Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Εκανα ενα τεστ που λεει οτι ανιχνευει απο 10mg. Το στηθος ποναει προσπαθω να μην το ακουμπαω. Δεν ξερω για χοριακη σκεφτομαι αφου τα τεστ ειναι αρνητικα μηπως μεγαλωσε ο κυκλος μου και χασαμε τελικα και τις γονιμες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Vana87 είπε:

Εκανα ενα τεστ που λεει οτι ανιχνευει απο 10mg. Το στηθος ποναει προσπαθω να μην το ακουμπαω. Δεν ξερω για χοριακη σκεφτομαι αφου τα τεστ ειναι αρνητικα μηπως μεγαλωσε ο κυκλος μου και χασαμε τελικα και τις γονιμες..

Ισως να περίμενεις και Δευτέρα να πας για χοριακή.Εγώ προβληματίζομαι για τα τεστ γιατί πολλές κοπέλες με καθυστέρηση τους βγαίναν αρνητικά.Σε ποιά μέρα είσαι σήμερα?

πρίν από 35 λεπτά , marillia είπε:

Vana μου έκανες τι μάρκα τεστάκι έκανες?

Sensotest λεει το κουτι. Δεν εχουμε clearblue εδω στη κυπρο

Just now, marillia είπε:

Ισως να περίμενεις και Δευτέρα να πας για χοριακή.Εγώ προβληματίζομαι για τα τεστ γιατί πολλές κοπέλες με καθυστέρηση τους βγαίναν αρνητικά.Σε ποιά μέρα είσαι σήμερα?

33 ! Το πολυ να παει μεχρι 31

πρίν από 21 λεπτά , alina80 είπε:

Καλά να περάσετε! Του χρόνου θα έχεις και το μπεμπάκι μαζί στα γενέθλια σου. Τι ωραία! 

Και ευχαριστούμε για την ευχή σου. Εμένα είναι τον επόμενο μήνα, και μάλιστα εκείνες τις ημέρες λογικά θα είναι να αδιαθετήσω. 

Ποτε δεν ξερεις! Κ εγω αδιαθετη θα ημουν τωρα αλλα.... χιχι :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Vana87 είπε:

Sensotest λεει το κουτι. Δεν εχουμε clearblue εδω στη κυπρο

Σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι; Ο γιατρός μου λέει (τον είχα ρωτήσει γιατί αρχές του χρόνου είχα πρώτη φορά στη ζωή μου 6 μέρες καθυστέρηση) ότι συμβαίνει καμιά φορά χωρίςνα λόγο. Οπότε και έγκυος να μην είσαι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Να σου πω τη αλήθεια δεν τα ξέρω!!Σάββατο μπορείς να κάνεις χοριακή?

Αν είναι ανοιχτό το μικροβιολογικό γιατί να μην μπορείς. Μήπως όμως να το ξανασκεφτείς για αύριο; Να είσαι και σίγουρη ότι θα έχεις το αποτέλεσμα πριν τη Δευτέρα @stalitsa82

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι; Ο γιατρός μου λέει (τον είχα ρωτήσει γιατί αρχές του χρόνου είχα πρώτη φορά στη ζωή μου 6 μέρες καθυστέρηση) ότι συμβαίνει καμιά φορά χωρίςνα λόγο. Οπότε και έγκυος να μην είσαι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Αν είναι ανοιχτό το μικροβιολογικό γιατί να μην μπορείς. Μήπως όμως να το ξανασκεφτείς για αύριο; Μα είσαι και σίγουρη ότι θα έχεις το αποτέλεσμα πριν τη Δευτέρα; 

Το πιο πιθανον ειναι να αλλαζει ο κύκλος! Πρεπει ομως να παω να κανω ξανα εξετασεις για το στηθος. Μηπως γνωριζετε αν οι κοπελες που θηλασαν υπαρχει πιθανοτητα να εχουν παντα γαλα; 

πρίν από 33 λεπτά , alina80 είπε:

Αν είναι ανοιχτό το μικροβιολογικό γιατί να μην μπορείς. Μήπως όμως να το ξανασκεφτείς για αύριο; Να είσαι και σίγουρη ότι θα έχεις το αποτέλεσμα πριν τη Δευτέρα @stalitsa82

@alina80 η χοριακη δε βγαίνει σε ένα δίωρο περίπου;; Θέλω να εξαντλήσω κάθε περιθώριο για να μην απογοητευτω.Ξερω ότι αν περάσει και η αυριανή μέρα υπάρχουν πολλές πιθανότητες Για αυτό λέω Σάββατο.Ουφφφ αν πάω νωρίς το Σάββατο δε θα είναι μέχρι το μεσημέρι το αποτέλεσμα έτοιμο;

@Ani ani μου χρόνια πολλά!!! Η καλύτερη ευχή σου έχει πραγματοποιηθεί ήδη.. οπότε σου εύχομαι με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά!

Άντε κοριτσάκια @stalitsa82 @Vana87 ελπίζω να έχουμε ευχάριστα νεακια από εσάς! 

Κι εγώ σε δέκα μέρες που έχω τα γενέθλια μου περιμένω να μην αδιαθετησω κορίτσια.. μακάρι να είμαι τυχερή! :mad:

• Μου αρέσει 6

XDXPp2.png

πρίν από 46 λεπτά , Vana87 είπε:

Το πιο πιθανον ειναι να αλλαζει ο κύκλος! Πρεπει ομως να παω να κανω ξανα εξετασεις για το στηθος. Μηπως γνωριζετε αν οι κοπελες που θηλασαν υπαρχει πιθανοτητα να εχουν παντα γαλα; 

Ποσο καιρο εχει που σταματησες να θηλαζεις;

Ετρεξε το στηθος σου γαλα ετσι απλα;

Διαφημίσεις

1 hour ago, Vana87 είπε:

Vana αν εχεις λευκο υγρο γαλα απτο στηθος το πιο πιθανο ειναι να εχεις προλακτινη ανεβασμενη. Με προλακτινη ανεβασμενη σπανια γινετε ωορηξια κ γιαυτο κ ο κυκλος μεγαλωνει γιατι ειναι ανωορηκτικος. 

πρίν από 54 λεπτά , stalitsa82 είπε:

@alina80 η χοριακη δε βγαίνει σε ένα δίωρο περίπου;; Θέλω να εξαντλήσω κάθε περιθώριο για να μην απογοητευτω.Ξερω ότι αν περάσει και η αυριανή μέρα υπάρχουν πολλές πιθανότητες Για αυτό λέω Σάββατο.Ουφφφ αν πάω νωρίς το Σάββατο δε θα είναι μέχρι το μεσημέρι το αποτέλεσμα έτοιμο;

αναλογα το εργαστηριο ειναι και φυσικα ποσο θελουν να σε εξυπηρετησουν.εχω ακουσει να την δινουν και την αλλη μμερα . τουλαχιστον κανε μια ερωτηση εκει που πας απο το τηλεφωνο να εισαι σιγουρη.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

1 ώρα πρίν, Vila είπε:

@Ani ani μου χρόνια πολλά!!! Η καλύτερη ευχή σου έχει πραγματοποιηθεί ήδη.. οπότε σου εύχομαι με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά!

Άντε κοριτσάκια @stalitsa82 @Vana87 ελπίζω να έχουμε ευχάριστα νεακια από εσάς! 

Κι εγώ σε δέκα μέρες που έχω τα γενέθλια μου περιμένω να μην αδιαθετησω κορίτσια.. μακάρι να είμαι τυχερή! :mad:

Σε ευχαριστω πολυ! Στο ευχομαι ολοψυχα!!

• Μου αρέσει 1

@stalitsa82 οπως στα ειπε η orianna!εμενα το ενα σε 2 ωρες και το αλλο σε 3 μου ειπαν...αυτο με τις 3 ομως τους το ζητησα εγω αλλιως στο δινουν κ την αλλη μερα οποτε οταν πας πες ρωτα ποτε θα ειναο ετοιμα κ αν σου πουν απο Δευτέρα πες οτι τα βιαζεσαι....

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

@stalitsa82 οπως στα ειπε η orianna!εμενα το ενα σε 2 ωρες και το αλλο σε 3 μου ειπαν...αυτο με τις 3 ομως τους το ζητησα εγω αλλιως στο δινουν κ την αλλη μερα οποτε οταν πας πες ρωτα ποτε θα ειναο ετοιμα κ αν σου πουν απο Δευτέρα πες οτι τα βιαζεσαι....

έτσι θα κάνω τότε! Ευχαριστώ για την πληροφορία.. ελπίζω να προλάβω να την κάνω και να μη με προλάβει η περίοδος

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...