγος έχει κάνει σπερμοδιαγραμμα και είναι πολύ καλό. Οπότε είπα θα αφήσω μερικούς μήνες και βλέπουμε..αισίως φτάσαμε τους 6 μήνες προσπαθειών. Θα φανεί...

Άντε κάνε εσύ το τέστ να πάρω κι εγώ θάρρος αν είναι να κάνω κι εγώ αύριο!

...Και τι να πούμε και εμείς που είμαστε 37 (και 41 ο καλός μου). 

Καλημέρα όμορφες! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

11 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Ego imoun lemeso kai metakomisa larnaka. Sti lemeso erxome giatro. Ime egkios 35 eudomado 19 septemvriou me exi gia gena. Esi ise stis prospathies etsi ?

Kai ego meno larnaka :)

Έχω την περιέργεια να σε ρωτήσω σε ποιο γυναικολόγο πας στη Λεμεσό αλλά δε ξέρω αν είναι διαφήμιση. Υπάρχει λόγος 

Εγώ δεν είμαι στις προσπάθειες έχω ένα αγοράκι τριών χρόνων και δρ θέλω προς.το παρόν να κάνω άλλο

πρίν από 4 λεπτά , laureta είπε:

κοριατσια καλημερα.. τελος και η αναμονη σημερα που θα πηγενα για χοριακη ξυπναω το πρωι και να τα μας εμφανιστικε η ακατανομαστη.... 

Υπομονη κοριτσαρα μεχρι την επομενη προσπαθεια σου. Δεν αργει η μερα που θα μας πεις τα ευχαριστα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

Υπομονη κοριτσαρα μεχρι την επομενη προσπαθεια σου. Δεν αργει η μερα που θα μας πεις τα ευχαριστα. 

δεν μπορω αλλο καθε μηνα το ιδιο ανχος.. μακαρι να συμβει αλλα δεν το πυστεβω,,,, ελπιζω ωμος πως ο θεος κατι θα κανει και για εμας ολες που παλεβουμε με το αγχος μας καθε μηνα... εβλεπα εχτες τυχεα στο ιντερνετ κατι βιντεο με κοπελες πο κανανε εκτροση μλκ εχω κλαψει του σκοτομου πως μπορουνε ρε πως το κανουν σκωτονουν το ιδιο τους το παιδι τι περιμενουμε να γινει οταν υπαρθουν τετιοι ανθροποι δεν μπορω κοριτσια οχι οταν εμεις εδω και οχι μονο προσπαθουμε για ενα μωρακι και οταν αποβαλουμε χωριε την θελισει μας κλαιμε μερες εβδομαδες μηνες και αυτες τι? μενουνε εγκυες και τα πετανε στα σκουπιδια ελεος ο θεος να της κανει να πληροσουν γιαυτο που καανουν να τησ βσανισει με τον ιδιο τροπο που σκωτονουν τα μωρα του

πρίν από 9 λεπτά , laureta είπε:

δεν μπορω αλλο καθε μηνα το ιδιο ανχος.. μακαρι να συμβει αλλα δεν το πυστεβω,,,, ελπιζω ωμος πως ο θεος κατι θα κανει και για εμας ολες που παλεβουμε με το αγχος μας καθε μηνα... εβλεπα εχτες τυχεα στο ιντερνετ κατι βιντεο με κοπελες πο κανανε εκτροση μλκ εχω κλαψει του σκοτομου πως μπορουνε ρε πως το κανουν σκωτονουν το ιδιο τους το παιδι τι περιμενουμε να γινει οταν υπαρθουν τετιοι ανθροποι δεν μπορω κοριτσια οχι οταν εμεις εδω και οχι μονο προσπαθουμε για ενα μωρακι και οταν αποβαλουμε χωριε την θελισει μας κλαιμε μερες εβδομαδες μηνες και αυτες τι? μενουνε εγκυες και τα πετανε στα σκουπιδια ελεος ο θεος να της κανει να πληροσουν γιαυτο που καανουν να τησ βσανισει με τον ιδιο τροπο που σκωτονουν τα μωρα του

Εδω βασανιζουν παιδακια κ σκοτωνουν παιδακια ειδη γεννημενα μωρα ακομα κ εμεις που θα τα αγαπαμε κ τα θελουμε βασανιζομαστε να κανουμε ενα κ αλλες που δεν τα θελουν γεννανε σοριδον δεν ξερω δεν ειμαι σιγουρη λοιπον οτι ο θεος επιλεγει ποιος θα γινει γονιος.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Εδω βασανιζουν παιδακια κ σκοτωνουν παιδακια ειδη γεννημενα μωρα ακομα κ εμεις που θα τα αγαπαμε κ τα θελουμε βασανιζομαστε να κανουμε ενα κ αλλες που δεν τα θελουν γεννανε σοριδον δεν ξερω δεν ειμαι σιγουρη λοιπον οτι ο θεος επιλεγει ποιος θα γινει γονιος.

δεν ξερω ρε κοριτσι τι σκατα γινετε γτ den  υπαρχει νομος γιαυτους τους ανθροπους γτ δεν τους φιλακιζουνε ειναι φρικτο ρε εκλαιγα σας λεω εχτες οταν σε ενα βιντεο γραφανε σαν να μηλαει το εμβριο μεσα και ελεγε γιατι η μανουλα μου δεν με θελει γτ μου οβετε η ανασα δεν μπορω να αναπνευω.... δεν μπορω οχι

πρίν από 4 λεπτά , laureta είπε:

δεν ξερω ρε κοριτσι τι σκατα γινετε γτ υπαρχει νομος γιαυτους τους ανθροπους γτ δεν τους φιλακιζουνε ειναι φρικτο ρε εκλαιγα σας λεω εχτες οταν σε ενα βιντεο γραφανε σαν να μηλαει το εμβριο μεσα και ελεγε γιατι η μανουλα μου δεν με θελει γτ μου οβετε η ανασα δεν μπορω να αναπνευω.... δεν μπορω οχι

Κοιτα ειναι μεγαλη κουβεντα το θεμα της εκτρωσης. Καποιοι ανθρωποι δεν εχουν αλλη επιλογη. Μην το ψαχνεις υπαρχουν πολλες αδικιες η ζωη ποτε δεν ειναι δικαιη για ολους. Ειναι θεμα καθαρα τυχης. Καποιοι ανθρωποι πασχιζουν για ολα ακομα κ για το αυτονοητο κ καποιοι τα εχουν ολα ετοιμα κ ειναι παντα ευτυχισμενοι. Μην το ψαχνεις ειναι καθαρα θεμα τυχης.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Κοιτα ειναι μεγαλη κουβεντα το θεμα της εκτρωσης. Καποιοι ανθρωποι δεν εχουν αλλη επιλογη. Μην το ψαχνεις υπαρχουν πολλες αδικιες η ζωη ποτε δεν ειναι δικαιη για ολους. Ειναι θεμα καθαρα τυχης. Καποιοι ανθρωποι πασχιζουν για ολα ακομα κ για το αυτονοητο κ καποιοι τα εχουν ολα ετοιμα κ ειναι παντα ευτυχισμενοι. Μην το ψαχνεις ειναι καθαρα θεμα τυχης.

κοιτα δεν λεω για περιπτοσεις που η εκτροση ειναι η μονη επιλογι λεω για περιπτοσεις που το κανουν μονο επιδη ειναιαρσενικο η θυλικο... οκ αν υπαρχει θεμα και δεν μπορει να κρατηση το μωρο ασ το δωσει ιοθεσεια δεν μπορει ας κανει εκτρωσει στους δυο προτους μηνες ρε να κανουν εκτρωση με την θελιση τους στον 5 εινα εγκλημα ... ξερω οτι ειναι τεραστιο θεμα αλλα με βασανιζει απο χτες

πρίν από 2 λεπτά , laureta είπε:

κοιτα δεν λεω για περιπτοσεις που η εκτροση ειναι η μονη επιλογι λεω για περιπτοσεις που το κανουν μονο επιδη ειναιαρσενικο η θυλικο... οκ αν υπαρχει θεμα και δεν μπορει να κρατηση το μωρο ασ το δωσει ιοθεσεια δεν μπορει ας κανει εκτρωσει στους δυο προτους μηνες ρε να κανουν εκτρωση με την θελιση τους στον 5 εινα εγκλημα ... ξερω οτι ειναι τεραστιο θεμα αλλα με βασανιζει απο χτες

Μην τα σκεφτεσε κ το να παρατησεις το παιδι σου ειναι κ αυτο τρομακτικο σκεψου οτι μπορει να ειναι το ιδιο σαν να το σκοτωνεις. Γιατι που ξερεις σε τι χερια θα πεσει κ πως θα μεγαλωσει. Ασε μην σκεφτεσε τετοια ειπαμε οτι οι ανθρωποι ειναι πολυ σκληρο ειδος κ αδικιες γινονται συνεχεια αλλοι τα κρατανε τα παιδια στη ζωη κ τα σκοτωνουν αφου γεννηθουν μη το ψαχνεις αλλο.

@laureta μην στεναχωριεσαι κορίτσι μου σύντομα θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου και θα μας πεις τα ευχάριστα. 

Εγώ κορίτσια δύο βράδια βλέπω όνειρο ότι κάνω τεστ και ελιναι θετικο. Τη πρωτη φορά αχνη η γραμμη και μετα πιο εντονη. Πραγματικα θελω να μου έρθει περίοδος τωρα να ηρεμησω. Δεν απανταει και αυυη η γιατρος. Ουφ...

1 ώρα πρίν, laureta είπε:

Δεν είναι τόσο απλό και ας μην κρίνουμε την επιλογή του κάθε ανθρώπου. Ποτέ δεν ξέρει κανείς ποιες είναι οι συνθήκες που οδηγούν οποιονδήποτε σε μια απόφαση. Πολλές φορές - και για διαφορετικους λόγους για τον καθένα, που για κάποιον είναι σημαντικοί για άλλον οχι- μπορεί μια τέτοια απόφαση να είναι και η καλύτερη δυνατή. Αν η εγκυμοσύνη είναι ανεπιθύμητη τότε δεν είναι καλύτερα να μην γεννηθεί το έμβρυο; 

Όσο για την υιοθεσία, ούτε εκεί είναι απλά τα πράγματα. Αν ήταν δεν θα ήταν τα ιδρύματα γεμάτα παιδιά, ούτε τα κέντρα εξωσωματικής θα έκανα χρυσές δουλειές. Συν ότι κανείς δεν μπορεί να ζητήσει από μία γυναίκα να υποβάλλει τον εαυτό της στη διαδικασια μιας εγκυμοσύνης και γέννας αν δεν το θέλει, για να δώσει μετά το μωρό για υιοθεσία. 

Έτσι αφοριστικά θα μπορούσε κάποιος να πει σε όλες εμάς που προσπαθούμε να επιλέξουμε την υιοθεσία. Ούτε αυτό είναι σωστό. Δεν είναι όλα τα πράγματα για όλους. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, οι οποίες μπορεί να είναι σωστές μπορεί και λάθος αλλά μόνο για τον ίδιο. Και όλοι μας θα ζήσουμε με αυτές τις επιλογές. 

Καταλαβαίνω τη φορτισή σου, αλλά τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαυρο ποτέ. 

1 hour ago, linaa είπε:

Και αν θέλεις τη γνώμη μου, μην επηρεάζεσαι από αυτου του είδους τα βίντεο, γιατί είναι φτιαγμένα ακριβώς να προκαλέσουν συγκίνηση, χωρίς να βασίζονται συχνά σε επιστημονικά δεδομένα. Και στόχο έχουν να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς που δεν είναι άλλοι από την αστυνόμευση του γυναικείου σώματος και σεξουαλικότητας. 

Με αυτό δεν υπερασπίζομαι την έκτρωση. Αλλά το δικαίωμα ασφαλούς πρόσβασης σε αυτή από όλες τις γυναίκες που για τους δικούς τους λόγους την επιλέγουν, ή ακόμα και οδηγούνται σε αυτή γιατί πραγματικά δεν έχουν άλλη επιλογή. 

• Μου αρέσει 6

1 hour ago, linaa είπε:

Καλησπερα και συγνωμη αλλα διαφονω εκει που λες πως δεν μπορουν να κανουν αλλιως φυσικα και μπορουν να προσεχουν αμ δεν θελουν μην τρελαθουμε τωρα γι αυτο υπαρχουν οι προφυλαξεις τερμα αντιθετη στην εκτρωση μεγαλητερη αμαρτια απο αυτη δεν υπαρχει θεωρείτε φονος και χειροτερος απο καποιον που γινεται εμβραζμο γτ το μωρο δεν φτεει σε τπτ

Αυτο ακριβος οταν κανεις τις επιλογες σου και δεν προσεχες να κατσεις να το μεφαλωσεις η να το δωσεις το να το σκωτοσεις ειναι φριχτο..

Και η ελλαδα ειναι αποδεδιγμενο με ερευνες ειμαστε απο τς πρωτες η η πρωτη δεν θυμαμαι σε αριθμο εκτρώσεων ντροπη μας πρεπει να ειναι απο τι στηγμη που ερχεσαι σε επαφη πρεπει να ξερεις και να προφυλακτεις με οποιον διποτε τροπο το παιδι δεν είναι μια νυχτα η οτι αλλο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...