Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Ani ani είπε:

Κοριτσια μ καλημερα! Τι μου κανετε εγκυουλες και μη? @elenakii22 πως εισαι?

Σημερα εχω γενεθλια! Τα πατησα τα 30 κοριτσιαααα :-P:-P:-P

Χρόνια πολλά κορίτσι!!!! Με υγεία και με το καλό το μωράκι σας!! Όλα καλά να πάνε εύχομαι!

1 ώρα πρίν, μπουμπού92 είπε:

Καλημέρα!!! σε εμένα είναι έτσι σε κάθε περίοδο.... Φαντάσου στην περίοδο του Ιουλίου είχα συμπτώματα που δεν είχα τις αλλες φορές και νόμιζα πως ήμουν. (είχα διαφορετική γεύση -δεν ήθελα τον καφε που είμαι λατρης του- και πόνους μόνο χαμηλά  δεξιά) . τελικά μου ήρθε μια μερα νωρίτερα απο την αναμενόμενη περίοδο.Μπορεί να ήταν ένα απο τα δυο που είπες κ εσύ (βιοχημική ή συμπτώματα περιόδου). Όπως έχουν πει κ όλα τα κορίτσια πρέπει να ελπιζουμε μονο όταν έρθει η καθυστερηση. Πραγμα δύσκολο, διότι όσο κοντεύουν οι μέρες, ψάχνεις για συμπτώματα!!! Το κάνω κι εγώ αυτό!!! :wub:

Καλημέρα! Έχεις δίκιο για αυτό είπα ότι δεν θέλω να χαίρομαι προκαταβολικά... Ακόμα δεν έχει έρθει η περίοδος και περιμένω. Είμαι 29η μέρα με κύκλο 27 ημερών αλλά από αύριο λέω να αρχίσω να ελπίζω αν δεν...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 22 λεπτά , Ani ani είπε:

χρονια πολλα κοριτσι μου...τα πατησες και πως τα πατησες... με ενα μωρακι στη κοιλιτσα.. με το καλο το μωρακι σας και οτι αλλο επιθυμεις...

πρίν από 8 λεπτά , stalitsa82 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι!!!! Με υγεία και με το καλό το μωράκι σας!! Όλα καλά να πάνε εύχομαι!

Καλημέρα! Έχεις δίκιο για αυτό είπα ότι δεν θέλω να χαίρομαι προκαταβολικά... Ακόμα δεν έχει έρθει η περίοδος και περιμένω. Είμαι 29η μέρα με κύκλο 27 ημερών αλλά από αύριο λέω να αρχίσω να ελπίζω αν δεν...

μια χαρα σε βρισκω...ο μεγαλυτερος σου κυκλος ειναι 29? σημερα πως εισαι?εχεις πονους?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

χρονια πολλα κοριτσι μου...τα πατησες και πως τα πατησες... με ενα μωρακι στη κοιλιτσα.. με το καλο το μωρακι σας και οτι αλλο επιθυμεις...

μια χαρα σε βρισκω...ο μεγαλυτερος σου κυκλος ειναι 29? σημερα πως εισαι?εχεις πονους?

Καλημέρα @orianna ! Ναι, ο μεγαλύτερος μου κύκλος αυτόν τον χρόνο τουλάχιστον ήταν 29. Το στήθος σταθερά πονάει πολύ και πονους στην κοιλιά έχω τα βράδια κυρίως εδώ και 2-3 μέρες και όλο λέω θα έρθει το πρωί. Κάτι ανακατωσουρες στο στομάχι επίσης έχω 2 μέρες τώρα, αλλα αυτό το παθαίνω και πριν την περίοδο οπότε δεν το πιάνω σαν σύμπτωμα. Εσύ περιμένεις μαζί με μένα;;

@stalitsa82απ οτι βλεπω στο ιστορικο ειχες μπλε φλεβες και σε καποιο κυκλο που ειχες προφανως βιοχημικη αφου ειχες αχνο θετικο.τα θετικα δεν ειναι ποτε λαθος,εκτος κι αν μπερδεψεις τη γραμμη εξατμισης με μια θετικη γραμμη.αν μετα το θετικο σου ερθει περιοδος μιλαμε για βιοχημικη.ειχες και καθυστερηση οποτε κολλαει.θα προτεινα να κανεις ενα τεστ αυριο με πρωινα ουρα. εχεις πολλες πιθανοτητες πιστευω να εισαι εγκυος...παρε ενα τεστακι απο το φαρμακειο και πες οτι θες να εχει ανιχνευση απο 10 μοναδες...ισως ενα iq h clear blue. ευχομαι να μας πεις ευχαριστα αυριο. εγω περιμενω στις 20 αλλα δεν εχω κατι τρανταχτο..

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 44 λεπτά , Ani ani είπε:

Χρόνια σου πολλά με υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , stalitsa82 είπε:

Στο εύχομαι ολόψυχα να είσαι!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

@stalitsa82απ οτι βλεπω στο ιστορικο ειχες μπλε φλεβες και σε καποιο κυκλο που ειχες προφανως βιοχημικη αφου ειχες αχνο θετικο.τα θετικα δεν ειναι ποτε λαθος,εκτος κι αν μπερδεψεις τη γραμμη εξατμισης με μια θετικη γραμμη.αν μετα το θετικο σου ερθει περιοδος μιλαμε για βιοχημικη.ειχες και καθυστερηση οποτε κολλαει.θα προτεινα να κανεις ενα τεστ αυριο με πρωινα ουρα. εχεις πολλες πιθανοτητες πιστευω να εισαι εγκυος...παρε ενα τεστακι απο το φαρμακειο και πες οτι θες να εχει ανιχνευση απο 10 μοναδες...ισως ενα iq h clear blue. ευχομαι να μας πεις ευχαριστα αυριο. εγω περιμενω στις 20 αλλα δεν εχω κατι τρανταχτο..

Όπως τα λες κορίτσι είναι... Τεστ δεν θέλω να κάνω για να μην απογοητευτω.. είπα να περιμένω και αύριο αν δεν έρθει και το Σάββατο να πάω κατευθείαν για χοριακη. Δευτέρα πάμε διακοπές και θέλω να ξέρω αν είναι! Αλλά τι να πω...κρατάω ακόμα μικρό καλάθι! 

Όσο για το τρανταχτό δεν είναι απαραίτητο να νιώθουμε κάτι...έτσι δεν είναι ;; Και το @elenakii22 αν θυμάμαι καλά δεν ένιωθε κάτι ιδιαίτερο πριν την καθυστέρηση..Άρα περιμένεις και αναλόγως πράττεις!! Εύχομαι να έχουμε και οι δύο θετικά!! Και οποίο άλλο κορίτσι περιμένει στα κοντά!! Αντεεε να γίνει χαμός πάλι!

• Μου αρέσει 3

Ani ani παντα ευτυχισμενη κ με υγεια!!!! Stalitsa82 κ εγω συμφωνω με την orianna μαλλον εισαι εγκυος. Οι πονοι τα βραδια ειναι αρκετα υποπτοι για κανε ενα τεστακι αυριο πρωι πρωι!

πρίν από 1 λεπτό , stalitsa82 είπε:

Όπως τα λες κορίτσι είναι... Τεστ δεν θέλω να κάνω για να μην απογοητευτω.. είπα να περιμένω και αύριο αν δεν έρθει και το Σάββατο να πάω κατευθείαν για χοριακη. Δευτέρα πάμε διακοπές και θέλω να ξέρω αν είναι! Αλλά τι να πω...κρατάω ακόμα μικρό καλάθι! 

Όσο για το τρανταχτό δεν είναι απαραίτητο να νιώθουμε κάτι...έτσι δεν είναι ;; Και το @elenakii22 αν θυμάμαι καλά δεν ένιωθε κάτι ιδιαίτερο πριν την καθυστέρηση..Άρα περιμένεις και αναλόγως πράττεις!! Εύχομαι να έχουμε και οι δύο θετικά!! Και οποίο άλλο κορίτσι περιμένει στα κοντά!! Αντεεε να γίνει χαμός πάλι!

Σε βλεπω να αναβαλεις τις διακοπες κ να πηγαινεις για χοριακες!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! 

@Ani ani πολύχρονη κοριτσάρα! Ότι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου.

@stalitsa82 Και εγώ νομίζω θα ακούσουμε ευχάριστα. Αν δεν θες τεστ πήγαινε κατευθείαν για χοριακή. Να δεις ένα μεγάλο νούμερο και μετά να πάρει σειρά η @orianna μας. 

• Μου αρέσει 2

@orianna @stalitsa82 οπως τα λετε!!εγω ουτε πρησμενο στηθος δεν ειχα κ ημουν σιγουρη πως οταν μεινω εγκυος θα το καταλάβω γτ σιγουρα(πιστευα)θα εχω καποιο διαφορετικο συμπτωμα!!ευχομαι ευχαριστα αποτελεσματα κ στις δυο!σταλιτσα απο αυριο πιστευω μετρας καθυστερηση!!οποτε πηγαινε σαββατο για χοριακη!!

1 hour ago, Ani ani είπε:

πολυχρονη!!!!με το καλο κ το μωρο!!!εγω εχθες βραδυ ημουν με εμετους!ειχα την ιδεα να φαω μπέργκερ ενω εχω σταματησει σχεδον απο την αρχη το κρεας!!!τωρα ουτε να το ακουσω!σμρ εχουμε κ ραντεβου στπ γιατρο!!εσεις τι θα κανετς σμρ?? 

• Μου αρέσει 3

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

Χρονια πολλα πολυχρονη με υγεια πανω απο ολα!!! Με το καλο το μωρακι σας!! 

Εγω ακουσα καρδουλα κοριτσια σημερα!!!! Ολα καλα ευτυχως!

• Μου αρέσει 6

1 ώρα πρίν, Vana87 είπε:

Χρόνια σου πολλά με υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν!

με σενα τι εγινε ρε κοριτσι?τιποτα ακομα?

1 hour ago, stalitsa82 είπε:

οπως βλεπεις ολες πιστευουμε οτι εισαι...περιμενουμε να μας πεις λοιπον τα ευχαριστα.ειτε κανεις τεστ ειτε χοριακη...

πρίν από 38 λεπτά , Olivia3 είπε:

Χρονια πολλα πολυχρονη με υγεια πανω απο ολα!!! Με το καλο το μωρακι σας!! 

Εγω ακουσα καρδουλα κοριτσια σημερα!!!! Ολα καλα ευτυχως!

συγχαρητηρια κοπελα μου...με το καλο...ποσοι παλμοι σου ειπε?

6penp2.png

2 ώρες πρίν, orianna είπε:

τιποτα νατι μου...δεν εχω..ολα φαινονται νορμαλ...τη κυριακη 7 μερες μετα την ωορρηξια ειχα μια δυνατη σουβλια που με ξυπνησε απο τον πονο αλλα μετα ξανα κοιμηθηκα...πρηστηκε το στηθος μου και ξεπρηστηκε την αλλη μερα οπως κανει καθε φορα.θερμοκρασια εχω χαμηλοτερη απ οτι συνηθως αυτον το μηνα.και εκανα και ενα τεστ χτες...χαχαχα και βγηκε κατι αλλα θεωρω μαλλον οτι ειναι γραμμη εξατμισης..θα κανω αυριο γτ εχω μπολικα...μην πανε και χαμενα...χαχαχαχα

αν δεν και αυτον το μηνα θα παμε σε ουρολογο για τα προβλεπομενα..να κανουμε κ ενα σπερματοδιαγραμμα να δουμε που βρισκομαστε.θα κανω κ γω μια καλλιεργεια κολπικων...εσυ τι κανεις?εισαι σε ωορρηξια?

οσο για τους κλεφτες αντι να ξενυχτας εσυ παρε ενα σκυλο να ξενυχταει για σενα...χαχαχα

Υποπτη η σουβλια παντως.κατσε να δουμε ποτε δεν ξερεις δεν ειναι απαραιτητο να νιωθεις κατι φοβερο. γραμμη εξατμισης μια φορα μου εχει εμφανιστει και αυτο σε αλλο τεστ οχι της hometest!μωρε να ψαχνω κατω απο λαμπα εξω στον ηλιο τιποτα δεν βλεπω χαχαχα!το κραταω εξω ποσες ωρες και ριχνω μια ματια αλλα και παλι τιποτα οποτε ευχομαι να ειναι θετικο αποτελεσμα αλλα και να μην ειναι δεν πειραζει θα κανετε και τις εξετασεις σας και θα σας φυγει το αγχος!

Εγω ειχα κυριακη θετικο τεστ και την δευτερα που εβαλα θερμομετρο ειχα 35.9 πιστευω τοτε εγινε η ωορρηξια.επαφες ειχαμε παρασκευη κυριακη δευτερα τριτη, θελαμε και τεταρτη αλλα δεν μας βγηκε.την δευτερα εχω υπερηχο θυρεοειδη και μετα ενδοκρινολογους σε 2 θα παω.απο σεπτεμβριο θα παω για υπερηχο στον γυναικολογο να δουμε μηπως εστρωσαν λιγακι οι πολυκυστικες εχασα και λιγα κιλα.αυταααα εχω οργανωσει!ελπιζω μεχρι τα γενεθλια μου τον δεκεμβριο να μεινω εγκυος!

@Ani ani πολυχρονη με υγεια και ευτυχια σου ευχομαι.με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

Μακάρι ρε κορίτσια! Μακάρι αυτό που λέτε να βγει αληθινό! Εμένα ακόμα απίθανο μου φαίνεται να  το έχουμε καταφέρει και ειδικά από την προηγούμενη φορά που τζάμπα χάρηκα δεν θέλω να αναστατωνομαι !

Αυτό δηλαδή με τους πόνους το βράδυ το είχε καμιά και ήταν έγκυος;;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Υποπτη η σουβλια παντως.κατσε να δουμε ποτε δεν ξερεις δεν ειναι απαραιτητο να νιωθεις κατι φοβερο. γραμμη εξατμισης μια φορα μου εχει εμφανιστει και αυτο σε αλλο τεστ οχι της hometest!μωρε να ψαχνω κατω απο λαμπα εξω στον ηλιο τιποτα δεν βλεπω χαχαχα!το κραταω εξω ποσες ωρες και ριχνω μια ματια αλλα και παλι τιποτα οποτε ευχομαι να ειναι θετικο αποτελεσμα αλλα και να μην ειναι δεν πειραζει θα κανετε και τις εξετασεις σας και θα σας φυγει το αγχος!

Εγω ειχα κυριακη θετικο τεστ και την δευτερα που εβαλα θερμομετρο ειχα 35.9 πιστευω τοτε εγινε η ωορρηξια.επαφες ειχαμε παρασκευη κυριακη δευτερα τριτη, θελαμε και τεταρτη αλλα δεν μας βγηκε.την δευτερα εχω υπερηχο θυρεοειδη και μετα ενδοκρινολογους σε 2 θα παω.απο σεπτεμβριο θα παω για υπερηχο στον γυναικολογο να δουμε μηπως εστρωσαν λιγακι οι πολυκυστικες εχασα και λιγα κιλα.αυταααα εχω οργανωσει!ελπιζω μεχρι τα γενεθλια μου τον δεκεμβριο να μεινω εγκυος!

και μενα στη hometest που εχω κανει μερικα δεν μου εχει ξανα συμβει ολα ηταν κατασπρα...αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα...χαχαχα και γω παω σε λαμπες βγαινω στον ηλιο κτλ...εγω ευχομαι να μεινεις πιο πριν απο το δεκεμβριο και στα γενεθλια σου να ειστε τεσσερις..εσυ ο αντρας σου το παιδι σας και το σπορακι σας.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...