Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, marillia είπε:

Εκανες τεστ και βγήκε αρνητικό?Μήπως να έκανες μια χοριακή?

Ναι τεστ εκανα. Θα περιμενω μια δυο μερες και θα φω τι θα κανω

Just now, orianna είπε:

@Vana87αν δεν σ ερθει σε δυο μερες επανελαβε το τεστ..τα τεστ αυτα δεν τα γνωριζω για να σου πω αν ειναι αξιοπιστα...αν δεν ερθει παρε ενα crear blue απο το φαρμακειο

Αυτο θα κάνω! Δεν πειραζει θα δοκιμασουμε ξανα ! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, ElektraGr είπε:

Κορίτσιαααα.. την Τρίτη έχω την σαλπιγγογραφία ...μου ειπανε πως δν πονάει...θα κρατήσει 5-10 λεπτά αν δν είμαι αγχωμένη ... αντιβίωση την προηγούμενη κ το πρωί της ίδιας ... ντεπόν ή πονσταν μισή ώρα πριν ...και σερβιέτα λέει για τυχόν υγρά... και συνέχιση της αντιβίωσης μέχρι να τελειώσει ... αυτά τα λίγα κορίτσια ... για πείτε τυχόν εμπειρίες 

δεν εχω κανει ποτε αλλα θα σου προτεινα κ εγω buscopan...ειχα πονους εντονους χαμηλα αυτες τις μερες και το ντεπον ναι μεν καλυτερευε αλλα μου κρατουσε λιγο ο πονος ενω με το buscopan μου περνουσε στα 10-15 λεπτα κ ειχα παρει παλι μετα απο 6 ωρες...οποτε πιστευω οτι αφου χαμηλα κ εσυ θα εχεις τις ενοχλησεις καλυτερα το buscopan...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Εκανες τεστ και βγήκε αρνητικό?Μήπως να έκανες μια χοριακή?

Ναι εκανα. Θα περιμενω μια δυο νερες και αν δεν ερθει θα κάνω

Just now, marillia είπε:

Περίμενε μέχρι Παρασκευή και να πας για χοριακή.Σου εύχομαι να μην αδιαθετήσεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολυ!

Just now, marillia είπε:

Περίμενε μέχρι Παρασκευή και να πας για χοριακή.Σου εύχομαι να μην αδιαθετήσεις!!

εμεις ειχαμε επαφη πεμπτη παρασκευη σαββατο και κυριακη (2φορες την κυριακη) με θετικο τεστ στις 18.00 το σαββατο!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

εμεις ειχαμε επαφη πεμπτη παρασκευη σαββατο και κυριακη (2φορες την κυριακη) με θετικο τεστ στις 18.00 το σαββατο!!

Μια χαρούλαααα!Ευτυχώς που τα συζητάμε γιατί εγώ νννόμιζα ότι δε θέλει δυο φορές τη ημέρα επαφή.Και μένα 8 το απόγευμα βγήκε θετικό.Μετά είχες επαναλάβει το τεστ?Πως είσαι σήμερα:-D?

• Μου αρέσει 1

Μιας που λεμε για επαφες να σας πω και εγω να μου πειτε αν ειναι ικανοποιητικές. Ειχα θετικο τεστ την κυριακη κατα τη 1 το μεσημερι. Ειχαμε επαφη την παρασκευη πρωι. την κυριακη το μεσημερι με το θετικο τεστ την δευτερα το μεσημερι και παλι τριτη μεσημερι. 

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

Ρε κοριτσια το στηθος μου εχει πρηστει και ποναει παρα πολυ. Τωρα κατι δουλειες εκανα και ακουμπησα καπου και εβγαλε γαλα. Εντομεταξυ ειχε και παλαιοτερα αλλα οχι να τρεξει μονο του. Εκανα εξετασεις προλακτινης και υπερηχο μαστου και ηταν μια χαρα. Τι ειναι τωρα αυτο; εχω αγχωθει

πρίν από 4 λεπτά , Vana87 είπε:

Ρε κοριτσια το στηθος μου εχει πρηστει και ποναει παρα πολυ. Τωρα κατι δουλειες εκανα και ακουμπησα καπου και εβγαλε γαλα. Εντομεταξυ ειχε και παλαιοτερα αλλα οχι να τρεξει μονο του. Εκανα εξετασεις προλακτινης και υπερηχο μαστου και ηταν μια χαρα. Τι ειναι τωρα αυτο; εχω αγχωθει

Δεν κανεις χοριακη αυριο να εισαι σιγουρη? Τοσο νωρις για γαλα δεν το εχω ακουσει αλλα ποτε δεν ξερεις!εχεις και φλεβες που φαινονται στο στηθος?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν κανεις χοριακη αυριο να εισαι σιγουρη? Τοσο νωρις για γαλα δεν το εχω ακουσει αλλα ποτε δεν ξερεις!εχεις και φλεβες που φαινονται στο στηθος?

Ναι εχω. Και με ποναει παρα πολυ. Θηλασα το γιο μου για ενα χρονο και μετα οταν σταματησα αν πιεζα το στηθος εβγαζε. Γιαυτο εκανα και εξετασεις. Αλλα οχι και να τρεχει μονο του. Λες να παω αυριο; γιατι να μην εδειξε το τεστ;

1 hour ago, andrianni είπε:

Με τις βιταμίνες τι θα κάνεις; θα πάρεις κ άλλες;

Δεν ξέρω. Εγώ θέλω αλλά και τα 200 ευρώ δεν είναι λίγα. Μας έπεσαν και πολλά μαζεμένα - ασφάλειες, βλάβες στα αυτοκίνητα, ένα σεμινάριο δικό μου, έχουμε και έναν γάμο πολύ κοντινού μας και είμαστε λίγο ζορισμενοι. Μάλλον θα το αφήσουμε αυτό το μήνα και αν δεν, ίσως ξαναπαραγγείλω. 

Just now, Vana87 είπε:

Ναι εχω. Και με ποναει παρα πολυ. Θηλασα το γιο μου για ενα χρονο και μετα οταν σταματησα αν πιεζα το στηθος εβγαζε. Γιαυτο εκανα και εξετασεις. Αλλα οχι και να τρεχει μονο του. Λες να παω αυριο; γιατι να μην εδειξε το τεστ;

Μηοως δεν ανεβηκε πολυ η ορμονη.αν εχεις αλλο τεστ κανε αυριο το πρωι αλλο ενα και βλεπεις!και αν δεις οτι και αυριο ειναι ετσι παρε τον γυναικολογο σου να ρωτησεις.σε τζουζει η νιωθεις καψιμο?

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, elenakii22 είπε:

Αυτό με τις δύο επαφές τη μέρα πως σας βγαίνει βρε κορίτσια; Εννοώ χρονικά. Το προσπαθήσαμε και εμείς στην τελευταία μου ωορρηξία αλλά δεν μας έπαιρνε ο χρόνος, ώστε να έχει αποτέλεσμα σε επίπεδο υλικού, αν με εννοείτε... (που να έχει μετά από δύο ώρες... Είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι εμείς βέβαια...). 

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Μηοως δεν ανεβηκε πολυ η ορμονη.αν εχεις αλλο τεστ κανε αυριο το πρωι αλλο ενα και βλεπεις!και αν δεις οτι και αυριο ειναι ετσι παρε τον γυναικολογο σου να ρωτησεις.σε τζουζει η νιωθεις καψιμο?

Δεν ξερω να περιγραψω. Τσουζει νομιζω. Κυριως στο πλαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...