Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Vana87 είσαι Κυπραία;;;; όσο για το λευκό από το στήθος μάλλον προλακτινη είναι... είσαι σε καθυστέρηση 2 μέρες; 

@Ani ani χρόνια πολλά και από μένα. Με το καλο το μωράκι σου!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, stalitsa82 είπε:

@alina80 η χοριακη δε βγαίνει σε ένα δίωρο περίπου;; Θέλω να εξαντλήσω κάθε περιθώριο για να μην απογοητευτω.Ξερω ότι αν περάσει και η αυριανή μέρα υπάρχουν πολλές πιθανότητες Για αυτό λέω Σάββατο.Ουφφφ αν πάω νωρίς το Σάββατο δε θα είναι μέχρι το μεσημέρι το αποτέλεσμα έτοιμο;

Λογικά ναι. Αλλά δεν ξέρω κάθε μικροβιολογικό πως λειτουργεί. Γιατί δεν κάνεις αύριο ένα τηλεφώνημα εκεί που θα πας να τους ρωτήσεις. Αν την κάνουν το Σάββατο και πότε θα έχεις τις απαντήσεις; Και αν σου πουν ότι θα αργήσουν πας αύριο...

πρίν από 32 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Vana87 είσαι Κυπραία;;;; όσο για το λευκό από το στήθος μάλλον προλακτινη είναι... είσαι σε καθυστέρηση 2 μέρες; 

Σε ευχαριστω πολυ!!!

2 ώρες πρίν, vikib είπε:

Ποσο καιρο εχει που σταματησες να θηλαζεις;

Ετρεξε το στηθος σου γαλα ετσι απλα;

Εχω 2 χρόνια. Εκανα δουλειες και το πιεσα στο τραπεζι..

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Vana αν εχεις λευκο υγρο γαλα απτο στηθος το πιο πιθανο ειναι να εχεις προλακτινη ανεβασμενη. Με προλακτινη ανεβασμενη σπανια γινετε ωορηξια κ γιαυτο κ ο κυκλος μεγαλωνει γιατι ειναι ανωορηκτικος. 

Ο κυκλος μου ομως παντα ηταν σταθερος. Τον Δεκεμβριο εκανα αναλυση προλακτινης και ηταν μια χαρα

πρίν από 34 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι απο Κυπρο είμαι. Έχω κάνει αναλυση για πτολακτινη και υπερηχο. Ολα μια χαρα

πρίν από 41 λεπτά , Vana87 είπε:

Ο κυκλος μου ομως παντα ηταν σταθερος. Τον Δεκεμβριο εκανα αναλυση προλακτινης και ηταν μια χαρα

τωρα η εχασες την ωορρηξια και δεν καταλαβες ποτε εγινε.η τα τεστ βγαινουν λαθος η δεν εκανες ωορρηξια (τυχαιο γεγονος )η δεν εκανες ωορρηξια λογω προλακτινης.κατα τα αλλα τι κυκλους κανεις?ειναι σταθεροι?

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου χρόνια πολλά κι από μένα.κι εγώ από Κύπρο είμαι άσχετα αν μένω Κρήτη.απο ποιο μέρος;

Κι εμένα η χοριακη σε δύο μέρες βγήκε.επελεξε να πας σε κάποιο εργαστήριο που δεν έχει πολύ κόσμο και αν δε θες να συνεχίσεις εκεί μη συνεχίσεις.εκτος αν είσαι κάπου συχνή πελάτισσα οπότε καλύτερα να πας εκεί και να ζητήσεις να στο βγάλουν νωρίς.τι στο καλό χοριακη είναι πρέπει να καταλάβουν την αγωνία σου :)

Έχεις κι άλλα παιδάκια θηλασες παλιά; Εμένα πάντως γάλα γάλα δεν μου έμεινε άλλαξε η υφη αλλά μέχρι εκεί

Εύχομαι να περιμένεις μωράκι :)

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Λογικά ναι. Αλλά δεν ξέρω κάθε μικροβιολογικό πως λειτουργεί. Γιατί δεν κάνεις αύριο ένα τηλεφώνημα εκεί που θα πας να τους ρωτήσεις. Αν την κάνουν το Σάββατο και πότε θα έχεις τις απαντήσεις; Και αν σου πουν ότι θα αργήσουν πας αύριο...

Θα δω πως θα ξυπνήσω αυριο...αν είμαι καθαρή , μπορεί να πάω γιατί έχει άρχισει και με ζαλίζει ο άντρας μου να ξέρουμε πριν πάμε ταξίδι και αν δεν είμαι να μην το έχω στο μυαλό μου και αργεί από το άγχος η περίοδος..

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Vana87 είπε:

Βανα ο δεκεμβρης ειναι πολυς καιρος η προλακτινη δεν ειναι κατι σταθερο αλλαζει λιγο να ανχωθεις κ ανεβαινει. 

• Μου αρέσει 1

Kalispera koritsia ti kanete ? Sti anamoni vlepo exoume kopeles. Ante sas stelno mpoliki mpempedoskoni. Pigame giatro ti deutera ola mia xara ala i atakti den mas afise na ti vgaloume photo evaze ta xeria tis axaxa.  @Vana87 & @rozoulini kai ego apo kipro ime :) . @Ani ani xronia polla kai oti pothis kali m me ena pono xxx. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 27 λεπτά , stalitsa82 είπε:

Θα δω πως θα ξυπνήσω αυριο...αν είμαι καθαρή , μπορεί να πάω γιατί έχει άρχισει και με ζαλίζει ο άντρας μου να ξέρουμε πριν πάμε ταξίδι και αν δεν είμαι να μην το έχω στο μυαλό μου και αργεί από το άγχος η περίοδος..

Σωστος ο αντρας αντε να πας αυριο την βγαζουν την χοριακη την ιδια μερα δεν χρειαζετε ναπας κ αχαραγο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Kalispera koritsia ti kanete ? Sti anamoni vlepo exoume kopeles. Ante sas stelno mpoliki mpempedoskoni. Pigame giatro ti deutera ola mia xara ala i atakti den mas afise na ti vgaloume photo evaze ta xeria tis axaxa.  @Vana87 & @rozoulini kai ego apo kipro ime :) . @Ani ani xronia polla kai oti pothis kali m me ena pono xxx. 

Ωραία τελικά αρκετές από Κύπρο εδώ:) από πού εσύ;

Περιμένεις μωράκι;με το καλό να έρθει κοπέλα μου.σε ποιο μήνα είσαι;

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

τωρα η εχασες την ωορρηξια και δεν καταλαβες ποτε εγινε.η τα τεστ βγαινουν λαθος η δεν εκανες ωορρηξια (τυχαιο γεγονος )η δεν εκανες ωορρηξια λογω προλακτινης.κατα τα αλλα τι κυκλους κανεις?ειναι σταθεροι?

Ωχ πολλα μπορει να συμβαίνουν! Συνήθως κάθε 31 μέρες βλέπω.

πρίν από 35 λεπτά , linaa είπε:

Βανα ο δεκεμβρης ειναι πολυς καιρος η προλακτινη δεν ειναι κατι σταθερο αλλαζει λιγο να ανχωθεις κ ανεβαινει. 

Εστειλα μηνυμα στην γυναικολογο μου και περιμενω να δω τι θα μου πει να κανω!

1 hour ago, rozoulini είπε:

Κοπέλα μου χρόνια πολλά κι από μένα.κι εγώ από Κύπρο είμαι άσχετα αν μένω Κρήτη.απο ποιο μέρος;

Κι εμένα η χοριακη σε δύο μέρες βγήκε.επελεξε να πας σε κάποιο εργαστήριο που δεν έχει πολύ κόσμο και αν δε θες να συνεχίσεις εκεί μη συνεχίσεις.εκτος αν είσαι κάπου συχνή πελάτισσα οπότε καλύτερα να πας εκεί και να ζητήσεις να στο βγάλουν νωρίς.τι στο καλό χοριακη είναι πρέπει να καταλάβουν την αγωνία σου :)

Έχεις κι άλλα παιδάκια θηλασες παλιά; Εμένα πάντως γάλα γάλα δεν μου έμεινε άλλαξε η υφη αλλά μέχρι εκεί

Εύχομαι να περιμένεις μωράκι :)

Επειδή μπερδεύτηκα με τη ροή σε εμένα λες;; εγώ είμαι από Λάρνακα! Από που εσύ;

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, orianna είπε:

με σενα τι εγινε ρε κοριτσι?τιποτα ακομα?

οπως βλεπεις ολες πιστευουμε οτι εισαι...περιμενουμε να μας πεις λοιπον τα ευχαριστα.ειτε κανεις τεστ ειτε χοριακη...

συγχαρητηρια κοπελα μου...με το καλο...ποσοι παλμοι σου ειπε?

Δεν ρωτησα κοπελα μου! Τους ακουσαμε και μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι πολυ καλοι!! Προσπαθησα να δω απο την εκτυπωση τπυ υπερυχου που πηρα αλλα δεν το διακρινω καλα το μεσαιο νουμερο 120 , 130, 150, 180 πιο να ειναι αραγε? 

6 ώρες πρίν, stalitsa82 είπε:

Όχι κορίτσι, δεν ασχολήθηκα καθόλου με θερμοκρασίες. Και τώρα φαντάζομαι δεν έχει νόημα να το κάνω..άσε που το θερμόμετρο μας είναι μέσα στην κούτα και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ούτως ή άλλως!

@linaa Βάρη εννοείται ο άντρας δεν αφήνει να σηκώνω και δεν το ρισκάρω κι εγώ!

@Olivia3 πρέπει να ένιωσες από τα ωραιότερα πρώτα συναισθήματα της μητρότητας..όλα καλά να πάνε εύχομαι!!

Πόσες μέρες καθυστέρηση έχεις; Γιατί δεν κάνεις μια χοριακη που είναι πιο αξιόπιστη;

Ειχα παθει σοκ! Δεν περιμενα αυτο που εζησα σημερα!!!!! Δεν πιστευα στα ματια μου και στα αυτια μου! Αλλα ηταν τελεια... αστα!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 17 λεπτά , Vana87 είπε:

Ωχ πολλα μπορει να συμβαίνουν! Συνήθως κάθε 31 μέρες βλέπω.

Εστειλα μηνυμα στην γυναικολογο μου και περιμενω να δω τι θα μου πει να κανω!

Επειδή μπερδεύτηκα με τη ροή σε εμένα λες;; εγώ είμαι από Λάρνακα! Από που εσύ;

Από Λεμεσό εγώ 

πρίν από 9 λεπτά , Olivia3 είπε:

Δεν ρωτησα κοπελα μου! Τους ακουσαμε και μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι πολυ καλοι!! Προσπαθησα να δω απο την εκτυπωση τπυ υπερυχου που πηρα αλλα δεν το διακρινω καλα το μεσαιο νουμερο 120 , 130, 150, 180 πιο να ειναι αραγε? 

Ειχα παθει σοκ! Δεν περιμενα αυτο που εζησα σημερα!!!!! Δεν πιστευα στα ματια μου και στα αυτια μου! Αλλα ηταν τελεια... αστα!

Κοπελες μου εδώ πως βγήκε το σχόλιο και δεν μπορώ να δω τα προηγούμενα έχω μπερδευτεί

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...