Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

7 minutes ago, andrianni είπε:

Έχει κάνει και είναι οκ. Αλλά θα κάνει και ένα επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα σε λίγες μέρες και βλέπουμε. Αυτό που λες το έχω διαβάσει με τη D. Με εξέταση αίματος τη βρίσκεις;

ναι ναι!οταν την εκανε ο ανδρας μου τον οκτωμβρη δεν γραφοταν κ ειχαμε πληρωσει 25€..τον γεναρη που την εκανα εγω την ειχαν περασει κ δεν πληρωσα!μονο συμμετοχη!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, elenakii22 είπε:

ναι ναι!οταν την εκανε ο ανδρας μου τον οκτωμβρη δεν γραφοταν κ ειχαμε πληρωσει 25€..τον γεναρη που την εκανα εγω την ειχαν περασει κ δεν πληρωσα!μονο συμμετοχη!

Ωραία θα τη γράψουμε και αυτή! Σε ευχαριστώ! Και όλα να πάνε καλά για όλες! 

Καλε δε σας προλαβαινω αλλη φορα σπίτι με το κινητο μαζι σας θα το πινω το καφε!!!!  Τελικα δεν εκανα αφελιες για το πολυ απλο λογο θελουν καθε μερα φτιάξιμο απλως εκοψα τις μύτες!!!  Φυσικα και πηγα για καφεδακι τωρα γύρισα σπιτι.... Βγήκαν και οι εξετάσεις μου αλλα βαριεμαι αυριο θα παω να τις παρω

Καλοσορισατε κορίτσια μου καινουργια!!! Αδριαννη μου προσπαθησε να μην εχεις αγχος αλλα θα ερθουν οταν πρεπει

Γιωτακι μου ταλαιπωρηθηκες δε πειραζει.... Ξαναπάμε δυναμικες

Ελενάκι μου σημερα θα κανουμε τεστακι λες και μας δειξει ωορρηξία???? 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

1 minute ago, Alekagala είπε:

Καλε δε σας προλαβαινω αλλη φορα σπίτι με το κινητο μαζι σας θα το πινω το καφε!!!!  Τελικα δεν εκανα αφελιες για το πολυ απλο λογο θελουν καθε μερα φτιάξιμο απλως εκοψα τις μύτες!!!  Φυσικα και πηγα για καφεδακι τωρα γύρισα σπιτι.... Βγήκαν και οι εξετάσεις μου αλλα βαριεμαι αυριο θα παω να τις παρω

Καλοσορισατε κορίτσια μου καινουργια!!! Αδριαννη μου προσπαθησε να μην εχεις αγχος αλλα θα ερθουν οταν πρεπει

τα σταματησα τα τεστ 26η μερα!ποσο πια???κυκλο εχω μεχρι 38 οποτε αφου δεν βγηκε θετικο παει να πει οτι στους μεγαλους κυκλους δεν κανω ωορρηξια!τα μικρα σου ποσο ειναι Αλεκα μου??

Σε ευχαριστώ! Πώς να μην έχω άγχος; Πάντως καλά έκανες με τα μαλλιά σου! 

Just now, elenakii22 είπε:

τα σταματησα τα τεστ 26η μερα!ποσο πια???κυκλο εχω μεχρι 38 οποτε αφου δεν βγηκε θετικο παει να πει οτι στους μεγαλους κυκλους δεν κανω ωορρηξια!τα μικρα σου ποσο ειναι Αλεκα μου??

Εγώ δεν σου είπα ότι κάνω στις 30 με 32 μέρες ωορηξία; Αν νιώθεις πονάκια ή έχεις λίγα υγρά κάνε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Και εγώ μέχρι να έρθει το router δεν έχω σύνδεση από το σπίτι για να μιλάμε και προσπαθώ τώρα από τη δουλειά ωστόσο γίνεται και ένας χαμός.........

@Alekagala πόσο θα ήθελα να πάω για ένα καφεδάκι σήμερα και εγώ......... ναι κορίτσι πάμε πάλι δυναμικά και χωρίς άγχος........ δεν πειράζει τις παίρνεις και αύριο......... είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι καλά........ ουφ...... ευτυχώς είστε και εσείς εδώ.......:wub:

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

3 minutes ago, andrianni είπε:

Σε ευχαριστώ! Πώς να μην έχω άγχος; Πάντως καλά έκανες με τα μαλλιά σου! 

Εγώ δεν σου είπα ότι κάνω στις 30 με 32 μέρες ωορηξία; Αν νιώθεις πονάκια ή έχεις λίγα υγρά κάνε!

τι κυκλο έχεις ομως?

@elenakii22 καλέ λες;;;;;;; να είναι η ωορρηξία σου και σένα στις 30 ημέρες κοντά;;;;;;;;;;

7 minutes ago, Alekagala said:

εγώ έπιασα και τα έκανα ασημί.......silver...... χα χα χα χα..... και τελικά μου πάνε κιόλας.......αυτό που το πας.....:P:D

προτιμώ τις μύτες πάντως....... καλά έκανες......:roll:

8JPrp3.png

Κορίτσια παντα να σκέφτεστε θετικά το αγχος μονο κακο κανει και σας το λεω εγω που ειμαι φουλ αγχος καθε ωρα και στιγμη!!!!  Προσπαθώ να ειμαι αναισθητη για να επιβιώνω και να περνάω καλα!!! 

Πωπω βρε αντριαννη μου στις 30μερεςκανεις ωορρηξία.... Δηλαδη ανα 2μηνο έχεις περιοδο....  Δε υπαρχει καποια αλλη θεραπεία για τις πολυκυστικες

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

12 minutes ago, Alekagala είπε:

Κορίτσια παντα να σκέφτεστε θετικά το αγχος μονο κακο κανει και σας το λεω εγω που ειμαι φουλ αγχος καθε ωρα και στιγμη!!!!  Προσπαθώ να ειμαι αναισθητη για να επιβιώνω και να περνάω καλα!!! 

Πωπω βρε αντριαννη μου στις 30μερεςκανεις ωορρηξία.... Δηλαδη ανα 2μηνο έχεις περιοδο....  Δε υπαρχει καποια αλλη θεραπεία για τις πολυκυστικες

άστα!!! το παίζω κ εγώ άνετη αλλά δεν είμαι! Το ψάχνουμε με το γιατρό. είπαμε να αποφύγουμε τα χάπια αλλά μάλλον δε γίνεται. Υπάρχουν χάπια για να κάνεις πιο εύκολα ωορηξία. Κάνω υπομονή πάντως! Και όπως είπα δεν καταθέτω τα όπλ

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?εγω χθες εκανα πυρετο σημερα ειχα δεκατα το πρωι και μπουκωμα :(

@Alekagala τι κανει ο μικρος σου?πως ειναι?

22 hours ago, elenakii22 είπε:

@caramel_83 αφου περιμενεις 23 δεν εχεις ακονα καθυστέρηση..οοποτε περιμενε λιγες μερες και αν δεν ερθει κανε ξανα τεστ!ετσι κ αλλιως αν θυμαμαι καλα θα πας στον γιατρο οποτε θα σου πει κ αυτος τι γινεται!

@elenakii22 Γλυκια μου δεν ειμαι δεν εχω κανενα συμπτωμα, πιστευω οτι αυτα τα καφε που ειχα 1 εβδομαδα μηπως ηταν η περιοδος, ανωμαλια της περιοδου ειναι απλα θα περιμενω και θα παω στον γιατρο μου να δουμε τις πολυκυστικες μου που βρισκομαι;) εσυ τι εγινε με την ωορηξια?

21 hours ago, Μαρθα Κ είπε:

Ειπαμε εγώ και εσύ θα μείνουμε μαζί εγκυουλες !!δεν πτοούμαστε πάμε για τον. Επόμενο μήνα ❤

@Μαρθα Κ εμεις οι 2 θα παμε πακετο αγαπη μου, εσυ τι εκανες αδιαθετησες?εχεις καθολου συμπτωμα οτι σου ερχεται?

20 hours ago, NikolitsaVe87 είπε:

@caramel_83καλα περιμενε λιγο ακομα και αν δεις εστω μια μερουλα καθυστερησηκανε τεστακι παλι.τα χομ τεστ μην τα πολυεμπιστευεσαι δεν ειναι και τα πιο εγκυρα!!!! ρε κοριτσια ενα μηνα εχει το πινακακι πανω να δει καινουργιο ονοματακι τι θα γινει??? ποιες περιμενουμε??? εγω εχω ακομα 9 μερες αλλα απο προχτες πρηστηκε το στηθος μου αρα θα αδιαθετησω..θα μου ναι πρησμενο μεχρι δυο τρεις μερες πριν την περιοδο και μετα τσουυυυυπ καλως τα δεχτηκα!!! 

@NikolitsaVe87 κοριτσακι μου μεχρι να δεις αιμα δεν ξερεις ποτε τι γινεται;) clearblue εκανα , ρε γαμωτο ουτε να το σκεφτω δεν θελω να ειναι δευτερος μηνας σερι χωρις νεα εγκυουλα:(

17 hours ago, Wannabemommy 27 είπε:

Κοριτσαρες μου ομορφες τι κανετε?κι εγω στην αναμονη περιοδου?ωορρηξιας?δεν ξερω τι μου γινεται.... @caramel_83 ακομα δεν μετρας μερες καθυστερησης...οποτε ειμαστε αισιοδοξες ακομα...οι υπολοιπες κοριτσια μου πως εισαστε?

@Wannabemommy 27 δεν μετραω μερες καθυστερησης αλλα δεν εχω και κανενα συμπτωμα, εκανα και τεστ χθες και επιβεβαιωθηκα ηταν αρνητικο;) με εσενα πολυ μπερδεμα βρε κοριτσι μου:roll:

12 hours ago, λουπιτα είπε:

Ναι σωστα @elenakii22 απο υο αγχος μου ξεχασα να συστηθω.χαχαχ. λοιποοον ειμαι 31 χρόνων με έναν γιόκα 6 ετων στον οποιο οταν ήμουν έγκυος δν κατάλαβα ΤΊΠΟΤΑ.Ούτε σημαδια εγκυμοσυνης ούτε ζαλάδες απολύτως τίποτα λέμε.....Όπως είναι τώρα απλά με μια κοιλιά ναααα και μάλιστα με την πρώτη προσπάθεια. 

Είπαμε να βάλουν μπροστά για δευτερο λοιπόν. Σας κούρασα?Όχι Ε χαχαχ Αφού δν κοιμάστε! Έχω κύκλο 31 μερες σταθεροτατο. Τελευταίος περίοδος 21 Φεβρουαρίου με ωορηξια 10 του μηνα αυτού. 24 περιμένω να μηηηην ερθελα Αλλά 4 μερες μετα την ωορηξια ππόνοι περιόδου φριχτοι ....να σέρνομαι .Και πολλές κράμπες.Και δεκατα όλη μέρα από τότε μέχρι σήμερα.οι πόνοι κράτησαν αρκετές μέρες και μου έμειναν οι κράμπες και μια αγωνία ναααααααααααα!!!!!!

Καλως ηρθες στην παρεουλα μας και σου ευχομαι γρηγορα με ενα σπορακι, παντως ετσι οπως τα λες ειναι πολυυυυ θετικα τα συμπτωματα ευχομαι στις 25 να μας πεις οτι ειδες ενα μεγαλο+

• Μου αρέσει 1

Just now, andrianni είπε:

Να σε ρωτήσω: Καλά διάβασα; είχες καφέ πριν μια βδομάδα; υπάρχει περίπτωση να έχεις ωορηξία!!!

Συγχώρεσέ με που μπορεί να λέω βλακείες αλλά εγώ στις 21 μέρες είχα καφέ και στις 30 με 31 έγινε ωορηξία διαπιστωμένα. Κάποιες φορές τα καφέ είναι απο τα ορμονικά σκαμπανεβάσματα του κύκλου μου είπε ο γιατρός κ έπειτα ήρθε η ωορηξία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...